סוף סוף שאלון נחמד על אהבה ../images/Emo23.gif
מה המקום והבילוי הכי רומנטי לדעתך? רגע רגע, לא שואלים אותי על שעת התחלה?? הגזמתם!.. אממ, המקום הכי רומנטי הוא חוף הים בשקיעה, בילוי הכי רומנטי...אממ, הופעה של מישהו שאני אוהבת. (חח, יהודית רביץ..), פיקניק בחוץ, טיול לאנשהו...כל עוד זה ביחד, זה רומנטי. 2 באיזה גיל היתה הנשיקה הראושנה שלך? 16 ספר עליה בקצרה. זה היה עם סתם מישהו, ממש סתם. 3 באיזה גיל היתה הפעם הראשונה שלך? 18 ספר עליה בקצרה. זה היה דיי טכני, לא רומנטי כמו שדמיינתי שזה יהיה. אבל זה היה עם החבר הראשון. 4 מהו משפט ההתחלה הכי מקורי שאי פעם שמעת או התחלת עם מישהי? אממ...לא זוכרת. מהו המשפט הכי רומנטי בעולם? 6 תאר את החתונה המושלמת כפי שאתה מתכנן אותה: וואו...בעיקרון, אצלי בחתונה לא יהיה איזה די ג'יי שישים טראנסים ומזרחית.. אצלי תיהיה להקה חיה שתנגן מוזיקה מכל מיני סוגים (שאני אפקח עליה באופן אישי), יהיה שם פסנתר כנף שאני אנגן לבעלי שיר שהלחנתי לו, הוא גם ינגן לי משהו שהוא מקדיש לי (הוא בטוח יידע לנגן על משהו..), חברות שלי יעלו לשיר לנו איזה שיר, אנשים יקריאו ברכות והקדשות, יהיה סרט ווידאו קצר שמתאר בקצרה את ההיסטוריה שלי ושל הבנזוג ואיך הכרנו, המקום עצמו יהיה על חוף הים והטקס יהיה בדיוק בשקיעה, כשבהליכה לחופה יתנגן 'ברית עולם' (או עטור מצחך..אבל נראה כבר). . אממ....לא זוכרת כרגע עוד, אבל עד שזה יקרה אני בטוח אספיק לתכנן עוד כמה דברים... 7 מה הדבר הכי מטורף שתסכים לעשות בשביל האהבה? הכל. 8 הדבר הכי יפה ורומנטי שעשו לך? אממ.. מישהו שאהב אותי שלח לי מכתבי אהבה, והאקס שלי היה מנגן ושר לי שירים רומנטיים. זה ממש עשה לי את זה... 9 כמה פעמים התאהבת? אני חושבת שפעם אחת. כמה פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת. כמה פעמים שברת את הלב? פעמיים, לא כולל האקס (שאני לא יודעת אם נשבר לו הלב או לא). 2 מהו השיר הכי רומנטי לדעתך? עטור מצחך. אבל יש עוד המון המון המון........ 3 מה אסור לי לשכוח? שאהבה באה והולכת, ואם מישהו כבר לא אוהב אותי היום, זה לא אומר שהוא לא אהב פעם. כשאני אוהב אני... מוכנה לעשות הכל בשביל אותו אדם. 5 אני מרגיש איתך בנח כש... יש כימיה עם אותו אדם. 6 אני לא מרגיש איתך בנח כש... שופטים אותי אני רוצה שהקשר הזה... 8 תמיד תוכלי לקנות איתי עם... אין כזה דבר. שלושה דברים שאני הכי אוהב בך: על מי מדובר?.... 0 הדבר הכי חשוב לי בקשר זה... אכפתיות ויכולת להעניק. 1 מי האדם האחרון שהיית איתו במיטה? האקס שלי.....(וזה היה מזמן...) מי האדם ששלח לך אחרון מכתב? מישהו שאהב אותי. 3 החבר/ה שגר/ה הכי רחוק ממך? מישהי מאנגליה. החבר/ה שגר/ה הכי קרוב אליך? חברה שגרה באיזור שלי. אם היית יכול להחליף שם עם אחד מהחברים שלך, עם מי היית מחליף? קרן מהו זיכרון מהילדות הכי חזק שיש לך? לא זוכרת. 7 מה משחק הילדות האהוב עליך? ברביות ובובות..חח מהו הדבר הכי מביך שקרה לך? אממ...לא בטוחה כלכך.. מה המקצוע שאתה זוכר שהכי אהבת ללמוד בבית ספר ולמה? נראה לי שהבעה...כנראה שהיה לי קל עם זה.. מהו המקצוע שהכי שנאת ומדווע? מתמטיקה....מן הסתם. 0 האם היית תלמיד טוב בבי"ס? כן, ברוב המקצועות. 1 האם יש מקצוע שנכשלת בו? אממ...נכשלתי פעם בתורה (כשהייתי בבית ספר דתי..) 2 האם הורידו/הקפיצו אותך כיתה? לא 3 איך אתה זוכר את הנשיקה הראשונה שלך? משהו מאוד נעים. 4 איך אתה זוכר את הפעם הראשונה שלך? משהו סביר. היה יכול להיות יותר רומנטי. 5 החלום שאתה הכי זוכר? אממ... 6 "אומרים יש אהבה בעולם... - מהי אהבה"? אני בטח לא אלך ואזרוק כאן הגדרות לכזה דבר מורכב.. תאר את אשת החלומות שלך! גבר חלומותיי: אינטיליגנטי, מוזיקלי, מצחיק, אכפתי, בוגר, נאמן, אמיתי, חבר טוב, מעניין, מתעניין, מעניק, שנון, לא קמצן. 8 עם איזה אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת? כל המפורסמים שאני מעריכה הם מוזיקאים מזדקנים....אבל אם הם היו צעירים באיזה 30 שנה אז יוני רכטר (כי הוא מוזיקאי) או גידי גוב (כי הוא מצחיק).. ? 9 מיהי אהבת חייך? אין לי. 0 מה הדבר הכי רומנטי שעשית? לצערי עוד לא הספקתי לעשות משהו כזה, אבל עם החבר הבא שיהיה לי אני יודעת שאני אעשה בשבילו המון דברים רומנטיים.