dudmel

New member
הלו הלו, סתם בצחוק ../images/Emo3.gif לא להעלב../images/Emo70.gif

M o n a L i s a

New member
כמו תמיד באיחור...../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 17:03 ספר אהוב: מזמן לא קראתי ספר שלא כולל נוסחאות ומולקולות... סרט אהוב: היומן, חכמת הבייגלה, מלחמת הכוכבים ויש עוד מלא... להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: קולדפליי בעיקר, כל רוק בריטי יתקבל בשמחה...ואני חולת גלגל"צ, לא לומדת בלי. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לעולם לא אתייאש ואעזוב משהו מעצלנות מבלי להשקיע את כל המאמצים. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? חוש הומור! ממתק: חמצוצים דקים כאלו שמצופים סוכר..יאמי! סרט מצויר: איש משפחה קורנפלקס: כריות מצבך החברתי: יש חבר גובה: 1.58 מידת נעליים: 38 צבע עיניים: ירוק בעיקר ועוד מלא צבעים... אוהב/ת אותו? מאוד
צבע שיער: במקור חום, אבל אני צובעת לנחושת אוהב/ת אותו? מאוד
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? הלוואי... במה אתה עובד? מסמסטר הבא כנראה כחונכת במעורבות חברתית דעה פוליטית: ימנית מאוד שעת סיום: 17:10

RichardSmith

New member
המשך: ../images/Emo22.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo22.gif

שעת התחלה: 181-200 1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? 7 האם יש לך שם אמצעי? 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? 0 מה המזל לידה שלך? 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? 2 יש לך אחים? 3 יש לך כינויים? מה הם? 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? 8 באיזה יד אתה כותב? 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? 0 האם יש לך עבר פלילי? 220-221 1 איזה שפות אתה יודע? 2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? 4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? 6 האם אתה כוסס צפרוניים? 7 מה המוצא שלך? 8 מהו המוטו שלך לחיים? 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? 2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? 5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? שעת סיום:

dudmel

New member
יאללה בלאגן

שעת התחלה: 21:28 181-200 1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: אמממ... לא יודע. אף פעם לא היו לי תשובות טובות לשאלות האלו 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? ב3 וחצי שנים הקרובות לומד. עוד 5 שנים מתחיל לעבוד ומתקדם באותה חברה עד דרגת ניהול בכירה למדי. לא יודע כמה זמן בדיוק זה ייקח. 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: עצלן, עצלן, עצלן, עצלן, עצלן. 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? ברור. לוטוס - הדג נחש 7 האם יש לך שם אמצעי? לא 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? כן, סבא שלי מצד אבא. 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? בשאלה הקודמת 0 מה המזל לידה שלך? סרטן 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? 2 יש לך אחים? כן. 2 אחיות גדולות ואח אחד קטן 3 יש לך כינויים? מה הם? לא 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? אין 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? מכירים מכיתה י'. אבל רק אחרי התיכון נהינו קרובים יותר. ולמרבה הפלא החיים שלנו התגלגלו מאז בצורה מאוד מאוד מאוד דומה. 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? שני כלבים - קראבג'יו (אחותי בחרה את השם על שמו של צייר איטלקי) ו-סמי (אחי בחר את השם כי הוא הזכיר לו סמבוסק...) 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? בדירה שלי היא ורודה(
). בבית של ההורים כחולה. 8 באיזה יד אתה כותב? ימין 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? יש רשיון למכונית, אופנוע, מג"ח 7 ונגמ"ש. רוכב כרגע על קטנוע ג'וי מקס, לא רוצה מכונית- אין חניה ויש פקקים. חולם על קטנוע T-max. 0 האם יש לך עבר פלילי? לא 220-221 1 איזה שפות אתה יודע? עברית ואנגלית 2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? אממממ... שאלה טובה. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת
3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? ברור!
4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? מה נראה לכם? לומד! (כן, בטח... משוטט בפורומים שונים ומשונים ורואה ביפ) 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? קצת 6 האם אתה כוסס צפרוניים? לעיתים 7 מה המוצא שלך? אממממ... חצי בולגרי, רבע צ'כי, רבע פולני 8 מהו המוטו שלך לחיים? נו, הגענו כבר??? 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? לעמוד במטרות שאני מציב לעצמי (כל דבר בזמנו - בגרויות, צבא, עבודה וחסכון כסף, אקדמיה וכן הלאה...) 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? אמממממ... לא יודע
1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? 2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? אממממ... כלום? באמת שלא יודע... 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? להרי האלפים
4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? שכנעו אותי ללכת לעתודה
5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? בגוף? אממממ... לא יודע, אין משהו מסוים שאני אוהב במיוחד וגם לא משהו שאני שונא במיוחד. באופי? נאמן, מאוד מאוד ישר (יותר מדי לפעמים) 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? במראה שלי? אממממ... את השיער אולי, לא משהו קריטי. באופי? להתחבר לאנשים אחרים קצת יותר בקלות. 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? לא 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? לא
9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? בסולם של 1-10? 8 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? באמת שאין לי מושג. לא נראה לי שיותר מדי...
(הכוונה לדירה שאני שוכר, כן? לא לבית של ההורים) שעת סיום: 21:46

