ChilD SouL

New member
היית צריך להקדיש לי את זה../images/Emo226.gif

1 האם אי פעם מדדת? לא. 2 האם אי פעם ראית סרט כחול? כן. 3 מהו הבגד הכי סקסי שיש למין השני לדעתך? תחתונים. 4 האם עברה לך פעם מחשבה שלהיות גבר זה רע ולהיות אישה זה טוב? כן. 5 היית עושה את זה בשלישיה - מאיזה סוג? מה מאיזה סוג
6 מה הפנטזיה שלך? הו... יש כמה.
7 מה הסטיה שלך? בשמים של גברים, נשיכות.
8 סוג הקונדום המועדף עליך? רגיל. 9 מי היא הדמות המצוירת הכי סקסית לדעתך? אנערף. 0 מהו הסרט האחרון שהיית בו שבמקום לראות אותו, התמזמזת? זו בעיה, כי לא יצא לי ללכת לסרט לבד עם בנזוג.
1 באיזה איבר אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? לחי.
2 איפה אסור לגעת בך? מותר בכל מקום.
3 התנוחה הנוחה? ל...
4 אני מרגיש הכי סקסי כש... אני אחרי מקלחת עם תחתון וחזיה.
5 חמישה דברים הכי מדליקים... ריח טוב, בשמים, אזיקים, ריקוד, אור נרות. 6 חמישה דברים שממש לא מדליקים... ריח רע בעיקר. 7 האם אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן. גבר. 8 האם אתה מאמין באלוהים? כן. 9 האם אתה מאמין באהבה? אהמ... כן. למרות שעכשיו קצת קשה לי עם המושג. 0 האם אתה מאמין בקסם ומאגיה? מאגיה כן. קסם לא. 1 מה אתה אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? לא אוהבת ת'יום הולדת שלי. 2 מה אתה לא אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? מסיבה. 3 טנטרה - כן או לא? כן. 4 סאדו - כן או לא? כן. 5 מגולח - כן או לא? תלוי אצל מי, כמה ועוד. 6 מה עדיף - צעירות או מבוגרות? בוגרים. 7 ג'ינגיות - שוות או לא? יש ויש. 8 תנוחה מועדפת? UP. 9 מקום סקס מועדף? מקלחת. 0 להתקלח ביחד- נחמד או לא? נחמד. 1 חוטיני - כן או לא? לא. 2 האם חשבת לעשות סקס עם ידיד/ה שלך? כן. 3 איך תגדיר את עצמך: סטרייט/דו/ גיי? סטרייט. 4 לסביות - יפה או לא? כן. 5 הומואים - יפה או לא? כן. 6 האם אתה גיי פרנדלי? כן. 7 האם אי פעם נישקת מישהו מאותו המין שלך? כן. 8 האם אתה פסיבי או אקטיבי? שניהם. 9 מין אוראלי - לתת או לקבל? שניהם. 0 מין אנאלי - לתת או לקבל (או לא זה ולא זה)? אנערף.

RichardSmith

New member
נהדר!

כמובן שעימי זה לא מתקרב לבילוי, אבל הפנטזיה בהחלט משהו.

