SpyKid

New member
המשך!

האם את/ה: 9 מעשן/ת? איכס 0 סמים? איכס 1 קורא/ת עיתון? לא 2 מתפלל/ת? לפעמים, לקת'ולהו. 3 הולך/ת לבית כנסת? לא 4 מדבר/ת עם זרים? לולא היינו מדברים עם זרים, איך היינו הופכים אותם ללא-זרים?! 5 ישן/ה עם בובות פרווה? לא 6 יוצא/ת לטיול בגשם? כן 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? אני לא שונאת אנשים 8 נוהג/ת? כן 9 אוהב/ת לנסוע מהר? כן 0 אוהב/ת את הקול שלך? הממם, נניח האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? אולי 2 פגעת בעצמך? אולי 3 יצאת מהמדינה? כן 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 5 היית מאוהב/ת? הנני 6 היית על סמים? לא 7 שחית בעירום? לא 8 היה לך מקרה חירום רפואי? כן 9 עברת ניתוח? לא 0 ברחת מהבית? לא 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? כן 2 החטפת מכות למישהו? כן 3 התחילו איתך? נניח 4 היית על במה? כן 5 ישנת מחוץ לבית? כן 6 חשבת על התאבדות? כנושא תיאורטי (לא בהקשר אליי) 7 נשארת ער/ה כל הלילה? כן, ואפילו כמה לילות 8 לא אכלת יום שלם? כנראה 9 דיברת בטלפון כל הלילה? לא (ראשית, אני לא אוהבת לדבר בטלפון. שנית, בלילה אני מעדיפה לישון בד"כ) 0 ישנת כל היום? לא 1 הרגת מישהו? לא 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן. 3 בגדו בך? לא 4 היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי 5 עברת על החוק? ובכן, אני משתמשת בתוכנות הורדה... 6 פגשת מישהו מפורסם? בערך 7 הרגת חיה בטעות? לא 8 הרגת חיה בכוונה? לא 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי 0 גנבת משהו? אולי שעת סיום: לא הייתה שעת התחלה :0

RichardSmith

New member
עונה! ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 1138 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת? לא 0 סמים? אהבה
1 קורא/ת עיתון? פה ושם 2 מתפלל/ת? לא 3 הולך/ת לבית כנסת? לא 4 מדבר/ת עם זרים? כן 5 ישן/ה עם בובות פרווה? לא 6 יוצא/ת לטיול בגשם? לפעמים 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? לא 8 נוהג/ת? כן 9 אוהב/ת לנסוע מהר? כן 0 אוהב/ת את הקול שלך? לא האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? לא שזכור לי
2 פגעת בעצמך? כן 3 יצאת מהמדינה? כן 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 5 היית מאוהב/ת? אני לא יודע 6 היית על סמים? לא 7 שחית בעירום? לא 8 היה לך מקרה חירום רפואי? כן 9 עברת ניתוח? כן 0 ברחת מהבית? לא 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? כן 2 החטפת מכות למישהו? לא התחלתי 3 התחילו איתך? כן 4 היית על במה? כן 5 ישנת מחוץ לבית? כן 6 חשבת על התאבדות? כן 7 נשארת ער/ה כל הלילה? כן 8 לא אכלת יום שלם? כן 9 דיברת בטלפון כל הלילה? לא 0 ישנת כל היום? לא 1 הרגת מישהו? לא 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן 3 בגדו בך? כן 4 היה לך חלום שהתגשם? כן 5 עברת על החוק? לא משהו מהותי
6 פגשת מישהו מפורסם? לא 7 הרגת חיה בטעות? לא 8 הרגת חיה בכוונה? לא 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן 0 גנבת משהו? כן שעת סיום: 1141

