lollapalooza

New member
עוד! ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 2233 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? ברירת המחדל זה Tell Me Baby של הפפרז 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? בבית זה צהוב 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? אין לי שטיח 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אין 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אהבה (כמה בנאלי
) 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? את החבר שלי 2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? 1 בלילה בערך 3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? בד"כ כן 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? 6-7 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? לא 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? על הצד 7 מהי מידת הנעלים שלך? 40 8 מהי מידת החולצה שלך? לא יודעת 9 מהי מידת המכנס שלך? 38 0 כמה נעליים יש לך בארון? זכרתי 7 זוגות. 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? כל דבר שלא מנוגד לעקרונותיי 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? ללמד... 3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? תקליטים 4 איזה חנות היית שורף? חנויות בגדים של פרחות 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? "מה תעשי עם התואר בקולנוע?" 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? אני לא זוכרת 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? לא 8 באיזה חוגים היית? בלט, לא זוכרת מה עוד. 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? לא זוכרת, אבל בטח היו כמה... 0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? דברים על מוות 1 איפה גרת בעבר? אשקלון, בני ברק לשנה. 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? פורומים 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? פטיפון, תקליטים, דיסקים 4 שלוש סיבות לקום בבוקר? לשמוח, לאהוב, להצליח 5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? מחשב, שינה, ספרים 6 האם יש לך איזה קמיע? לא 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? יום כיפור, מן הסתם 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? דרמה 0 האם אתה פועל בפזיזות? כן שעת סיום: 2237 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
NEXT../images/Emo88.gif

6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? אותי. הצלצול הוא הילדה הכי יפה בגן.
7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? כחול. 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? חום בהיר. 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אין. 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אהבה. 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו.
2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? ביום לימודים 2. ביום של חופש, אין גבול. 3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? כן. 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? 5-6. 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? לא. 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? בטן. 7 מהי מידת הנעלים שלך? 40 8 מהי מידת החולצה שלך? תלוי בחולצה. 9 מהי מידת המכנס שלך? תלוי במכנס. 0 כמה נעליים יש לך בארון? אהמ... 4 מגפיים, 3 סנדלים, 5 נעלי ספורט, 3 כפכפים, 2 נעלי בית - תחשבו לבד.
1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? תלוי בסכום. 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? אני לא. 3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? פעם הייתי יכולה לומר חופשי רנואר, כיום אולי באיזה חנות לנעלי ספורט.
4 איזה חנות היית שורף? כל החנויות האלה בכיכר המדינה שכל חולצה שנראת כמו הצרות שלי עולה בערך כמו למשכן ת'בית ות'הורים יחדיו. 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? יותר מדיי. 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? לא זוכרת, אני נוטה להיות נחמדה לרוב. 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? לא. 8 באיזה חוגים היית? ג'אז, טניס שולחן [נבחרת], כדורעף\רשת [נבחרת] אתלטיקה קלה, ריקודי רחוב. 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו?
0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? לא מפחדת מחלומות. 1 איפה גרת בעבר? בברית המועצות. 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? פורומים\אתר האונ', בודקת מיילים ומורידה שירים. 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? מחשב, מיטה, TV. 4 שלוש סיבות לקום בבוקר? יש לי רק אחת.
5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? מחשב, TV, קוראת. 6 האם יש לך איזה קמיע? האמת הייתה לי שרשרת של אבן שהייתי הולכת איתה, אבל אני כבר כמה שנים בלעדיה. 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? 3 ימים. 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? גם זה היה כבר. 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? קומדיה, או אקשן - תלוי ביום. 0 האם אתה פועל בפזיזות? גם זה היה כבר.

