SpyKid

New member
αβγ

261-280 1 כמה ג'ינסים? אחד. אבל אני מעדיפה מכנסיים אחרים. 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? אממם, פשוט? 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? פיג'מה\טרנינג. 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? אני לא יוצאת. 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? טרנינג\הבגדים שאיתם אני הולכת ללימודים. 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? סווטשירטים. זה חמים ונעים. 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? NIKE 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? משהו חם. 9 מהי האובססיה שלך? מתמטיקה ופיזיקה. 0 מה זה בשבילך להתפנק? לפתור תרגיל באינפי! סתם, לא יודעת... 1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? אממם, להכין סלט. 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? כל השאר. 3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן: כחול 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! - יש כמה מדענים\מתמטיקאים... 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? לא התעמקתי בשאלה הזאת מעולם. 6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? מועדף - ראשון, שנוא - שישי. 7 הריהוט המועדף עלייך? הא? 8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? הא? 9 החג הכי אהוב? יום הפיי 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? לא יודעת, אבל הוא נשמע מוזר בהקלטות.

RichardSmith

New member
עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעת התחלה: 1733 261-280 1 כמה ג'ינסים? 2 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? חנוני :p 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? קיץ בעירום, חורף בטרנינג 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? כרגיל 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? כמו בשינה... 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? אלגנטי 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? נייק בעיקר 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? אין משהו חובה 9 מהי האובססיה שלך? תפוז
0 מה זה בשבילך להתפנק? אוכל של אמא
1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? הכל... גר לבד... 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? הכל...
3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן לבן, מכיל את כל הצבעים 4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! סטינג, ניטשה ועוד המון 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? לוע ארי... 6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? כולם אותו הדבר 7 הריהוט המועדף עלייך? מחשב? 8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? אני שלם עימם. 9 החג הכי אהוב? חנוכה אני מניח. 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? לא שעת סיום: 1736

M o n a L i s a

New member
טוב, זהו! אחרון וללמוד!!!

שעת התחלה: 21:00 261-280 1 כמה ג'ינסים? 5 2 באיזה סגנון אתה נוהג להתלבש? לא מוגדר...לפעמים זרוק ולפעמים אופנתי... 3 באיזה בגד אתה אוהב ללכת לישון? טרנינג וסווטשרט 4 באיזה בגד אתה אוהב להתלבש ליציאה? ג'ינס וחולצה מחמיאה 5 באיזה בגד אתה אוהב להסתובב בבית? בלי...
, סתם...במה שאני ישנה 6 מהו הבגד שאתה הכי אוהב? ג'קט קורדרוי זרוק כזה ומגניב... 7 איזה חברה היא של הנעלי ספורט שלך? בדיוק עומדת לקנות סניקרס של אדידס 8 שלושה בגדי חובה בארון שלך? ג'ינסים, גופיות, סווטשרטים 9 מהי האובססיה שלך? אין לי... 0 מה זה בשבילך להתפנק? לנסוע לטייל בצפון ולעצור לפיקניק ביום יפה
1 עבודת הבית שאתה מוכן לעזור לה? לשטוף כלים 2 עבודה הבית שאתה שונא לעשות? לשטוף רצפה 3 מה הצבע האהוב עליך, ואם יש לך סיבות - פרט אותן: ירוק, מחמיא לי
4 האם יש אישיות מפורסמת כלשהי שאתה מזדהה איתה? אם כן, נמק מדוע! הם מזדהים איתי...מז'תומרת! 5 מה הפרח האהוב עליך ולמה? טוליפ, כ"כ עדין ואסתטי 6 יום מועדף ויום שנוא בשבוע? אוהבת - שני, שונאת - שישי 7 הריהוט המועדף עלייך? עץ מלא?
8 הריהוט/הדבר שאתה הכי אוהב לשבור? פלאפונים...
9 החג הכי אהוב? חנוכה 0 האם אתה אוהב את הקול שלך? כן... שעת סיום: 21:07

