אני גם רוצה!!!!
טוף,בכל מקרה,הנה אני עונה- ספר אהוב:דיי יש מלא...הנה כמה- "כמעין המתגבר" "סידהארתא" "עולם חדש מופלא" "הסוד" "3 סיפורי אהבה" "המסע לאיכטלאן" (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....)חחחח קיבלתם רשימה. סרט אהוב: פורסט גאמפ,חומות של תקווה,אמריקן ביוטי,מועדון קרב,המלחמה,זה מה שעולה לראש כרגע. (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים:מממ מלא!ישראלי-,ארקדי,כספי,מאיר בנאי,לועזי-פינקפלוייד,עוד מלא...אין לי כח חח. אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם?מממ."לא תחמוד את אשת רעייך". מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? כנות. ממתק: שוקולד סרט מצויר:דמבו,מלך האריות!!הסרטים הכי יפים והכי עצובים שיש. קורנפלקס: עכשיו אני בתקופה של פינוקי בריאות,אבל האמת שאני אוהבת את כל סוגי הקורנפלקסים הקיימים. מצבך החברתי: רווקה! (רווק, נשוי וכו') גובה:1.75 מידת נעליים: 40 צבע עיניים:כחול אוהב/ת אותו?הכי! צבע שער: חום אוהב/ת אותו?הכי! ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית גאה!השמאליים הכי מיוחדים חחח.. חיות מחמד?חתולים וכלבים. במה אתה עובד?מובטלת. דעה פוליטית:שמאלנית גאה ומוחלטת. אחלה שאלון!!!!