SpyKid

New member
../images/Emo27.gif

הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? הצלצול שלי הוא שיר הפתיחה הראשון (או השני, תלוי לפי אילו שידורים) של סדרת האנימה FMA. 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? יוצאים מנקודת הנחה שיש רק קיר אחד?.. בכל אופן, תכלת (גוונים שונים). 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? אין לי שטיח. 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אין כתמים. 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? מילה 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? אממ... איזושהי חיה חמודה. 2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? 11~ 3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? בדרך כלל לא. 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? 8 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? לא 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? תנוחה רגילה כזאת, על הצד. 7 מהי מידת הנעלים שלך? 38 8 מהי מידת החולצה שלך? S 9 מהי מידת המכנס שלך? 36-38, אני מניחה 0 כמה נעליים יש לך בארון? בארון? יש לי זוג נעליים אחד, והוא נמצא ליד דלת הכניסה. 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? בשביל איזה סכום? 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? אני לא חושבת שאעשה משהו שפל. כסף במילא לא ממש מעניין אותי. 3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? חנות ספרים, כנראה. 4 איזה חנות היית שורף? הממם... 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? "את יכולה לסדר\לקחת את הבגדים מהכביסה?" כשאני באמצע משחק מחשב\צפייה באנימה\למידה וכו'. 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? לא זכור לי שאמרתי דברים מגעילים לאנשים. 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? לא 8 באיזה חוגים היית? חוג המספרים השלמים. למה לא שואלים באילו שדות הייתי? 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? לא זכור לי שאמרתי לאנשים דברים מגעילים. 0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? לא נראה לי שיש חלומות מפחידים שעוד לא יצא לי לחלום ואני יכולה לחשוב עליהם. בעצם, אולי שמישהו הורג אותי (אף פעם לא חלמתי את זה. מעניין איך זה. אה, בעצם אם זה מעניין אני כנראה רוצה לחלום את זה כדי לראות איך זה). 1 איפה גרת בעבר? במוסקבה ובשכונה אחרת פה. 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? פורומים. 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? מחשב, ספרים (טוב, קבוצת חפצים...), חלון. 4 שלוש סיבות לקום בבוקר? בוקר זה נפלא! מתחיל יום לימודים חדש! יש אור, בניגוד לערב\לילה! 5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? פורומים, קריאה, הקשבה למוזיקה. 6 האם יש לך איזה קמיע? לא 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? אולי יום. 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? פנטזיה 0 האם אתה פועל בפזיזות? משתדלת שלא.

שאלון../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif../images/Emo151.gif../images/Emo99.gif

שעת התחלה:3:42 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל...משהו קלאסי כזה /מזכיר את...? את..?לא יודעת 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך?סגול בהיר 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך?כחול כהה 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? קצת קילופים כאלה 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אהבה..חחח. 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? אין לי מישהו ספציפי
. 2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? מאוחר מידיי...סביבות הבוקר
3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? בדר"כ כן 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע?9 10. האם אתה ישן עם בובות פרווה?לא! 6 באיזה תנוחה אתה נרדם?באופן קבוע:על הבטן עם הרגל מקופלת.התנוחה הכי טובה בעולם. 7 מהי מידת הנעלים שלך?40.אפשר להיות קצת מקוריים בשאלות... 8 מהי מידת החולצה שלך?לא יודעת..ניראה לי מדיום 9 מהי מידת המכנס שלך?חסויי ביותר!לא שואלים אישה למידת מכנסיה (במקום "לא שואלים אישה לגילה") 0 כמה נעליים יש לך בארון? בערך 4 זוגות 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים?זנות.סתם,אני מוכנה לתת למישהו נשיקה על הלחי. 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? 3ראה תשובה למעלה!!!! באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך?מה זה??? 4 איזה חנות היית שורף? איקאה..הם מעצבנים אותי משום מה.וגם כל החנויות היקרניות האלה..שזה בערך..כ-ל החנויות. 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? מה נשמע?כשאני לא חשה בטוב.. 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו?אין לי כזה. 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה?הייתי בשומר הצעיר והיה פשוט אדיר.אני לגמרי מתגעגעת. 8 באיזה חוגים היית?הו.יש הרבה.הייתי בקרמיקה,פסנתר,ספורט,גיטרה,סקסופון,אומניות לחימה למניהם,עוד הרבה דברים.לאחרונה אני הולכת לשיעורי "קונטקט אימפוריבזציה"שזה סוג של ריקוד..ממש אדיר ומומלץ. 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? לכל הפוליטיקאים שהם מושחתים!ולכל האנשים המגעילים שהם מגעילים.כמובן שלא אמרתי להם בפרצוף. מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? לא מפחדת מחלומות,כבר חלמתי את הגרועים יותר 1 איפה גרת בעבר?גרתי בירושלים בבית הכרם לשנה. 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן?פורומים,פורום סטודנטים מדברים השולתתת,פורום האוניברסיטה הצחיח-משהו,מורידה מוסיקה מאימיול ועוד ועוד. 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך?הספרים,המיטה,החלון. 4 שלוש סיבות לקום בבוקר?אהבה,לחשוב על דברים,אוכל. 5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? עונה על שאלונים (...) ,שומעת מוסיקה,רואה טלוווזיה 6 האם יש לך איזה קמיע?לא. 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? 8יום שלם ביום כיפור האחרון. האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? 9לא ממש..טוב שמגוונים בשאלות חחחח. אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? 0דרמה ללא צל של ספק! האם אתה פועל בפזיזות? תלוי איפה. שעת סיום: 3:51

RichardSmith

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 836 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? משהו מחריד! פעם היו לי כמה MIDIים שלי... החלפתי את המכשיר ו...
7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? לבן סולידי. 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? אין 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אה? 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אהבה.
1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? יותר מדי אנשים... 2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? משתדל בחצות.
3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? לפעמים 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? 7 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? לא 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? על הגב, על הבטן או על הצד...
7 מהי מידת הנעלים שלך? 42~ 8 מהי מידת החולצה שלך? M/L/XL תלוי בחולצה 9 מהי מידת המכנס שלך? 42~ 0 כמה נעליים יש לך בארון? יותר מדי... משהו כמו 9... 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? money doesn't buy me love 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? מוסרי אנוכי.
3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? אמאזון.. 4 איזה חנות היית שורף? כמה מקומות עבודה לשעבר...
5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? "שלום" ע"י מאבטחים באוטובוס... 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? לא מתחרט. 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? לא 8 באיזה חוגים היית? סייף, נוער שוחר מדע, חל"ד, תופים, ג'ודו 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? לא זכור לי 0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? אין כזה 1 איפה גרת בעבר? תמיד בירושלים.
2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? תפוז... 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? מחשב... מקרר... ספריה... 4 שלוש סיבות לקום בבוקר? רק שלוש? 5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? משתדל לא להעביר את הזמן.
6 האם יש לך איזה קמיע? נא 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? יממה 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? מד"ב
0 האם אתה פועל בפזיזות? בהחלט שעת סיום: 842

RichardSmith

New member
המשך: ../images/Emo189.gif ../images/Emo189.gif ../images/Emo189.gif ../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 361-380 1 בית כנסת - הולך או לא? 2 בלונדיוניות או ברונטיות? 3 שחור או לבן? 4 ים או בריכה? 5 מסעדה או אוכל של אמא? 6 בוקר או לילה? 7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך? 8 ספורט אתגרי - כן או לא? 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא? 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא? 1 אוטובוס או מונית שרות? 2 בזק או פלאפון? 3 שוקו או וניל? 4 מוקה או שוקו? 5 תנובה או שטראוס? 6 כלב או חתול? 7 דיסני או האחים וורנר? 8 כח המחץ או רובוטריקים? 9 שיער או גריז? 0 מרק - עם שקדים או בלי? 341-360 1 איזה עיתון אתה מעדיף? 2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? 3 ספר ילדות אהוב? 4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו? 5 מיהו הסופר האהוב עליך? 6 זריחה או שקיעה? 7 חלום בשינה או בהקיץ? 8 קור או חום? 9 שמש או ירח? 0 נעלי בית או כפכפים? 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? 2 האם אתה: חברותי או מתבודד? 3 האם אתה: קמצן או בזבזן? 4 ג'ינס או כל מכנס אחר? 5 מלפפון או עגבניה? 6 תות או בננה? 7 מזגן או מאוורר? 8 שמירת כשרות - כן או לא? 9 נצרות או בודהיזם? 0 שמירת כשרות - כן או לא? שעת סיום:

