BlackUnicorn

New member
תשובות (לא שמישהו יקרא...)

שעת התחלה: 1:14 ספר אהוב: הנעלמים של הרלן קובן (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: שר הטבעות, הסייח השחור, הסמוראי האחרון, המספריים של אדוארד ועוד הרבה.. (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: לא יודעת, אוהבת הכל... אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? בגידה מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? כזו שאין לי - חריצות בלימודים... כזו שיש לי - טוב לב ממתק: הממתקים החמצמצים למיניהם... סרט מצויר: מלך הראיות, ברור! קורנפלקס: לא מתה על קורנפלקס... אם כבר אז טוויקס או יש אחד של הפלינסטונס שהוא נחמד.. מצבך החברתי: רווק, חיה עם בן זוג.. (רווק, נשוי וכו') גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע עיניים: כחול אוהב/ת אותו? מאוד :) צבע שער: במקור חום כהה, כיום צבוע בגווני שמש (בלונדיני) אוהב/ת אותו? בערך.. כשהוא עם פן - אוהבת מאוד
ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): כעקרון שמאליתב בכל מה שקשור לדיוק (כתיבה למשל), אבל ימנית בכל מה שקשור לכוח. חיות מחמד? 2 כלבים, 2 אוגרים, 2 חמוסים, דגים במה אתה עובד? בחברת כרטיסי אשראי דעה פוליטית: אני באמצע :) שעת סיום: 1:18 - בקטנה :) המשך אחר כך...

אפשר גם?

שעת התחלה: 16:40 ספר אהוב: על העיוורון, מכתבי יוני, מזמן לא יצא לי לקרא ממש... (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: הוריקן, סיפורו של וויל האנטינג- הישנים והטובים (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: פול סיימון האחד והיחיד, בוב דילן, ועוד מגוון ביותר אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? לעולם לא אתן ת'עותק היחיד של הסיכומים שיש לי כי לפעמים אנשים מאבדים/ הורסים/ מבלבלים/ שוכחים להחזיר והיו דברים מעולם... מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? יושר!!!!!!!!!!!! ממתק: טעמי סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קינמונים מצבך החברתי: נשואה (רווק, נשוי וכו') גובה: 1.68 מידת נעליים: 39 צבע עיניים: חום אוהב/ת אותו? צבע שער:שחור אוהב/ת אותו? העיקר שבעלי אוהב... ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? ממש לא במה אתה עובד? מורה לאנגלית דעה פוליטית: ימנית קיצונית שעת סיום:16:46

beniNC

New member
עונה

ספר אהוב: בעבר ההיתי אנטי ס]רים כאילו "רק רוסים קוראים ספרים) אבל אני יתחיל לקרוא בקרוב... (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: ממ לא רואה סרטים מוריד פעם ב מהאינטרנט (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: מוזיקה ישראלית ולועזית אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם? ממ אין מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? יושר ממתק: מקופלת ובמבה סרט מצויר: המומינים-תוכנית טלביזיה קורנפלקס: מצבך החברתי: ממה סביר רווק (רווק, נשוי וכו') גובה: 170 מידת נעליים: 42 צבע עיניים: חומות אוהב/ת אותו? סבבי צבע שער: שטני אוהב/ת אותו? לא רוצה שחור ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב במה אתה עובד? משרד עו"ר דעה פוליטית: שמאלני לא עד מרץ אבל עבודה שעת סיום: 21:30

עונה...

שעת התחלה: 13:55 ספר אהוב: וואוו יש המון... אחיות קיץ, של ג'ודי בלום סרט אהוב: מעבר לכל דמיון מוזיקה אהובה: K'S CHOICE חוקים לעצמי: לא אגנוב, לא אשקר, לא ארצח התכונה שאני הכי אוהבת אצל אחרים: עדינות ממתק: במבה אדומה סרט מצויר: בימבה קורנפלקס: מיקספלקס מצב חברתי: במע' יחסים כבר 5 שנים גובה: 160 מידת נעליים: 39 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן למה לא... אבל עדיף כחול :_) צבע שער: שחור אוהב אותו? כן שמאלית גאה וממש לא אמבידקסטוס או שאיךשאומרים את זה חיות מחמד: כלב קולי ענק ויפהפה עבודה: רכזת כוח אדם+עובדתצ במתנ"ס קבילתי דעה פוליטית: אין שעת סיום: 14:00

יאיי תוריP=

שעת התחלה:17:44 ספר אהוב:הממ... סדרת נרניה, הארי פוטר [רק הספרים!!] אגאתה כריסטי ואדגר אלן פו ל מינהם :) (נו, אפשר רשימה, אבל לא יותר מדי!....) סרט אהוב: הסיוט שלפני חגהמולד, קרופסט ברייד. כל מיני סרטי מתח אימה קומדיות למינהם... (כנ"ל) להקות/זמר/זמרת/אירועי מוזיקה אהוב, אהובה או אהובים: אוו יש הרבה.. הנדריקס :) זפלין, המי, הדלתות, סקס פיסטולס, בלאק סאבת', קלאש, מיידן, ליבס אייז, לאקונה קויל,וויטין טמפטיישן, פפרז, פו פייטרס, גאנס מידי פעם, וולווט אנדרגראונד, לו ריד, בואי, איגי פופ ככה... האבנבאונד, לידי מקבת, בדטיים סטורי :) ויהיו עוד בהמשך...:) אילו חוקים יש לך עבור עצמך שלעולם לא תעבור עליהם?המממ נראה לי שכבר עברתי על אחד מהם לא מזמן אז לא נראה לי שהשאלה הזו רלוונטית מה התכונה שאתה הכי אוהב אצל אנשים אחרים? הקשבה, פתיחות אנערף.. =] ממתק:שוקולד סרט מצויר: קורנפלקס: צ'ירוס 4 הדגנים.... מצבך החברתי:רווקה. (רווק, נשוי וכו') גובה:1.76 מידת נעליים:41-42 לעיתים גם 43 [ כן כן יש לי נייק של גברים והם 43! פאק] צבע עיניים:ירוק חום אוהב/ת אותו? כן :) צבע שער:שחור אוהב/ת אותו?כן, וחוצ מזה אני מתכננת לצבוע חח ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? יש לי כלבה חמודה שקוראים לה פטל, והיא תהיה בת 3 ביום רביעי:) במה אתה עובד? בזנות?...P= דעה פוליטית: לא אוהבת להתעסק בפוליטיקה יותר מידי...המדינה שלנו מספקת יותר מידי נושאים להתעניינות בתחום הזה... שעת סיום:טוב זה כתוב פה בצד ->

למעלה