RichardSmith

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 750 461-480 1 האם אי פעם מדדת? אפשר חוות דעת נוספת?
2 האם אי פעם ראית סרט כחול? כן 3 מהו הבגד הכי סקסי שיש למין השני לדעתך? עירום
4 האם עברה לך פעם מחשבה שלהיות גבר זה רע ולהיות אישה זה טוב? בחיים לא!
5 היית עושה את זה בשלישיה - מאיזה סוג? לא 6 מה הפנטזיה שלך? יפנית, דר למתמטיקה...
7 מה הסטיה שלך? לדבר על ניטשה בין הסדינים.
8 סוג הקונדום המועדף עליך? בלי 9 מי היא הדמות המצוירת הכי סקסית לדעתך? חיילת אחת בלוחמים בחלל... 0 מהו הסרט האחרון שהיית בו שבמקום לראות אותו, התמזמזת? מחבואים, משהו צרפתי. 1 באיזה איבר אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? בפה?
2 איפה אסור לגעת בך? חופשי, אין מקום שאסור... 3 התנוחה הנוחה? רגילה... 4 אני מרגיש הכי סקסי כש... בכל מצב...
5 חמישה דברים הכי מדליקים... היום הרביעי של חנוכה?
6 חמישה דברים שממש לא מדליקים... כאשר חמשת החושים מקבלים מידע שלילי... 7 האם אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא 8 האם אתה מאמין באלוהים? לא 9 האם אתה מאמין באהבה? כן 0 האם אתה מאמין בקסם ומאגיה? לא 441-460 1 מה אתה אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? חגיגה... 2 מה אתה לא אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? מתעלמים... 3 טנטרה - כן או לא? לא 4 סאדו - כן או לא? לא 5 מגולח - כן או לא?
הייתי מעדיף להוריד את כל השיערות ממני... אולי מלבד האף והריסים. אצל בחורה, כל עוד היא לא גלחה קודם מספיק מוקדם שזה דוקר... 6 מה עדיף - צעירות או מבוגרות? צעירות 7 ג'ינגיות - שוות או לא? לא חשוב כצבע, אבל לחלקן יש אופי מיוחד... 8 תנוחה מועדפת? רגילה 9 מקום סקס מועדף? במיטה?
0 להתקלח ביחד- נחמד או לא? לא... 1 חוטיני - כן או לא? לא 2 האם חשבת לעשות סקס עם ידיד/ה שלך? כן 3 איך תגדיר את עצמך: סטרייט/דו/ גיי? סטרייט 4 לסביות - יפה או לא? לא 5 הומואים - יפה או לא? לא 6 האם אתה גיי פרנדלי? כן 7 האם אי פעם נישקת מישהו מאותו המין שלך? לא 8 האם אתה פסיבי או אקטיבי? אקטיבי אני מניח 9 מין אוראלי - לתת או לקבל? לא 0 מין אנאלי - לתת או לקבל (או לא זה ולא זה)? לא שעת סיום: 756

RichardSmith

New member
המשך...

421-440 1 מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? ספר עליה בקצרה. 3 האיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? ספר עליה בקצרה. 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? 5 מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה. 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? 9 כמה פעמים התאהבת? 0 כמה פעמים נשבר לך הלב? 1 כמה פעמים שברת את הלב? 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? 3 מה אסור לי לשכוח? 4 כשאני אוהב אני... 5 אני מרגיש איתך בנח כש... 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... 7 אני רוצה שהקשר הזה... 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... 9 שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... 401-420 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? 2 מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? 4 החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? 5 אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? 6 מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? 8 מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? 9 מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? 2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? 5 החלום שאתה הכי זוכר? 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? 7 תאר את אשת החלומות שלך! 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? 9 מיהי אהבת חייך? 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית?

dudmel

New member
אם בארזים נפלה שלהבת

421-440 1 מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? טיול על פסגה של איזהשהו הר מושלג באיטליה. גם כמה צוקים במדבר יהודה יכולים להיות בסדר 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? ספר עליה בקצרה. 16. לא מספר מה תעשה לי
3 האיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? ספר עליה בקצרה. כנ"ל. 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? 5 מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה. לא מתחנן וכנראה גם לא אתחתן 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה?הכל 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? 9 כמה פעמים התאהבת?יותר מדי 0 כמה פעמים נשבר לך הלב?כנ"ל 1 כמה פעמים שברת את הלב?פעם אחת, וגם בזה אני לא בטוח... 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך?לא יודע 3 מה אסור לי לשכוח?אה? 4 כשאני אוהב אני... אידיוט 5 אני מרגיש איתך בנח כש... 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... 7 אני רוצה שהקשר הזה... 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... 9 שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: לא מבין ת'/אלות האחרונות 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... כנות ונאמנות 401-420 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? לא עניינכם 2 מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? מכתב??? כאילו בדואר??? בנק דיסקונט נחשב? 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? חברה בתקופת הצבא, היא בטבריה אני בחיפה 4 החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? ה"חברה" הראשונה - ביסודי, 50 מטר ממני בערך 5 אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? אממממ... עם כל אחד. שונא את השם שלי 6 מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? יש הרבה... שאלה לא מספיק ספציפית 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? לא יודע 8 מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? 9 מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? אהבתי מתמטיקה, פיסיקה, מחשבים, ספרות, היסטוריה. שנאתי? תושב"ע. בגלל המורה. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? עד כיתה י"א ממש לא. י"א י"ב די הפגזתי בציונים. 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? בבית ספר כאילו? המורה לתושב"ע הכשיל אותי, אבל המרכזת של השכבה העלתה לי את הציון
2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה?לא ולא 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? זוכר. כבר דברנו על זה, לא? 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך?כנ"ל 5 החלום שאתה הכי זוכר?אממממ... לא יודע. משהו כחול בכיתה ט'
6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? 7 תאר את אשת החלומות שלך! 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? 9 מיהי אהבת חייך? 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית

lollapalooza

New member
../images/Emo65.gif

421-440 1 מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? כל מקום שבו נמצאים יחד 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? ספר עליה בקצרה. מאוחר, היה כיף. 3 האיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? ספר עליה בקצרה. מאוחר. היה מפחיד 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? אין לי מושג 5 מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? גם אין לי מושג 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה. לא מתארת חתונות 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? לא יודעת... 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? כל דבר שבן זוג עושה הוא בעיני רומנטי ויפה, גם הדברים הקטנים. 9 כמה פעמים התאהבת? פעמיים 0 כמה פעמים נשבר לך הלב? אחת 1 כמה פעמים שברת את הלב? מעולם לא, לדעתי 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? Thank You של זפלין 3 מה אסור לי לשכוח? אה? 4 כשאני אוהב אני... אה? 5 אני מרגיש איתך בנח כש... אה? 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... אה? 7 אני רוצה שהקשר הזה... מה? 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... כרטיס אשראי? 9 שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: מי זה האיש הזה שמדבר אלי? 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... כנות 401-420 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? החבר שלי 2 מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? חברה 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? חברה שגרה בארה"ב 4 החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? השותפות שלי 5 אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? לא הייתי מחליפה 6 מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? יש הרבה 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? קלאס 8 מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? אני לא אספר פה 9 מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? אהבתי תקשורת, שנאתי מתמטיקה. כי הייתי טובה בזה וכי הייתי גרועה, בהתאמה. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? כן 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? חינוך גופני. לא עשיתי בגרות אבל שינו לי בתעודה וזה נחשב שעברתי
2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? לא 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? מפתיעה 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? מרגשת 5 החלום שאתה הכי זוכר? חלומות על קסאמים 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? "מה *זאת* אהבה"? אין לי מושג. 7 תאר את אשת החלומות שלך! לא בקטע של נשים
8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? רן דנקר! (אבל רק בתיאוריה) 9 מיהי אהבת חייך? החבר שלי... 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית? אני לא יודעת. אני משתדלת
|הדגש שעת סיום:| 2317 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
מעייף.../images/Emo1.gif

1 מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? ים. 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? ספר עליה בקצרה. 16. היה נחמד. 3 האיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? ספר עליה בקצרה. שנייה... 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? יש לך מסטיק
5 מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? אני אוהב אותך. 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה. אפ'עם לא תכננתי אחת. 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? אהמ... 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? שלחו לי זר ורדים ענקי בהפתעה ליום הולדת. 9 כמה פעמים התאהבת? 4. 0 כמה פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת. 1 כמה פעמים שברת את הלב? פעם אחת. 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? יש הרבה. 3 מה אסור לי לשכוח? לא יודעת. 4 כשאני אוהב אני... מרחפת. 5 אני מרגיש איתך בנח כש... 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... 7 אני רוצה שהקשר הזה... 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... 9 שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? אתה לא מכיר.
2 מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? אתה לא מכיר.
3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? אתה לא מכיר.
4 החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? אתה לא מכיר.
5 אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? אפ'חד. 6 מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? יש הרבה. 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? מונפול. 8 מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? נפלתי באמצע הופעה. 9 מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? אהבתי מתמטיקה ואזרחות. שנאתי היסטוריה ותנך. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? בסדר. 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? לא. 2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? לא. 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? נחמדה. 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? שנייה... 5 החלום שאתה הכי זוכר? הרבה. 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? סבל. 7 תאר את אשת החלומות שלך! הוא. 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? ליאור אשכנזי. 9 מיהי אהבת חייך? הוא. 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית? אנערף.

