עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שעת התחלה: 1309 51 דקות לבחינה בסטטיסטיקה.
301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? פפרוני 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? קפה, קורסון עם בייקון, קורנפלקס, פנקייק, חביתה סקוטית, חביתיה 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? לא 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? נשיקה של נערה חייננית 5 מהם הדגנים המועדפים עליך? קראנצי נט 6 טעם אהוב בגלידה? קפה של בן & ג'ריס 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? ענבים 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? אני מניח ש 8 אבל שנים לא ראיתי. 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? את כולן כרגע
בזמנו ראיתי את תיקים באפלה, בבילון חמש, מסע בין כוכבים, נו, חנון...
0 מהו הסרט הכי טוב שאי פעם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! היו כל כך הרבה... אני צריך בהזדמנות לדרג. 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? ברוס ויליס למשל 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? יש הרבה... דקסטר, פינקי והמוח, רן וסטימפי. 3 סוג קולנוע מועדף? מד"ב... 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? hey you - pink floyd 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? מטאליקה, ביטלס, פינק פלויד סטינג והפוליס. 6 תחנת רדיו מועדפת? אין 7 סוג מוזיקה מועדף? רוק 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? סלסה 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? אוסף אישי 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? לא ממש ניסיתי... 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? כן 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? כן 3 מהו הספורט המועדף עליך? סייף 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? אויר ירושלים 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? חסוי.
6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? משהו נוזלי
7 באיזה אפטרשייב/בושם? רושס האהוב, יש עוד שלושה אחרים 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? משתדל כל יום. 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? האביב 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? יש הרבה... התחלתי פעם למנות... 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? אוראל B 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? חיבוק
3 חדר הכי אהוב בבית? הדירה שלי היא חדר
4 נשיא אמריקאי אהוב? קנדי 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? טמטום, גזענות וחוסר יעילות. 6 חיה שאתה לא אוהב? חרקים, כל חיה סליימית. 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? בצק 8 מהו המסטיק המועדף עליך? Eclipse - לא בדיוק מסטיק 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? תפוזים, מים 0 הממתק האהוב עליך? פרו רושה שעת סיום: 1318