lollapalooza

New member
כיף! ../images/Emo9.gif

181-200 שעת התחלה: 2224 1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: את החבר שלי, מוזיקה, משהו שמנגן מוזיקה, בגדים, אוכל, מים, קרם הגנה, ספרים, מחברות ועטים. 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? אין לי מושג 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: עייפה, משועשעת, אין לי עוד. 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? לא 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? לא, אבל עכשיו נהיה לי חשק 7 האם יש לך שם אמצעי? לא 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? לא 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? ההורים, כי הדס זה כמו הדסה ונולדתי סמוך לפורים 0 מה המזל לידה שלך? דגים 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? נשואים 2 יש לך אחים? כן 3 יש לך כינויים? מה הם? "עדסיט" או "בדסי". והדסי, לאנשים מיוחדים. 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? אין 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? החבר שלי, אני חושבת. אנחנו מכירים שנה ומשהו ואיך זה סיפור ארוך. 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? לא 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? לבן וורוד 8 באיזה יד אתה כותב? ימין 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? יש, אין, אחת שנוסעת. 0 האם יש לך עבר פלילי? לא 220-221 1 איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית, קצת ספרדית, לומדת צרפתית (כבר שאלת את זה!) 2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? שאלת כבר. לא נחשב. 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? כן 4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? מנסה עוד 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? כן 6 האם אתה כוסס צפרוניים? לא 7 מה המוצא שלך? ישראל. אמא ואבא ממרוקו 8 מהו המוטו שלך לחיים? אין לי 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? אנשים יקרים 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? החבר שלי 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? אישי 2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? די למחזר שאלות! 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? לכל מקום שיהיה בו כיף 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? שאני לא אתחיל בכלל... 5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? די למחזר 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? די למחזר 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? לא 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? לא חושבת 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? ככה 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? אני גרה במעונות, אז מן הסתם פשוט צריך לדפוק בדלת ממול... שעת סיום: הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
אני../images/Emo9.gif

1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: סכין, גפרורים, בחור או שניים, אוכל, ספרים, מוסיקה, מחשב, TV, בגדים, סירה מתנפחת.
2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? מקווה לראות את עצמי עוד שנה לומדת, גרה ועובדת בחיפה. עוד 5 שנים אחרי התואר, איפשהו בעולם... או במשרד להסברה ודוברות במשרד החוץ, עם בעל.
עוד 10 שנים אחרי תואר שני, עם ילדים, בית עם גינה וכו'. 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: נורא קר לי ברגע זה. 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? כן. 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? גיא פינס בTV, נחשב
7 האם יש לך שם אמצעי? לא. 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? כן. 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? ההורים. בגלל סבא שלי ז"ל. 0 מה המזל לידה שלך? דלי.
1 ההורים שלך גרושים/נשואים? נשואים.
2 יש לך אחים? אח. 3 יש לך כינויים? מה הם? קטנטנה ובובה [שניהם ברוסית
]. 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? 9, לא יודעת למה. 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? חברה. בחטיבה. 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? אין. 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? כתומה. 8 באיזה יד אתה כותב? ימין. 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? יש רישיון. אין לי רכב פרטי אבל נוהגת על רנו-מגאן. הייתי רוצה מאזדה 323F או סוזוקי ויטארה [כן, אין דרישות גבוהות]. 0 האם יש לך עבר פלילי? לא. 1 איזה שפות אתה יודע? לא ענינו על זה כבר
2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? אנערף. 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? לארון. למרות שהחדר הפוך.
4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? רואה TV. מקללת ת'עולם. 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה. 6 האם אתה כוסס צפרוניים? לא. 7 מה המוצא שלך? רוסיה, כבוד.
8 מהו המוטו שלך לחיים? מה שלא הורג - מחשל. 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? בריאות. 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? היו הרבה. 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? מוות ופרידה.
2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? גם זה היה כבר. 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? כל העולם. 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? יש המון. בשביל זה הם הורים, לא
5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? גוף - עיניים ושפתיים. אופי - חוש הומור. 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? מראה - בטן. אופי - פחות עקשנית וסובלנית. 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? לא. 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? אהמ... לא. 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? מ1 עד 10 - 6. 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? אפ'עם לא חיפשתי אז אני לא יודעת.