SpyKid

New member
ƒ:R→R

1 מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? 18 ספר עליה בקצרה. נהה... 3 האיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? הפעם הראשונה שהוכחתי הוכחה באינפי? בתחילת הסמסטר הנוכחי. ספר עליה בקצרה: הצטרפתי לקורס אחרי תחילת הסמסטר, אז הדבר הראשון שיצא לי להוכיח זה איזה תרגיל מהגליון הראשון של שיעורי הבית. נדמה לי שזה היה משהו עם קבוצות מספרים. 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? "The path of love is never smooth But mine's continuous for you You're the upper bound in the chains of my heart You're my Axiom of Choice, you know it's true" 5 מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? משפט בולצנו-ויירשטרס. 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה: אתמול בדיוק מישהו סיפר לי על משפט החתונה. זה משפט בקומבינטוריקה שמבוסס על הרעיון של להתאים כלה לכל חתן, אבל יש לו מן הסתם משמעות מתמטית. 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? החבר שלי הסביר לי פעם מה זה לגרנז'יאן ומה זה יעקוביאן ומה זה גאוסיאן, אבל די שכחתי מה זה מה. 9 כמה פעמים התאהבת? 1 0 כמה פעמים נשבר לך הלב? 0 1 כמה פעמים שברת את הלב? מקווה ש-0 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? Finite Simple Group (of Order Two) - The Klein Four Group (משם הציטוט שציטטתי קודם לכן). 3 מה אסור לי לשכוח? את הגדרת הגבול. זה די חשוב לכל מיני הוכחות. 4 כשאני אוהב אני... 5 אני מרגיש איתך בנח כש... 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... 7 אני רוצה שהקשר הזה... 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... 9 שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... 401-420 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? 2 מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? אימייל נחשב? אז נדמה לי שזה היה צוות הקורס של אלגברה 1מ' - בנוגע לתירגול השלמה. 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? פלג 4 החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? אסף 5 אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? אין לי הרבה חברות בנות, ושמות של בנים יישמעו מוזרים בתור השם שלי, אז אין לי מושג. 6 מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? התקופה שבה הייתי משחקת בביץ הקיץ ברוסיה. 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? תופסת 8 מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זכור לי. 9 מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? ספורט, כי הייתי טובה בזה ואהבתי להתאמן באופן כללי. מהו המקצוע שהכי שנאת ומדוע? הסטוריה, כי זה היה נורא משעמם. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? תלוי באילו מקצועות. בפיזיקה ובכימיה כן, בתנ"ך, הסטוריה ואזרחות לא. 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? יצא לי להיכשל במבחנים באזרחות. בטח היו גם עוד מקצועות. 2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? לא 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? כן 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? כבר סיפרתי על הוכחת תרגיל האינפי באחת השאלות הראשונות. 5 החלום שאתה הכי זוכר? אממם, חלום שהיה לי לא מזמן - שהייתי צריכה להרוג מישהי שנלחמה נגדי וניסתה להרוג אותי. 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? אני משתדלת להמנע מלהגדיר דברים בלתי-ניתנים להגדרה. 7 תאר את אשת החלומות שלך! בעיקר בריחה מכל מיני אויבים\הלחמות עם אויבים. 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? אף אחד 9 מיהי אהבת חייך? מתמטיקה או פיזיקה - טרם החלטתי. 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית? הממם...