RichardSmith

New member
המשך: ../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

מגניב שאני יכול להשתמש בכל מני אייקונים שבחיים לא הייתי משתמש אחרת.
שעת התחלה: 501-522 1 איפה אתה חושב שתהיה בעו ד 10 שנים - מה תהיה, מה תעשה, איפה תחיה...? 2 אם חייזרים ינסו להשתלט על העולם, אתה חושב שנצליח לנצח אותם? 3 אם היית חיה, מה סביר להניח שהיית ומדוע? 4 אם יהיה לך בן איך תקרא לו? ולבת? 5 אם היה לך יותר זמן, למה היית בוחר להקדיש יותר? 6 אם היתה באה אליך פיה טובה ואומרת שיש לך 3 משאלות שהיא יכולה להגשים לך אותן, מה היית מבקש? 7 מה החלום שלך שאתה מת להגשים אותו? 8 באיזו תקופה היית רוצה לחיות? 9 איזה שיא היית רוצה לשבור? 0 אם היית יכול לסגור משהו בתוך בקבוק ולמכור אותו, מה זה היה? 1 אם היית חפץ דומם למשך יום, מה היית רוצה להיות? 2 אם היית צבע, איזה צבע אתה חושה שהיית? 3 אילו היית יכול לראות את הכותרת של העיתון של התאריך 01/01/2100 - מה לדעתך היתה הכותרת? 4 מס' הנרות שאתה חושב שתהיה מסוגל לכבות כשתהיה בן 65? 5 אם היית חייב לצבוע את השיער באזור אגן החלציים, איזה צבע היית בוחר? 6 האם היתה סיטואציה שבה לשבת שאתה בטוח הולך למות? 7 מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? 8 מה היית מבקש לסעודה אחרונה לפני שהיו מוציאים אותך למוות? 9 עיר מותך או איפה היית רוצה/מצפה שתמות? 0 מה היית רוצה שיעשו עם הגופה שלך? 1 מוזיקה מועדפת למסע הרג פסיכותי? 2 מוזיקה מועדפת שתושמע בהלויה שלכם? 481-500 1 האם אתה מאמין בגן עדן וגיהנום? 2 האם אתה מאמין בפיות? 3 האם אתה מאמין בחיים בחלל? 4 האם אתה מאמין בסנטה קלאוס? 5 האם אתה מאמין ברוחות רפאים? 6 האם אתה מאמין במלאכים? 7 האם אתה מאמין בגילגול נשמות - אם כן מה לדעתך היית בגילגול הקודם? 8 האם אתה מאמין בגורל? 9 האם אתה מאמין באסטרולוגיה? 0 האם אתה מאמין בחוקי מרפי? 1 מאמין באמונות טפלות? אם כן - איזה? 2 האם אתה מאמין במשהו אחר...? 3 האם אתה מבקש משאלה אם כוכב נופל? 4 מה הכי סביר להניח שיקרה מחר? 5 אם היית עיוור, פרט לשעתיים ביום, מה הייתי רוצה לראות? 6 מה תעשה אם יזרקו אותך מהבית? 7 איזה פריטים תיקח איתך לאי בודד (עד 5 פריטים)? 8 מי תיקח איתך לאי בודד (עד 5 אנשים)? 9 מה תעשה אם תזכה בלוטו? 0 אם היו מודיעים בחדשות שמחר העולם יחרב, מה היית עושה היום? שעת סיום:

dudmel

New member
הקם להרגך, השכם להורגו

שעת התחלה: 22:24 501-522 1 איפה אתה חושב שתהיה בעו ד 10 שנים - מה תהיה, מה תעשה, איפה תחיה...? בדרך להיות מהנדס בכיר איפשהו, כנראה באיזור מרכז הארץ. למרות שהייתי מעדיף לחזור לחיפה. 2 אם חייזרים ינסו להשתלט על העולם, אתה חושב שנצליח לנצח אותם? אין סיכוי. אפילו זה לא יצליח לאחד את העולם שלנו... 3 אם היית חיה, מה סביר להניח שהיית ומדוע?דולפין. אינטלגנטי ולא מובן. 4 אם יהיה לך בן איך תקרא לו? ולבת? לא יהיה. ולא תהיה. 5 אם היה לך יותר זמן, למה היית בוחר להקדיש יותר? עבודה... 6 אם היתה באה אליך פיה טובה ואומרת שיש לך 3 משאלות שהיא יכולה להגשים לך אותן, מה היית מבקש? לא יודע 7 מה החלום שלך שאתה מת להגשים אותו? להצטיין בלימודים, yeah right... 8 באיזו תקופה היית רוצה לחיות? עכשיו זה נחמד. העתיד מפחיד. העבר מבאס. 9 איזה שיא היית רוצה לשבור? 0 אם היית יכול לסגור משהו בתוך בקבוק ולמכור אותו, מה זה היה? 1 אם היית חפץ דומם למשך יום, מה היית רוצה להיות? מראה. 2 אם היית צבע, איזה צבע אתה חושה שהיית?שחור 3 אילו היית יכול לראות את הכותרת של העיתון של התאריך 01/01/2100 - מה לדעתך היתה הכותרת? "לראשונה נשיא מכהן מורשע בהזמנת רצח" 4 מס' הנרות שאתה חושב שתהיה מסוגל לכבות כשתהיה בן 65? מי יהיה בן 65??? ב60 אני אומר שלום. 5 אם היית חייב לצבוע את השיער באזור אגן החלציים, איזה צבע היית בוחר?ירוק 6 האם היתה סיטואציה שבה לשבת שאתה בטוח הולך למות?לא 7 מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך?לא רוצה שיהיה כתוב כלום. לא רוצה קבר. שישרפו את הגופה ויפזרו את האפר או משהו כזה. 8 מה היית מבקש לסעודה אחרונה לפני שהיו מוציאים אותך למוות?כלום. שיגמרו עם זה כבר וזהו 9 עיר מותך או איפה היית רוצה/מצפה שתמות? רוצה? לא ממש משנה לי. 0 מה היית רוצה שיעשו עם הגופה שלך?ראה 7 1 מוזיקה מועדפת למסע הרג פסיכותי? seek & destroy 2 מוזיקה מועדפת שתושמע בהלויה שלכם? לא רוצה הלוויה. 481-500 1 האם אתה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא. אולי. קצת. 2 האם אתה מאמין בפיות?לא 3 האם אתה מאמין בחיים בחלל?כן 4 האם אתה מאמין בסנטה קלאוס?לא 5 האם אתה מאמין ברוחות רפאים?לא 6 האם אתה מאמין במלאכים?אולי 7 האם אתה מאמין בגילגול נשמות - אם כן מה לדעתך היית בגילגול הקודם?כן. לא יודע 8 האם אתה מאמין בגורל?כן 9 האם אתה מאמין באסטרולוגיה?לא 0 האם אתה מאמין בחוקי מרפי?לפעמים
1 מאמין באמונות טפלות? אם כן - איזה?לא 2 האם אתה מאמין במשהו אחר...? 3 האם אתה מבקש משאלה אם כוכב נופל?כן, לפעמים 4 מה הכי סביר להניח שיקרה מחר?כלום
5 אם היית עיוור, פרט לשעתיים ביום, מה הייתי רוצה לראות? כלום. עדיף כבר להיות עיוור לגמרי 6 מה תעשה אם יזרקו אותך מהבית?מאיזה בית? של ההורים? מהדירה שאני שוכר? נמצא אחרת 7 איזה פריטים תיקח איתך לאי בודד (עד 5 פריטים)?לא יודע 8 מי תיקח איתך לאי בודד (עד 5 אנשים)?אף אחד 9 מה תעשה אם תזכה בלוטו?לא הרבה. אתפנק בקטנוע חדש וכמה אביזרים נוצצים, אתן חלק למשפחה הקרובה, אקח משכנתא על בית ואשקיע את מה שנשאר. 0 אם היו מודיעים בחדשות שמחר העולם יחרב, מה היית עושה היום?משתכר/מתמסטל למוות שעת סיום: 22:35