SpyKid

New member
הא, אז המשכת בסוף!

1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: I. ספרי פיזיקה II. ספרי מתמטיקה. III. מחשב נייד IV. דפים V. עט VI. שמיכת פוך VII. ניילון גדול שיהיה אפשר להכין ממנו משהו דמוי גג (למקרה שירד גשם). VIII. הדיסקים של פיינל פנטזי 7 IX. ספרי פנטזיה\מד"ב X. מברשת שיניים (כל אלה בהנחה שאי אפשר לקחת אנשים) 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? בעוד שנה - בשנה השנייה בטכניון. בעוד חמש שנים - בתואר השני בטכניון, בעוד עשר שנים - במחקר (איפשהו). 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: חולה, שמחה, רגועה, פסיכית, עייפה. 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? עם מישהו שנמצא בחדר. 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? לא 7 האם יש לך שם אמצעי? לא 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? בערך 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? אמא שלי, לא משנה. 0 מה המזל לידה שלך? אריה 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? נשואים 2 יש לך אחים? כן, אחות. 3 יש לך כינויים? מה הם? כן, כל מיני. 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? הממם, אולי פיי. 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? כבר הייתה שאלה כזאת ועניתי תשובה מעורפלת. 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? כן, חתולה, פוסיק. 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? כחול 8 באיזה יד אתה כותב? ימין (גם שאלה כזאת הייתה
) 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? יש רשיון, אין מכונית משלי. 0 האם יש לך עבר פלילי? לא 220-221 1 איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית, רוסית, קצת ספרדית. 2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? וינרי מ-FMA 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? לא, אבל הייתי עושה את זה בעבר. 4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? גולשת באינטרנט (אם כי לפעמים יצא לי לנסות לפתור מתמטיקה, בהשראת פיינמן שסיפר שעשה זאת כשלא יכל להירדם). 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? מאוד. 6 האם אתה כוסס צפרוניים? לא, אבל יש לי הרגל לשבור אותן. 7 מה המוצא שלך? רוסיה 8 מהו המוטו שלך לחיים? הכל מסתדר בסופו של דבר. 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? מחשבות (אבל זה מתקשר למתמטיקה ופיזיקה, ולאנשים). 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? אממם, אולי שהתחלתי ללמוד בטכניון. 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? לא זכור לי. 2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? בדידות. 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? אירלנד (לטוס). 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? אני מניחה שיש די הרבה דברים כאלה
5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? כלום 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? כנ"ל 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? הממם לא... 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? ..? 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? 72 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? מאיפה השאלות האלה באו?..

RichardSmith

New member
עונה גם כאן ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 1157 181-200 1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: מחשב חיבור לאינטרנט גנרטור מזון מיטה קירות בחורה... 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? שנה שניה במתמטיקה וכלכלה בעברית... שנה שלישית... באמצע התואר השני במתמטיקה מסיים את הד"ר 30 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: עייף מסומפט רעב מאוכזב חושש 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? בערך, ועידה במסנג'ר 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? כן, בטאליקה 7 האם יש לך שם אמצעי? יהודה אריה 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? שני הסבים הגדולים 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? אבא האדם הראשון, לפי ההלכה לא היה יהודי. בדיחה על חשבון סבא שלי. 0 מה המזל לידה שלך? דגים 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? גרושים 2 יש לך אחים? יותר מדי
3 יש לך כינויים? מה הם? אדמוש 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? 23
בעקבות ספר 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? לא יודע 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? לא 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? לבן, חשמלית... 8 באיזה יד אתה כותב? ימין 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? כן למבורגיני 0 האם יש לך עבר פלילי? לא 220-221 1 איזה שפות אתה יודע? עברית ואנגלית 2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? דקסטר 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? בהחלט 4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? פשוט עוצם עניים ומחכה לשינה 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? בהחלט 6 האם אתה כוסס צפרוניים? לא 7 מה המוצא שלך? רוסי ואנגלי 8 מהו המוטו שלך לחיים? יהיה בסדר? 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? הצלחה 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? קשה... 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? ממש לא יודע 2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? לא להצליח... 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? איטליה... 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? ממש לא יודע 5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? לא אוהב אותם. 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? הכל 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? לא 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? בלב... 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? מת עליה 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? ממש לא יודע
שעת סיום: 1204

