:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק זה נקרא ראנינג גאג!
בימים שלי קראנו לזה שטיק

אוי נזכרתי עכשיו בעוד משהו מצחיק על הפרק
כשנמרוד מגלה את תקציב בית הספר ונחרד מכמה שהם מבזבזים על ערגליות.
גם בעבודה שלי קונים יותר מידי ערגליות ואני לא מבין את הקטע הזה. אפילו ערגליות שוקולד זה מגעיל.

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב כולם מסכימים שערגליות זה מגעיל זה לא חוכמה
אז למה זה נקנה?
האם זאת איזשהי עסקה עם השטן שאסם עשו שמשרדים יקנו ערגליות לצוות.
האמת שזה בעצם הגיוני לקנות משהו שעובדים לא ירצו לאכול אבל אז מנהל המשרד יוכל לטעון שהוא קנה כיבוד.
עוד אופציה היא שזה משמש כרעל עכברים.
ניק אתה לא שותה תה אתה שותה רק מים על מי אתה עובד?
אני רק רוצה לפיל אינקלודד

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט איזה פרק מטורף.
וסוף סוף חוזרים לקטע החזרה לעתיד של סוף עונה שעברה.

אז מתחילים בעתיד דיסוטופי נוראי (שלא ממש ברור כי נטע למשל יכולה פשוט לבחור לעזוב את בית הספר)
ויש כל מיני טרופים של עולם דיסוטופי אבל לי בעיקר הזכיר פרק מסוים בקומיוניטי (שהוא כמובן בהשראת דברים אחרים)
ואז החזרה לעתיד.
אהבתי את זה שארמונד נותן לבנץ את הבגדים הקלאסיים של מייקל ג'יי פוקס מבחזרה לעתיד ואומר לו שזאת הייתה האופנה שנה שעברה.
אז המחתרת כוללת את ניצן עם מאיר בגוף שלה (ממתי טונה זה לא טבעוני?)
ואת השרת.
יואו הקטע שבו השרת מחזיק את הדלת פתוחה עם הומאז' להודור ממשחקי הכס וזה כאילו מסביר את הקטע שלו עם תפוזים.
וניצן מנסה לעשות ליולי מלחמת הכוכבים
ואז יולי מעמידה פנים שזה עבד ("את ממש אביר ג'לי")
והתומיזציה של המורים
והקטע שכולם צועקים על נטע לשחרר כבר

אז בסוף מסתבר שהכל קשור ליום הראשון של בנץ בתיכון כשהוא יצר את התשובות לכל הבגרויות.
עכשיו אני חושב לחזור לצפות בפרק ההוא לפני שאני ממשיך לפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק לפני שעות אבל לא היה לי חשק לכתוב עליו.
העציב אותי שהם בסוף לא זוכרים את מה שהיה.
אם כי נראה לי שיוני כן זוכר בעצם כי הוא חזר לזמן שממנו הוא בא (שזה תחילת עונה 2 כנראה)

ומשום מה זה לא מספק אותי שגאיה הפכה להיות סגנית של יולי. אהבתי אותה בתור אויבת.
ובכלל זה עכשיו אומר שכל מה שקרה מאז תחילת העונה לא קרה באמת?
אז זה אומר שהרוח של מאיר לא נכנסה אל ניצן?
ואיך נטע ניצחה את אלכס בתחרות הטכנולוגיה?

אוי ונטע קיבלה מהשטן מילגה ל"אקדמיית רחוק ממש מנס ציונה" :-D

אז לא רק שנטע הצליחה להבין שבנץ לא באמת מצפון קוריאה (אחרי שבהתחלה היא חשבה שמכונת הזמן היא המצאה של אכלס וזה הגיוני כי יש לו משקפיים)
אלא גם שיא-גל כמעט נתנה צ'אנס ליוני עד שהוא ברח ממנה.

אוי וכדור הארץ מתפוצץ כשהם לא מקשיבים לחוקים של מסע בזמן.

והקטע של פרדוקס סבא זה שסבא לא יוכל להבין את העלילה המורכבת - ואז בשלב מסוים יש סבא שלא מצליח להבין מה קורה.

didalf

Well-known member
וסוף סוף חוזרים לקטע החזרה לעתיד של סוף עונה שעברה.
חחחח כל הזמן כתבת "טוב לא מתייחסים לזה" ואני חושבת "חעחע חכה"

ויש כל מיני טרופים של עולם דיסוטופי אבל לי בעיקר הזכיר פרק מסוים בקומיוניטי (שהוא כמובן בהשראת דברים אחרים)
איזה פרק?
אני גם חשבתי שיש לפרק הזה מאד וייב של קומיוניטי אבל לא פרק מסויים.