dudmel

New member
ישמרני האל

שעת התחלה: 361-380 1 בית כנסת - הולך או לא?לא 2 בלונדיוניות או ברונטיות?ברונטיות 3 שחור או לבן?שחור 4 ים או בריכה?ים
5 מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של סבתא 6 בוקר או לילה?לילה
7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך?לא זה ולא זה 8 ספורט אתגרי - כן או לא?סקי
וסנובורד 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא? לא ממש. פסטה ואורז נחשב? 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא?כן 1 אוטובוס או מונית שרות?מונית ספיישל
2 בזק או פלאפון?פלאפון 3 שוקו או וניל?שוקו 4 מוקה או שוקו?מוקה 5 תנובה או שטראוס?
6 כלב או חתול?כלב 7 דיסני או האחים וורנר? האחים
8 כח המחץ או רובוטריקים?וווואווו... התקלת אותי... זו באמת דילמה.... נראה לי הרובוטריקים מנצחים בהפרש ממש 9 שיער או גריז? גריז
0 מרק - עם שקדים או בלי? עם המון המון המון המון המון קרוטונים! 341-360 1 איזה עיתון אתה מעדיף?מעריב 2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? אהבתי את מוטו... אבל אתמול נפרדו דרכינו 3 ספר ילדות אהוב? הסיפור שאינו נגמר (הספר! לא הסרט!) 4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו? על העוורון 5 מיהו הסופר האהוב עליך? ז'וז'ה סאראמאגו, דוד גרוסמן, מארקס 6 זריחה או שקיעה?שקיעה 7 חלום בשינה או בהקיץ?בשינה 8 קור או חום?חום 9 שמש או ירח?שמש 0 נעלי בית או כפכפים?כפכפים 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? מתוכנן 2 האם אתה: חברותי או מתבודד?מתבודד 3 האם אתה: קמצן או בזבזן?תלוי בתקופה בחיים 4 ג'ינס או כל מכנס אחר?ג'ינס 5 מלפפון או עגבניה?עגבניה 6 תות או בננה?תות 7 מזגן או מאוורר?מאוורר 8 שמירת כשרות - כן או לא?לא 9 נצרות או בודהיזם? בודהיזם, נראה לי... 0 שמירת כשרות - כן או לא?לא שעת סיום 22:06

lollapalooza

New member
נדפק לי האינטרנט ../images/Emo67.gif

שעת התחלה: 2238 361-380 1 בית כנסת - הולך או לא? פעמיים בשנה 2 בלונדיוניות או ברונטיות? ברונטיות 3 שחור או לבן? גם וגם 4 ים או בריכה? ים, רצוי בלילה 5 מסעדה או אוכל של אמא? אמא 6 בוקר או לילה? לילה 7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך? גם וגם 8 ספורט אתגרי - כן או לא? לא בשבילי 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא? לא 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא? כן, עד גבול מסוים 1 אוטובוס או מונית שרות? מוניות שירות 2 בזק או פלאפון? בזק 3 שוקו או וניל? וניל 4 מוקה או שוקו? מוקה 5 תנובה או שטראוס? שטראוס 6 כלב או חתול? חתול 7 דיסני או האחים וורנר? וורנר 8 כח המחץ או רובוטריקים? רובוטריקים 9 שיער או גריז? גריז 0 מרק - עם שקדים או בלי? בלי 341-360 1 איזה עיתון אתה מעדיף? פלצני ככל שיישמע- "הארץ". 2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? "רייטינג"
3 ספר ילדות אהוב? "שמריהו הילד מקופסת השימורים" וסדרת "ג'ינג'י" 4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו? "כמה טוב להיות פרח קיר" 5 מיהו הסופר האהוב עליך? דויד גרוסמן 6 זריחה או שקיעה? זריחה 7 חלום בשינה או בהקיץ? שינה 8 קור או חום? חום 9 שמש או ירח? ירח 0 נעלי בית או כפכפים? נעלי בית 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? ספונטנית 2 האם אתה: חברותי או מתבודד? גם וגם 3 האם אתה: קמצן או בזבזן? בזבזנית כפייתית 4 ג'ינס או כל מכנס אחר? ג'ינס 5 מלפפון או עגבניה? עגבניה 6 תות או בננה? תות 7 מזגן או מאוורר? מזגן 8 שמירת כשרות - כן או לא? אני צמחונית... שכל אחד יעשה מה שבא לו 9 נצרות או בודהיזם? יהדות 0 שמירת כשרות - כן או לא? שוב?!?! שעת סיום: 2242 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
אין לי כבר כותרת.

