lollapalooza

New member
../images/Emo77.gif

381-400 1 מתי בפעם האחרונה עזרת למישהו זר? היום 2 הלכת לרופא שיניים? לפני 3 חודשים 3 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און ליין? דודי, ידיד שלי 4 עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? החבר שלי 5 האם אתה מרגיש שמבינים אותך? יש כאלה שכן, יש כאלה שלא 6 עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא 7 מי הפסיכולוג האישי שלך? אני של עצמי 8 על מי אתה סומך הכי הרבה? החבר שלי 9 מי האדם האחרון שרצית להרוג? אף אחד 0 מי האדם האחרון שצחקת עליו? לא שזכור לי 1 מי האדם האחרון שהלכת איתו לקניות? גיא, ידיד שלי 2 מי האדם האחרון ששבר את הלב שלך? החבר שלי לשעבר 3 מי האדם האחרון/איזה דבר איכזב אותך? חברה שהבטיחה ולא קיימה משהו 4 מי האדם האחרון/איזה דבר גרם לך לבכות? אמא, בגלל מריבה 5 מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? החבר שלי 6 מי האדם האחרון/איזה דבר שימח אותך? ידיד שלי הצחיק אותי היום 7 מי האדם האחרון שראית איתו סרט? ידיד 8 מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 9 מי האדם האחרון שראית? השותפות שלי 0 מי האדם האחרון שצעק עליך? ידיד שלי שעת סיום? 2321 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
אחרון חביב.

1 מתי בפעם האחרונה עזרת למישהו זר? לפני כשבועיים. 2 הלכת לרופא שיניים? מתישהו באוגוסט, אולי לפני. 3 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און ליין? חברים. 4 עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ידיד. 5 האם אתה מרגיש שמבינים אותך? לפעמים. 6 עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי.
7 מי הפסיכולוג האישי שלך? אין לי. 8 על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. 9 מי האדם האחרון שרצית להרוג? אפ'חד. 0 מי האדם האחרון שצחקת עליו? אפ'חד. 1 מי האדם האחרון שהלכת איתו לקניות? אני הולכת לבד לקניות. 2 מי האדם האחרון ששבר את הלב שלך? הוא. 3 מי האדם האחרון/איזה דבר איכזב אותך? בסילבסטר איכזבו אותי - חברה. 4 מי האדם האחרון/איזה דבר גרם לך לבכות? לחשוב עליו.
5 מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אמא. 6 מי האדם האחרון/איזה דבר שימח אותך? אנערף. 7 מי האדם האחרון שראית איתו סרט? ילד פרח שלי.
8 מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי. 9 מי האדם האחרון שראית? אמא. 0 מי האדם האחרון שצעק עליך? אפ'חד.

Lir האחת

New member
משהו מוזר

איך זה שבחורים תמיד טוענים שהם לא אוהבים לדבר בטלפון, אבל השיחות הארוכות של בחורות זה לרוב עם ידידים שלהן? סתירה שכזאת

ChilD SouL

New member
צודקת. אבל זה לא כולם.

נגיד אבא שלי, יכול שעות לדבר בטלפון - יותר ממני ומאמא שלי ביחד [זאת למרות שאני לא מדברת בטלפון הרבה ואם כן, אז בקיצור].

Lir האחת

New member
אפרופו,

לאבא שלי לוקח יותר זמן להתארגן מאמא שלי! [ולאמא שלי לוקח זמן! חחח]

SpyKid

New member
זה הכל?..