PianoGirl20

New member
סוף סוף שאלון נחמד על אהבה ../images/Emo23.gif

מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? רגע רגע, לא שואלים אותי על שעת התחלה?? הגזמתם!.. אממ, המקום הכי רומנטי הוא חוף הים בשקיעה, בילוי הכי רומנטי...אממ, הופעה של מישהו שאני אוהבת. (חח, יהודית רביץ..), פיקניק בחוץ, טיול לאנשהו...כל עוד זה ביחד, זה רומנטי. 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? 16 ספר עליה בקצרה. זה היה עם סתם מישהו, ממש סתם. 3 באיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? 18 ספר עליה בקצרה. זה היה דיי טכני, לא רומנטי כמו שדמיינתי שזה יהיה. אבל זה היה עם החבר הראשון. 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? אממ...לא זוכרת. מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה: וואו...בעיקרון, אצלי בחתונה לא יהיה איזה די ג'יי שישים טראנסים ומזרחית.. אצלי תיהיה להקה חיה שתנגן מוזיקה מכל מיני סוגים (שאני אפקח עליה באופן אישי), יהיה שם פסנתר כנף שאני אנגן לבעלי שיר שהלחנתי לו, הוא גם ינגן לי משהו שהוא מקדיש לי (הוא בטוח יידע לנגן על משהו..), חברות שלי יעלו לשיר לנו איזה שיר, אנשים יקריאו ברכות והקדשות, יהיה סרט ווידאו קצר שמתאר בקצרה את ההיסטוריה שלי ושל הבנזוג ואיך הכרנו, המקום עצמו יהיה על חוף הים והטקס יהיה בדיוק בשקיעה, כשבהליכה לחופה יתנגן 'ברית עולם' (או עטור מצחך..אבל נראה כבר). . אממ....לא זוכרת כרגע עוד, אבל עד שזה יקרה אני בטוח אספיק לתכנן עוד כמה דברים... 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? הכל. 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? אממ.. מישהו שאהב אותי שלח לי מכתבי אהבה, והאקס שלי היה מנגן ושר לי שירים רומנטיים. זה ממש עשה לי את זה... 9 כמה פעמים התאהבת? אני חושבת שפעם אחת. כמה פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת. כמה פעמים שברת את הלב? פעמיים, לא כולל האקס (שאני לא יודעת אם נשבר לו הלב או לא). 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? עטור מצחך. אבל יש עוד המון המון המון........ 3 מה אסור לי לשכוח? שאהבה באה והולכת, ואם מישהו כבר לא אוהב אותי היום, זה לא אומר שהוא לא אהב פעם. כשאני אוהב אני... מוכנה לעשות הכל בשביל אותו אדם. 5 אני מרגיש איתך בנח כש... יש כימיה עם אותו אדם. 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... שופטים אותי אני רוצה שהקשר הזה... 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... אין כזה דבר. שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: על מי מדובר?.... 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... אכפתיות ויכולת להעניק. 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? האקס שלי.....(וזה היה מזמן...) מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? מישהו שאהב אותי. 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? מישהי מאנגליה. החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? חברה שגרה באיזור שלי. אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? קרן מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? לא זוכרת. 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? ברביות ובובות..חח מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? אממ...לא בטוחה כלכך.. מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? נראה לי שהבעה...כנראה שהיה לי קל עם זה.. מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? מתמטיקה....מן הסתם. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? כן, ברוב המקצועות. 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? אממ...נכשלתי פעם בתורה (כשהייתי בבית ספר דתי..) 2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? לא 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? משהו מאוד נעים. 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? משהו סביר. היה יכול להיות יותר רומנטי. 5 החלום שאתה הכי זוכר? אממ... 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? אני בטח לא אלך ואזרוק כאן הגדרות לכזה דבר מורכב.. תאר את אשת החלומות שלך! גבר חלומותיי: אינטיליגנטי, מוזיקלי, מצחיק, אכפתי, בוגר, נאמן, אמיתי, חבר טוב, מעניין, מתעניין, מעניק, שנון, לא קמצן. 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? כל המפורסמים שאני מעריכה הם מוזיקאים מזדקנים....אבל אם הם היו צעירים באיזה 30 שנה אז יוני רכטר (כי הוא מוזיקאי) או גידי גוב (כי הוא מצחיק).. ? 9 מיהי אהבת חייך? אין לי. 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית? לצערי עוד לא הספקתי לעשות משהו כזה, אבל עם החבר הבא שיהיה לי אני יודעת שאני אעשה בשבילו המון דברים רומנטיים.

