שאלוןןן../images/Emo143.gif../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo145.gif|

שעת התחלה:4:38 לפנות בוקר.זאבת לילה שכמותי. 361-380 1 בית כנסת - הולך או לא?לא 2 בלונדיוניות או ברונטיות?ברונטיות 3 שחור או לבן?גם וגם
ים או בריכה
תלויי מה המצב רוח.בריכה יותר כייף לשחות כי אין מלח,ים הוא יותר יפה וטבעי. 5 מסעדה או אוכל של אמא? שניהם
. 6 בוקר או לילה?לילה כמובן.אני טיפוס של לילה. 7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך?מעתיקה.חחחח. 8 ספורט אתגרי - כן או לא?ברור!חולה על זה. 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא?לא ממש.רק ספגטי,סלט ומלווח. 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא? חמודים מאוד. 1 אוטובוס או מונית שרות? מוניות אבל אם אין כסף אז אוטובוסים. 2 בזק או פלאפון?אףאחד מהם 3 שוקו או וניל?שוקו 4 מוקה או שוקו?שוקו 5 תנובה או שטראוס? גם וגם 6 כלב או חתול? חתול ללא ספק 7 דיסני או האחים וורנר?דיסני 8 כח המחץ או רובוטריקים? 9לא ראיתי אףאחד מהם..אני גרועה. שיער או גריז? גריז 0 מרק - עם שקדים או בלי?עם.אני מקווה שהכוונה לשקדי מרק ולא לשקדים רגילים. 341-360 1 איזה עיתון אתה מעדיף?הארץ 2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? גלילאו 3 ספר ילדות אהוב? דירה להשכיר,מיץ פטל
4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו?
יש הרבה. "יצירת מופת" זה ספר מדהים.גם הספרים של יעל הדיה.ועולם חדש מופלא כמובן. 5 מיהו הסופר האהוב עליך? 6
אנקוויסט,הדיה,האכסלי,ראנד,אורוול,יש עוד. זריחה או שקיעה?
מעדיפה שקיעה...יותר יפה ועצוב... 7 חלום בשינה או בהקיץ?שניהם
8 קור או חום?חום לא ממש אוהבת חורף 9 שמש או ירח?ירח 0 נעלי בית או כפכפים?נעלי בית ("מקבלות אותי כמו שאני") 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? גם וגם 2 האם אתה: חברותי או מתבודד?גם וגם 3 האם אתה: קמצן או בזבזן?שניהם תלוייי מתי 4 ג'ינס או כל מכנס אחר?ג'ינס 5 מלפפון או עגבניה? עגבניה 6 תות או בננה?בננה 7 מזגן או מאוורר?מזגן 8 שמירת כשרות - כן או לא? לא 9 נצרות או בודהיזם? בודהיזם 0 שמירת כשרות - כן או לא?יש לי דה ג'ה וו שעת סיום-4:50

RichardSmith

New member
מי מכור לתפוז, מי? ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 1023 361-380 1 בית כנסת - הולך או לא? לא 2 בלונדיוניות או ברונטיות? לא אכפת. 3 שחור או לבן? לבן 4 ים או בריכה? בריכה 5 מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של אמא
6 בוקר או לילה? לא אכפת 7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך? לא ולא 8 ספורט אתגרי - כן או לא? לא 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא? בהחלט 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא? כן 1 אוטובוס או מונית שרות? לא ולא 2 בזק או פלאפון? לא ולא 3 שוקו או וניל? קשה מדי... 4 מוקה או שוקו? שוקו 5 תנובה או שטראוס? תנובה 6 כלב או חתול? חתול 7 דיסני או האחים וורנר? קשה... 8 כח המחץ או רובוטריקים? כח המחץ (אבל הפרש זעום.) 9 שיער או גריז? גריז
0 מרק - עם שקדים או בלי? עם 341-360 1 איזה עיתון אתה מעדיף? הארץ, 2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? scientific american, popular science 3 ספר ילדות אהוב? האחים לב ארי! 4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו? יש יותר מדי 5 מיהו הסופר האהוב עליך? יותר מדי 6 זריחה או שקיעה? שקיעה 7 חלום בשינה או בהקיץ? בהקיץ 8 קור או חום? חום 9 שמש או ירח? שמש 0 נעלי בית או כפכפים? כפכפים 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? ספונטני 2 האם אתה: חברותי או מתבודד? מתבודד 3 האם אתה: קמצן או בזבזן? גם וגם
4 ג'ינס או כל מכנס אחר? מכנס אחר 5 מלפפון או עגבניה? עגבניה 6 תות או בננה? תות 7 מזגן או מאוורר? מזגן 8 שמירת כשרות - כן או לא? לא 9 נצרות או בודהיזם? לא שעת סיום: 1026

