dudmel

New member
אכן שאלון כבד...

אבל אני לא עניתי כי הוא גרם לי להתעמק יותר מדי בעצמי... לא בגלל החשיפה לאחרים... מפחיד

wolfyy

New member
המשך!

צבא: יש / אין - אין עבר פלילי: אין פירסינג: אין קעקועים: יש אובססיות: פסנתר התמכרויות: שוקולד, האלמנט החמישי, קומיקס איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: האם את/ה חי/ה את הרגע? לפעמים כן את/ה איש/ה של בוקר או ערב? לילה יש לך סודות? כן את/ה שונא/ת את עצמך? לא את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כן אחד נחמד
איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? על הפיסי, עיניים ואף, על הנפשי נדיבות וישירות (האחרון לפעמים נאמר ממש לא כמחמאה.... ודברים עפים
) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש לזה שמונה רגליים :( לאבד אדם קרוב, לא להיות מסוגלת לעשות את הדברים שאני אוהבת ורוצה. את/ה יודע/ת לשיר? כן ואוהבת. האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם את/ה מתבודד/ת? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מערכות יחסים, לימודים, מוזיקה, עבודה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? מעניין באמת... :) האם את/ה פועל/ת בפזיזות? לפעמים, אבל לא לרוב האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? רגישות יתר האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פעילה יש לך יומן/ ז`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? ביישנות מה החוזק הכי גדול שלך? כנות ואכפתיות אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות ביישנית את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? כן יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? לא את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להאמין בעצמך, לעזור, להיות בקשר רק עם מי שעושה לך טוב. מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? אף ועיניים ומה הכי פחות אוהב/ת? נקודת חן אחת את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? החבר אומר Shadowcat שעת סיום: 22:15 מקווה שתהנו.

SpyKid

New member
יאי!

שעת התחלה: 10:20 41-60 1 צבא: יש / אין - אין 2 עבר פלילי: אין 3 פירסינג: אין! 4 קעקועים: אין! 5 אובססיות: מתמטיקה ופיזיקה. 6 התמכרויות: פורומים, וגם שיחות עם אנשים. 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, רוסית, אנגלית וקצת ספרדית 8 ציטוט מועדף/ מוטו: ראו חתימה האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? לא 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? בוקר 1 יש לך סודות? לא 2 את/ה שונא/ת את עצמך? לא 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן 4 יש לך הרגלים רעים? קצת 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? אממם, אולי שאני נחמדה... 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אופטימיות נצחית 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות כנראה 8 את/ה יודע/ת לשיר? כל אחד יודע לשיר, השאלה היא עד כמה יפה בעיני השאר
9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא נראה לי 0 האם את/ה מתבודד/ת? לא 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חשיבה 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? תלוי איזה מישהו אחר הייתי. 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? אולי לפעמים. אבל אני משתדלת לשקול מראש דברים שעשויים להיות מסוכנים למשל. 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? לא ממש 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פעילה 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? לא 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת 8 מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אולי להיות מסוגלת לא להיות כ"כ אובססיבית לגבי בעיות (שלי ושל אחרים). 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? לא 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? עכשיו לא (בעבר כן). 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכיף לחיות. 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? אין משהו מיוחד (וזה גם לא ממש מטריד אותי) 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? כנ"ל 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? לא ממש אכפת לי 7 יש לך ביטחון עצמי? לעיתים 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? שאלה מעניינת
נניח Winry מסדרת האנימה Fullmetal Alchemist שעת סיום: 10:26