M a t h 0 0 7

New member
עונה

שעת התחלה: 7:11 79-100 האם את/ה: 9 מעשן/ת? לא 0 סמים? לא 1 קורא/ת עיתון? כן. 2 מתפלל/ת? לא. 3 הולך/ת לבית כנסת? לא 4 מדבר/ת עם זרים? כן,. 5 ישן/ה עם בובות פרווה? כן 6 יוצא/ת לטיול בגשם? כן 7 מדבר/ת עם אנשים למרות שאת/ה שונא/ת אותם? לא 8 נוהג/ת? כן 9 אוהב/ת לנסוע מהר? לא 0 אוהב/ת את הקול שלך? מאוד. האם אי פעם: 1 נקמת במישהו ? כן. 2 פגעת בעצמך? לא. 3 יצאת מהמדינה? כן. 4 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. 5 היית מאוהב/ת? כן. 6 היית על סמים? לא 7 שחית בעירום? לא. 8 היה לך מקרה חירום רפואי? לא 9 עברת ניתוח? לא 0 ברחת מהבית? כן. המון. 101-120 האם אי פעם: 1 חטפת מכות? כן. 2 החטפת מכות למישהו? כן. 3 התחילו איתך? כן. 4 היית על במה? כן. 5 ישנת מחוץ לבית? כן. 6 חשבת על התאבדות? כמובן. 7 נשארת ער/ה כל הלילה? חחח איזו שאלה.. אני עושה את זה כל לילה - בעיקר מפני שאני עובד בלילות.. הכסף לא שווה, אגב. זה חרא. 8 לא אכלת יום שלם? כן. 9 דיברת בטלפון כל הלילה? לא. שונא טלפונים. 0 ישנת כל היום? שוב.. כל יום אני ישן כל היום. אני ישן ביום וחי בלילה 1 הרגת מישהו? לא. 2 חשבת שאת/ה משתגע/ת? כן. 3 בגדו בך? כן. החברה הראשונה.. 4 היה לך חלום שהתגשם? מעולם לא. כלום לא מתגשם בחיים שלי. 5 עברת על החוק? כן. 6 פגשת מישהו מפורסם? כן. 7 הרגת חיה בטעות? כן. 8 הרגת חיה בכוונה? לא. 9 סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. 0 גנבת משהו? כן. שעת סיום: 7:14

RichardSmith

New member
^^^^^^^^^^^המשך...^^^^^^^^^^^^^^^^^

איך אפשר בלי?
שעת התחלה: 121-140 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? 3 קפצת בנג`י? 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? 6 בקסם? 7 בשטן? 8 בסנטה קלאוס? 9 ברוחות? 0 בפיות? 1 במזל? 2 באהבה ממבט ראשון? 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? 4 במכשפות? 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? 161-180 מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? 2 ישן במיטה שלך? 3 ראה אותך בוכה? 4 האיש שהתקשר אליך? 5 האיש שהתקשרת אליו? הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: 7 סרט מושכר שראית: 8 סרט בקולנוע: 9 תוכנית טלוויזיה שראית: 0 שיר ששמעת: 1 השיר שנתקע לך בראש: 2 הדיסק שקנית: 3 הדיסק ששמעת: 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? 5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך 9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך 0 ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם שעת סיום:

תשמור את זה לעוד כמה ימים-שבוע...

איבד מהטעם שלו... אבל זה נחמד מאוד כל השאלונים האלה... אני אוהב...

RichardSmith

New member
אבל צריך להכות בברזל כל עוד הוא חם!

סתם... אף אחד לא צריך לענות על זה כרגע... אבל גם אנשים לא ממש יענו על זה עוד כמה ימים כנראה. רציתי עוד סט של שאלות יותר מעניינות...

ChilD SouL

New member
...

האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? יש מצב. 3 קפצת בנג`י? לא. 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.
האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? ככה ככה. 6 בקסם? לא. 7 בשטן? לא. 8 בסנטה קלאוס? לא. 9 ברוחות? כן. 0 בפיות? לא. 1 במזל? כן. 2 באהבה ממבט ראשון? לא. 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. 4 במכשפות? לא. 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? כן. 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאנשהו. 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? קשה להגיד בימים אלו. 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? האקס וכמה חברות. 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת. 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת.
מי היה האדם האחרון: 1 שראית? אבא שלי. 2 ישן במיטה שלך? אני.
3 ראה אותך בוכה? אמא. 4 האיש שהתקשר אליך? ידיד. 5 האיש שהתקשרת אליו? ידיד.
הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: איזה משהו במדעי המדינה לעבודה שעשיתי.
7 סרט מושכר שראית: אפ'עם לא השכרתי סרט. 8 סרט בקולנוע: וואי, זה היה מזמן... לא זוכרת. 9 תוכנית טלוויזיה שראית: C.S.I
0 שיר ששמעת: שומעת עכשיו. מאיר בנאי - לב סדוק.
1 השיר שנתקע לך בראש: מאתמול השיר הזה תקוע לי בראש בגלל שיר אחר ששמעתי והיה מאוד דומה לזה. 2 הדיסק שקנית: זה היה לפני שנים.
3 הדיסק ששמעת: אתמול - SCORPIONS 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה לבנה ארוכה, מכנס טרנינג, גרביים וכו'.
5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? בראש. 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? כרגע שום ספר. 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? סתם פרסומת כלשהי. על כל השאר וויתרתי.