lollapalooza

New member
../images/Emo27.gif

שעת התחלה: 2256 501-522 1 איפה אתה חושב שתהיה בעו ד 10 שנים - מה תהיה, מה תעשה, איפה תחיה...? אין לי מושג 2 אם חייזרים ינסו להשתלט על העולם, אתה חושב שנצליח לנצח אותם? לא 3 אם היית חיה, מה סביר להניח שהיית ומדוע? אין לי מושג 4 אם יהיה לך בן איך תקרא לו? ולבת? אל תדברו איתי על ילדים 5 אם היה לך יותר זמן, למה היית בוחר להקדיש יותר? קריאה 6 אם היתה באה אליך פיה טובה ואומרת שיש לך 3 משאלות שהיא יכולה להגשים לך אותן, מה היית מבקש? אושר, בריאות, הצלחה 7 מה החלום שלך שאתה מת להגשים אותו? לראות הופעה מסוימת 8 באיזו תקופה היית רוצה לחיות? שנות השבעים 9 איזה שיא היית רוצה לשבור? לא ממש רוצה 0 אם היית יכול לסגור משהו בתוך בקבוק ולמכור אותו, מה זה היה? ריח של כפר 1 אם היית חפץ דומם למשך יום, מה היית רוצה להיות? פטיפון 2 אם היית צבע, איזה צבע אתה חושה שהיית? אין לי מושג 3 אילו היית יכול לראות את הכותרת של העיתון של התאריך 01/01/2100 - מה לדעתך היתה הכותרת? "קץ העולם מגיע" 4 מס' הנרות שאתה חושב שתהיה מסוגל לכבות כשתהיה בן 65? 66 כמובן 5 אם היית חייב לצבוע את השיער באזור אגן החלציים, איזה צבע היית בוחר? איכס 6 האם היתה סיטואציה שבה לשבת שאתה בטוח הולך למות? לא 7 מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? "הדס" 8 מה היית מבקש לסעודה אחרונה לפני שהיו מוציאים אותך למוות? לא יודעת 9 עיר מותך או איפה היית רוצה/מצפה שתמות? די לדבר על מוות 0 מה היית רוצה שיעשו עם הגופה שלך? יקברו? 1 מוזיקה מועדפת למסע הרג פסיכותי? הפסקול של "קיל ביל" כמובן 2 מוזיקה מועדפת שתושמע בהלויה שלכם? ג'ף באקלי 481-500 1 האם אתה מאמין בגן עדן וגיהנום? כן 2 האם אתה מאמין בפיות? לא 3 האם אתה מאמין בחיים בחלל? אולי 4 האם אתה מאמין בסנטה קלאוס? לא 5 האם אתה מאמין ברוחות רפאים? כן 6 האם אתה מאמין במלאכים? כן 7 האם אתה מאמין בגילגול נשמות - אם כן מה לדעתך היית בגילגול הקודם? אין לי מושג, וכן. 8 האם אתה מאמין בגורל? לא 9 האם אתה מאמין באסטרולוגיה? חלקית *די למחזר!* 0 האם אתה מאמין בחוקי מרפי? לא 1 מאמין באמונות טפלות? אם כן - איזה? נעליים הפוכות 2 האם אתה מאמין במשהו אחר...? אלוהים? 3 האם אתה מבקש משאלה אם כוכב נופל? לא 4 מה הכי סביר להניח שיקרה מחר? שהשמש תזרח 5 אם היית עיוור, פרט לשעתיים ביום, מה הייתי רוצה לראות? את המשפחה והחבר והחברים 6 מה תעשה אם יזרקו אותך מהבית? אלך לחבר שלי 7 איזה פריטים תיקח איתך לאי בודד (עד 5 פריטים)? די למחזר! די! 8 מי תיקח איתך לאי בודד (עד 5 אנשים)? את החבר, את האחיינית שלי ושלושה חברים 9 מה תעשה אם תזכה בלוטו? אקנה המון תקליטים, דיסקים וספרים 0 אם היו מודיעים בחדשות שמחר העולם יחרב, מה היית עושה היום? כיף. שעת סיום: 2301 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChilD SouL

