אני../images/Emo9.gif
1 10 דברים שתרצה לקחת לאי בודד: סכין, גפרורים, בחור או שניים, אוכל, ספרים, מוסיקה, מחשב, TV, בגדים, סירה מתנפחת.
2 איך ואיפה את/ה רואה את עצמך בעוד שנה? שנתיים? חמש שנים? עשר שנים? מקווה לראות את עצמי עוד שנה לומדת, גרה ועובדת בחיפה. עוד 5 שנים אחרי התואר, איפשהו בעולם... או במשרד להסברה ודוברות במשרד החוץ, עם בעל.
עוד 10 שנים אחרי תואר שני, עם ילדים, בית עם גינה וכו'. 3 תאר/י איך את/ה מרגיש/ה כרגע ב-5 מילים: נורא קר לי ברגע זה. 4 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו און-ליין כרגע? כן. 5 האם את/ה מדבר/ת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. 6 האם את/ה מקשיב/ה למוסיקה כרגע? -אם כן, מה מתנגן ברקע? גיא פינס בTV, נחשב
7 האם יש לך שם אמצעי? לא. 8 האם אתה קרוי על שם מישהו? כן. 9 מי בחר לך את השם ולמה נקראת כך? ההורים. בגלל סבא שלי ז"ל. 0 מה המזל לידה שלך? דלי.
1 ההורים שלך גרושים/נשואים? נשואים.
2 יש לך אחים? אח. 3 יש לך כינויים? מה הם? קטנטנה ובובה [שניהם ברוסית
]. 4 מהו מספר המזל שלך (אם יש) ולמה? 9, לא יודעת למה. 5 מיהו החבר הכי טוב שלך? כמה זמן אתם חברים ואיך הכרתם? חברה. בחטיבה. 6 יש לך חיית מחמד? מהי ואיך קוראים לה? אין. 7 מה הצבע של מברשת השיניים שלך? כתומה. 8 באיזה יד אתה כותב? ימין. 9 האם יש לך רישיון? ומכונית? איזה מוכנית היית רוצה? יש רישיון. אין לי רכב פרטי אבל נוהגת על רנו-מגאן. הייתי רוצה מאזדה 323F או סוזוקי ויטארה [כן, אין דרישות גבוהות]. 0 האם יש לך עבר פלילי? לא. 1 איזה שפות אתה יודע? לא ענינו על זה כבר
2 מי היא הדמות המצוירת שהכי מזכירה אותך? אנערף. 3 האם אתה דוחף מתחת למיטה/לתוך הארון דברים כדי שהחדר שלך יראה נקי? לארון. למרות שהחדר הפוך.
4 מה אתה עושה כשאתה ער בלילה ולא מצליח לישון? רואה TV. מקללת ת'עולם. 5 האם אתה רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה. 6 האם אתה כוסס צפרוניים? לא. 7 מה המוצא שלך? רוסיה, כבוד.
8 מהו המוטו שלך לחיים? מה שלא הורג - מחשל. 9 מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? בריאות. 0 מה הדבר הכי שמח שאי פעם קרה לך? היו הרבה. 1 מה הדבר הכי עצוב שאי פעם קרה לך? מוות ופרידה.
2 מה הדבר שהכי מפחיד אותך? גם זה היה כבר. 3 לאיפה היית רוצה לנסוע / לטוס / להפליג? כל העולם. 4 מה הדבר הכי מעצבן שההורים שלך אמרו לך? יש המון. בשביל זה הם הורים, לא
5 מה אתה הכי אוהב בגוף שלך? ובאופי? גוף - עיניים ושפתיים. אופי - חוש הומור. 6 מה הכי הייתי רוצה לשנות במראה שלך? ובאופי? מראה - בטן. אופי - פחות עקשנית וסובלנית. 7 האם יש לך צלקות מניסיוני התאבדות למינהן? לא. 8 האם יש לך צלקות ממשגלי אהבה למינהן? אהמ... לא. 9 עד כמה אתה אוהב את הארץ? מ1 עד 10 - 6. 0 כמה זמן צריך ללכת מהבית שלך בשביל למצוא באנג משומש מאיפה שאתה גר? אפ'עם לא חיפשתי אז אני לא יודעת.