RichardSmith

New member
המשך: ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

שעת התחלה: 301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? 5 מהם הדגנים המועדפים עליך? 6 טעם אהוב בגלידה? 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? 0 מהו הסרט הכי טוב שאי עם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? 3 סוג קולנוע מועדף? 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? 6 תחנת רדיו מועדפת? 7 סוג מוזיקה מועדף? 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? 3 מהו הספורט המועדף עליך? 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? 6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? 7 באיזה אפטרשייב/בושם? 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? 3 חדר הכי אהוב בבית? 4 נשיא אמריקאי אהוב? 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? 6 חיה שאתה לא אוהב? 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? 8 מהו המסטיק המועדף עליך? 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? 0 הממתק האהוב עליך? שעת סיום:

dudmel

New member
עברנו את פרעה, נעבור גם את זה

שעת התחלה: 301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? אננס 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך?רוגלך
3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים?כן 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם?אממממ... מתוק? 5 מהם הדגנים המועדפים עליך?כריות 6 טעם אהוב בגלידה?סורבה מנגו של האגן דאז. גם טירימסו הולך 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב?שוקובו 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה?ביפ 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס?אין כאלה. פעם זה היה סיינפלד. 0 מהו הסרט הכי טוב שאי עם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך?סאות'פארק-הסרט 3 סוג קולנוע מועדף?לא אוהב קולנוע 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? לא עונה! כי מיד אחרי שאני אלחץ "שלח" אני אזכר בעוד מאה שירים שאני אוהב לפחות באותה מידה. 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? כנ"ל 6 תחנת רדיו מועדפת?גלגל"צ 7 סוג מוזיקה מועדף?הכל 8 מוזיקה מועדפת לריקודים?לא רוקד! 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה?גלגל"צ 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? כבר לא. כשהייתי ילד עשיתי הרבה שטויות מאחורי ההגה. לא שווה את זה. 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם?לא 3 מהו הספורט המועדף עליך?סקי 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? הריח של האקסית המיתולוגית... 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? אממממ... האקסית?
6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? הוואי שמפו+קונדישינר לגבר, הוואי בריח פסיפלורה עם אפקט הדיאודורנט 7 באיזה אפטרשייב/בושם?כרגע משהו של ארמאני, לא זוכר את השם. אוהב גם את רוב הבשמים של הוגו בוס 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח?תלוי... כשיש לימודים/עבודה 5 פעמים... כשאין זה יכול להיות גם פעם בשבועיים
9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? קיץ
חם חם חם, ים, ים, ים 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? אורתונורמלית...
סתם לא יודע 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? קולגייט Advanced Whitening 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך?לא לוקח כדורים 3 חדר הכי אהוב בבית?כל הבית הוא חדר אחד
4 נשיא אמריקאי אהוב?למה שיהיה לי נשיא אמריקאי אהוב??? 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? 6 חיה שאתה לא אוהב?חרקים, ג'וקים וכו' 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב?יש הרבה... כמעט כל דבר שאין בו פלפלים או קישואים 8 מהו המסטיק המועדף עליך?אורביט תפוח 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב?ג'וני ווקר בלק לייבל 0 הממתק האהוב עליך?יש המון. כל דבר מתוק הולך שעת סיום:22:16