Lir האחת

New member
תורמת את חלקי לאנושות :)

האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? כן... (בקהל!) 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? נמנעתי מלענות עד עכשיו על כל השאלות שנשאלו, אז לא. לא הייתה לי
3 קפצת בנג`י? לא. את האמת שזה מפחיד אותי, והלוואי והייתי מתגברת על הפחד הזה
4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? הממ...אולי יותר במה שנוח לי להאמין. 6 בקסם? לא. 7 בשטן? אוי לי. 8 בסנטה קלאוס? ב-רור! 9 ברוחות? מתחיל להפחיד
0 בפיות? כן! 1 במזל? כן! 2 באהבה ממבט ראשון? הממ...כן. נראה לי
3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא תמיד.. 4 במכשפות? לא. 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? כן. 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת. 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? סנשיין 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? סנשיין 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי :) 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כמה...עזבו
מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? סנשיין, ידיד שלי
2 ישן במיטה שלך? היי הייי, זו היסחפות! 3 ראה אותך בוכה? הממ... לא זוכרת! 4 האיש שהתקשר אליך? מיכל, חברה שלי. 5 האיש שהתקשרת אליו? האחרון? ... לתלמידה שלי. הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: "החיים כנהר" של ניצה אייל. 7 סרט מושכר שראית: זה היה מזמן לא זוכרת... 8 סרט בקולנוע: "תיאוריית הכאוס" 9 תוכנית טלוויזיה שראית: ארץ נהדרת. 0 שיר ששמעת: " wish i could fly " , של רוקסט. 1 השיר שנתקע לך בראש: אין כרגע למזלי
2 הדיסק שקנית: של סינרגיה. 3 הדיסק ששמעת: של רוקסט . 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? שוב נסחפתם!
5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? היד על הפנים [מתוך ייאוש] 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? "התמימים" 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? אופטי, ואין כלום מתחת
8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך:
9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך
0 ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם
שעת סיום: לא זוכרת מתי התחלתי, אז אולי זה לא רלוונטי

lollapalooza

New member
../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 2145 121-140 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? לא זוכרת 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? לא אמיתית 3 קפצת בנג`י? לא 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה?6 בקסם? בקסם לא, באסטרולוגיה חלקית 7 בשטן? כן 8 בסנטה קלאוס? ודאי שלא 9 ברוחות? כן 0 בפיות? לא 1 במזל? לא 2 באהבה ממבט ראשון? לא 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא 4 במכשפות? בערך 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? לא 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם הבא 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? החבר שלי
8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? החבר שלי 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להאמין לאף אחד 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה 161-180 מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? אמא 2 ישן במיטה שלך? אני. וחוץ ממני, החבר שלי 3 ראה אותך בוכה? החבר שלי 4 האיש שהתקשר אליך? אבא 5 האיש שהתקשרת אליו? טלי מבזק
שלא ענתה הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: משהו בקולנוע, לא זוכרת 7 סרט מושכר שראית: לא חושבת שאי פעם שכרתי סרט 8 סרט בקולנוע: "ימים יפים" 9 תוכנית טלוויזיה שראית: "השיר שלנו" 0 שיר ששמעת: "The End" של הדורז 1 השיר שנתקע לך בראש: "With Or Without You" של U2 2 הדיסק שקנית: כמה זמן שלא קניתי... אמ, קניתי לחבר שלי את How the West Was Won" של זפלין לפני 3 חודשים. 3 הדיסק ששמעת: הראשון של הדורז 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? גולף שחור, מכנסיים שחורים. 5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע?ברגל 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? פייט קלאב, כבר חודשים. 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? אני עם לפטופ אז זה עכבר של לפטופ. 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך אני דתל"שית, אני גרה במעונות, אני צמחונית, אני מנהלת שני פורומים בתפוז, אני מכורה למחשב שלי, אני מכורה ל"השיר שלנו" למרות שאני מטיפה לאיכות, אני לא מורידה שירים, אני מטיפה לעברית נכונה, אני אוהבת לחפור, אני חסרת כסף בעליל. 9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך אם אני לא רוצה, אני לא אגיד 0 ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם אני לא חושבת הרבה דברים על העולם שעת סיום: 2157 הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוף אין לי כח ללמוד..