1 מתי בפעם האחרונה עזרת למישהו זר? זר לגמרי? לא זוכרת, כנראה כשמישהו שאל אותי ברחוב איך מגיעים לאנשהו. 2 הלכת לרופא שיניים? לפני כחצי שנה, כדי להחליף איזה משהו שקשור לגשר. 3 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און ליין? Eternal Thought 4 עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני לא מרבה לדבר בטלפון, אז כנראה עם אמא שלי. 5 האם אתה מרגיש שמבינים אותך? כן, מספר אנשים מצומצם. 6 עם מי אתה רב הכי הרבה? אממם... 7 מי הפסיכולוג האישי שלך? כנראה החבר שלי, אני מניחה שיוצא לו להקשיב ליותר מדי שטויות שלי. 8 על מי אתה סומך הכי הרבה? יש כמה אנשים כאלה. 9 מי האדם האחרון שרצית להרוג? ההיא מהחלום מקובץ השאלות הקודם. 0 מי האדם האחרון שצחקת עליו? אולי החבר שלי (צחקתי עליו בצחוק). 1 מי האדם האחרון שהלכת איתו לקניות? אמא שלי 2 מי האדם האחרון ששבר את הלב שלך? לא היה כזה. 3 מי האדם האחרון/איזה דבר איכזב אותך? לא יודעת, לעיתים דברים שאנשים אומרים קצת מאכזבים אותי אבל אני שוכחת את זה די מהר. 4 מי האדם האחרון/איזה דבר גרם לך לבכות? 5 מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אותו אחד מהשאלה הקודמת 6 מי האדם האחרון/איזה דבר שימח אותך? שיחות עם אנשים מסוימים או מתמטיקה נוטות לשמח אותי. 7 מי האדם האחרון שראית איתו סרט? ה"חבורה" מהתיכון. 8 מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מישהו שנתן לי פתרונות באינפי (אתם רואים, מאז שעניתי על קובץ השאלות ההוא אתמול לא דיברתי עם אף אחד בטלפון!) 9 מי האדם האחרון שראית? החבר שלי 0 מי האדם האחרון שצעק עליך? הממם...

RichardSmith

New member
הסוף... או שלא...

1509 381-400 1 מתי בפעם האחרונה עזרת למישהו זר? היום. איזה חייל על אזרחי רצה לדעת איך מגיעים למרכז העיר. 2 הלכת לרופא שיניים? אתמול. 3 עם מי אתה מדבר הכי הרבה און ליין? הרבה... 4 עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מישהי... 5 האם אתה מרגיש שמבינים אותך? לא 6 עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רב 7 מי הפסיכולוג האישי שלך? יש כמה
8 על מי אתה סומך הכי הרבה? על כולם עד שהוכח אחרת... 9 מי האדם האחרון שרצית להרוג? שלושה בחורים בתיכון... 0 מי האדם האחרון שצחקת עליו? לפני כעשור, שיחקנו כדורגל ועבר איזה בחור עם הכתפיים למעלה בצורה מוזרה, חיקיתי אותו ואז הוא הסתכל... 1 מי האדם האחרון שהלכת איתו לקניות? אמא אני מניח. 2 מי האדם האחרון ששבר את הלב שלך? אני לא סגור האם הלב נשבר... 3 מי האדם האחרון/איזה דבר איכזב אותך? מישהי... 4 מי האדם האחרון/איזה דבר גרם לך לבכות? הזו מהסיפור לפני שנה. 5 מי האדם האחרון שראה אותך בוכה? אמא, לפני עשור. 6 מי האדם האחרון/איזה דבר שימח אותך? לא זוכר כרגע... 7 מי האדם האחרון שראית איתו סרט? ידידה, את princess bride כמדומני. 8 מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. 9 מי האדם האחרון שראית? אמא. 0 מי האדם האחרון שצעק עליך? ממש לא זוכר. 1514

RichardSmith

New member
הודעת סיום.

אני מקדיש משחק זה לשירלי, בחורה נהדרת שהיתה לי ההזמנות והעונג להכיר. אחד המאפיינים של הבחורה זה ניהול אחת הקומונות המדהימות בתפוז, קשה לתאר את כמות ההשקעה שלה... היא שאלה אותי את 500 השאלות הללו לפני כשנה... הקומונה כאן: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=831&smsMsg=

dudmel

New member
אני מקווה שאתה מרוצה מעצמך

לפחות עכשיו יהיה לי את מי להאשים כשאני אכשל בחדו"א

dudmel

New member
ומזה ששרפת לי לפחות שעתיים של

לימודים אתה גם מרוצה?

RichardSmith

New member
לכל דבר יש מחיר... ../images/Emo3.gif

עדיין מכובד, שרשור של 215~ הודעות... והיד עוד נטויה.

RichardSmith

New member
לא העתקתי לפי הסדר...

וכמובן היו כאלה שחזרו על עצמן.
אני צריך לחשוב על חדשות.

למעלה