PianoGirl20

New member
טוב, אני מקווה שזה האחרון.....

איך אפשר בלי? שעת התחלה: 121-140 23.59 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, אני משדרת ברדיו של המכללה שלי, אז הייתי.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג`י? נראה לכם?. 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יכול להיות האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? כן. 6 בקסם? לא 7 בשטן? לא 8 בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא.....אוף, די עם השטויות האלה!...:p במזל? כן. והוא גם התירוץ שלי ללמה לא קורים לי דברים... באהבה ממבט ראשון? כן. 3ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. 4 במכשפות? לא. 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי עוד כוכב נופל אף פעם. 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר?... 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אין לי. סתם, מישהי אחת. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אממ.. אין לי. (איזה מסכנה אני, אה?..) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? 'תחשבי טוב, יהיה טוב'....(זה מה שעולה לי לראש עכשיו..). מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת. מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? אופק, אח שלי. ישן במיטה שלך? אני. ראה אותך בוכה? חברה. 4 האיש שהתקשר אליך? אף אחד לא התקשר אליי היום. (חח, כבר אמרתי שאני מסכנה?..) 5 האיש שהתקשרת אליו: חברה. ? הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: שבועת רחל (בפעם השניה). סרט מושכר שראית: לא זוכרת. 8 סרט בקולנוע: הבושם, נראה לי. תוכנית טלוויזיה שראית: משפחת סימפסון. שיר ששמעת: נוח, של מתי כספי. השיר שנתקע לך בראש: 'אין שלוה' של מתי כספי... הדיסק שקנית: לא קניתי דיסק הרבה זמן... הדיסק ששמעת: דיסק של מתי כספי.. 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? לא משהו סקסי, זה בסדר...
5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? מה??? חחח..לא נוגעת בשום חלק, נוגעת במקלדת... 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? לא קוראת כרגע. 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? סתם משטח שחור בלי כלום עליו. 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך: יש לי שמיעה אבסולוטית, אני מאמינה בטארות, אני כבר כמעט שנה וחצי לבד, גרתי באנגליה 4 שנים והיה לי רע, יש לי חולשה למוזיקאים, היה לי חבר מוזיקאי, אני מלחינה, אני מזל מאזניים, אני טורפת בשר, החלום שלי הוא להיות מוזיקאית אבל אני יודעת שזה לא יקרה. ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך : כל הנ"ל. ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם : העולם הוא מקום קשה. אני לא מבינה למה אנחנו כאן. זהו. שעת סיום: 00.20

את נשמעת מגניבה ביותר..../images/Emo9.gif

...מה זה בדיוק שמיעה אבסולוטית? הדבר היחיד ששמעתי על זה זה שאפשר לזהות את צליל מחיאות הכפיים! שזה דבר מגניב לחלוטין..

PianoGirl20

New member
חחח, תודה!..../images/Emo9.gif

איזה חמודה! שמיעה אבסולוטית זה כשאפשר לזהות צלילים. כלומר, נגיד מישהו ילחץ על התו דו, בפסנתר, אז אני אזהה שזה דו. אם הוא ילחץ על סול אני אזהה שזה סול, וכן הלאה.... חח, דווקא על הקטע של מחיאות הכפיים בחיים שלי לא שמעתי, פשוט כי למחיאת כף אין טונים שונים. נגיד יש תופים מסויימים שכשמתופפים עליהם אז אפשר לשמוע טונים שונים, ואת זה נגיד אני יכולה לזהות. אבל מחיאות כפיים זה נשמע לי קצת בלתי אפשרי...אבל מי יודע, אולי זה קיים...

wolfyy

New member
../images/Emo122.gif המשך

שעת התחלה: 12:28 האם אי פעם היית ברדיו/ טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא חושבת קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את/ה מאמין/ה: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא... כן בהרגשה ממבט ראשון, אבל לא אהבה של ממש. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא תמיד במכשפות? לא האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? לא לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לארץ המנגו (או שלא) מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? חבר שלי, ועוד חברה :) מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חבר שלי והחברה הכי טובה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עזבו
מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) שראית? אמא שלי ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? חבר שלי האיש שהתקשר אליך? אמא האיש שהתקשרת אליו? חבר שלי הדבר האחרון ש... ספר שקראת: המקרה המוזר של ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: החופשה תוכנית טלוויזיה שראית: סתם היה פתוח חדשות, חוץ מזה השיר שלנו שיר ששמעת: "תשאירי לי מקום לחבק אותך" - אבטיפוס השיר שנתקע לך בראש: "תשאירי לי מקום לחבק אותך"... הדיסק שקנית: משהו של Nightwish הדיסק ששמעת: Nightwish - Century child מה את/ה לובש/ת כרגע? משהו מאד לא סקסי
באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? המרפק נוגע במותן... איזה ספר את/ה קורא/ת? the poe shadow והמקרה המוזר של ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? אין ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך
ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך
ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם
שעת סיום: 14:59

