על החיים ועל המוות

שעת התחלה:22:39 ספר אהוב: לא יודעת... אני אוהבת כמעט כל ספר שאני קוראת... (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: operaziya b| i drugie prikliuchenia shurika (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: mashina vremeni אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? החוק הפלילי מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? אינטליגנציה ממתק: שוקולד מריר סרט מצויר: לא יודעת מה לכתוב... קורנפלקס: תלמה (מכיתה א' ועד היום!) מצבך החברתי: רווקה (רווק, נשוי וכו') גובה: ע"פ החוגר זה 161 ס"מ. לדעתי גדלתי קצת מאז הצו הראשון... מידת נעליים: 35-36 צבע עיניים: חום כהה אוהב/ת אותו? כן צבע שער: שחור אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): תלוי למה. כנראה ימנית חיות מחמד? אין. הדגשה: למרות הניק אני די אוהבת חתולים במה אתה עובד? אני הולכת להתנדב במרכז "כיוונים" באשדוד. זה נחשב? דעה פוליטית: ימין שעת סיום: המשך אחר כך...

גם אני....../images/Emo132.gif

שעת התחלה:22:45 ספר אהוב: אנקת גבהים של אמילי ברונטה. סרט אהוב: כל סרט של פדרו אלמודובר. להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: המממ פיקסיז,mazzy star ובניגוד גמור גם שנות ה-80..... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לא אוהבת להגיד לעולם לא...... מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? כנות. ממתק: כל דבר שמכיל שוקולד. סרט מצויר: קרח ואש. קורנפלקס: לא. אין בזה מספיק שוקולד. מצבך החברתי: מאורסת. גובה: 165 מידת נעליים: 38 צבע עיניים: חום. אוהב/ת אותו? נו יש ברירה.... צבע שער: חום בהיר. אוהב/ת אותו? לפעמים. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית מודחקת (נא להאשים את המורה שלי לכיתה א). חיות מחמד? בקרוב. במה אתה עובד? מד"א. דעה פוליטית: כולם על הפנים. שעת סיום: 22:49

אני גם רוצה!!!!

טוף,בכל מקרה,הנה אני עונה- ספר אהוב:דיי יש מלא...הנה כמה- "כמעין המתגבר" "סידהארתא" "עולם חדש מופלא" "הסוד" "3 סיפורי אהבה" "המסע לאיכטלאן" (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....)חחחח קיבלתם רשימה. סרט אהוב: פורסט גאמפ,חומות של תקווה,אמריקן ביוטי,מועדון קרב,המלחמה,זה מה שעולה לראש כרגע. (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים:מממ מלא!ישראלי-,ארקדי,כספי,מאיר בנאי,לועזי-פינקפלוייד,עוד מלא...אין לי כח חח. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם?מממ."לא תחמוד את אשת רעייך". מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? כנות. ממתק: שוקולד סרט מצויר:דמבו,מלך האריות!!הסרטים הכי יפים והכי עצובים שיש. קורנפלקס: עכשיו אני בתקופה של פינוקי בריאות,אבל האמת שאני אוהבת את כל סוגי הקורנפלקסים הקיימים. מצבך החברתי: רווקה! (רווק, נשוי וכו') גובה:1.75 מידת נעליים: 40 צבע עיניים:כחול אוהב/ת אותו?הכי! צבע שער: חום אוהב/ת אותו?הכי! ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית גאה!השמאליים הכי מיוחדים חחח.. חיות מחמד?חתולים וכלבים. במה אתה עובד?מובטלת. דעה פוליטית:שמאלנית גאה ומוחלטת. אחלה שאלון!!!!