PianoGirl20

New member
עוד קצת בזבוזי זמן...

שעת התחלה: 01.34 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: פסנתר, דיסקים, סטריאו 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? עדיין בלימודים שנתיים? עם חבר, עדיין בלימודים. חמש שנים? במערכת יחסים, עושה תואר שני. עשר שנים? נשואה והריונית, פסיכולוגית מצליחה.. תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: מיואשת, משועממת, מקווה שיהיה טוב. האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? כן 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? 6 לא האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? כן -אם כן, מה מתנגן ברקע? דיסק של יהודית רביץ 7 האם יש לך שם אמצעי? לא האם אתה קרוי על שם מישהו? לא מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? אמא שלי אומרת שקראו לי ככה כי 'אני הלב של המשפחה'.....בעע. 0 מה המזל לידה שלך? מאזניים 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? נשואים 2 יש לך אחים? כן, 3 יש לך כינויים? כן מה הם? ליבוש, ליבס מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? אין לי. 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? אין לי. כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? יש לך חיית מחמד? לא מהי ואיך קוראים לה? 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? ירוק באיזה יד אתה כותב? ימין 9 האם יש לך רישיון? לא ומכונית? לא איזה מוכנית היית רוצה? 0 האם יש לך עבר פלילי? לא 220-221 1 איזה שפות אתה יודע?אנגלית ועברית.. מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? השאלות כאן ממש חוזרות על עצמן.... 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? חח, כן, לפעמים דוחפת לתוך הארון... מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? קוראת, שומעת מוזיקה, כותבת האם אתה רגיש לדיגדוגים? קצת האם אתה כוסס צפרוניים? לא 7 מה המוצא שלך? רוסיה-פולניה 8 מהו המוטו שלך לחיים? אין לי כוח לחשוב על זה. 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? המוזיקה. 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? מה הדבר שהכי מפחיד אותך? 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? לאיטליה פריז ורומא. 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? שאני צריכה ללמוד משפטים. (חח, לא הכי מעצבן, אבל אחד מהם). מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? העיניים.......נו, תגוונו כבר!.. ובאופי? עומק. מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? עור חלק יותר. ובאופי? להיות יותר החלטית. 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? לא 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? לא....... 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? מאוד. 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? חחח.. שעת סיום: .01.43