RichardSmith

New member
עונה! ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 1145 121-140 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? כצופה בתפסו ראש וזומביט 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? לא 3 קפצת בנג`י? לא
4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שידוע לי האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? לא 6 בקסם? לא 7 בשטן? לא 8 בסנטה קלאוס? לא 9 ברוחות? לא 0 בפיות? לא 1 במזל? לא 2 באהבה ממבט ראשון? לא 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא 4 במכשפות? לא 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? לא 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? פשוט מתים 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? שאלה קשה... 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? לא יודע... 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממש לא יודע
0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוה...
Einstein dies and goes to heaven only to be informed that his room is not yet ready. "I hope you will not mind waiting in a dormitory. We are very sorry, but it's the best we can do and you will have to share the room with others." he is told by the doorman (say his name is Pete). Einstein says that this is no problem at all and that there is no need to make such a great fuss. So Pete leads him to the dorm. They enter and Albert is introduced to all of the present inhabitants. "See, Here is your first room mate. He has an IQ of 180!" "Why that's wonderful!" Says Albert. "We can discuss mathematics!" "And here is your second room mate. His IQ is 150!" "Why that's wonderful!" Says Albert. "We can discuss physics!" "And here is your third room mate. His IQ is 100!" "That Wonderful! We can discuss the latest plays at the theater!" Just then another man moves out to capture Albert's hand and shake it. "I'm your last room mate and I'm sorry, but my IQ is only 80." Albert smiles back at him and says, "So, where to you think interest rates are headed?"​
161-180 מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? אמא. 2 ישן במיטה שלך? בחורה אחת... בטעות...
3 ראה אותך בוכה? אמא כנראה, לפני עשור... 4 האיש שהתקשר אליך? אמא 5 האיש שהתקשרת אליו? אמא אני ממש ילד טוב של אמא
הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: קבצנים בספרד
7 סרט מושכר שראית: אמדאוס כנראה. 8 סרט בקולנוע: יותר מדי זמן 9 תוכנית טלוויזיה שראית: שתי דקות מארץ נהדרת?
0 שיר ששמעת: שומע כרגע את: "הזהרי עם הגרזן, אגווין" של פינק פלויד 1 השיר שנתקע לך בראש: היה משהו לפני כמה ימים, כבר לא זוכר. 2 הדיסק שקנית: cardigans
3 הדיסק ששמעת: רנדומלי בדרך כלל 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג 5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? ברגל 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? קבצנים בספרד 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? קיצור תולדות הזמן של הוקינג 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך סייפתי במשך 4 שנים. שירתתי בח"א בקריה. בגרות בכימיה ומחשבים. אני לא מוריד מידע שנדרש לשלם עליו. הייתי עד כה מנהל ב 5 קומונות בערך אבל לא זכיתי עדיין לנהל פורום.
אני אוהב לחקור דברים... אני אוהב לגרום לאנשים להכיר... 9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך מי כתב דברים אלו?...
0 ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם אין חשק. שעת סיום: 1155

M a t h 0 0 7

New member
עונה

שעת התחלה:7:16 121-140 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? כן. 3 קפצת בנג`י? לא 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? לא. 6 בקסם? כן 7 בשטן? כן 8 בסנטה קלאוס? לא 9 ברוחות? כן 0 בפיות? כן 1 במזל? לא 2 באהבה ממבט ראשון? כן 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן 4 במכשפות? כן 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? כן 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לי תיאוריה שאנחנו מתים כבר וזה העולם שאחרי. כולנו בגיהינום, אגב. 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אין לי 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חברה שלי. 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחיות את הרגע. 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי. 161-180 מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? אבא שלי כשחזרתי הבוקר מהעבודה. 2 ישן במיטה שלך? אני. 3 ראה אותך בוכה? המראה שבאוטו שלי. הבוקר.. בדרך חזרה מהעבודה כשאוונסנס ברקע. בכי רק בגלל המוסיקה המדהימה שבדיסק החדש שלהם. 4 האיש שהתקשר אליך? חברה שלי. 5 האיש שהתקשרת אליו? מנהל המעבדה שלי. הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: געגועי לקיסינגר. 7 סרט מושכר שראית: המספריים של אדוארד. 8 סרט בקולנוע: בבל. 9 תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות של אתמול בשעה 5.. 0 שיר ששמעת: Evanescence - Good Enough 1 השיר שנתקע לך בראש: Evanescence - Good Enough 2 הדיסק שקנית - Evanescence - The Open Door 3 הדיסק ששמעת: נוו חאלס.. כבר הבנתם מה יש לי בראש בתקופה האחרונה. 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג וחולצה אדומה 5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? בשום חלק. 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? אני לא קורא כלום כרגע. 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? אין לי פד לעכבר. 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך אני פורש. 9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך 0 ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם שעת סיום: 7:23 , למרות שלא סיימתי לגמרי. *חותך לישון*

