unholy

New member
אההההP:

האמת...שרוב הMATH מטאל זה אנשים שעשו רעש ועכשיו הם מגדירים את עצמם MATH מטאל רק בגלל שיש חוקיות נורא "מסובכת" בקצב שהם מנגנים אומנם נשמע זוהר לחלוטין...אבל הרוב זה פשוט רעש במסווה אינטיליגנטי

unholy

New member
:(

עכשיו תאשימי אותי שגזלתי לך את התמימות וחייך אינם חיים יותר... כן כן אני יודע לאן זה מוביל:(

SpyKid

New member
אל תאשים את עצמך לחינם,

אני יכולה עדיין להסתפק בFinite simple group of order two

unholy

New member
אממ

אם היית עומד/ת כרגע לידי...הייתי חונק אותך כ"כ חזק שהיית מחליפה צבעים (אחרי יום שלם של נסיון ללמוד לבד לחלוטין קורס בחשמל אני לא צריך לבוא לפורום ולא להבין מה כותבים לי:( :( :( תרחמו עליי:( ) אני חושב שהיום הגעתי לרמות יאוש חדשות. אני שוקל על לוותר על מועד א' או ב' ופשוט להרשם לקורס הזה שוב:)

SpyKid

New member
עומדת.

וזה לא נשמע לי כמו רעיון טוב. יש לי עוד כמה בחינות להבחן בהן לפני המוות, לפחות.

unholy

New member
ארר

ידעתי שהייתי צריך לשים את המילה "לידי" שם:( קיצור...מספיק עם ההתחכמות...הלאה עם הפיסיקה!

SpyKid

New member
כתבת "לידי" ../images/Emo13.gif

פשוט כתבת "עומד\ת", אז חשבתי שאתה לא יודע אם אני בת או בן, אז הבהרתי זאת. בכל אופן, בהצלחה עם הפיזיקה! זה כיף.

unholy

New member
כרגע אמרת שפיסיקה זה כיף

נשים זה עם כה אובדני בחיי

SpyKid

New member
מדוע דווקא נשים?

אצלנו בפקולטה הן דווקא מהוות מיעוט.

RichardSmith

New member
שמעתי שיר אחד לבנתיים...

בהחלט רעש... אומנם איכות הקלטה ירודה (הופעה חיה ב youtube). אני מניח שאפשר ליצור מזה משהו יפה.

ViolSastrad

New member
טוב..נו... מצטרף לפורום ולשאלות...

שעת התחלה: 10:39am ספר אהוב: חדו"א 1 של בן-ציון קון (סתם סתם!) - רודף העפיפונים. סרט אהוב: פורסט גאמפ, מת לצעוק להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: ביטלס אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? מממ.... לא לזרוק על אנשים שק עם קקי
מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? יושר ממתק: שוקולד סרט מצויר: ממ.... מלך האריות, עידן הקרח קורנפלקס: שנים שלא אכלתי אז אני כבר לא מתמצא... הפתיתים הצהובים הכי פשוטים שיש... מצבך החברתי: רווק גובה: 176 ס"מ~ מידת נעליים: 46 צבע עיניים: ירוק אוהב/ת אותו? לא משהו... בכל הסרטים המצויירים לכל הרעים יש עיניים ירוקות בד"כ... אבל אני השלמתי עם זה
צבע שער: שטני אוהב/ת אותו? טרם החלטתי ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? כלבים, תוכונים, קנרים, אוגרים במה אתה עובד? עובד? להקשיב להרצאות ולסכמם באת"א, ועכשיו פשוט לקרוא את כל מה שכתבתי כי הולכים לבחון אותי על זה
דעה פוליטית: לא קבועה, אבל מרכז שמאלה בד"כ שעת סיום: 10:54am (גם ככה שעת קבלת ההודעה בפורום היא בערך שעת הסיום, אז זה די מיותר
)

d e m o sthenes

New member
איך אפשר לא לאהוב עיניים ירוקות.