M o n a L i s a

New member
בא לי גם ../images/Emo3.gif

אני כבר שעות מתחמקת מלימודים...עכשיו יש סיבה.... שעת התחלה: 20:27 41-60 1 צבא: יש / אין - שירות לאומי 2 עבר פלילי: אין 3 פירסינג: היה, הליקס וירד בגלל זיהום (אחרי כל הסבל שעברתי....
) 4 קעקועים: אין 5 אובססיות: לא בן אדם אובססיבי...רק מאוד עקשנית. 6 התמכרויות: דיאט קולה 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, רוסית וגרמנית צולעת...
8 ציטוט מועדף/ מוטו: חיים רק פעם אחת... 9 את/ה חי/ה את הרגע? כן, רק שהמבחן בחדו"א קצת מפריע
... 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? ערב, ללא ספק.
1 יש לך סודות? כן 2 את/ה שונא/ת את עצמך? לא... 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? מאוד...נשמע שחצני, אבל הוא נורא יפה ובמיוחד בצילומים
. 4 יש לך הרגלים רעים? כן, כל מקום שאני נכנסת אליו מתבלגן במהירות האור.... 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? עיניים יפות
6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "פוטנציאל לא ממומש" 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אדם קרוב 8 את/ה יודע/ת לשיר? אני חושבת שכן....אחרים לא חושבים ככה
... 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן 0 האם את/ה מתבודד/ת? בדיוק ההיפך... 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין לי סדר עדיפויות... 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? כן 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? כן 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? הייתי רוצה להיות יותר גבוהה 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פעילה 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? לא...אבל מצאתי יומנים ישנים שלי מהיסודי וזה כ"כ משעשע! 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד 8 מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת... 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה להיות פחות לחוצה... 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? לא כ"כ...
1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? הרבה דברים... 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בסה"כ, כן 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מכל רגע 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? הפנים 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? לפעמים את המבנה גוף 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? תלוי באיזה יום תפסת אותי... 7 יש לך ביטחון עצמי? לא גבוה במיוחד 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? בדיונית?? שעת סיום: 20:37

gilishvili

New member
טוב..

שעת התחלה:10:05 ספר אהוב: כשניטשה בכה אל תגע בזמיר ספר הדקדוק הפנימי סרט אהוב: גאטקה להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: קודם כל יהודית. אחריה יש כל כך הרבה... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? אחרי שחשבתי על השאלה הזו הרבה רציתי לכתוב: לא לרצוח, אבל החלטתי שגם את זה אני לא רוצה להבטיח (המתות חסד זה עדיין רצח, אין מה לעשות, ואני בעד...) מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? שילוב של אינטליגנציה ורגישות ממתק: אני לא ממש גרופית של ממתקים... אני אוהבת עוגות. סרט מצויר: בת הים הקטנה.... ברור!!!!!
קורנפלקס: כבר החלטתי שיום אחד יהיה לי מדף קורנפלקסים כמו לסיינפלד, אז הבחירה באמת קשה... הייתי אומרת ברנפלקס, כי אני אוכלת אותו הכי הרבה (הוא מהמרזים), אבל גם קורנפלקס במבה (למרות ששנים לא אכלתי), צ'יריוס, קינמונים / סיני מיניס, אפל מיניס, שוגי ריבועים, קורנפלקס של תלמה, ויש עוד כמה שאני זוכרת את הציור אבל לא את השם... מצבך החברתי: קיימת. גובה: 1.63 מידת נעליים: 39-40 צבע עיניים: חום ירוק אוהב/ת אותו? כן צבע שער: חום מרגיז אוהב/ת אותו? לא ממש, הוא מרגיז. אבל אין לי שום כוונות לצבוע. המקס' שהגעתי אליו זה חינה. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? היה לי כלב שמת בזמן שהייתי בסין... עכשיו אני שוקדת על לשכנע את שותף 2 שיסכים להכניס חיה לדירה (החתולה מלמטה או הכלבה מהאוניברסיטה), למרות שאני חוששת שהיא תמות אצלנו מהזנחה. שותף 1 כבר משוכנע. במה אתה עובד? פר"ח, צופים וחלטורות דעה פוליטית: תלוי באיזה יום שואלים, אבל בעקרון שמאל. הייתי די מרוצה שבבחירות האחרונות יצא לי לא להיות בארץ (וזה אומר משהו על המדינה שלנו יותר ממה שזה אומר עלי...) שעת סיום: 10:20 אבל זה כי חשבתי על הדברים האלו תוך כדי קריאת הודעות של אחרים....