lollapalooza

New member
../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 2244 301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? פטריות 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? פנקייקס 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? לפעמים 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? וניל 5 מהם הדגנים המועדפים עליך? דליפקאן וכריות 6 טעם אהוב בגלידה? וניל עוגיות 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? תותי פרוטי 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? יס פלוס וערוצי הסרטים 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? פריזון ברייק ולוסט 0 מהו הסרט הכי טוב שאי עם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! אין רק אחד! 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? שון פן, שחקניות לא ממש 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? "שלישיית בלוויל" מגניב 3 סוג קולנוע מועדף? דרמה 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? "הללויה" בביצוע של ג'ף באקלי (למרות שזה קאבר) 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? יש המון המון 6 תחנת רדיו מועדפת? לא שומעת רדיו 7 סוג מוזיקה מועדף? בגדול, נגיד רוק, אבל זה מורכב 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? מי רוקד? 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? מי נוהג? 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? לד זפלין 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? לא 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? לפעמים 3 מהו הספורט המועדף עליך? שינה 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? שמפו כיף- השיער של החבר שלי 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? לחיים של תינוק 6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? כרגע זה סבון של כיף ושמפו של נטורל פורמולה 7 באיזה אפטרשייב/בושם? לרוב "אמור אמור" 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? השאלה גם לנשים?
כשצריך. 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? קיץ, כי חם וכיף 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? זנוּת 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? אקווהפרש 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? נורופן או פוינט 3 חדר הכי אהוב בבית? שלי 4 נשיא אמריקאי אהוב? רוזוולט היה מגניב 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? טיפשות, צרות מוחין וגזענות 6 חיה שאתה לא אוהב? כלבים 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? יש המון. נגיד פיצה 8 מהו המסטיק המועדף עליך? אבטיח 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? קפה לסוגיו 0 הממתק האהוב עליך? קינדר בואנו שעת סיום: 2250 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? פטריות, בצל ותירס. 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? כריות. 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? כן. 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? הפסק זמן החדש שיצא באריזות גדולות כאלה בטעמים משגעים. 5 מהם הדגנים המועדפים עליך? כריות או שיבולת שועל. 6 טעם אהוב בגלידה? פסיפלורה, שוקו, תות, בננה. 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? ענבים. 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? 22. 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? חברים, האוס, רפואה שלמה, אי.אר, C.S.I. 0 מהו הסרט הכי טוב שאי עם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! ארמגדון. כולם יודעים על מה הוא.
1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? ליאור אשכנזי וג'וליה רוברטס. 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? מלך האריות. 3 סוג קולנוע מועדף?
סינמה סיטי בV.I.P - ליגה.
4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? יש הרבה. 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? אין מישהו ספציפי. 6 תחנת רדיו מועדפת? 99 ESC 7 סוג מוזיקה מועדף? שחורה, רוק קל ודאנס. 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? שחורה. 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? שחורה, דאנס. 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? גניחות.
1 האם אתה אוהב לנסוע מהר?
2 האם אתה אוהב לטייל בגשם?
3 מהו הספורט המועדף עליך? אופניים. 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? בשמים של גברים. 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? אנערף. 6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? שמפו - הרבל. סבון - CREMA. 7 באיזה אפטרשייב/בושם? GIO לבנות או BODYSHOP. 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? 0 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? חורף. כי יש גשם, ברקים, רעמים, רוחות. 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? ראבק. 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? קולגייט. 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? לא נראה לי שיש אחד כזה. אבל הכי טובים זה נורפן ואדוויל. 3 חדר הכי אהוב בבית? מקלחת. 4 נשיא אמריקאי אהוב? ביל.
5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? חוסר צדק. אנשים שנוהגים לאט בנתיב השמאלי. אנשים מתנשאים. 6 חיה שאתה לא אוהב? חתול. 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? צ'יפס. 8 מהו המסטיק המועדף עליך? כל מסטיק. 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? ענבים או תות-בננה. 0 הממתק האהוב עליך? שוקולד מריר.

