M a t h 0 0 7

New member
אני אני אני אני!!!

שעת התחלה:10:03AM 41-60 1 צבא: יש / אין - יש חלקית. 2 עבר פלילי: אין. 3 פירסינג: אין 4 קעקועים: אין, אבל מאוד רוצה. 5 אובססיות: סדר ואירגון. הכל חייב להיות במקום שאני קובע. 6 התמכרויות: שוקולד. 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית ושאיפה לשיפור האנגלית. 8 ציטוט מועדף/ מוטו: "אנחנו חייבים לדעת, אנחנו נדע!" (הילברט) האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? כן.. מאוד ספונטני. 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? שעות הבוקר המוקדמות וערב. 1 יש לך סודות? כן. 2 את/ה שונא/ת את עצמך? לפעמים. 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן, מאוד. 4 יש לך הרגלים רעים? לפעמים בזבזנות יתר. 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? שאני יפה. 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "מתוסבך". 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד עוד חברים. 8 את/ה יודע/ת לשיר? כן, די טוב. 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שזכור לי.. 0 האם את/ה מתבודד/ת? לעיתים... 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? עניין הלמידה מאוד חשוב לי. 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? לא. 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? לא. אני מאוד מחושב. 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? כן. 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פעיל מאוד. 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? כן. 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות. 8 מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות, תמיד אני מביט צעד אחד קדימה. 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה להיות שמן יותר. 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? לא תמיד. 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? שפוצצתי אנשים בלבנון. 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו עליות והיו מורדות. סה"כ לא חסר לי הרבה. 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? השיעור הכי טוב שהיה לי לחיים זו העבודה שאני עובד בה כיום. 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? עיניים, פנים. 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? בטן =\ נממ.. 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? כן. 7 יש לך ביטחון עצמי? לעיתים קרובות. 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? אין לי מושג בקטע הזה.. שעת סיום: 10:12

gilishvili

New member
ועכשיו ההמשך

למה למה למההה אני עושה את הדברים האלו במקום ללמוד לתבניות ידע....? שעת התחלה: 10:25 1 צבא: יש / אין - יש... בעוונתי אפילו הייתי ק.חינוך שלמה בצה"ל... 2 עבר פלילי: חלילה. 3 פירסינג: גבה 4 קעקועים: אין ולא יהיו. לא רוצה שיגור עלי משהו שאי אפשר להפטר ממנו. 5 אובססיות: אויש, אני אדם אובססיבי מיסודו (או לפחות זה מה שטוענים)... אני מניחה שמתוקף היותי פרפקציוניסטית, אני יכולה לפתח אובססיה לכל דבר, אבל לא בצורה קיצונית. 6 התמכרויות: כשחושבים על זה, אני לא יכולה להגיד שאני מכורה למשהו, אבל הנטייה הזו בטוח נמצאת שם איפשהו. 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית עילגת, שפת סימנים 8 ציטוט מועדף/ מוטו: עבור. האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? כן. (שיאללה, איזה כיף שזה כן) 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? בוקר קיצוני 1 יש לך סודות? אני לא אוהבת את המושג סוד (כיתה ג' שלום), אבל יש דברים שמעטים האנשים שיודעים עלי, וטוב לי עם זה. יש דברים שגם לפסיכולוגית שלי לא סיפרתי. היא ידעה את זה, אגב. 2 את/ה שונא/ת את עצמך? לפעמים. אפילו די הרבה יחסית, אני חושבת (שימו לב, מכאן זה מתחיל להדרדר...
) 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן. אבל יש שאומרים שהוא כפייתי (הוא, לא, בחיי שהוא לא) 4 יש לך הרגלים רעים? המון... 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? אני באמת לא יודעת לענות על השאלה הזו. 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא היו קוראים לו. הוא היה בא לבד. 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשרף או להטרף. 8 את/ה יודע/ת לשיר? אני חושבת שכן. 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? מעולם לא. אולי הייתי עושה את זה, אבל אני לא יודעת איך. 0 האם את/ה מתבודד/ת? לא. זה לא בריא לי להיות לבד. 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושר 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? רגע של כנות תהומית. האינסטינקט הראשון שלי הוא להגיד לא, כי תמיד אמרתי על עצמי שאני בחיים לא הייתי חברה שלי. אבל כשאני חושבת על זה לעומק, אני דווקא חושבת שכן. וסביר להניח שגם הייתי חושבת מה שכמעט כולם חושבים עלי, שאני לא מבינה למה אני כל כך לא אוהבת אותי (מאד פשוט לענות על השאלה הזו כשגרים איתי באותו הגוף) 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? בדרך כלל לא, אלא אם אין ברירה. 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? הביקורת העצמית המזעזעת שלי. 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? גם וגם. תלוי במה. בדרך כלל פעילה. 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? לא. 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? החברים שלי 8 מה החוזק הכי גדול שלך? החברים שלי 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רק אחד....? הייתי רוצה להיות יותר שלמה עם עצמי. אני מניחה שעם זה, כל השאר היה נפתר מאליו. 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? וואו. המממ.... בגדול כן. אבל יש כמה דברים שיכולים פשוט למוטט אותי. 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? לא מתחרטת על כלום. מהכל לומדים. 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט. זו אני שמתעקשת להפוך אותם למסובכים יותר משהם באמת. 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לקחת הכל בפרופורציה. 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? צבע עיניים 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? כמעט כל מה שהוא לא צבע עיניים 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? לא. לא רע, אבל בהחלט לא טוב 7 יש לך ביטחון עצמי? מישהו רוצה לנחש...? 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? אני לא מכירה דמויות בדיוניות.... שעת סיום: 10:58. זה היה ממש מתיש, ומאד לא פשוט
עכשיו אני הולכת להטביע את יגוני בללמוד
צום קל