maverick 42

New member
נו, שאני אסרב לסיבה לא ללמוד? ../images/Emo98.gif

שעת התחלה: 15:22 ספר אהוב: כל ספרי דיסקוורלד של טרי פרצ'ט (באנגלית) - הבן-אדם גאון
סרט אהוב: Grandma's boy, Idiocracy, Interstate 60, matrix trilogy, fight club, cocktail, snatch, se7en, batman begins, back ot the future (1 and 2), Interview with the vampire, devil's advocate, clerks, mallrats, what the bleep do we know, anchorman, old school, dodgeball מבצע סבתא! להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: די פתוח להכול. תלוי במצב רוח. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לא אעשה דבר שנוגד את סולם הערכים האישי שלי. חוקים פליליים לרוב נקבעים ע"י אנשים בעלי אינטרסים (ברור שלא דברים כמו לא לרצוח, אבל כן חוקים המתירים או אוסרים חומרים ומעשים מסוימים) מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? פתיחות מחשבתית - לא לקבל כל מה שאומרים לך (גם לא להיות נודניק כמובן
). ממתק: m&m's
סרט מצויר: מחכה ל simpsons - the movie... בינתיים אסתפק בסרט שרק? קורנפלקס: coco puffs (זה עם הקוף) מצבך החברתי: במערכת יחסים גובה: 1.82 מידת נעליים: 45-46 צבע עיניים: כחול אוהב/ת אותו? כן צבע שער: שחור (חברה שלי טוענת שהוא קצת חום. אני מוחה) אוהב/ת אותו? לרוב ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד?
+
במה אתה עובד? סטודנט. עובד גם כמתרגם (בעל עסק עצמאי) דעה פוליטית: בעבר נטיתי לכיוון השמאל - בשנים האחרונות אני לומד ומחכים ולפיכך נהפך להיות יותר ימני (לא פנאטי, אבל לא מאמין שרק אנחנו פה לא בסדר) שעת סיום: 15:35

ליהיא2007

New member
עכשיו אני |:)|

שעת התחלה: ספר אהוב:
האוהל האדום- אניטה דאימנט סרט אהוב:
טיטאניק להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים:
שירי אמצא הדרך- רביץ, גלרון.. רגועים. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם?
לעולם לא אקח משהו ולא אחזיר - מהסיבה הפשוטה שלא אוהבת "לצבור" אצלי דברים חומריים. על אותו עיקרון, משתדלת גם שלא להתמכר לקניות , איפור במיוחד לא לצבור דאבל ממוצר שכבר יש לי ממנו אחד .. אני אני מכורה לשופינג לשעבר. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים?
יושר וטוב לב. ממתק:
לויודעת אולי מתפתה לסוכריות שאפשר לקנות ביחידות בודדות מחנויות ממתקים למינהם. סרט מצויר:
קטקטים מישהי כתבה.. גם אני. קורנפלקס:
שוגי כריות מצבך החברתי:
במערכת יחסים גובה:
160 מידת נעליים:
38 צבע עיניים:
ירוקות אוהב/ת אותו?
את העיניים? כשאני מתאפרת. צבע שער:
שטני עם גוונים אוהב/ת אותו?
מחכה לעשות גוונים עוד יותר בהירים. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):
שמאלית(היחידה בשרשור הזה ,לא?) חיות מחמד?
כלבת בורדר לבנה איפנטילית שרק אוהבת לשחק בבובות פרווה אבל כל הזמן. במה אתה עובד?
עיבודיםן מניקור דעה פוליטית:
לא אוהבת פוליטיקה שעת סיום: 15:51 המשך אחר כך...
טוב

RichardSmith

New member
$$$$$$$$$$$$$$$המשך...$$$$$$$$$$$$$

שעת התחלה: 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת? 0 סמים? 1 קורא/ת עיתון? 2 מתפלל/ת? 3 הולך/ת לבית כנסת? 4 מדבר/ת עם זרים? 5 ישן/ה עם בובות פרווה? 6 יוצא/ת לטיול בגשם? 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? 8 נוהג/ת? 9 אוהב/ת לנסוע מהר? 0 אוהב/ת את הקול שלך? האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? 2 פגעת בעצמך? 3 יצאת מהמדינה? 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? 5 היית מאוהב/ת? 6 היית על סמים? 7 שחית בעירום? 8 היה לך מקרה חירום רפואי? 9 עברת ניתוח? 0 ברחת מהבית? 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? 2 החטפת מכות למישהו? 3 התחילו איתך? 4 היית על במה? 5 ישנת מחוץ לבית? 6 חשבת על התאבדות? 7 נשארת ער/ה כל הלילה? 8 לא אכלת יום שלם? 9 דיברת בטלפון כל הלילה? 0 ישנת כל היום? 1 הרגת מישהו? 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? 3 בגדו בך? 4 היה לך חלום שהתגשם? 5 עברת על החוק? 6 פגשת מישהו מפורסם? 7 הרגת חיה בטעות? 8 הרגת חיה בכוונה? 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? 0 גנבת משהו? שעת סיום:

ChilD SouL

New member
חמור קופץ בראש...