וככה אני משביזה את זמני...נו נו נו לי.. ^^^^^^^^^^^המשך...^^^^^^^^^^^^^^^^^ תוכן: איך אפשר בלי? שעת התחלה: 9:55 121-140 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא רציני. 3 קפצת בנג`י?לא אבל אני ממש רוצה.או לפחות צניחה חופשית. 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שאני זוכרת.. האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה?לא ממש אבל הכל פתוח 6 בקסם? לא ממש 7 בשטן?לא ממש 8 בסנטה קלאוס? 9הגויים האלה?טפו טפו טפו!סתאם...לא ממש מאמינה אבל בעצם אי אפשר לדעת. ברוחות? ניראה לי שיש 0 בפיות? 1לא יודעת במזל?לא יודעת 2 באהבה ממבט ראשון?מאמינה באהבה אחריי קצת זמן הכרות,אבל לא במבט ראשון. 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא ממש 4 במכשפות?לא יודעת 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? 6ברור..גם כשנופל לי ריס. לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? 7באמת שלא יודעת. מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? החתולה שלי.יודעת עליי הכל. 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני כמובן. 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת. 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי כזאת. 161-180 מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית?אבא שלי 2 ישן במיטה שלך?וואו זה היה ממזמן..חברה שלי. 3 ראה אותך בוכה? חסויי. 4 האיש שהתקשר אליך?לא זוכרת. 5 האיש שהתקשרת אליו?גם לא זוכרת. הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת::אישיות:תיאוריה ומחקר-6 יחידות זוועתיות ביותר ולא מומלצות לבעלי לב חלש. 7 סרט מושכר שראית:לא השכרתי לאחרונה 8 סרט בקולנוע:גם לא הלכתי לקולנוע לאחרונה (החח הלימודים האלה משביזים) 9 תוכנית טלוויזיה שראית:דאבל דייט..תוכנית גאונית ביותר. 0 שיר ששמעת:"היומיומלדת" של סחרוף ואינפקטד משרום.אחלה שיר. 1 השיר שנתקע לך בראש:עכשיו נתקעים לי בראש אנשים שהמציאו תיאוריות מוזרות על בני אדם וכבר מתו. 2 הדיסק שקנית:אני צורבת.פושעת שכמותי. 3 הדיסק ששמעת:לא שומעת דיסקים.בעצם האוסף שצרבתי חחחחחחחחח. : 4 מה את/ה לובש/ת כרגע?מכנסי טרנינג שחורים,גופייה חומה ומעליה סוודר כחול עם פסים. 5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע?היד שלי נוגעת קצת בירך..קינקי הא?חוץ מיזה נוגעת במקלדץ. 6 איזה ספר את/ה קורא/ת?"שיחות עם אלוהים" אבל זנחתי אותו לטובת "אישיות תיאוריה ומחקר" המרתק.(כן,זה היה בציניות) 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? אני לא יודעת כי הוא הפוך ומהודק. 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך.10 דברים- 1-אני בהריון 2-נישאתי לכוש אפריקני ואז התגרשנו עקב מחלוקות פיננסיות 3)בגלגולי הקודם הייתי נמרה 4)בגלגול שלפני זה הייתי נסיכה אנגלית 5) אני יודעת אמהרית 6)אני יודעת ספרדית 7) יש לי 6 אצבעות בכף ידי הימנית 8)אני אוהבת לנבוח בשעת ערב קרירה 9)אני מרגישה לעיתים קרובות אהבה לכל ישויות היקום 10)בעתיד החלטתי שלבני אקרא או "מתושלח" או "יששכר". 9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך 0 כל הדברים הנ"ל. ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם שעת סיום: וברצינות עכשיו.10 דברים שאני חושבת על העולם- 1) העולם חרא. 2)העולם קשה. 3)אני מרגישה שבוזה ביותר היום. 4)אין לי כח ללמוד. 5)אני עייפה. 6)בא לי לבכות אבל כבר אין לי כח ומיציתי את זה ממזמן... 7)העולם יכול להיות עולם יפה 8)העולם יכול להיות עולם מדהים! 9)העולם הוא מדהים למרות כל הקושי. 10)העולם יפה כשלא צריכים ללמוד למבחן מטופש. וזהו

