תזהרי כי זה ממש ממכר...

אפילו שאת תרגישי מפוצצת מזה, את עדין תכניסי עוד אחד לפה... עד שתגיעי לבחילה מטורפת ותשבעי שלא תגעי יותר בזה בחיים, ואז עוברות שעתיים ואת פותחת את המגירה שוב....

tuluse

New member
אני יודעת!../images/Emo5.gif../images/Emo187.gif

חוויתי את זה על בשרי.. וזה נכון - גם כשאתה כבר יודע שזה יעשה לך רע - אתה תמיד תיפול שוב בקסם הגומי. ככה זה.

tuluse

New member
אני אני אני!../images/Emo187.gif

שעת התחלה:00:04 ספר אהוב:כ"כ הרבה...כרגע "החטא ועונשו" אבל באופן כללי - כשניטשה בכה,מישהו לרוץ איתו (ואת גרוסמן בכלל),ספרים פסיכולוגיים- תליין האהבה,סערת נפש. סרט אהוב: תצחקו, אבל "נוטינג היל" זה סרט פשוט מושלם
למרות הקיטש. והיום ראיתי את "בבל" - חזק ומעורר הרבה מחשבה (לפחות אצלי)
אההה וצלילי המוזיקה
להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים:גם המון! ארקדי דוכין,עברי לידר,איפה הילד,היהודים,אביב גפן (של פעם..)queen,evanescence. בטוח עשיתי עוול לכמה שאני פשוט לא זוכרת כרגע... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? בנאלי - סמים. ובאופן כללי - לא לעשות משהו שמנוגד לעקרונות שלי גם אם זה אומר להלחם עליהם ולקחת בזה איזשהו סיכון. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? חוש הומור, שנינות ולהיות אנושי!! (תתפלאו, לא כולם ב-א-מ-ת אנושיים) ממתק: כל מה שיש בו קוקוס!
סרט מצויר: אלדין של דיסני לוקח ובגדווווול! קורנפלקס: לא אוכלת הרבה קורנפלקס...אבל...צ'ריוס? מצבך החברתי: רווקה גובה:1.64 בערך... מידת נעליים: 38-39 צבע עיניים:חום כהה אוהב/ת אותו? למדתי להערך אותן :) צבע שער:חום, קצת בהיר.. אוהב/ת אותו? מתה עליו
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אויש, אני מוקפת. זה כמו חווה פה. כלבה ומלא מלא חתולים. שניים אהובים במיוחד-אפורה ושחור יפהפה. במה אתה עובד? שום כלום. דעה פוליטית: שמאלנית גאה. שעת סיום: 00:22 (חשבתי על זה יותר מידי)

d e m o sthenes

New member
עונה גם כן...

שעת התחלה: |כדור| 01:59 ספר אהוב: |כדור| הספרים של הרלן קובן, הספרים של ג'ון גרישום וצופן דה וינצ'י. (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: |כדור| המסור, אמריקן פאי. (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים:|כדור| יש פה מישהו בכלל שאוהב שחורה? אז ככה, game , Chamillionaire, Raptile , lil joe, nelly אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לא לשקר, לא לעשות מעשים רעים. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? כנות ממתק: תות גומי סרט מצויר: שרק קורנפלקס: שוגי מצבך החברתי: רווק (רווק, נשוי וכו') גובה: 187 מידת נעליים: 48 צבע עיניים: ירוק אוהב/ת אותו? ברור צבע שער: שחור אוהב/ת אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? לא במה אתה עובד? ברמן דעה פוליטית: ימני בעיקר שעת סיום:02:04

PianoGirl20

New member
אוהבת שאלונים!..

הנה אני... שעת התחלה: 03.55 ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, שבועת רחל, אני אנסטסיה, כשניטשה בכה, סיפורה של גיישה ועוד... סרט אהוב: להיות ג'ון מלקובי'ץ, אפקט הפרפר, העולם שבפנים, סיפורו של דייויד גייל, הפסנתרן, אני והחברה, ועוד... להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: יהודית רביץ (כמובן), יוני רכטר, מתי כספי, כוורת, אריק איינשטיין, שלום חנוך, אלאניס מוריסט, סטינג, קווין, אביב גפן, נטאשה ועוד... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לעולם לא אעשה משהו שיפגע בשני רק כדיי לקדם את עצמי ואת המטרות שלי. לעולם לא אשלה מישהו שאני מרגישה אליו משהו אם זה לא נכון. אממ, יש עוד כל מיני שטויות כאלה.. מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? אכפתיות אמיתית ונדיבות. ממתק: מלוח ביסלי, מתוק פסק זמן. סרט מצויר: אממ, ההוא עם היצור הגדול הירוק..(שכחתי איך קוראים לו..). אה, שרק.. קורנפלקס: רגילים. מצבך החברתי : רווקה ופנויה...(לצערי). גובה: 1.75 מידת נעליים: 41 צבע עיניים: כחולות-ירוקות אוהב/ת אותו? מאוד. זה האיבר אצלי שאני תמיד מקבלת עליו מחמאות.. צבע שער: חום כהה/שחור אוהב/ת אותו? יש מקום לשיפור....(יותר חלק). ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חח, ימנית... חיות מחמד? אין לי, וגם לא מחבבת במיוחד. במה אתה עובד? לא עובדת כרגע. דעה פוליטית: אין לי. לא מבינה בפוליטיקה. שעת סיום: 04.05 פשש...עשיתי את זה מהר..

PianoGirl20

New member
חחח, מה??

מזתומרת?.. (בשעה ההיא אני עוד לא נכנסתי למיטה אפילו, זאת הבעיה...). ומוזר, חשבתי שאנשים כאן יסקלו אותי על זה שכתבתי שאין לי דעה פוליטית...

יש בעייה עוד יותר רצינית.

אתם יודעים מה היא? אנשים כתבו פה את אלאדין בתור סרט אהוב!!מה זה אמור להביע???????? הריי כולם יודעים,שמלך האריות לוקח,לוקח ו-ב-ג-ד-ו-ל.לא מבינה את הראש של האנשים כאן...ממש מאכזב.

RichardSmith

New member
*************המשך!*****************

אל תגידו שאני מטורף.
קודם עשינו את 20 השאלות הראשונות... באופן כללי יש 500... שעת התחלה: 41-60 1 צבא: יש / אין - 2 עבר פלילי: 3 פירסינג: 4 קעקועים: 5 אובססיות: 6 התמכרויות: 7 איזה שפות את/ה דובר/ת? 8 ציטוט מועדף/ מוטו: האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? 1 יש לך סודות? 2 את/ה שונא/ת את עצמך? 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? 4 יש לך הרגלים רעים? 5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? 8 את/ה יודע/ת לשיר? 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? 0 האם את/ה מתבודד/ת? 61-78 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? 8 מה החוזק הכי גדול שלך? 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? 2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? 7 יש לך ביטחון עצמי? 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? שעת סיום: מקווה שתהנו.

למעלה