wolfyy

New member
שאלון! וולפי לפעולה

שעת התחלה: 21:32 ספר אהוב: כל ספרי ד"ר סוס, התפסן בשדה השיפון, הרוח בערבי הנחל, ויש עוד :) סרט אהוב: האלמנט החמישי להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: קרן פלס, פיונה אפל, Nightwish, Opeth, Bjork, leave's eyes, קלי קלרקסון, דני אלפמן, בטהובן אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לשקר לחבריי, להכאיב למישהו אחר בכוונה, לקחת סמים, לנהוג בשכרות. ..... מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? כנות, אמיתיות, אכפתיות אמיתית, חוש הומור, עומק. ממתק: דברים עם קוקוס ועם שוקולד.. אפשר גם שניהם ביחד... סרט מצויר: היפה והחיה. קורנפלקס: כריות
מצבך החברתי: במערכת יחסים גובה: 1.63 מידת נעליים: 35-36 צבע עיניים: חום-ירוק-צהוב אוהב/ת אותו? כן צבע שער: בלונדיני אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אמידקסטרוס חיות מחמד? כרגע לא במה אתה עובד? חנות בגדים דעה פוליטית: ליברלית מרכז (זה נחשב או שעכשיו המצאתי מושג?) שעת סיום: 21:46 המשך אחר כך...

unholy

New member
שאלה שאלה שאלה!

איך קרן פלס...קלי קלקרקסון ו...אופט':| :| :| מסתדרים...אופט' זה...בלאק פרוגרסיב עם דגש על המטאל! וקרן פלס וקלי קלרקסון זה פופיסטי משהו! לא מפריע לך המעבר החד מהקול הרך של שתי הזמרות האלה ל...גראולים אימתניים של מיקאיל! (יופי של שם!) נו'טוב...מסתבר שיש אנשים שאוהבים ה-כ-ל:|

RichardSmith

New member
גם אצלי זה ככה...

לא שיש לי הרבה להקות עם גראולים.. nightwish & blind guardian למשל ומהצד השני ביטלס, מוזיקה קלאסית.

unholy

New member
שמע...

נייטוויש ובליינד הם בסופו של דבר ה"פופ" של המטאל...קשה להשוות אותם לאופט' שהם אומנם לא נורא כבדים אבל כן משתמשים באלמנטים כמו גראולים. כמדומני אין ממש גראולים לבליינד... ודווקא ביטלס ומטאל משתלב טוב...אפילו קלאסית...אם אתה מכיר סימפוני X יש להם קטעים שלמים שלקוחים מוורדי. ובכלל פרוגרסיב מושפע (אם אני לא טועה) רבות ממוזיקה קלאסית

wolfyy

New member
תשובה תשובה תשובה! ../images/Emo6.gif

כבד, לא כבד... משנה שזה גורם לך לכל מיני רגשות, ויש איכות וכשרון :)

unholy

New member
את מקשיבה גם ל...

דברים הכבדים או רק לקלים ולרגשיים?

unholy

New member
אממ

קל: רוב הדיסק דמניישן. פאטרנס אין דה אייבי כבד: גוסט אוף פרדישן. בייניג אוף דה האונדס, בלאקווטר פארק, דליוורנס...

wolfyy

New member
יש לי

את damnation, deliverance ו blackwater park ככה שגם וגם , וגם :)

RichardSmith

New member
סבבה.

לא יודע איך אנשים שומעים מטאל "אמיתי"/"רציני" שבו כל השיר צועקים/לא מבינים את המילים, לא ממש שומעים את הגיטרה...

unholy

New member
וואו

לא'דע איך אתה אוהב ת'מטאל ש'ך...אבל יש המון צעקות ממש טובות...גם אופט'...גם למשל...the dillinger escape plan (הם נחשבים math metal). לא כל צעקות טובות אבל כשהן משתלבות טוב עם המוזיקה אז זה ממש טוב ואין מטאל רציני או אמיתי...כל אחד מה שאוהב...יש כבד יותר ופחותP:

למעלה