האם את/ה: 9 מעשן/ת? לא. 0 סמים? לא. אני בסטלה טבעית.
1 קורא/ת עיתון? משתדלת. 2 מתפלל/ת? אמן נחשב
3 הולך/ת לבית כנסת? אפ'עם לא הייתי באחד. 4 מדבר/ת עם זרים? כן. אבל שששששששש... אל תגלו להורים.
5 ישן/ה עם בובות פרווה? לא. 6 יוצא/ת לטיול בגשם? בהחלט. הכי כיף.
7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? לא. אם אני לא אוהבת ומתחברת לבנאדם אין לי כל טעם לדבר איתו ולהיות איתו בקשר. 8 נוהג/ת? כן. 9 אוהב/ת לנסוע מהר? כן.
0 אוהב/ת את הקול שלך? אהמ... נראה לי.
האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? נראה לי. 2 פגעת בעצמך? לא. 3 יצאת מהמדינה? לא. 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אהמ... לא נראה לי. אולי תמנון קטן וחמוד. 5 היית מאוהב/ת? כן. 6 היית על סמים? עדיין לא. 7 שחית בעירום? לא. 8 היה לך מקרה חירום רפואי? כן. 9 עברת ניתוח? לא. 0 ברחת מהבית? לא. 101-120
האם אי פעם: 1 חטפת מכות? כן.
2 החטפת מכות למישהו? כן. 3 התחילו איתך? כן. 4 היית על במה? כן. 5 ישנת מחוץ לבית? כן. המון. 6 חשבת על התאבדות? יש מצב. כשהייתי קטנה. 7 נשארת ער/ה כל הלילה? כן. מלא. 8 לא אכלת יום שלם? כן. 9 דיברת בטלפון כל הלילה? לא. שונאת לדבר בטלפון. 0 ישנת כל היום? לא. 1 הרגת מישהו? ג'וקים בעיקר. 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? משתגעת
לא. אני כבר משוגעת.
3 בגדו בך? לא. 4 היה לך חלום שהתגשם? כן. 5 עברת על החוק? כל פעם שאני נוהגת.
6 פגשת מישהו מפורסם? כן. 7 הרגת חיה בטעות? כל פעם שאנחנו הולכים ברחוב אנחנו דורכים על נמלים, אז... 8 הרגת חיה בכוונה? כן. 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. NEVER 0 גנבת משהו? כן. מסטיק כשהייתי קטנה.

dudmel

New member
יאללה

שעת התחלה: 18:23 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת? כן 0 סמים? ניסיתי פעמיים-שלוש מזמן מזמן. לא עשה לי טוב. 1 קורא/ת עיתון? כן 2 מתפלל/ת? לא 3 הולך/ת לבית כנסת? לא 4 מדבר/ת עם זרים? בערך 5 ישן/ה עם בובות פרווה? ??? לא... 6 יוצא/ת לטיול בגשם? לא 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? כן 8 נוהג/ת? כן 9 אוהב/ת לנסוע מהר? כבר לא 0 אוהב/ת את הקול שלך? מממש ממש ממש שונא אותו האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? לא שזכור לי... אבל יכול להיות 2 פגעת בעצמך? פיסית כאילו? לא 3 יצאת מהמדינה? כן 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 5 היית מאוהב/ת? ברור 6 היית על סמים? ניסיתי 7 שחית בעירום? לא 8 היה לך מקרה חירום רפואי? כן 9 עברת ניתוח? תפרים ביד נחשב? בראש? 0 ברחת מהבית? לא 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? ברור 2 החטפת מכות למישהו? גם ברור 3 התחילו איתך? כן (אבל כבר לא כזה ברור...
) 4 היית על במה? כן, בעל כורחי 5 ישנת מחוץ לבית? מן הסתם 6 חשבת על התאבדות? כן 7 נשארת ער/ה כל הלילה? מה פתאום?! אני??? (כאילו כל יומיים בערך...) 8 לא אכלת יום שלם? כן 9 דיברת בטלפון כל הלילה? לא 0 ישנת כל היום? בטח 1 הרגת מישהו? נסחפנו קצת, לא? 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן 3 בגדו בך? כן 4 היה לך חלום שהתגשם? כן 5 עברת על החוק? כן 6 פגשת מישהו מפורסם? כמה מפורסם? ישראלי כאילו? יצא לי לפגוש כמה... 7 הרגת חיה בטעות? הכוונה כאילו ליותר מחרקים...? אז לא. 8 הרגת חיה בכוונה? ברור שלא 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא 0 גנבת משהו? כן. (ממתקים ופוגים כשהייתי קטן...) שעת סיום: 18:30

יאללה שוב...