SpyKid

New member
Here we go

301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? בצל 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? אני בד"כ לא אוכלת ארוחת בוקר, אבל בעיקרון, טוסט ושוקו. 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? תלוי מה - פיצה כן, ספגטי לא
4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? קשה לומר 5 מהם הדגנים המועדפים עליך? כריות 6 טעם אהוב בגלידה? תות 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? תותי-פרוטי (קרטיב) 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? בתקופה שצפיתי בטלויזיה, פוקס-קידס. 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? אין כאלה 0 מהו הסרט הכי טוב שאי פעם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! לא יודעת מה הכי טוב, אבל לאחרונה אהבתי את Vampire hunter D (שזה סרט אנימה). איכשהו הוא היה מאוד מרגש. 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? אין כאלה. אני מעדיפה דמויות מצויירות
2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? בהנחה שזה לא כולל סדרות, שוב - V.H.D 3 סוג קולנוע מועדף? לא יודעת. 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? לאחרונה יש כמה שירים של Elvenking ואחד של סונטה ארקטיקה. 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? להקה - Elvenking, השאר אין. 6 תחנת רדיו מועדפת? אני לא אוהבת רדיו באופן כללי. 7 סוג מוזיקה מועדף? מטאל\רוק 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? אני לא רוקדת. למרות שכתוצאה מהאהבה שלי לאוירת פנטזיה (או תקופות ישנות), הרהרתי ברעיון של לרקוד משהו עם מוזיקה קלאסית - כמו במאה ה-17-18 או משהו כזה. 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? מטאל\רוק. 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? אני לא אוהבת מוזיקה קיטשית\שקטה\רגועה. 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? כן 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? כן 3 מהו הספורט המועדף עליך? אתלטיקה קלה 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? יש איזה פרח שאני לא ממש יודעת איך קוראים לו. 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? פרווה של חתול. 6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? משהו אקראי (שלא נוסה על בע"ח). 7 באיזה אפטרשייב/בושם? כלום. 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? טרם צמח לי זקן... 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? חורף, כי יש גשם ולא חם. 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? "יאיי!", "החיים יפים!" "הכל יהיה מצויין!". 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? משהו אקראי. 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? אני לא נוטה להשתמש בכאלה. 3 חדר הכי אהוב בבית? החדר שלי, זה שבצד דרום-מערב. 4 נשיא אמריקאי אהוב? הא? 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? אין כאלה. 6 חיה שאתה לא אוהב? אין כזאת. 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? פיצה כנראה. 8 מהו המסטיק המועדף עליך?בטעם תות\דובדבן. אבל אני לא ממש אוהבת מסטיקים בכל מקרה. 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? מים\שוקו 0 הממתק האהוב עליך? שוקולד חלב (עם תוספות).

מכורה../images/Emo66.gif../images/Emo152.gif../images/Emo197.gif../images/Emo122.gif|בוקס

שעת התחלה: 301-320 4:55 למה אני לא ישנה לעזאזל? 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך?זיתים 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך?טוסט 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים?לא 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? 5שוקולד טוב התייאשתי קצת..המשך בפעם הבאה. מהם הדגנים המועדפים עליך? 6 טעם אהוב בגלידה? 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? 0 מהו הסרט הכי טוב שאי עם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? 3 סוג קולנוע מועדף? 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? 6 תחנת רדיו מועדפת? 7 סוג מוזיקה מועדף? 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? 3 מהו הספורט המועדף עליך? 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? 6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? 7 באיזה אפטרשייב/בושם? 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? 3 חדר הכי אהוב בבית? 4 נשיא אמריקאי אהוב? 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? 6 חיה שאתה לא אוהב? 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? 8 מהו המסטיק המועדף עליך? 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? 0 הממתק האהוב עליך? שעת סיום:

