Lhuna3
Well-known member
אוף מעצבן לי שגרטה נהרסה לעד. אני מרגיש כמו בוגד כשאני ממחזר דברים עכשיו.
אוף מעצבן לי שגרטה נהרסה לעד. אני מרגיש כמו בוגד כשאני ממחזר דברים עכשיו.
בימים שלי קראנו לזה שטיקניק זה נקרא ראנינג גאג!
לשם שינוי אני מסכימה איתך בענייני אוכל.גם בעבודה שלי קונים יותר מידי ערגליות ואני לא מבין את הקטע הזה. אפילו ערגליות שוקולד זה מגעיל.
גם שנינו אוהבים לטבול את הבמבה בתה או מה שאת לא עושה שנורא מוזר, לא?לשם שינוי אני מסכימה איתך בענייני אוכל.
טוב כולם מסכימים שערגליות זה מגעיל זה לא חוכמהלשם שינוי אני מסכימה איתך בענייני אוכל.
ניק אתה לא שותה תה אתה שותה רק מים על מי אתה עובד?גם שנינו אוהבים לטבול את הבמבה בתה או מה שאת לא עושה שנורא מוזר, לא?
אז למה זה נקנה?טוב כולם מסכימים שערגליות זה מגעיל זה לא חוכמה
אני רק רוצה לפיל אינקלודדניק אתה לא שותה תה אתה שותה רק מים על מי אתה עובד?
הם כנראה שמעו שיש שם תוכנית גרעין (נמרוד הבוגד הזה)ראיתי שנפל בנס ציונה ואני כזה "אוי לא בגיריונית"![]()
חחחח כל הזמן כתבת "טוב לא מתייחסים לזה" ואני חושבת "חעחע חכה"וסוף סוף חוזרים לקטע החזרה לעתיד של סוף עונה שעברה.
איזה פרק?ויש כל מיני טרופים של עולם דיסוטופי אבל לי בעיקר הזכיר פרק מסוים בקומיוניטי (שהוא כמובן בהשראת דברים אחרים)
ואז יולי מעמידה פנים שזה עבד ("את ממש אביר ג'לי")
חחחח זה מצחיק שאמרת כי באמת בפרק הבא יש שקופית שממליצה על זהעכשיו אני חושב לחזור לצפות בפרק ההוא לפני שאני ממשיך לפרק הבא.
העציב אותי שהם בסוף לא זוכרים את מה שהיה.
אף פעם לא הבנתי איך זה בכלל הגיוני להם הוא לא נראה קוריאני והוא מדבר עברית רגילה מאד בלי מבטאאז לא רק שנטע הצליחה להבין שבנץ לא באמת מצפון קוריאה
(אחרי שבהתחלה היא חשבה שמכונת הזמן היא המצאה של אכלס וזה הגיוני כי יש לו משקפיים)
כןוהקטע של פרדוקס סבא זה שסבא לא יוכל להבין את העלילה המורכבת - ואז בשלב מסוים יש סבא שלא מצליח להבין מה קורה.
חחחחחחח כן זה מה שכולנו אמרנוזה היה פרק נורא קשה לצפיה כי אני כל הזמן ניסיתי לשים עין על התגובות בצד וגם בשלבים מסויימים מה שקורה מאחורה עם החתולה.
[212]
חחחחחחחח כןמאוד אהבתי את הדברים הראשונים קורא על מגירות בגהנום: "ימים שמתחילים קריר ופתאום יש שרב", "כדורי שוקולד שבעצם עשויים מתמרים", "חברים מהיסודי שרוצים לחזור לקשר" - לחלוטין דברים נוראיים כשבאמת לפי הסדר הזה כל אחד גרוע מהקודם. והתגובות של יוני להכל(ריאליטי בישול חדש)
המפץ הגדול הוא בסף הכל משאית מלאה בכוכבים שהתהפכה.
חחחחחחחחחחחחחחחחח כןאבל הכי מצחיק זה שכשהוא מבין שהוא התגבר על הטראומה אז זה אומר שהוא יכול ללכת לבר מצוות שוב וזה מבאס כי הלך לו התירוץ.
תמונת הפרק - ההזמנה לבר מצווה של בנץ
![]()
זאת אני עם ההתרעות של פיקוד העורףחחח כל הקטע עם זה שיוני כבר חושב שהוא לא נבהל מהפופים של השטן מופיע ונעלם אבל איכשהו זה חוזר כל הזמן.
אני גם עושה עגורים כאלה. אולי מתישהו השטן מחק לי את הזכרון?אז חזי מחק לניב את הזכרונות וזה גורם לו להתחיל לעשות אוריגמי. זה מה שקרה לליטל?
חחח אני גם זיהיתי את אלכס אבל לא את אולףהיה מעולה איך שכולם לקחו צדדים. ונאומי ההשראה של אולף ואלכס. אגב הנאום של אולך היה כמובן בהשראת Braveheart, אבל הנאום של אלכס גם הרגיש לי בעל השראה ממשהו ספציפי אבל לא זכרתי מה.
חחחחח מלחמת הכריות-שמיכות הגדולה*הולי שיט הקטע של המלחמת אזרחים - כל כך קומיוניטי.
הקטע בהתחלה שיולי מתעצבנת על כולם שיהיה שקט ויוני לרגע חושב שזה בשבילו. ואז הקטע שהיא מסבירה על איזו יצירת מוזיקה ואז מחולחלת שהיא למדה משהו בגלל טיקטוק![]()
חחחח ניקקק ישר זיהיתי שזה באקי!! וזה אגב ממלחמת האזרחים (בהתאם לפרק) לא חייל החורף.אה ובסוף יש את הקטע שהבוס של ניב מחזיר לו את הזכרונות.
יש קטע שהוא מקריא מילים מספר אדום ובהתחלה חשבתי שזה אמור להיות כישוף, אבל אחרי שהוא אומר שאלו היו מילים רנדומליות ברוסית הבנתי שזה אמור להיות כמו הקטע מחייל החורף.
כנ"ל.כבר ציינתי שאני ממש אוהב אותו. הוא פשוט פולט כל כך הרבה שטויות מצחיקות והזויות כל הזמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.