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

1 איפה אתה חושב שתהיה בעו ד 10 שנים - מה תהיה, מה תעשה, איפה תחיה...? כבר עניתי על זה. 2 אם חייזרים ינסו להשתלט על העולם, אתה חושב שנצליח לנצח אותם? לא. 3 אם היית חיה, מה סביר להניח שהיית ומדוע? דולפין. חיה יפה וחמודה שחיה במים - כמוני, רק ביבשה.
4 אם יהיה לך בן איך תקרא לו? ולבת? בן - בן או גיא. בת - אוראל. 5 אם היה לך יותר זמן, למה היית בוחר להקדיש יותר? אם הזמן היה בא עם כסף אז... 6 אם היתה באה אליך פיה טובה ואומרת שיש לך 3 משאלות שהיא יכולה להגשים לך אותן, מה היית מבקש? אהבה, בריאות אינסופית, כסף.
7 מה החלום שלך שאתה מת להגשים אותו? להיות פתולוגית. 8 באיזו תקופה היית רוצה לחיות? שנות ה80. 9 איזה שיא היית רוצה לשבור? שום שיא. 0 אם היית יכול לסגור משהו בתוך בקבוק ולמכור אותו, מה זה היה? לא יודעת. 1 אם היית חפץ דומם למשך יום, מה היית רוצה להיות? קיר. 2 אם היית צבע, איזה צבע אתה חושה שהיית? כחול. 3 אילו היית יכול לראות את הכותרת של העיתון של התאריך 01/01/2100 - מה לדעתך היתה הכותרת? לא תיהיה כותרת, כי לא יהיה עולם.
4 מס' הנרות שאתה חושב שתהיה מסוגל לכבות כשתהיה בן 65? מי ידליק נרות
5 אם היית חייב לצבוע את השיער באזור אגן החלציים, איזה צבע היית בוחר? טבעי זה הכי, אחי. 6 האם היתה סיטואציה שבה לשבת שאתה בטוח הולך למות? לא. 7 מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? לא יודעת. 8 מה היית מבקש לסעודה אחרונה לפני שהיו מוציאים אותך למוות? פרינגלס חריף, ביסלי בצל, ציטוס גבינה, מיץ ענבים. 9 עיר מותך או איפה היית רוצה/מצפה שתמות? אנערף. 0 מה היית רוצה שיעשו עם הגופה שלך? שיקברו אותה. 1 מוזיקה מועדפת למסע הרג פסיכותי? רוק כבד. 2 מוזיקה מועדפת שתושמע בהלויה שלכם? בכי.
1 האם אתה מאמין בגן עדן וגיהנום? אולי גן עדן. 2 האם אתה מאמין בפיות? לא. 3 האם אתה מאמין בחיים בחלל? כן. 4 האם אתה מאמין בסנטה קלאוס? לא. 5 האם אתה מאמין ברוחות רפאים? כן. 6 האם אתה מאמין במלאכים? לא. 7 האם אתה מאמין בגילגול נשמות - אם כן מה לדעתך היית בגילגול הקודם? לא. 8 האם אתה מאמין בגורל? לא. 9 האם אתה מאמין באסטרולוגיה? לפעמים. 0 האם אתה מאמין בחוקי מרפי? כן. בנזונה. 1 מאמין באמונות טפלות? אם כן - איזה? חתול שחור, לעבור מתחת לסולם. 2 האם אתה מאמין במשהו אחר...? בי. 3 האם אתה מבקש משאלה אם כוכב נופל? כן. 4 מה הכי סביר להניח שיקרה מחר? שאשן עד מאוחר ואז בעזרת השם אולי אלמד קצת. 5 אם היית עיוור, פרט לשעתיים ביום, מה הייתי רוצה לראות? שקיעה. 6 מה תעשה אם יזרקו אותך מהבית? אלך לישון בבית מלון. 7 איזה פריטים תיקח איתך לאי בודד (עד 5 פריטים)? גפרורים, סכין, ספרים, גבר, TV. 8 מי תיקח איתך לאי בודד (עד 5 אנשים)? חברים. 9 מה תעשה אם תזכה בלוטו? תלוי בסכום. 0 אם היו מודיעים בחדשות שמחר העולם יחרב, מה היית עושה היום? נוסעת אליו ו...
.