RichardSmith

New member
עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעת התחלה: 1309 51 דקות לבחינה בסטטיסטיקה.
301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? פפרוני 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? קפה, קורסון עם בייקון, קורנפלקס, פנקייק, חביתה סקוטית, חביתיה 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? לא 4 מהו הטעם הכי נפלא העולם? נשיקה של נערה חייננית 5 מהם הדגנים המועדפים עליך? קראנצי נט 6 טעם אהוב בגלידה? קפה של בן & ג'ריס 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? ענבים 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? אני מניח ש 8 אבל שנים לא ראיתי. 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? את כולן כרגע
בזמנו ראיתי את תיקים באפלה, בבילון חמש, מסע בין כוכבים, נו, חנון...
0 מהו הסרט הכי טוב שאי פעם ראית? ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! היו כל כך הרבה... אני צריך בהזדמנות לדרג. 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? ברוס ויליס למשל 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? יש הרבה... דקסטר, פינקי והמוח, רן וסטימפי. 3 סוג קולנוע מועדף? מד"ב... 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? hey you - pink floyd 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? מטאליקה, ביטלס, פינק פלויד סטינג והפוליס. 6 תחנת רדיו מועדפת? אין 7 סוג מוזיקה מועדף? רוק 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? סלסה 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? אוסף אישי 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? לא ממש ניסיתי... 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? כן 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? כן 3 מהו הספורט המועדף עליך? סייף 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? אויר ירושלים 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? חסוי.
6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? משהו נוזלי
7 באיזה אפטרשייב/בושם? רושס האהוב, יש עוד שלושה אחרים 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח? משתדל כל יום. 9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? האביב 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? יש הרבה... התחלתי פעם למנות... 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? אוראל B 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? חיבוק
3 חדר הכי אהוב בבית? הדירה שלי היא חדר
4 נשיא אמריקאי אהוב? קנדי 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? טמטום, גזענות וחוסר יעילות. 6 חיה שאתה לא אוהב? חרקים, כל חיה סליימית. 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? בצק 8 מהו המסטיק המועדף עליך? Eclipse - לא בדיוק מסטיק 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? תפוזים, מים 0 הממתק האהוב עליך? פרו רושה שעת סיום: 1318

M o n a L i s a

New member
עודדדדדדדד.....