שעת התחלה: 18:20 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת?לא 0 סמים?לא 1 קורא/ת עיתון?כן 2 מתפלל/ת? לפעמים שאני בצרה... 3 הולך/ת לבית כנסת?לא 4 מדבר/ת עם זרים?כן, אני ממש אוהב את זה... 5 ישן/ה עם בובות פרווה?לא 6 יוצא/ת לטיול בגשם?במקרים מאוד מיוחדים 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? לא 8 נוהג/ת? כן 9 אוהב/ת לנסוע מהר? לא ממש 0 אוהב/ת את הקול שלך? פסדר האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ?כן 2 פגעת בעצמך? פיסית? לא... 3 יצאת מהמדינה?כן 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?להקיא ממש לא... אבל היו בתהליכים, ואל תשאלו מה זה... 5 היית מאוהב/ת? כן :( 6 היית על סמים?לא 7 שחית בעירום?כן, אחד הדברים הכייפים דרך אגב.. 8 היה לך מקרה חירום רפואי? טפו טפו טפו לא שזכור לי 9 עברת ניתוח?טפו טפו טפו לא 0 ברחת מהבית?לא 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות?כן 2 החטפת מכות למישהו?כן 3 התחילו איתך?כן 4 היית על במה?כן 5 ישנת מחוץ לבית?כן 6 חשבת על התאבדות?לא 7 נשארת ער/ה כל הלילה?כן 8 לא אכלת יום שלם?לא 9 דיברת בטלפון כל הלילה?לא 0 ישנת כל היום?כן 1 הרגת מישהו?לא 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת?כן 3 בגדו בך?לא שידוע לי 4 היה לך חלום שהתגשם?כן 5 עברת על החוק?לא משהו רציני, עבירות תנועה מקובלות וגניבת מסטיקים מהמכולת 6 פגשת מישהו מפורסם?כן 7 הרגת חיה בטעות?כן 8 הרגת חיה בכוונה?כן, נמלים 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן, 0 גנבת משהו?ראו שאלה 5 שעת סיום:18:27

פעם אחרונה ודייי../images/Emo3.gif

*הפעם לא לשתף יותר מדיי,מרחפת.* שעת התחלה:6:41 79-100-100 הלוואי וזה יהיה הציון שלי במבחן.עלקק. האם את/ה: 9 מעשן/ת? לא 0 סמים? לא 1 קורא/ת עיתון? לרוב לא,עושה רק את מדור תשחצים האהוב 2 מתפלל/ת? לא 3 הולך/ת לבית כנסת? לא 4 מדבר/ת עם זרים? לא 5 ישן/ה עם בובות פרווה? לא 6 יוצא/ת לטיול בגשם? כן 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? כן לצערי. 8 נוהג/ת? לא 9 אוהב/ת לנסוע מהר? לא נוהגת. 0 אוהב/ת את הקול שלך? דיי כן. האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? לא. 2 פגעת בעצמך? כן. 3 יצאת מהמדינה? כן. 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. 5 היית מאוהב/ת? יותר מדיי פעמים... 6 היית על סמים? פעם אחת ניסיתי וזה לא עשה לי הרבה. 7 שחית בעירום? לא. 8 היה לך מקרה חירום רפואי? כן הייתי מאושפזת על דלקת ריאות. 9 עברת ניתוח? לא 0 ברחת מהבית? לא 101-120 120-עד 120 שנה!!!! האם אי פעם: 1 חטפת מכות? לא 2 החטפת מכות למישהו? לא שזה רציני 3 התחילו איתך? כן 4 היית על במה? כן 5 ישנת מחוץ לבית? כן 6 חשבת על התאבדות? כן 7 נשארת ער/ה כל הלילה? כן 8 לא אכלת יום שלם? כן 9 דיברת בטלפון כל הלילה? כן 0 ישנת כל היום? כן 1 הרגת מישהו? לא 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן 3 בגדו בך? לא 4 היה לך חלום שהתגשם? לא 5 עברת על החוק? לא 6 פגשת מישהו מפורסם? כן 7 הרגת חיה בטעות? לא.רק חרקים. 8 הרגת חיה בכוונה? לא 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן.רוע בהתגלמותו. 0 גנבת משהו? כן. שעת סיום: 6:45..