אייזה כיייף

אחרי יום לימודים מפרך,אחד הדברים הטובים ביותר הוא לענות על שאלון. שעת התחלה: 2:09 בלילה
181-200 1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: ספר,חבר,חתול,כלב,נייר,עט,אוכל,מים,ממתקים,מצלמת וידאו. 2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה?לומדת באוניברסיטה עוד שנה,,במערכת זוגית מצליחה..א-מן. שנתיים?אותו דבר! חמש שנים? אותו דבר! עשר שנים?עובדת במקום עבודה טוב,שומרת על מערכת זוגית טובה ומצליחה. 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים:קור,עייפות,פחד,עצבות,תקווה. 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע?לא. 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע?לא מקשיבה כרגע. 7 האם יש לך שם אמצעי?אין לי ואני מודה לאלוהים על כך.(בדר"כ שמות אמצעיים הם ממש דבילים..) 8 האם אתה קרוי על שם מישהו?לא 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך?אמא שלי.בגלל שנולדתי באביב. 0 מה המזל לידה שלך? שור אימפריה!!השוורים הכי טובים שתדעו לכם.. 1 ההורים שלך גרושים/נשואים? נשואים. 2 יש לך אחים?כן.שניים. 3 יש לך כינויים?היה לי פעם בתיכון. מה הם?חסויי. 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה?אין לי מספר מזל.. 5 מיהו החבר הכי טוב שלך?חסויי. כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם?חסויי. 6 יש לך חיית מחמד?ככככככן. מהי ואיך קוראים לה? חתולי!!!אחלה שם נכון?מקורי ביותר. 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? תכלת לבן.יפהפה! 8 באיזה יד אתה כותב?יד שמאל אימפריה. 9 האם יש לך רישיון?לא ומכונית?לא איזה מוכנית היית רוצה? משהו טוב. 0 האם יש לך עבר פלילי? 220-221 הרגתי כמה חרקים בחיי. 1 איזה שפות אתה יודע? אנגלית ועברית. 2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? סימבה ודמבו. 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? ברור! 4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון?אינטרנט,מוסיקה,טלוויזיה,ספרים,הרהורים... 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים?כן חח. 6 האם אתה כוסס צפרוניים?לפעמים כשאני בלחץ.. 7 מה המוצא שלך? 8טוניסאית ודרום אמריקאית..שילוב מוזר בהחלט. מהו המוטו שלך לחיים?מממ..תחשוב על דברים אבל לא יותר מידיי.. 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים?אהבה,לימודים. 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך?שיחה ממש ממש טובה ומשחררת עם מישהי. 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך?הרבה דברים..מוות של מדריכה,מוות של ידיד מהשכבה..ועוד.. 2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך?להתחרט על דברים.. 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג?לכל מקום שהוא. 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? 5"אנחנו לא מבינים" מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? עינים. ובאופי? רגישות 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך?בטן..גרר. ובאופי?רגישות. 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן?לא ממש 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? לא ממש 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? אוהבת.הרבה. 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר?אני לא מתמצאת בדברים הללו. שעת סיום: 2:18-הגיע הזמן לחזור ללמוד....היה כייף. וסליחה אם אני לא מגיבה בימים הקרובים,אני כולי שקועה בלימודים..ממש נלחצתי לאחרונה..

RichardSmith

New member
המשך: ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif

שעת התחלה: 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? 2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? 3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? 7 מהי מידת הנעלים שלך? 8 מהי מידת החולצה שלך? 9 מהי מידת המכנס שלך? 0 כמה נעליים יש לך בארון? 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? 3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? 4 איזה חנות היית שורף? 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? 8 באיזה חוגים היית? 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? 0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? 1 איפה גרת בעבר? 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? 4 שלוש סיבות לקום בבוקר? 5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? 6 האם יש לך איזה קמיע? 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? 0 האם אתה פועל בפזיזות? שעת סיום:

dudmel

New member
אלה יסתור

שעת התחלה: 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? שירים של משינה 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? אחד צהוב שלושה לבנים 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? בורדו-חום-כתום עם כל מיני ציורים 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אין 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אוכל 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו?
שומר על זכות השתיקה
2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? 3 לפנות בוקר 3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? לפעמים 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? אממממ... תלוי. בזמן שיש לימודים 4-5 שעות. כשאין לימודים בסביבות 8 שעות. 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? לא 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? עובר 7 מהי מידת הנעלים שלך? 42 8 מהי מידת החולצה שלך? מדיום, לפעמים סמול 9 מהי מידת המכנס שלך? 29-31 0 כמה נעליים יש לך בארון? 4 זוגות 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? 3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? 4 איזה חנות היית שורף? מטרו צפון 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? לא 8 באיזה חוגים היית?בניית טיסנים, טיולי אופניים (לפני שנדפקו הברכיים), טכנודע
, פיסול בחימר היו עוד לא זוכר 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? 0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? 1 איפה גרת בעבר?חיפה, עתלית, היום בהרצליה 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? תפוז, תפוז, תפוז 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? אממממ... לא יודע. הכל בר תחליף... 4 שלוש סיבות לקום בבוקר?
5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? עובד, עובד, שותה. 6 האם יש לך איזה קמיע? לא. 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? אממממ... לא זוכר. ארבעה ימים אולי 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? לסרטים המשעממים שנמרחים ואתה רק מחכה שייגמרו כבר 0 האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים שעת סיום: 21:59

למעלה