שעת התחלה: 20:43 301-320 1 מהי התוספת לפיצה המועדפת עליך? זיתים 2 מהי ארוחת הבוקר המועדפת עליך? חביתה 3 האם אתה מעדיף לאכול בידיים? תלוי מה... 4 מהו הטעם הכי נפלא בעולם? כדורי שוקולד מלא ושמנת מתוקה...
5 מהם הדגנים המועדפים עליך? כריות 6 טעם אהוב בגלידה? וניל מוקה ופיסטוק 7 מהו הארטיק שאתה הכי אוהב? לימון 8 מהו הערוץ המועדף עליך בטלויזיה? יס סטארס 9 מהם התוכניות שאתה לא יכול לפספס? תזכירו לי מה זה טלויזיה?
....עכשיו אני ממש אוהבת במרחק נגיעה... 0 מהו הסרט הכי טוב שאי עם ראית? יש הרבה...אני אוהבת מאוד את היומן ספר בקצרה על מהו ומודע אתה כל כך אוהב אותו! הוא עושה לי פרפרים בבטן ומרגש מאוד! 1 מי השחקן שאתה הכי אוהב? מי השחקנית? קולין פירת' וקייט הדסון 2 מהו הסרט המצויר הכי טוב לדעתך? מדגסקר 3 סוג קולנוע מועדף? שיש בו סרטים? 4 מהו השיר שאתה הכי אוהב בעולם ומי המבצע? ואו...זה קשה...זה היה אייריס של הגו גו דולס, ועכשיו אני כבר לא בטוחה... 5 מי הלהקה, הזמרת, והזמר שאתה הכי אוהב? קולדפליי, קלי קלרקסון ממש טובה... 6 תחנת רדיו מועדפת? גלגל"צ ללא ספק! 7 סוג מוזיקה מועדף? רוק ומיינסטרים... 8 מוזיקה מועדפת לריקודים? דאנס 9 מוזיקה מועדפת לנהיגה? גלגל"צ 0 מוזיקה מועדפת לאהבה? אין... 281-300 1 האם אתה אוהב לנסוע מהר? כן 2 האם אתה אוהב לטייל בגשם? מאוד 3 מהו הספורט המועדף עליך? אכילה
ג'וגינג. 4 מהו הריח הכי נהדר לדעתך ומדוע? אחרי גשם..אי אפשר להסביר.. 5 מהו הדבר הכי נעים שנגעת בו? בובת פרווה.... 6 באיזה סבון/ שמפו אתה משתמש? פנטן ופלמוליב הכחול עם הגרגרים... 7 באיזה אפטרשייב/בושם? בולגרי 8 כמה פעמים בשבוע אתה מתגלח?
9 מהי העונה שאתה הכי אוהב ולמה? אביב, פשוט מושלם! (ויש לי יומולדת!!!) 0 מילה או משפט שאתה הכי אוהב להגיד? חופשי...חחח 1 סוג משחת השיניים שלך והמועדף עליך? קולגייט 2 משכך הכאבים שבאמת עוזר לך? אדקס נוזלי 3 חדר הכי אהוב בבית? שלי 4 נשיא אמריקאי אהוב? בוש 5 שלושה דברים ששווה להתעצבן בגללם? פרוטקציות, מבחנים לא הוגנים,שחיתות 6 חיה שאתה לא אוהב? נחש 7 מהו המאכל שאתה הכי אוהב? המבורגר 8 מהו המסטיק המועדף עליך? אורביט ירוק 9 מהו המשקה שאתה הכי אוהב? דיאט קולה 0 הממתק האהוב עליך? נגוון...פסק זמן ביג טיים! שעת סיום: 20:57

RichardSmith

New member
המשך: ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

שעת התחלה: 261-280 1 כמה ג'ינסים? 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? 9 מהי האובססיה שלך? 0 מה זה בשבילך להתפנק? 1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? 3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? 6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? 7 הריהוט המועדף עלייך? 8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? 9 החג הכי אהוב? 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? שעת סיום:

dudmel

New member
מה שלא הורג אותנו, מחשל אותנו

שעת התחלה: 22:17 261-280 1 כמה ג'ינסים? בארון כאילו? לא יודע 7-8 בערך 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? ג'ינס וטישירט 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? מכנסיי התעמלות שעברו הסבה קשוחה ל3/4 וגופיה פשוטה 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? ג'ינס וחולצת כפתורים שחורה מהממת של דונה קארן 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית?מכנסי התעמלות וסווטשירט של השיקאגו בולס
6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב?את החולצה מלפני שתי שאלות 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך?אדידס 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך?לא מבין ת'שאלה 9 מהי האובססיה שלך?לא יודע 0 מה זה בשבילך להתפנק?לשבת ולא לעשות כלום 1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה?מז'תומרת? אני גר לבד אז מן הסתם אני עושה הכל... 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? לשטוף את הרצפה 3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן. שחור זה צבע? 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה?סחלב. לא יודע למה, זה בא מסבתא שלי
6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע?מועדף - כל יום שהוא לא יום ראשון. שנוא - יום ראשון 7 הריהוט המועדף עלייך?המיטה שלי 8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור?
טלוויזיה 9 החג הכי אהוב?לא מת על חגים 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? ממש מממש ממש ממש ממש לא שעת סיום:22:23

lollapalooza

New member
אתה ממחזר שאלות!!!