unholy

New member
כל עוד זה לא דורש ממני

להסתכל פנימה יותר מדי...אז הולך 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת? לא הייתי מגדיר את עצמי אבל אני לא "לא מעשן בכלל" 0 סמים? לא לא לא. יהרג בל יעבור! 1 קורא/ת עיתון? ישראליP: ג'אנק חינמי:) 2 מתפלל/ת? לאפ 3 הולך/ת לבית כנסת? עם סבא לפעמים...מזמן לא כבר 4 מדבר/ת עם זרים? כן! 5 ישן/ה עם בובות פרווה? אני דיי שעיר בראש:X 6 יוצא/ת לטיול בגשם? כן למרות שהבריאות לא משהו אז כבר לא כאזה 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? לא שונא הרבה אנשים אבל...כן אני מניח שכן 8 נוהג/ת? וואו כן! 9 אוהב/ת לנסוע מהר? זה נחמד...אין לי אף אוטו שמגיע מעל 120 בלי להתפגר אז רק כשחברים נותניםP: אבל בעקרון לא 0 אוהב/ת את הקול שלך? לא במיוחד האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? חח כן. פעם בכיתה ב' היה מישו שהיה גונב לי את הסנדוויץ' (סיפור מהסרטים) אז אבא שלי אמר לי לשים לו פלפל ממש ממש חריף באוכל...עשיתי ומאז...הסיטוריה! 2 פגעת בעצמך? לא...לא בקטע 3 יצאת מהמדינה? יאפ...פולין (משלחת) שוויץ ואנגליה! 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מממ...אכלתי משהו שגרם לי להקיא^^ 5 היית מאוהב/ת? אחשרמוטה 6 היית על סמים? משככי כאבים נחשב? זה היה היי לא מהעולם הזה! 7 שחית בעירום? לא 8 היה לך מקרה חירום רפואי? ווא כן! אני אלרגי לחלב...וכשהייתי קטן הלכתי לאיזה גלידריה...ומישו השתמש בכף קודם לגלידה חלב ואז לגלידה פרווה...התחלתי להתנפח ולהחליף צבעים...היה כיף! 9 עברת ניתוח? לא 0 ברחת מהבית? משהו כזה. לפני שנה עברתי לגור עם סבא שלי עקב חילוקי דעות מהותיים עם אבא 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? וואו. אני בן אדם כ"כ מנג'ס לעיתים שכן 2 החטפת מכות למישהו? רציתי בעיקר 3 התחילו איתך? כע 4 היית על במה? אממ...כן...הצגות בצר 5 ישנת מחוץ לבית? נו באמת. יש לי משהו כמו 6 בתים אז אני לא יודע להגדיר כבר מה זה מחוץ לבית 6 חשבת על התאבדות? יותרמדי 7 נשארת ער/ה כל הלילה? חחח כן נו באמת 8 לא אכלת יום שלם? הייתה תקופה שפעם ב-24 שעות הייתי אוכל משהו...אז כן 9 דיברת בטלפון כל הלילה? כע. היו ימים שטלפון היה אמצעי תקשורת נחמד! 0 ישנת כל היום? אממ...השיא שלי בין 14-18 אז כל היום? אולי 1 הרגת מישהו? מישו?:| רק במשחקי מחשב 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? הלימודים עושים לי את זה 3 בגדו בך? לא חוץ מהחתול שלי שמתפרפר כל הזמן:( 4 היה לך חלום שהתגשם? אין לי הרבה חלומות 5 עברת על החוק? חחח כןP: אבל רק עבירות תנועה:X 6 פגשת מישהו מפורסם? מממ...עבדתי בשביל האקס של עברי לידרD: 7 הרגת חיה בטעות? כע=\\\\\\\\ ולא רק ג'וק:( 8 הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נמלים ושאר חבר'ס. 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני איש סוד טוב. לא חושב 0 גנבת משהו? לא...לפחות לא ביודעין

unholy

New member
כן כן

מה אני אגיד לך...כמעט מוות זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש... תשאלי את דוקטור האוסP:

PianoGirl20

New member
זה מה שאני עושה במקום ללמוד....

