יאיי תוריP=
שעת התחלה:17:44 ספר אהוב:הממ... סדרת נרניה, הארי פוטר [רק הספרים!!] אגאתה כריסטי ואדגר אלן פו ל מינהם

(נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: הסיוט שלפני חגהמולד, קרופסט ברייד. כל מיני סרטי מתח אימה קומדיות למינהם... (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: אוו יש הרבה.. הנדריקס

זפלין, המי, הדלתות, סקס פיסטולס, בלאק סאבת', קלאש, מיידן, ליבס אייז, לאקונה קויל,וויטין טמפטיישן, פפרז, פו פייטרס, גאנס מידי פעם, וולווט אנדרגראונד, לו ריד, בואי, איגי פופ ככה... האבנבאונד, לידי מקבת, בדטיים סטורי

ויהיו עוד בהמשך...

אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם?המממ נראה לי שכבר עברתי על אחד מהם לא מזמן אז לא נראה לי שהשאלה הזו רלוונטית מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? הקשבה, פתיחות אנערף.. =] ממתק:שוקולד סרט מצויר: קורנפלקס: צ'ירוס 4 הדגנים.... מצבך החברתי:רווקה. (רווק, נשוי וכו') גובה:1.76 מידת נעליים:41-42 לעיתים גם 43 [ כן כן יש לי נייק של גברים והם 43! פאק] צבע עיניים:ירוק חום אוהב/ת אותו? כן

צבע שער:שחור אוהב/ת אותו?כן, וחוצ מזה אני מתכננת לצבוע חח ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? יש לי כלבה חמודה שקוראים לה פטל, והיא תהיה בת 3 ביום רביעי

במה אתה עובד? בזנות?...P= דעה פוליטית: לא אוהבת להתעסק בפוליטיקה יותר מידי...המדינה שלנו מספקת יותר מידי נושאים להתעניינות בתחום הזה... שעת סיום:טוב זה כתוב פה בצד ->