M a t h 0 0 7

New member
עונה

שעת התחלה: 23:11 ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: נפלאות התבונה, המספריים של אדוארד (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: Evanescence אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? יושר ממתק: כל דבר שעשוי משוקולד סרט מצויר: תום וג'רי קורנפלקס: כריות מצבך החברתי: במערכת יחסים (רווק, נשוי וכו') גובה: 1:82 מידת נעליים: 45 בערך. זה תלוי בסוג הנעל צבע עיניים: חומות-ירוקות אוהב/ת אותו? את מי? העיניים? כן. הן גדולות ויפות בעיניי. צבע שער: חום-שחור חלק. אוהב/ת אותו? אין לי בעיות מיוחדות עם השיער שלי. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני. חיות מחמד? חתול שחור (כמה גזעני מצידי, אני פשוט חולה על חתול שחורים) במה אתה עובד? חברת פלסטיקה "תוסף" דעה פוליטית: לא מעוניין להביע את עמדתי. שעת סיום: 23:23 המשך אחר כך...

M a t h 0 0 7

New member
זה סתם עניין עקרוני

אני בא ממקום שהוא קיצוני מאוד החינוך שקיבלתי והדברים שעשיתי במלחמה האחרונה יושבים לי על הלב וסוחטים את הכל ממני. וזהו בעצם. זו הסיבה שאני לא מעוניין להיכנס למה שאני מרגיש כי זה בעיקר נובע מהתשישות מהפוליטיקה והאכזבה מכל מה שנוגע למערכת המנהלת את המדינה שלנו.

הבנתי אותך..

גם אני כמו כל שאר האזרחים כנראה,מיואשת מהמצב..דווקא אני מרגישה שבזמנים כאלה חשוב לי להגיד את מה שאני חושבת,אפילו אם זה עוזר בקצת או אפילו בכלל לא עוזר..אבל עדיין חשוב לי להגיד. בכל מקרה כל אחד והדיעה שלו..
.

Lir האחת

New member
../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 22:53 ספר אהוב: הספר הנוכחי, "התמימים" של הרלן קובן, לא רע
סרט אהוב: "תיאוריית הכאוס" (האחרון שראיתי..נראה לי
)
להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: סינרגיה, היהודים
[יש עוד הרבה..]
אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? never say never! מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? טוב
ממתק: kinder delice סרט מצויר: יש הרבה!... "עידן הקרח"
קורנפלקס: טריקס!
מצבך החברתי: רווקה.
גובה: 1.65 מידת נעליים: 36/37 [תלוי בנעל] צבע עיניים: חומות. אוהב/ת אותו?
צבע שער: שחור. אוהב/ת אותו?
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? היה לי שפן! במה אתה עובד? שיעורים פרטיים [כרגע] דעה פוליטית: נוטה לימין. שעת סיום: 23:21 [אבל אבל הפריעו לי כל שניה
]

אנייי...

שעת התחלה:23:44 ספר אהוב:לא מת על ספרים אבל "הבית ברחוב גריבלדי" (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: כל הפחדים כולם, פורסט גאמפ, ארמגדון, קליק.... (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים:מה שנשמע בגלגל"צ בערך... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? בגידה מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? חוש הומור ממתק:סוכריות גומי סרט מצויר:בניקולודיאון הייתי רואה סיפוריי גי'נג'ר וראגרטס, שמשעמם אני רואה גם ארתור:) קורנפלקס:קינמונים מצבך החברתי:רווק (רווק, נשוי וכו') גובה:180 מידת נעליים:44 צבע עיניים:ירוק אוהב/ת אותו? כן צבע שער:שחור אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? לאח שלי יש כלבה שאני מוציא אותה לטיול הרבה, זה נחשב? במה אתה עובד?חנות בגדים דעה פוליטית:שמאל-מרכז שעת סיום:23:48 אבל באמצע ראיתי איזו כתבה בטלוויזיה.... המשך אחר כך...

tuluse

New member
סוכריות גומי!!!../images/Emo214.gif../images/Emo187.gif

כמובן! מסכימה לחלוטין!

Lir האחת

New member
אוייי

הזכרת לי את סוכריות הגומי של הדובונים! כמה זמן שלא....

הדובונים הרגיל זה סתם...

הכי טעים זה כל הגומי המסוכרים למינהם....גומי קולה במיוחד... בא ליייי

tuluse

New member
לגמרי במקרה...../images/Emo187.gif

יש לי גומי בבית מכל הסוגים והמינים וממילא נראה לי שאני אתקשה להשתלט על זה בעצמי.
כולם מוזמנים למסיבה גומי פרועה!

למעלה