SpyKid

New member
⅔ + ¼ ≠ ⅛

1 איפה אתה חושב שתהיה בעו ד 10 שנים - מה תהיה, מה תעשה, איפה תחיה...? אין לי מושג, אבל בטח אעסוק במחקר (במתמטיקה או בפיזיקה). 2 אם חייזרים ינסו להשתלט על העולם, אתה חושב שנצליח לנצח אותם? לא 3 אם היית חיה, מה סביר להניח שהיית ומדוע? אין לי מושג מה הייתי, אבל הייתי רוצה להיות כלב. 4 אם יהיה לך בן איך תקרא לו? ולבת? אין לי מושג. 5 אם היה לך יותר זמן, למה היית בוחר להקדיש יותר? ללימודים. 6 אם היתה באה אליך פיה טובה ואומרת שיש לך 3 משאלות שהיא יכולה להגשים לך אותן, מה היית מבקש? בהנחה שאסור להתחכם - היכולת לעזור לאנשים, היכולת לעוף והיכולת להעניק כוחות טלקינטיים לאנשים
7 מה החלום שלך שאתה מת להגשים אותו? אני מניחה שלהצליח במתמטיקה ובפיזיקה. 8 באיזו תקופה היית רוצה לחיות? אולי תקופה עתידנית. אם כי יש לי עניין מסוים בתקופות ישנות כמו המאה ה-18. 9 איזה שיא היית רוצה לשבור? לא יודעת. 0 אם היית יכול לסגור משהו בתוך בקבוק ולמכור אותו, מה זה היה? גלקסיה. 1 אם היית חפץ דומם למשך יום, מה היית רוצה להיות? מחשב. 2 אם היית צבע, איזה צבע אתה חושה שהיית? כתום 3 אילו היית יכול לראות את הכותרת של העיתון של התאריך 01/01/2100 - מה לדעתך היתה הכותרת? "הסנאטור נתפס כשהוא טס במהירות מופרזת של 0.3c". נהה, אולי בעיתון של שנת 2400. 4 מס' הנרות שאתה חושב שתהיה מסוגל לכבות כשתהיה בן 65? בנשיפה אחת? אולי 10. 5 אם היית חייב לצבוע את השיער באזור אגן החלציים, איזה צבע היית בוחר? ?.. 6 האם היתה סיטואציה שבה לשבת שאתה בטוח הולך למות? כן 7 מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? משפט(מתמטי)\נוסחא שהמצאתי. 8 מה היית מבקש לסעודה אחרונה לפני שהיו מוציאים אותך למוות? ספגטי עם צ'יפס וסלט. 9 עיר מותך או איפה היית רוצה/מצפה שתמות? לא הייתי רוצה למות. 0 מה היית רוצה שיעשו עם הגופה שלך? הייתי מעדיפה לא להגיע למצב כזה. 1 מוזיקה מועדפת למסע הרג פסיכותי?
2 מוזיקה מועדפת שתושמע בהלויה שלכם?
481-500 1 האם אתה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 2 האם אתה מאמין בפיות? לא 3 האם אתה מאמין בחיים בחלל? אולי 4 האם אתה מאמין בסנטה קלאוס? לא 5 האם אתה מאמין ברוחות רפאים? לפחות הפעם הוספת את המילה "רפאים", אחרת הייתי מתחכמת שוב
6 האם אתה מאמין במלאכים? לא 7 האם אתה מאמין בגילגול נשמות - אם כן מה לדעתך היית בגילגול הקודם? לא 8 האם אתה מאמין בגורל? לא 9 האם אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 0 האם אתה מאמין בחוקי מרפי? לא, אם כי הם משעשעים. 1 מאמין באמונות טפלות? אם כן - איזה? לא 2 האם אתה מאמין במשהו אחר...? במתמטיקה ובחוקי הפיזיקה. 3 האם אתה מבקש משאלה אם כוכב נופל? לא 4 מה הכי סביר להניח שיקרה מחר? אני אלמד סוף סוף אלגברה. 5 אם היית עיוור, פרט לשעתיים ביום, מה הייתי רוצה לראות? סופרנובות וכוכבים רחוקים - כאילו הם קרובים יחסית. ואני מניחה שגם את האנשים שאני מדברת איתם. 6 מה תעשה אם יזרקו אותך מהבית? אעבור לגור באוהל כמו סנופקין או ההיא מסדרת האנימה fruits basket. זה נראה לי מגניב, ואפילו יש די הרבה דשא מתאים בטכניון. 7 איזה פריטים תיקח איתך לאי בודד (עד 5 פריטים)? כבר כתבתי 10 כאלה. 8 מי תיקח איתך לאי בודד (עד 5 אנשים)? אני מניחה שאת החבר שלי ועוד 4 חברים וחברות (אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל תמיד מציק לי שבניגוד לשפות האחרות שאני מכירה, בשפה העברית המילה לboyfriend ול-friend היא אותה מילה, מה שמקשה לעיתים על ניסוחים ומציג "ידיד" כאילו כפחות מ"חבר" (במובן של friend)). 9 מה תעשה אם תזכה בלוטו? אקנה וילה למשפחה ואתרום כסף לכל מיני ארגוני הגנה על בע"ח. אולי בעצם גם אקים מן כפר מגורים לחיות רחוב. 0 אם היו מודיעים בחדשות שמחר העולם יחרב, מה היית עושה היום?
בדיוק דיברתי אתמול עם ידיד על הרעיון הזה, שהעולם ייחרב היום. בכל אופן, אני זוכרת שחשבתי אז על משהו מגניב אבל שכחתי...