שעת התחלה: 21.12 האם את/ה: מעשן/ת? לא סמים? נראה לכם?.. קורא/ת עיתון? לפעמים בסופשי שבוע. מתפלל/ת? לא ממש. הולך/ת לבית כנסת? לא ממש. מדבר/ת עם זרים? חח, כן. 5ישן/ה עם בובות פרווה? לא. (מעדיפה אנשים אמיתיים..). יוצא/ת לטיול בגשם? כן. לא יכולה לא לצאת החוצה יום שלם. מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? משתדלת שלא, אבל לפעמים אין ברירה. נוהג/ת? לא. אוהב/ת לנסוע מהר? לא יודעת, אני לא נוהגת. אוהב/ת את הקול שלך? הוא בסדר, אבל הייתי מתה שיהיה לי קול לשירה. האם אי פעם: נקמת במישהו ? תלוי למה אתם קוראים נקמה....אבל באופן עקרוני לא. פגעת בעצמך? לא. יצאת מהמדינה? ברור....גרתי בחו'ל 4 שנים וגם הייתי בחו'ל לא מעט. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח...אני חושבת שכן. לא זוכרת כבר מה זה היה. היית מאוהב/ת? אממ, אני חושבת שכן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. האם אי פעם: 1 חטפת מכות? חח, כן. (כאילו, מאחים וכאלה..). החטפת מכות למישהו? כן, לאחים. 3 התחילו איתך? כן. 4 היית על במה? כן. אני מנגנת והייתי בלהקות, אז הייית גם על במה. 5 ישנת מחוץ לבית? נו, באמת.....ברור. 6 חשבת על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות. כמו כולם. נשארת ער/ה כל הלילה? ברור....זה המצב הרגיל אצלי בד"כ... 8 לא אכלת יום שלם? אולי פעם אחת ביום כיפור... 9 דיברת בטלפון כל הלילה? אממ...לא נראה לי שכל הלילה. 0 ישנת כל היום? לא. 1 הרגת מישהו? 2חח, נו באמת. חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן. 3 בגדו בך? 4לא. היה לך חלום שהתגשם? כן, כמה פעמים. קוראים לזה חלום נבואי. עברת על החוק? לא משהו רציני. 6 פגשת מישהו מפורסם? חח, כן...(יהודית רביץ, סטינג, גידי גוב...). הרגת חיה בטעות? ברור. וגם לא בטעות. (ואני מדברת כאן על מקקים ודברים מגעילים כאלה). הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי. גנבת משהו? לא. שעת סיום: 21.20

lollapalooza

New member
פתח הודעה חדשה, בחייך ../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 2132 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת? לא 0 סמים? לא 1 קורא/ת עיתון? לפעמים 2 מתפלל/ת? לא באופן הקונבנציונלי 3 הולך/ת לבית כנסת? פעמיים בשנה 4 מדבר/ת עם זרים? לא 5 ישן/ה עם בובות פרווה? לא 6 יוצא/ת לטיול בגשם? בד"כ לא 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? רק אם אני חייבת 8 נוהג/ת? לא, אבל יש לי רישיון 9 אוהב/ת לנסוע מהר? לא 0 אוהב/ת את הקול שלך? ככה האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? לא שזכור לי 2 פגעת בעצמך? לא פיזית 3 יצאת מהמדינה? לא 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן 5 היית מאוהב/ת? כן 6 היית על סמים? לא 7 שחית בעירום? לא 8 היה לך מקרה חירום רפואי? כן 9 עברת ניתוח? עקירה כירורגית זה נחשב? 0 ברחת מהבית? לא 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? כן 2 החטפת מכות למישהו? כן 3 התחילו איתך? כן 4 היית על במה? כן 5 ישנת מחוץ לבית? כן 6 חשבת על התאבדות? כן 7 נשארת ער/ה כל הלילה? כן 8 לא אכלת יום שלם? כן 9 דיברת בטלפון כל הלילה? כן 0 ישנת כל היום? כן 1 הרגת מישהו? לא 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן 3 בגדו בך? לא במובן הרומנטי 4 היה לך חלום שהתגשם? כן 5 עברת על החוק? כן 6 פגשת מישהו מפורסם? כן 7 הרגת חיה בטעות? חרקים? 8 הרגת חיה בכוונה? חרקים? 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? בטח כשהייתי קטנה 0 גנבת משהו? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה