אוהבת שאלונים!..
הנה אני... שעת התחלה: 03.55 ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, שבועת רחל, אני אנסטסיה, כשניטשה בכה, סיפורה של גיישה ועוד... סרט אהוב: להיות ג'ון מלקובי'ץ, אפקט הפרפר, העולם שבפנים, סיפורו של דייויד גייל, הפסנתרן, אני והחברה, ועוד... להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: יהודית רביץ (כמובן), יוני רכטר, מתי כספי, כוורת, אריק איינשטיין, שלום חנוך, אלאניס מוריסט, סטינג, קווין, אביב גפן, נטאשה ועוד... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לעולם לא אעשה משהו שיפגע בשני רק כדיי לקדם את עצמי ואת המטרות שלי. לעולם לא אשלה מישהו שאני מרגישה אליו משהו אם זה לא נכון. אממ, יש עוד כל מיני שטויות כאלה.. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? אכפתיות אמיתית ונדיבות. ממתק: מלוח ביסלי, מתוק פסק זמן. סרט מצויר: אממ, ההוא עם היצור הגדול הירוק..(שכחתי איך קוראים לו..). אה, שרק.. קורנפלקס: רגילים. מצבך החברתי : רווקה ופנויה...(לצערי). גובה: 1.75 מידת נעליים: 41 צבע עיניים: כחולות-ירוקות אוהב/ת אותו? מאוד. זה האיבר אצלי שאני תמיד מקבלת עליו מחמאות.. צבע שער: חום כהה/שחור אוהב/ת אותו? יש מקום לשיפור....(יותר חלק). ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חח, ימנית... חיות מחמד? אין לי, וגם לא מחבבת במיוחד. במה אתה עובד? לא עובדת כרגע. דעה פוליטית: אין לי. לא מבינה בפוליטיקה. שעת סיום: 04.05 פשש...עשיתי את זה מהר..