RichardSmith

New member
עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעת התחלה: 2048 501-522 1 איפה אתה חושב שתהיה בעו ד 10 שנים - מה תהיה, מה תעשה, איפה תחיה...? מקווה לסיים את הד"ר במתמטיקה. 2 אם חייזרים ינסו להשתלט על העולם, אתה חושב שנצליח לנצח אותם? אי אפשר לדעת. 3 אם היית חיה, מה סביר להניח שהיית ומדוע? שימפנזה... הבחורים הללו אוהבים להמציא דברים... 4 אם יהיה לך בן איך תקרא לו? ולבת? בן - פרדריך, ריצארד, בריאן, ג'אן בת - אגווין, בל, מג, מרגרט 5 אם היה לך יותר זמן, למה היית בוחר להקדיש יותר? ללמוד... 6 אם היתה באה אליך פיה טובה ואומרת שיש לך 3 משאלות שהיא יכולה להגשים לך אותן, מה היית מבקש? בחורה כרגע לצידי... מחשב על... (ושקט) שילטון עולמי... 7 מה החלום שלך שאתה מת להגשים אותו? אין 8 באיזו תקופה היית רוצה לחיות? המאה ה 18~ 9 איזה שיא היית רוצה לשבור? של אדיסון... 0 אם היית יכול לסגור משהו בתוך בקבוק ולמכור אותו, מה זה היה? כושר המצאה? 1 אם היית חפץ דומם למשך יום, מה היית רוצה להיות? המחשב שלי... לראות עד כמה אני מתעלל בו... 2 אם היית צבע, איזה צבע אתה חושה שהיית? אה? 3 אילו היית יכול לראות את הכותרת של העיתון של התאריך 01/01/2100 - מה לדעתך היתה הכותרת? לא יהיה עיתון בשנה הזו... העולם יחרב עוד לפני כי העולם לא העביר לי את השליטה... 4 מס' הנרות שאתה חושב שתהיה מסוגל לכבות כשתהיה בן 65? 66? 5 אם היית חייב לצבוע את השיער באזור אגן החלציים, איזה צבע היית בוחר? אדום בוהק! 6 האם היתה סיטואציה שבה חשבת שאתה בטוח הולך למות? לא 7 מה אתה רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך? העוזר הגדול מכולם 8 מה היית מבקש לסעודה אחרונה לפני שהיו מוציאים אותך למוות? איזו בחורה ענוגה
9 עיר מותך או איפה היית רוצה/מצפה שתמות? מניח שאמות בירושלים... 0 מה היית רוצה שיעשו עם הגופה שלך? ישרפו 1 מוזיקה מועדפת למסע הרג פסיכותי? RATM! 2 מוזיקה מועדפת שתושמע בהלויה שלכם? פינק פלויד. 481-500 1 האם אתה מאמין בגן עדן וגיהנום? לא 2 האם אתה מאמין בפיות? לא 3 האם אתה מאמין בחיים בחלל? כן 4 האם אתה מאמין בסנטה קלאוס? לא 5 האם אתה מאמין ברוחות רפאים? לא 6 האם אתה מאמין במלאכים? לא 7 האם אתה מאמין בגילגול נשמות - אם כן מה לדעתך היית בגילגול הקודם? לא 8 האם אתה מאמין בגורל? לא 9 האם אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 0 האם אתה מאמין בחוקי מרפי? לא 1 מאמין באמונות טפלות? אם כן - איזה? לא 2 האם אתה מאמין במשהו אחר...? לא 3 האם אתה מבקש משאלה אם כוכב נופל? לא 4 מה הכי סביר להניח שיקרה מחר? עוד יום... 5 אם היית עיוור, פרט לשעתיים ביום, מה הייתי רוצה לראות? את אהובתי... 6 מה תעשה אם יזרקו אותך מהבית? אשרוד.. 8 מי תיקח איתך לאי בודד (עד 5 אנשים)? למה להכאיב?... 9 מה תעשה אם תזכה בלוטו? אפקיד בבנק בעיקר עבור הריבית. מכונית, דירה, מתנות למשפחה. 0 אם היו מודיעים בחדשות שמחר העולם יחרב, מה היית עושה היום? מבלה בנעימים... שעת סיום: 2059