לי יש גם וזה אחת הדברים שמקבלים עליהם הכי הרבה מחמאות. כנראה שהחדר כושר לא כזה עוזר

ViolSastrad

New member
../images/Emo10.gif באמת?

למה אני אף פעם לא קיבלתי מחמאה על העיניים?

ViolSastrad

New member
שאלון ההמשך (עונה במקום ללמוד...)

שעת התחלה: 14:42 1 צבא: יש / אין - יש (יש ברירה? בעצם כן)
2 עבר פלילי: אין
3 פירסינג: אין 4 קעקועים: NOT 5 אובססיות: צפיה כל לילה ב"פסוקו של יום" (סתם...לא כל לילה... כל 2 לילות) 6 התמכרויות: simpsons, שוקולד... פורומים בתפוז
7 איזה שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית 8 ציטוט מועדף/ מוטו: "החיים בזבל אז לפחות בואו לפחות ננצל את המצב ונמחזר" (משפט שכרגע המצאתי) האם... ? 9 את/ה חי/ה את הרגע? ממ... מנסה עד כמה שאפשר, אבל לא עד כדי כך 0 את/ה איש/ה של בוקר או ערב? בוקר מאוחר (אחרי 9:00) וגם ערב 1 יש לך סודות? מממ.. פה ושם 2 את/ה שונא/ת את עצמך? לא חושב 3 את/ה אוהב/ת את הכתב יד שלך? זו סוגייה קשה... כשאני כותב בלחץ (הרצאות) אז לא כ"כ, אבל כאשר כותב בסבלנות אז אני "די מחבב" אותו. 4 יש לך הרגלים רעים? לקום מאוחר כשאין לימודים / תקופת בחינות (וזה מרגיז!!!!
)
5 איזו מחמאה את/ה מקבל/ת מרוב האנשים? כישרוני 6 אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אני חושב שהיו קוראים לו: "הסרט על החיים שלי" 7 מה הפחד הגדול ביותר שלך? קוף עם שלושה ראשים 8 את/ה יודע/ת לשיר? בעברי הרחוק... כשעוד ניגנתי הייתי צריך לדעת לשיר כל תו בדיוק (עד שגיאה של אלפית הטון) 9 האם העמדת פנים שאת/ה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שזכור לי...מנסה להיות מי שאני. 0 האם את/ה מתבודד/ת? בד"כ לא... כשהמצב ב-down אז לפעמים... 1 מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לימודים בעיקר 2 אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר/ת עם עצמך? תלוי מי הייתי יכול להיות 3 האם את/ה פועל/ת בפזיזות? הפוך... מנסה להיות שקול בכל דבר אפשרי 4 האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת/ה שונא/ת בעצמך? מממ...פחד במה, למרות שלא עד כדי כך. 5 האם את/ה פסיבי/ת או פעיל/ה? פחות או יותר באמצע עם נטייה לפעיל 6 יש לך יומן/ ז`ורנל? בלוגים זה נחשב? 7 מה החולשה הכי גדולה שלך? לעיתים מאבד מהר את הסבלנות 8 מה החוזק הכי גדול שלך? סקרנות 9 אם היית יכול/ה לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פתוח יותר 0 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה רגשית? בערך 1 יש משהו שאת/ה מתחרט/ת שעשית / לא עשית? יש....התחלתי ללמוד באת"א
2 את/ה חושב/ת שהחיים היו טובים עד עכשיו? עליות ומורדות... נניח שהיו ממוצעים+ 3 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? למדתי לא מעט... עצמאות למשל 4 מה את/ה הכי אוהב/ת בקשר לגוף שלך? פנים 5 ומה הכי פחות אוהב/ת? את עצם הזנב (למה בני אדן צריכים עצם זנב אם אין להם זנב???) 6 את/ה חושב/ת שאת/ה נראה/ית טוב? פחות או יותר כן 7 יש לך ביטחון עצמי? יש משהו... 8 לאיזה דמות בדיונית את/ה הכי דומה? טין-טין שעת סיום: 15:18(וואו... מה נסגר איתי? כמה זמן השקעתי???)

למעלה