lollapalooza

New member
כיף ../images/Emo99.gif

41-60 1 צבא: יש / אין - שירות לאומי 2 עבר פלילי: אין 3 פירסינג: אין 4 קעקועים: אין 5 אובססיות: אין לי ממש 6 התמכרויות: שוקולד, אינטרנט, יש מצב שזהו. 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, קצת ספרדית, צרפתית בתהליכי למידה. 8 ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי ממש. האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? משתדלת. 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? ערב. 1 יש לך סודות? כן. 2 את/ה שונא/ת את עצמך? כבר לא. 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן. 4 יש לך הרגלים רעים? כן 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? שאני נותנת עצות טובות. 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "השינה הגדולה"
7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים 8 את/ה יודע/ת לשיר? כבר לא. 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? 0 האם את/ה מתבודד/ת? לעתים. 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים שאני אוהבת. 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? אני מקווה שכן. אני מגניבה. 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? כן 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? גם וגם. 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? תלוי. לרוב פסיבית. 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? ז'ורנל?! אמ. יש לי בלוג. 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? עצלנות זו חולשה? 8 מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? זה לא עניינכם
0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? לא 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? כן 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש. זה רק מתחיל. 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבטוח באף אחד בלי שהוא יוכיח שהוא ראוי לזה. 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? את העיניים 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? שאני לא אתחיל פה 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? בגדול, כן 7 יש לך ביטחון עצמי? יותר מפעם, פחות ממה שצריך 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? אין לי מושג. הודגש באמצעות מדגישומטיק

unholy

New member
וועיייז אני!

41-60 1 צבא: יש / אין - אין=\ 2 עבר פלילי: אין...רגע...לנהוג בלי טסט לאוטו...יותר מפעם אחת...נחשב? 3 פירסינג: נופ! 4 קעקועים: נופ! 5 אובססיות: אה וואי. לא חושב שאני בנ'דם אובססיבי...נקיון ידיים אולי?P: 6 התמכרויות: פעם זה היה מחשב...עכשיו זה כבר לא. חשבתי שאני בנ'דם שמתמכר בקלות...וכשיש משהו טוב לעשות עם עצמך זה פשוט לא נכון! 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית ולמרות שלמדתי 5 יח' ערבית והוצאתי ציון טוב אני יודע 4 מילים בערך 8 ציטוט מועדף/ מוטו: אני מניח שמשהו מטופש של הקומדי סטורP: לא מאמין במוטויים יותר מדי האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? לא. בעצם לעיתים נדירות 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? לילה 1 יש לך סודות? יותר מדי 2 את/ה שונא/ת את עצמך? לא לא! נגמלתי מגיל 15 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? לעעעע רוצה כתב יד של בחורה למרות שעם העט הנכון הוא חתיך! 4 יש לך הרגלים רעים? ממ כע...עצלנות...רצון לעשן (למרות אסטמתיותי!) שלא תמיד מצליח לשלוט עליו, עצלנות...כן עצלנות! 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? איכ. איזו שאלה נוראה. החברים לאוניברסיטה תופסים ממני בתחום הלימודים למרות שלא ברור לי למה 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "בתול בן 40" 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד לעוד הרבה זמן 8 את/ה יודע/ת לשיר? כשאני עם עצמי אף אחד לא צועק...כשאני לא זה מסתבך 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות מגניב? לא לא לא. אני בקטע של להיות עצמי גם אם זה לא תמיד מחמיא 0 האם את/ה מתבודד/ת? לפעמים כן לפעמים לא. אני מעדיף שיהיה אדם אחד מאוד מאוד קרוב ועוד חברים. למרות שלרוב אני מוקף באנשים 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות מאושר! 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? וואי כע! הייתי חבר ממש טוב של עצמי! 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? לפעמים. בעיקר בנוגע ללדבר לפני מחשבה 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? כן ולא מדברים על זה 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? תלוי במצב. שאלה כללית מדי! 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? ז'ורנל? LOL אסקיוזה מואה לא מדבר צרפתית 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? לקחת דברים שצריך לקחת ברצינות בבדיחות (כמו למשל המבחן האחרון שהיה לי שאחת השאלות הייתה "למה הנצילות על הפנים" והתשובה שלי הייתה "כי אני לא יפה מספיק =\" 8 מה החוזק הכי גדול שלך? חוסן נפשי דיי גדול. אפשרות להיות לבד/חסר מעש להרבה זמן לפני שאני משתגע 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אנא ערף לא חשבתי על זה 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? כע 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? ברור! יש יותר מדי! הדבר שהכי קופץ לי לראש זה צורת הפרידה מהאקסית או משהו 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו לא רעים בכלל! 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אפלטון והקומדי סטור זה אותו דבר רק עם גורמטים. מה אני ביפן העתיקה? פתגמים מושגים עם כל המוטויים המפוצצים? 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? כבר כמה אנשים שאומרים לי שיש לי גב כף יד יפה! שזה מילים אחרות ל"אתה מכוער אבל הנה מחמאה" 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? את חלוקת השומן בגוף שלי 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? לע אבל לא נראה רע 7 יש לך ביטחון עצמי? לפעמים. זה בבניה 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? לוק סקייווקר שעת סיום:11.56

נעשה לפני שנתחיל ללמוד.....

שעת התחלה:12:07 41-60 1 צבא: יש / אין -יש 2 עבר פלילי:אין טפו טפו טפו 3 פירסינג:אין 4 קעקועים:אין 5 אובססיות: יש כמה 6 התמכרויות:יש , אבל לא מזיקות 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית וספרדית 8 ציטוט מועדף/ מוטו:יהיה בסדר האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? משתדל 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב?ערב 1 יש לך סודות?כן 2 את/ה שונא/ת את עצמך?לא 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך?ממש לא, דומה לכתב של ילד מפגר... 4 יש לך הרגלים רעים? כן 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? תלוי בתקופה, לאחרונה נדבקו לתלתלים שלי... 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? בריאות לא טובה של קרובים אלי... תאונות דרכים... 8 את/ה יודע/ת לשיר? כן, אבל ממש לא יפה... 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? אולי בגיל 12 0 האם את/ה מתבודד/ת? לפעמים 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? כן 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? לפעמים 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? לא הבנתי את הקשר 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה?פעיל 6 יש לך יומן/ ז`ורנל?לא 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? סוכריות גומי.. סתם... אני יותר מדיי רגיש וזה פועל לרעתי... 8 מה החוזק הכי גדול שלך? סוג של משמעת עצמית, רק מתי שזה קשור ללימודים זה בטל לגמריי.... 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אולי פחות רגיש... 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? לא 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? כן, אבל עכשיו זה לא עוזר, לומדים מהטעויות וממשיכים קדימה... 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא מקבלים כל מה שרוצים בחיים... 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? אף, שפתיים... 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? פעם לא אהבתי את השיער שלי, אבל התחברתי אליו בשנים האחרונות... 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? כן, אבל שלא יגידו שאני שחצן... 7 יש לך ביטחון עצמי? יש, אבל תמיד טוב שיש עוד... רק לא יותר מדיי... 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? שהייתי בצבא היו קוראים לי "סקרנל" (היתה תוכנית מצויירת בערוץ הילדים..) בגלל הסקרנות שלי...

שכחתי סרט...

אולי "הטיסה" אבל בלי קשר לתוכן של הסרט, פשוט בגלל כמות הטיסות ואהבה העצומה למטוסים...

ChilD SouL

New member
מוי כיף../images/Emo99.gif

שעת התחלה: אין לידי שעון והשעון במחשב לא מתפקד. 1 צבא: יש / אין - יש. אחרי.
2 עבר פלילי: אין. 3 פירסינג: יש, בטבור. 4 קעקועים: אין. 5 אובססיות: אהמ... צריך לחשוב על זה לעומק. 6 התמכרויות: מחשב
7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, רוסית, אנגלית. יודעת גם צרפתית וערבית קצת. 8 ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה, חלקם אפילו כתובים אצלי בחתימה.
האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? מנסה. את/ה איש/ה של בוקר או ערב? של לילה.
1 יש לך סודות? יש אנשים שאין להם סודות
2 את/ה שונא/ת את עצמך? לא. 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן. 4 יש לך הרגלים רעים? כן. 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? בעיקר מחמאות על העיניים, שיער, שפתיים וחזה [גם מבנים וגם מבנות...
]. 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אישפוז. 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד\מוות של אנשים קרובים אליי.
8 את/ה יודע/ת לשיר? יודעת. אין זה אומר שהיו לוקחים אותי לכוכב נולד.
9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם את/ה מתבודד/ת? לרוב לא. אבל לכל בנאדם יש תקופות בהן הוא מעדיף להיות קצת לבד עם עצמו והמחשבות שלו, קורה.
1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות מאושרת ובריאה. 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? כן. 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? לפעמים. 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? אולי שאני עקשנית מדיי, שומרת טינה וקשה לי להשתחרר מהעבר.
5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פעילה. 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? יומן ללימודים או יומן שבו כותבים
בכל אופן, התשובה היא כן. ביומן ללימודים אבל אני לא כותבת ואם אני צריכה להזכר במשהו אז יש לי פתקיות נדבקות שתלויות על המסך. ביומן האישי אני כותבת בעיקר כשרע לי. 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. 8 מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? חיצונית או פנימית
לא'דעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? יש ימים שאני חושבת שכן ויש ימים שאני חושבת שלא, אז... באמצע. 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? אני מנסה לא להתחרט על דברים שאני עושה \ לא עושה. 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? יום עסל, יום בסל. 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה שלא הורג - מחשל. 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? עיניים ושפתיים.
5 ומה הכי פחות אוהב/ת? בטן, יש מקום לשיפור. 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? כן. 7 יש לך ביטחון עצמי? כן. 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? אני לא אוהבת מדעי בדיוני ולכן לא יודעת איזה דמויות יש. שעת סיום: כפי שאמרתי, השעון במחשב לא עובד ואין לי שעון בקרבת מקום.