RichardSmith

New member
לאמיצים וחסרי עקבות: ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 461-480 1 האם אי פעם מדדת? 2 האם אי פעם ראית סרט כחול? 3 מהו הבגד הכי סקסי שיש למין השני לדעתך? 4 האם עברה לך פעם מחשבה שלהיות גבר זה רע ולהיות אישה זה טוב? 5 היית עושה את זה בשלישיה - מאיזה סוג? 6 מה הפנטזיה שלך? 7 מה הסטיה שלך? 8 סוג הקונדום המועדף עליך? 9 מי היא הדמות המצוירת הכי סקסית לדעתך? 0 מהו הסרט האחרון שהיית בו שבמקום לראות אותו, התמזמזת? 1 באיזה איבר אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? 2 איפה אסור לגעת בך? 3 התנוחה הנוחה? 4 אני מרגיש הכי סקסי כש... 5 חמישה דברים הכי מדליקים... 6 חמישה דברים שממש לא מדליקים... 7 האם אתה חושב שלאלוהים יש מין? 8 האם אתה מאמין באלוהים? 9 האם אתה מאמין באהבה? 0 האם אתה מאמין בקסם ומאגיה? 441-460 1 מה אתה אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? 2 מה אתה לא אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? 3 טנטרה - כן או לא? 4 סאדו - כן או לא? 5 מגולח - כן או לא? 6 מה עדיף - צעירות או מבוגרות? 7 ג'ינגיות - שוות או לא? 8 תנוחה מועדפת? 9 מקום סקס מועדף? 0 להתקלח ביחד- נחמד או לא? 1 חוטיני - כן או לא? 2 האם חשבת לעשות סקס עם ידיד/ה שלך? 3 איך תגדיר את עצמך: סטרייט/דו/ גיי? 4 לסביות - יפה או לא? 5 הומואים - יפה או לא? 6 האם אתה גיי פרנדלי? 7 האם אי פעם נישקת מישהו מאותו המין שלך? 8 האם אתה פסיבי או אקטיבי? 9 מין אוראלי - לתת או לקבל? 0 מין אנאלי - לתת או לקבל (או לא זה ולא זה)? שעת סיום:

dudmel

New member
Getting Juicy

שעת התחלה: 22:36 461-480 1 האם אי פעם מדדת? ברור 2 האם אי פעם ראית סרט כחול? ברור 3 מהו הבגד הכי סקסי שיש למין השני לדעתך? אמממממ... תלוי על מי. לפעמים גם תחתוני סבתא יכולים להיות סקסיים על הבחורה המתאימה 4 האם עברה לך פעם מחשבה שלהיות גבר זה רע ולהיות אישה זה טוב? בטח 5 היית עושה את זה בשלישיה - מאיזה סוג? כן. כל עוד יש לפחות בחורה אחת זה בסדר. 6 מה הפנטזיה שלך? 7 מה הסטיה שלך? כפות רגליים 8 סוג הקונדום המועדף עליך? רגיל. בלי טעמים/מרקמים ושטויות 9 מי היא הדמות המצוירת הכי סקסית לדעתך? אממממ... שאלה טובה 0 מהו הסרט האחרון שהיית בו שבמקום לראות אותו, התמזמזת? אל תשאלו... זה היה ממש ממש מזמן... משהו עם ניקול קידמן, לא זוכר את השם (או את העלילה
) 1 באיזה איבר אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? בשפתיים, למען האמת 2 איפה אסור לגעת בך? מי שאין לי יחסים אינטימים איתה אסור לה לגעת בי בכלל. מין שריטה שלי 3 התנוחה הנוחה? כפית 4 אני מרגיש הכי סקסי כש... 5 חמישה דברים הכי מדליקים... 6 חמישה דברים שממש לא מדליקים... 7 האם אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא מאמין באלהים 8 האם אתה מאמין באלוהים?לא 9 האם אתה מאמין באהבה?באיזה מובן? לא ברור לי 0 האם אתה מאמין בקסם ומאגיה?לא 441-460 1 מה אתה אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? שונא את יומההולדת שלי 2 מה אתה לא אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר?הכל 3 טנטרה - כן או לא?כן 4 סאדו - כן או לא?לא 5 מגולח - כן או לא?אצלי? לא... ניסיתי פעם ראשונה לא מזמן וזה נורא. אצלה? בכיף, למה לא. אבל גם אם לא מגולח חייב להיות מסודר 6 מה עדיף - צעירות או מבוגרות? תלוי כמה מבוגרות... צעירות זה תמיד טוב 7 ג'ינגיות - שוות או לא? 9 מקום סקס מועדף? במיטה 0 להתקלח ביחד- נחמד או לא? לא 1 חוטיני - כן או לא?כן 2 האם חשבת לעשות סקס עם ידיד/ה שלך?בטח. 3 איך תגדיר את עצמך: סטרייט/דו/ גיי?סטרייט 4 לסביות - יפה או לא?יפה 5 הומואים - יפה או לא?לא 6 האם אתה גיי פרנדלי?כן 7 האם אי פעם נישקת מישהו מאותו המין שלך?לא 8 האם אתה פסיבי או אקטיבי? 9 מין אוראלי - לתת או לקבל?גם וגם 0 מין אנאלי - לתת או לקבל (או לא זה ולא זה)?לא שעת סיום: 22:44