1 בית כנסת - הולך או לא? לא. 2 בלונדיוניות או ברונטיות? ברונטיות כמובן. 3 שחור או לבן? שחור. 4 ים או בריכה? ים.
5 מסעדה או אוכל של אמא? אוכל של אבא.
6 בוקר או לילה? לילה. 7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך? לא זה ולא זה. 8 ספורט אתגרי - כן או לא? כן. 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא? יודעת. 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא? כן. 1 אוטובוס או מונית שרות? אוטובוס. 2 בזק או פלאפון? נייד. 3 שוקו או וניל? שוקו. 4 מוקה או שוקו? מוקה. 5 תנובה או שטראוס? יש הבדל
6 כלב או חתול? כלב. 7 דיסני או האחים וורנר? דיסני. 8 כח המחץ או רובוטריקים? אנערף. 9 שיער או גריז? גריז. 0 מרק - עם שקדים או בלי? בלי. 1 איזה עיתון אתה מעדיף? אנדיקס.
2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? לאישה. 3 ספר ילדות אהוב? קופיקו. 4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו? אשראם - רם אורן. 5 מיהו הסופר האהוב עליך? דניאל סטיל, רם אורן. 6 זריחה או שקיעה? שקיעה. 7 חלום בשינה או בהקיץ? שניהם. 8 קור או חום? קור. 9 שמש או ירח? ירח. 0 נעלי בית או כפכפים? יחפים. 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? ספונטנית. 2 האם אתה: חברותי או מתבודד? חברותית. 3 האם אתה: קמצן או בזבזן? אני באמצע. 4 ג'ינס או כל מכנס אחר? ג'ינס. 5 מלפפון או עגבניה? עגבניה. 6 תות או בננה? תות. 7 מזגן או מאוורר? מזגן. 8 שמירת כשרות - כן או לא? תלוי. 9 נצרות או בודהיזם? יהדות.

SpyKid

New member
אין כמו שאלון לשעות הלילה!

361-380 1 בית כנסת - הולך או לא? לא 2 בלונדיוניות או ברונטיות? אממם? 3 שחור או לבן? לבן 4 ים או בריכה? בריכה 5 מסעדה או אוכל של אמא? חדר האוכל של הפקולטה להנדסה אזרחית. 6 בוקר או לילה? בוקר! 7 במבחנים, אתה מעתיק או שמעתיקים ממך? לא זה ולא זה (אבל בתיכון בעיקר העתיקו ממני). 8 ספורט אתגרי - כן או לא? כן 9 לבשל, לאפות וכד' - יודע או לא? קצת 0 אהבה לילדים קטנים - כן או לא? ככה ככה 1 אוטובוס או מונית שרות? אוטובוס 2 בזק או פלאפון? אורנג' 3 שוקו או וניל? שוקו! 4 מוקה או שוקו? שוקו! 5 תנובה או שטראוס? אף אחת 6 כלב או חתול? שניהם 7 דיסני או האחים וורנר? דיסני 8 כח המחץ או רובוטריקים? לא ראיתי אף אחד מהם. 9 שיער או גריז? אממם? 0 מרק - עם שקדים או בלי? תלוי איזה. בד"כ יוצא לי לאכול מרק ירקות, ואז בלי. 341-360 1 איזה עיתון אתה מעדיף? שום עיתון. 2 איזה מגזין אתה אוהב לקרוא? Scientific American 3 ספר ילדות אהוב? הנסיך הקטן\אליסה בארץ הפלאות. 4 מהו הספר הכי טוב שתמליץ לי עליו? "אתה בטח מתלוצץ, מיסטר פיינמן" 5 מיהו הסופר האהוב עליך? פראצ'ט. 6 זריחה או שקיעה? זריחה 7 חלום בשינה או בהקיץ? בהקיץ. לפחות אותם אני זוכרת. 8 קור או חום? קור 9 שמש או ירח? שמש 0 נעלי בית או כפכפים? נעלי בית 1 האם אתה: ספונטני או מתוכנן? מתוכננת. 2 האם אתה: חברותי או מתבודד? חברותית. 3 האם אתה: קמצן או בזבזן? בזבזנית כנראה. 4 ג'ינס או כל מכנס אחר? כל מכנס אחר. 5 מלפפון או עגבניה? עגבניה. 6 תות או בננה? תות! 7 מזגן או מאוורר? מזגן 8 שמירת כשרות - כן או לא? לא 9 נצרות או בודהיזם? בודהיזם 0 שמירת כשרות - כן או לא? שוב?

SpyKid

New member
לא אני, אבל חבר שלי מנוי ומביא

לי את הגליונות אח"כ.

RichardSmith

New member
את יכולה לבדוק....

איך אני עושה מנוי לאנגלית? (מניח שיש באתר אבל עצלן...)

SpyKid

New member
ממילא בשביל לעשות מנוי צריך להיכנס

לאתר
יש שם מקום שכתוב בו "לעשות מנוי", אז לוחצים על זה וממלאים פרטים אישיים+דרך תשלום, וזהו.

RichardSmith

New member
השאלה היא...

האם דרך האתר העברי אפשר לעשות מנוי באנגלית או באתר האנגלי האם הם שולחים ארצה...

SpyKid

New member
אני לא יודעת, אבל למה לא לעשות מנוי

דרך האתר האמריקני? וכן, הם שולחים לארץ.

למעלה