lollapalooza
New member
עוד! ../images/Emo9.gif
שעת התחלה: 2233 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? ברירת המחדל זה Tell Me Baby של הפפרז 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? בבית זה צהוב 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? אין לי שטיח 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אין 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אהבה (כמה בנאלי
) 1 את מי היית הכי רוצה לחבק עכשיו? את החבר שלי 2 באיזו שעה שאתה בדרך כלל הולך לישון בה? 1 בלילה בערך 3 האם אתה זוכר את החלמות שאתה חולם? בד"כ כן 4 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? 6-7 5 האם אתה ישן עם בובות פרווה? לא 6 באיזה תנוחה אתה נרדם? על הצד 7 מהי מידת הנעלים שלך? 40 8 מהי מידת החולצה שלך? לא יודעת 9 מהי מידת המכנס שלך? 38 0 כמה נעליים יש לך בארון? זכרתי 7 זוגות. 221-240 1 מה הדבר שאתה מוכן לעשות בשביל סכום כסף מסוים? כל דבר שלא מנוגד לעקרונותיי 2 מה הדבר הכי שפל שתעשה למען כסף? ללמד... 3 באיזה חנות היית שורף את האשראי שלך? תקליטים 4 איזה חנות היית שורף? חנויות בגדים של פרחות 5 מה הדבר הכי מעצבן ששואלים אותך? "מה תעשי עם התואר בקולנוע?" 6 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו והתחרטת עליו? אני לא זוכרת 7 האם היית בצופים/ הנועד העובד והלומד או משהו דומה לזה? לא 8 באיזה חוגים היית? בלט, לא זוכרת מה עוד. 9 מה הדבר הכי מגעיל שאמרת למישהו ולא התחרטת עליו? לא זוכרת, אבל בטח היו כמה... 0 מהו החלום שאתה ממש מפחד שיום אחד תחלום? דברים על מוות 1 איפה גרת בעבר? אשקלון, בני ברק לשנה. 2 מה אתה עושה באינטרנט רב הזמן? פורומים 3 שלושה חפצים הכי חשובים בחדר שלך? פטיפון, תקליטים, דיסקים 4 שלוש סיבות לקום בבוקר? לשמוח, לאהוב, להצליח 5 שלושה דברים שאתה עושה כדי להעביר את הזמן? מחשב, שינה, ספרים 6 האם יש לך איזה קמיע? לא 7 מהי התקופה הכי ארוכה שלך שלא אכלת? יום כיפור, מן הסתם 8 האם אכלת פעם משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן 9 אם היו עושים סרט על החיים שלך, לאיזה ז'אנר הוא היה משתייך? דרמה 0 האם אתה פועל בפזיזות? כן שעת סיום: 2237 הודגש באמצעות מדגישומטיק
שעת התחלה: 2233 246-260 6 הצלצול בפלאפון שלך עכשיו דומה ל.../מזכיר את...? ברירת המחדל זה Tell Me Baby של הפפרז 7 מה הצבע של הקיר בחדר שלך? בבית זה צהוב 8 מה הצבע של השטיח בחדר שלך? אין לי שטיח 9 איזה מן כתמים יש לך על התקרה או הקירות בחדר שלך? אין 0 מילה שהיא בת 4 אותיות הראשונה שעולה לך לראש? אהבה (כמה בנאלי