שעת התחלה: 2251 261-280 1 כמה ג'ינסים? ספרתי 5 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? נוח וכייפי, זה משתנה 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? טרנינג/ גופייה ושרוואל 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? משתנה 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? בבגדים שאני ישנה בהם 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? הג'ינס הנחרש שלי 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? אין לי נעלי ספורט 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? ג'ינס, גופיות, צעיפים 9 מהי האובססיה שלך? אין לי ממש 0 מה זה בשבילך להתפנק? לישון עם החבר שלי 1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? בה, לא לה. קיפול כביסה 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? לשטוף רצפה 3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן אין 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! לא ממש 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? חרצית, כי זה פרח של ילדוּת 6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? אין ממש 7 הריהוט המועדף עלייך? מיטה זה ריהוט? 8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? אני אשמח לשבור את השולחן בבית הוריי 9 החג הכי אהוב? שבועות 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? קצת שעת סיום: 2254 הודגש באמצעות מדגישומטיק

RichardSmith

New member
מצטער ../images/Emo9.gif

השתדלתי לבדוק שהכל בסדר... היו שאלות על בגדים ועל דמויות מצויירות שחזרו כמה פעמים...

Lir האחת

New member
../images/Emo15.gif|קדימה

1. כמה ג'ינסים? 5,6 שאני אוהבת ללבוש. 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? ספורט אלגנט. 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? טרנינג וגופיה. 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? מכנס/חצאית וחולצה יפה. 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? טרנינג וחולצה. 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? את הג'ינס האחרון שקניתי בלי קופר. 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? new balance [אולסטר כחולות, זה נחשב?] 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? רק שלושה?? 9 מהי האובססיה שלך? בגדים? חח סתם
0 מה זה בשבילך להתפנק? בגד חדש? חחחח. מיטה+פוך+חטיף שאני אוהבת+תוכנית טובה.
1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? לנקות אבק!
2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? לקפל בגדים !!
3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן. תכלת/סגול/לבן. 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! לא שעולה לי.. 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? אהמ..אין לי פרח אהוב
....ורד אולי? סוג של רומנטי
6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? חמישי - מועדף. ראשון - שנוא. 7 הריהוט המועדף עלייך? הספריה שלי !
. סתם...אין לי
8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? אני והריהוט שבחדרי חיים בשלום
9 החג הכי אהוב? פורים?
0 האם אתה אוהב את הקול שלך? כן! [זו שאלה עבור מדידה חוזרת
]
מה זהו...?

Lir האחת

New member
אני נותנת לך את זכות הקדימה! ../images/Emo3.gif

מי אמר שנשים לא יודעות לנהוג...? וכן, זה היה בהקשר לאיזו הנחה שלך, שרציתי להפריך

ChilD SouL

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

1 כמה ג'ינסים? 5. 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? ספורט-זרוק-אלגנט. 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? החולצות הלבנות האלה הארוכות ששמים מתחת למדים בחורף ותחתונים. 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? חולצה נחמדה וחשופה וג'ינס.
5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? טרנינג. 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? ג'ינס. 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? יש לי כל מיני, בעיקר פומה. 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? גרביים, תחתונים, חזיות.
9 מהי האובססיה שלך? NEXT 0 מה זה בשבילך להתפנק? להתקלח. 1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? לשטוף ריצפה.
[למרות שאני עוזרת כמעט בהכל] 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? לנקות אבק. 3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן כחול. 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! אנג'לינה ג'ולי. גם לי תמיד מחמיאים על שפתיים בשרניות.
5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? טוליפ. 6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? מועדף - חמישי. שנוא - שבת. 7 הריהוט המועדף עלייך? כורסא נוחה. 8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? מקלדת.
9 החג הכי אהוב? פורים. 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? מסתדרת.

למעלה