PianoGirl20

New member
איזה כיף....../images/Emo13.gif

שעת התחלה :16.25 צבא: אין עבר פלילי: אין... פירסינג: אין... קעקועים: אין...(וואי, איזה משעממת אני..) אובססיות: לא יכולה כרגע לחשוב על משהו... פעם הייתה לי אובססיה לגביי השינה, אבל זה כבר עבר. התמכרויות: 'השיר שלנו'... איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: האם את/ה חי/ה את הרגע? אממ..לא ממש. אני יותר חיה את העתיד, לצערי..אבל גם יודעת להנות מההווה כשיש ממה להנות. את/ה איש/ה של בוקר או ערב? חח, אני פרפרית לילה..(לא ממש חיה בשעות של היום..) יש לך סודות? אני מאמינה שכן, אבל אני לא יודעת בדיוק מהם. את/ה שונא/ת את עצמך? חח, שונאת את עצמי?? לעיתים רחוקות... את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? חח, ממש לא...הוא לא קריא בעליל... יש לך הרגלים רעים? כן, לראות השיר שלנו ולדרוש שיקליטו לי אם אני מפסידה... איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? שיש לי עיניים מאוד יפות.. ושאני מאוד מוכשרת מוזיקלית. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? 'נשארה חיה לשרוד ולספר...'
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיתקע סגורה בתוך מקום ממש קטן. אה, ושאני לא אמצא אהבה אמיתית. את/ה יודע/ת לשיר? אני יודעת לשיר, אבל לצערי אין לי קול לשירה. (אבל יש לי שמיעה אבסולוטית). האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, אף פעם. גם אף פעם לא ניסיתי להיראות או נחשבתי לקולית במיוחד... האם את/ה מתבודד/ת? באופן עקרוני לא. אני מאוד אוהבת חברה. אבל לפעמים אני יכולה אולי להראות קצת מתבודדת אם אני נמצאת בחברה שלא מתאימה לי.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לבנות חיים מאושרים עם בן זוג, להצליח בחיים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? אני חושבת שכן. 3האם את/ה פועל/ת בפזיזות? לא. אני בנאדם דיי שקול. 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? אני לא אוהבת בעצמי שאני מאוד הססנית. 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? חצי חצי. אני ממש שונאת פסיביות אז אני מנסה כל הזמן לא להיות. 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? חח, יש לי מלא יומנים וגם הייתי כותבת בלוגים. 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? לא אוהבת להיכנס לעימותים ולא אוהבת לדבר לפני הרבה אנשים. 8 מה החוזק הכי גדול שלך? יש לי חוזק נפשי דיי גדול. 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות יותר אופטימית, ולהיות מאלה שיודעים להחזיק מסביבם הרבה חבר'ה... 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? כן, מאוד. 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? כן, מתחרטת שלא עשיתי צבא. את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? עד עכשיו לא ממש, אבל אני מקווה שהעשור הנוכחי שלי הולך להיות הרבה יותר טוב מזה הקודם לו. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהבנאדם היחיד שתמיד יהיה איתי, זאת אני עצמי. לכן אני צריכה לדאוג לפתח את כל הכישורים שלי עד כמה שניתן, ולדאוג לכך שאני אהיה מסוגלת לדאוג לעצמי בעתיד. מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? העיניים שלי. 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? לא רוצה להגיד...
את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? באופן כללי כן, אבל יש מקום לשיפור. 7 יש לך ביטחון עצמי? באופן עקרוני כן, אבל קשה לי להרים את היד ולדבר לפני כיתה שלמה, לדוגמא. (שזה מבחינתי מעיד קצת על חוסר ביטחון). 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה?... חח, לא חושבת שיש משהו כזה. ? שעת סיום: 16.45

PianoGirl20

New member
חחחחח....../images/Emo6.gif

ממש הצחקת אותי עכשיו....
בשבילי שלוש נקודות הן באמת משהו סימבולי...
משהו שמסמל משהו.. חחח. וואי, עכשיו שמתי לב שאני באמת משתמשת הרבה בשלוש נקודות!. לא יודעת,זה כאילו ששלוש נקודות נותנות משמעות נוספת לדברים..ממש קשה לי להסביר את זה. זה כמו oh well שכזה.. אולי יש עוד מישהו בעולם שממש אוהב שלוש נקודות ויכול להזדהות איתי...חח..

RichardSmith

New member
אני... ../images/Emo3.gif

הקטע הוא שלפעמים את מוסיפה כאשר לא נראה שצריך להוסיף... ואז אני מתחיל לתהות על מה את חושבת...

ViolSastrad

New member
שלוש נקודות...

זו סטייה!!!....
מעין רפלקס שכזה ללחוץ עם האצבע (בד"כ ה"אצבע" - מספר 2 אחרי האגודל) על מקש ........ בעבר - (בתקופת הבארוק) אנשים העדיפו מקשים ארוכים (כי כולם היו מתים בגיל צעיר) - כך שהמקש הזה היה shift אך עם התפתחות האבולוציה זזה לה האצבע ממקומה הראשוני וכיום היא במרחק של כ-0.1 מ"מ ממקומה ההתחלתי, ולכן כיום במקום על shift לוחצים על המקש נקודה (.) שהוא הקרוב ביותר ל-shift מצד שמאל במקלדת. טוב...... אני חושב שאעצור את שיכתוב ההיסטוריה. אני כבר מתחיל להזות מרוב לימודים.

RichardSmith

New member
עונה. ../images/Emo98.gif

שעת התחלה: 1746 41-60 1 צבא: יש / אין - יש 2 עבר פלילי: אין 3 פירסינג: אין 4 קעקועים: אין 5 אובססיות: תפוז? להתחיל עם נשים
6 התמכרויות: תפוז! 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית 8 ציטוט מועדף/ מוטו: נא האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? חצי 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? ערב 1 יש לך סודות? יותר מדי.
2 את/ה שונא/ת את עצמך? נא 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? כן 4 יש לך הרגלים רעים? יותר מדי 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? מבריק 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים על פי אדם או המשחק של אדם. 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא להצליח 8 את/ה יודע/ת לשיר? לא 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא 0 האם את/ה מתבודד/ת? בחלקי 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? התואר 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? כנראה שכן 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? בדרך כלל 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? את גופי אני די שונא... 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פעיל בדרך כלל 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? בערך 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? בזבוז זמן 8 מה החוזק הכי גדול שלך? כושר המצאה/ דמיון 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גוף אחר. 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? לא 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? יותר מדי דברים 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? העיקר השורה התחתונה 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? אין ממש משהו 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? קשה... 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? 5/10 7 יש לך ביטחון עצמי? חצי 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? ניקולס ניקלבי. שעת סיום: 1750

עונה כמובן../images/Emo3.gif

שעת התחלה:18:25 =מה זה?41-60 אני בוחרת 60 על פני 41.ניראה לי מספר יותר טוב
. 1 צבא: יש / אין -אין... 2 עבר פלילי:הרגתי כמה חרקים בחיי...אני מצטערת על כך עד היום (באמת.) 3 פירסינג:אין. 4 קעקועים:אין. 5 אובססיות:יותר מידיי
..האובססיות היותר לייט שלי הם לסגור את כל הארונות,חלונות וכיו"ב לפני שאני הולכת לישון (לכו תבינו) 6 התמכרויות:אוכל כמובן. 7 איזה שפות את/ה דובר/ת?אנגלית ועברית.ושפת הדמיון בראש שלי,אני מדברת עם החברים הדמיוניים שלי כל הזמן
8 ציטוט מועדף/ מוטו:מממ...זה קשה..יש יותר מידיי.. האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע?משתדלת. 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב?ערב. 1 יש לך סודות?מלא. 2 את/ה שונא/ת את עצמך?לא. 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך?דיי אוהבת למרות שהוא מקורזל שכזה. 4 יש לך הרגלים רעים?כן..להיות עצלנית ודכאונית
5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים?בקשר לאופי-רגישות.בקשר למראה-עיניים יפות. 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?חחחח...זה נשמע כמו משפט של להתחיל עם מישהי/מישהו. האמת הייתי קוראת לו "חומות של תקווה"..למרות שיש סרט כזה כבר..וואו המקוריות מרקיעה שחקים!!! 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך?להתאכזב מהחיים ולהרגיש שאני מחמיצה אותם..להתעורר עוד 40 שנה ולהגיד לעצמי-" פאק,מה עשיתי,ולמה פאקינג עשיתי את מה שעשיתי"?גם יש לי עוד פחדים,אבל נשמור את זה לאח"כ. 8 את/ה יודע/ת לשיר?כן,אני לא מזייפת אבל אין לי את הקול הכי יפה.אבל אני נהנת לשיר לעצמי. 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool?ברור.כולם כל הזמן עושים זאת.זה נובע מפחד.. 0 האם את/ה מתבודד/ת?כן..הרבה פעמים.. 61-78-מעדיפה את המספר 78..זה אריכות ימים. 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?ממ...אהבה.. 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך?ניראה לי שכן.. 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות?לא ממש..וזה חסרון לפעמים.. 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך?הרבה דברים..לא לשאלון הזה. 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה?פסיבי.. 6 יש לך יומן/ ז`ורנל?היה לי פעם..היו לי 8 יומנים +2 בלוגים.. 7 מה החולשה הכי גדולה שלך?דכאוניות.. 8 מה החוזק הכי גדול שלך?רגישות ועומק... 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?להיות יותר חזקה ולהנות יותר מדברים. 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית?לא. 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית?ממ..שלא ניגשתי להיות בקשר עם אנשים שרציתי להיות בקשר איתם ולא העזתי. 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו?החיים די טובים אך טעונים שיפור. 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?כל החיים הם שיעור. 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך?עיינים,וכפות רגליים,שפתיים,שיער. 5 ומה הכי פחות אוהב/ת?כל השאר.חחחחחח. 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב?לא יודעת. 7 יש לך ביטחון עצמי?תלויי איפה. 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? לסימבה כמובן. שעת סיום:18:33 מקווה שתהנו. נהנתי.

טוב אני מתחילה להתחרט על תשובותיי..

בשאלון האחרון...חשפתי יותר מידיי לאנשים שאני לא מכירה...
. אנשים,תשתפו לפחות כמוני אם לא יותר...

למעלה