Lir האחת

New member
גילוח מילא..

מה עם שעווה? רק אז אפשר להבין מה בחורות באמת מרגישות

ChilD SouL

New member
יצא לי לחשוב על זה לפני כמה ימים.

ופשוט אין לי מושג איך אנשים עושים את זה, זה כמו לתלוש לך שיערה מהראש [שזה פחות כואב לדעתי] או להכאיב לעצמך בכוונה. אני יכולה להיות מאזוכיסטית, אבל לא בכזאת רמה.

lollapalooza

New member
שוב אני ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 2303 461-480 1 האם אי פעם מדדת? מדדתי מה?
2 האם אי פעם ראית סרט כחול? כן 3 מהו הבגד הכי סקסי שיש למין השני לדעתך? זה לא הבגד, זה מי שבתוכו 4 האם עברה לך פעם מחשבה שלהיות גבר זה רע ולהיות אישה זה טוב? הפוך 5 היית עושה את זה בשלישיה - מאיזה סוג? לא 6 מה הפנטזיה שלך? פה? ברור... 7 מה הסטיה שלך? כנ"ל 8 סוג הקונדום המועדף עליך? בלי קונדום (אבל עם גלולות, כמובן) 9 מי היא הדמות המצוירת הכי סקסית לדעתך? אריק מ"בת הים הקטנה" 0 מהו הסרט האחרון שהיית בו שבמקום לראות אותו, התמזמזת? לא עושה את זה בקולנוע 1 באיזה איבר אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? אההה *גלגול עיניים* 2 איפה אסור לגעת בך? ברכיים, זה מדגדג פחד 3 התנוחה הנוחה? לא יודעת 4 אני מרגיש הכי סקסי כש... *הלאה* 5 חמישה דברים הכי מדליקים... *הלאה* 6 חמישה דברים שממש לא מדליקים... טיפשות, מראה חיצוני שלא מוצא חן בעיני, גסויות, ריח וטעם 7 האם אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא 8 האם אתה מאמין באלוהים? כן 9 האם אתה מאמין באהבה? כן 0 האם אתה מאמין בקסם ומאגיה? לא 441-460 1 מה אתה אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? תשומת לב זה מספיק 2 מה אתה לא אוהב שעושים לך ביומולדת או ארוע משמח אחר? חוסר תשומת לב 3 טנטרה - כן או לא? צריך לנסות כדי להביע דעה 4 סאדו - כן או לא? לא עושה לי את זה 5 מגולח - כן או לא? תלוי מה
6 מה עדיף - צעירות או מבוגרות? אני לא בקטע של נשים 7 ג'ינגיות - שוות או לא? ג'ינג'ים שווים
8 תנוחה מועדפת? נסחפנו, הייתי אומרת? 9 מקום סקס מועדף? כל מקום שעושים בו סקס
0 להתקלח ביחד- נחמד או לא? נחמד מאוד אפילו 1 חוטיני - כן או לא? לא 2 האם חשבת לעשות סקס עם ידיד/ה שלך? כן 3 איך תגדיר את עצמך: סטרייט/דו/ גיי? סטרייט 4 לסביות - יפה או לא? זה לא עניין של יופי 5 הומואים - יפה או לא? כנ"ל 6 האם אתה גיי פרנדלי? כן 7 האם אי פעם נישקת מישהו מאותו המין שלך? לא 8 האם אתה פסיבי או אקטיבי? בתור אשה, מה אני כבר יכולה לענות? 9 מין אוראלי - לתת או לקבל? גם וגם 0 מין אנאלי - לתת או לקבל (או לא זה ולא זה)? לאלאלא שעת סיום: 2309

למעלה