SpyKid

New member
yay

שעת התחלה: 22:37 121-140 האם אי פעם: 1 היית ברדיו/ טלוויזיה? לא 2 הייתה לך התמוטטות עצבים? בערך 3 קפצת בנג`י? לא 4 היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את/ה מאמין/ה: 5 באסטרולוגיה? לא 6 בקסם? לא 7 בשטן? לא 8 בסנטה קלאוס? לא 9 ברוחות? כן, כשמזג האויר סוער רוחות נוטות כמעט להעיף אותי... 0 בפיות? לא 1 במזל? לא 2 באהבה ממבט ראשון? לא 3 ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא 4 במכשפות? לא 5 האם את/ה מבקש/ת משאלה כשכוכב נופל? לא 6 לאן את/ה חושב/ת שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? 7 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? קשה לומר, אני לא ממש מגדירה את זה. 8 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? כנראה החבר שלי 9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הממם... ללמוד לחשוב כמו רובוט במצבים מסוימים ולשלוט במחשבות שלי. 0 מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית? "ליקוח!" (אה, לא משנה) 161-180 מי היה האדם האחרון: (נא להוסיף גם מי הוא עבורך... לא רק "משה"...) 1 שראית? החבר שלי 2 ישן במיטה שלך? אני 3 ראה אותך בוכה? אולי החבר שלי 4 האיש שהתקשר אליך? מישהו שנתן לי פתרונות באינפי 5 האיש שהתקשרת אליו? כנ"ל הדבר האחרון ש... 6 ספר שקראת: "המוזיקה של המספרים הראשוניים" (עדיין קוראת) 7 סרט מושכר שראית: אני לא משכירה סרטים 8 סרט בקולנוע: אממם, Happy feet או איך שלא קוראים לזה. 9 תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת 0 שיר ששמעת: Rats are following - Elvenking 1 השיר שנתקע לך בראש: I'm not okay - My chemical romance (הוא אפילו לא כזה טוב, פשוט חברה שלי השמיעה לי אותו) 2 הדיסק שקנית: אני לא קונה דיסקים 3 הדיסק ששמעת: Elvenking - Heathenreel 4 מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג 5 באיזה חלק בגוף את/ה נוגע/ת כרגע? שום חלק 6 איזה ספר את/ה קורא/ת? כבר ציינתי 7 מה יש על הפד לעכבר שלך או מה הוא פד העכבר? אין כזה, העכבר על השולחן (פד נחוץ רק לעכבר עם גלגל...) 8 ספר לנו 10 דברים שלא ידענו עלייך - הם לא חייבים להיות מעניינים, נכון? אז הנה: I. יש לי אחות בת 14 וחצי. II. אני צמחונית. III. יש כמה אנשים שאני די מעריצה. IV. למדתי לנגן על פסנתר פעם. V. למדתי ציור פעם. VI. כשהייתי בת כ-16 רציתי להיות אסטרונאוטית כשאהיה גדולה. VII. אני אוהבת פנטזיה, ובמיוחד לדמיין את עצמי ואת האנשים שסביבי בעולם פנטזיה. VIII. אני אתאיסטית. IX. אני אוהבת כשמסבירים לי דברים מתקדמים במתמטיקה\פיזיקה. X. תמיד רציתי שיהיה לי אח גדול. 9 ספר לנו 10 דברים שלא תרצה שנדע עלייך
0 ספר לנו 10 דברים שאתה חושב על העולם - I. העולם מסקרן. II. כיף לנסות להבין אותו. III. אלוהים לא משחק בקוביה עם העולם, אבל משהו מוזר קורה עם המספרים הראשוניים (ציטוט של מתמטיקאי, פשוט נראה לי קצת קשור). IV. סופרנובות זה דבר מגניב. V. החברה האנושית נוטה להיות מטופשת. VI. כיף לחיות (והחיים הם חלק מהעולם, אז זו מחשבה על העולם בעצם). VII. כיף לצפות בכוכבים (במיוחד מאיזור רחוק מהעיר) VIII. העולם הוא אקראי לחלוטין, ובמקרה התמזל מזלינו לחיות במקום מסודר כ"כ. IX. קת'ולהו יעלה ממעמקים כשהכוכבים יהיו במצב הנכון. X. החיים יפים! שעת סיום: 22:57

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

סיימתי לפני כחודש חודשיים את המוזיקה, היה ספר נהדר. אומנם כתוב קצת מעצבן... על השולחן שלי יש זכוכית ככה שאני חייב פד לעכבר האופטי.
(שהוא ספרו של הוקינג "קיצור תולדות הזמן"...)

למעלה