RichardSmith

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

1452 421-440 1 מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? בחדרי... 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? ספר עליה בקצרה. 22 כמדומני, יולי 2005. נערה חייננית שהכרתי במבחנים לעבודה בבנק הדואר. בפעם השניה של המבחנים, שאלתי אם אפשר את הסלולרי להמשיך לדבר... היא הציעה ללכת לשתות משהו. אחר כך המשכנו לביליארד... ככה גם למחרת. ביום השלישי היא הגיעה אלי לחדר. דיברנו במשך שעתיים, אז הלכנו לשחק כדורגל... בדרך לשם היא סובבה אותי ונישקה אותי.
לאחר שבוע נעלמה, לאחר שבועיים חזרה שוב. לאחר שבועיים נוספים ברחה לה שוב... חמש דקות בגן עדן. 3 האיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? ספר עליה בקצרה. לפני כשנה. רגיש מדי... 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? נדוש מדי. 5 מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? "אני רוצה אותך" 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה. על צלע של הר מיוער. טקס צנוע עם חברים טובים ובני משפחה. 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? להוריד את הירח.
ממש לא יודע. 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? הסכימו לצאת עימי... 9 כמה פעמים התאהבת? ממש לא יודע. אני מתרגש בקלות מכל בחורה שעוברת בדרכי. חושב שלא הייתי רוצה לחזור לקשר עם רוב הבחורות שהייתי עימן. אף אחת מהן לא היתה באמת שווה את זה... 0 כמה פעמים נשבר לך הלב? כל פעם... 30-20 בחורות שעברתי. 1 כמה פעמים שברת את הלב? בערך פעם אחת, חושב שלא שברתי את ליבה. 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? mad about you 3 מה אסור לי לשכוח? לא חושב שיש משהו שאסור לשכוח 4 כשאני אוהב אני... בעננים 5 אני מרגיש איתך בנח כש... בכל מצב 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... ההפך מחמש... 7 אני רוצה שהקשר הזה... יגרום לנו להיות מאושרים. 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... אה? 9 שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: צריך יותר נתונים... 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... האושר 401-420 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? חסוי. 2 מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? אחת בשם שרה כמדומני. 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? איזה בחור בסין... 4 החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? סבא וסבתא 5 אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? אוהב את שמי.
6 מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? אני זוכר די הרבה... שום דבר במידה רבה יותר. 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? לגו אני מניח. 8 מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? חסוי... 9 מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? מתמטיקה... ספרות. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? כן. 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? לא. 2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? לא. 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? מיוחדת... 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? מיותרת. 5 החלום שאתה הכי זוכר? אין כזה. 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? קשר בין בני אדם. 7 תאר את אשת החלומות שלך! יפנית, ד"ר למתמטיקה... 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? לא הייתי רוצה לצאת עם אישיות מפורסמת. 9 מיהי אהבת חייך? אין כרגע. 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית? ניסיתי... לפעם הראשונה... מוזיקה שקטה, נרות, עלי כותרת של ורדים על המיטה, יין מעולה. בנאלי... כל כך בנאלי... 1507

RichardSmith

New member
הסוף של 522 השאלות...

381-400 1 מתי בפעם האחרונה עזרת למישהו זר? 2 הלכת לרופא שיניים? 3 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און ליין? 4 עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? 5 האם אתה מרגיש שמבינים אותך? 6 עם מי אתה רב הכי הרבה? 7 מי הפסיכולוג האישי שלך? 8 על מי אתה סומך הכי הרבה? 9 מי האדם האחרון שרצית להרוג? 0 מי האדם האחרון שצחקת עליו? 1 מי האדם האחרון שהלכת איתו לקניות? 2 מי האדם האחרון ששבר את הלב שלך? 3 מי האדם האחרון/איזה דבר איכזב אותך? 4 מי האדם האחרון/איזה דבר גרם לך לבכות? 5 מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? 6 מי האדם האחרון/איזה דבר שימח אותך? 7 מי האדם האחרון שראית איתו סרט? 8 מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 9 מי האדם האחרון שראית? 0 מי האדם האחרון שצעק עליך?

dudmel

New member
מה יגידו אזובי הקיר?

381-400 1 מתי בפעם האחרונה עזרת למישהו זר? אתמול 2 הלכת לרופא שיניים? לפני איזה חודשיים 3 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און ליין?לא מדבר אוןליין 4 עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אמא 5 האם אתה מרגיש שמבינים אותך?לא 6 עם מי אתה רב הכי הרבה?לא רב 7 מי הפסיכולוג האישי שלך?אני 8 על מי אתה סומך הכי הרבה?לא סומך על אף אחד 9 מי האדם האחרון שרצית להרוג?לא רוצה להרוג אף אחד 0 מי האדם האחרון שצחקת עליו?אח שלי, נראה לי 1 מי האדם האחרון שהלכת איתו לקניות? רק לבד 2 מי האדם האחרון ששבר את הלב שלך?לא עניינכם 3 מי האדם האחרון/איזה דבר איכזב אותך?כנ"ל 4 מי האדם האחרון/איזה דבר גרם לך לבכות?כנ"ל 5 מי האדם האחרון שראה אותך בוכה?כנ"ל 6 מי האדם האחרון/איזה דבר שימח אותך?הציון בכימיה... 7 מי האדם האחרון שראית איתו סרט?סתם מישהי שיצאתי איתה 8 מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא 9 מי האדם האחרון שראית?הבוס הקודם הקודם שלי 0 מי האדם האחרון שצעק עליך?לא זוכר. המרצה באלגברה נראה לי

למעלה