ואז יולי מעמידה פנים שזה עבד ("את ממש אביר ג'לי")
:-D

עכשיו אני חושב לחזור לצפות בפרק ההוא לפני שאני ממשיך לפרק הבא.
חחחח זה מצחיק שאמרת כי באמת בפרק הבא יש שקופית שממליצה על זה:-D

העציב אותי שהם בסוף לא זוכרים את מה שהיה.
;-(

אז לא רק שנטע הצליחה להבין שבנץ לא באמת מצפון קוריאה
אף פעם לא הבנתי איך זה בכלל הגיוני להם הוא לא נראה קוריאני והוא מדבר עברית רגילה מאד בלי מבטא:-D
(אחרי שבהתחלה היא חשבה שמכונת הזמן היא המצאה של אכלס וזה הגיוני כי יש לו משקפיים)
:-D:-D

והקטע של פרדוקס סבא זה שסבא לא יוכל להבין את העלילה המורכבת - ואז בשלב מסוים יש סבא שלא מצליח להבין מה קורה.
כן:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה היה פרק נורא קשה לצפיה כי אני כל הזמן ניסיתי לשים עין על התגובות בצד וגם בשלבים מסויימים מה שקורה מאחורה עם החתולה.
חוץ מזה אני אומנם אוהב את יולי מאוד, אבל פרק שלם שמתמקד בה כל כך היה יותר מידי.
ואיזה חרא ליטל. כל הזמן חשבתי שהוא יראה שמץ של רגש כלפי אלה בל.

חוץ מזה זה הפרק הראשון אחרי שהכל השתנה בגלל המסע בזמן ורציתי לראות מה השתנה.
ולא רק שבאופן כללי התגעגעתי אל שאר הנוער, את אלכס גם בכלל לא ראינו בפרק הקודם (ועכשיו שיש לי נציגות גאה אני דורש שהוא יופיע)

didalf

Well-known member
בנץ 311

"אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי אומר שהם הגיעו מהמקום שבו נשמות מקוללות נועדו לסבול לנצח - ראשון מערב" חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

חצי פרק תהיתי למה החבורה, ורד, והצבא של יולי לא מתאחדים. כי לכולם יש אינטרס להרוס לגרי. לקח להם זמן להבין את זה חחח
אה וזה גם קורע איך יולי מדברת על רחובות כאילו זה אירן:-D (אבל למה לעזאזל כ"כ רלוונטי???;-()

אולף והמסיבה שלו:-D אני מתה על זה שג'ון עדיין איתנו.

וואי כל הפרשנות של ההוא בטלוויזיה והכתוביות שלו היו הורסות:-D:-D:-D

נורא בלבל אותי לראות את גרי המבורגרי קורא למישהו אחר גרי זה לא תקין:-D

כולם מגיבים לשוקי הדבור כאילו זה ליטל סבסטיאן חחחחחחחחחחחחחח:-D:-D חוץ מניצן היא הבן של הסדרה מסתבר.

בנץ ונטע די לריב;-( אוף נטע די להיות מעצבנת;-(

יופי ליוני שמצא לו יוני הבת להתאהב בה ושגם תאהב אותו חזרה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
בנץ 312

זה רק אני שקלטתי באיחור שכל הקטע עם נטע זה שובר שורות או שרק כשהם שמו את המנגינה באמת הייתי אמורה להבין?:-D
בכל מקרה זה היה מצחיק.
אגב וופלשטרופל עם הרוטב הזה שלהם זה באמת אחד הטעימים!!

אז עכשיו הגאג הוא שהשדים הם מראשון?:-D טובנו:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שמתי לב שכבר היו לנו פרקים בשמות "יוני הרשע" ו"הצד האפל של יוני"
מה הקטע?
אומנם בפרק הזה יוני לא רע, אבל הוא כן כמעט גורם לסוף העולם.

כמו הרבה מאוד פרקים היו המון בדיחות מעולות תוך כדי שאני עכשיו מתקשה לזכור את כולם.
מאוד אהבתי את הדברים הראשונים קורא על מגירות בגהנום: "ימים שמתחילים קריר ופתאום יש שרב", "כדורי שוקולד שבעצם עשויים מתמרים", "חברים מהיסודי שרוצים לחזור לקשר" - לחלוטין דברים נוראיים כשבאמת לפי הסדר הזה כל אחד גרוע מהקודם. והתגובות של יוני להכל :-D (ריאליטי בישול חדש)

אני עברתי מלא לאהוב את ארמונד לממש לאהוב אותו ואת הקול המוזר שלו והדברים הנורא מוזרים שהוא אומר ועושה.

תזמורת האקפלה דפוקה לחלוטין.

זה גם פרק עם גרי ההזוי.
ושכחתי את גזבר העירייה שכבר ראינו מתישהו והיה משהו מצחיק איתו.

הקטע של מפגש המנהלים של נס ציונה היה אדיר - מנהל בית הספר הדמוקרטי, מנהלת תיכון הטבע ומנהל החינוך הויקינגי. זה קרע אותי.

וחזי היה כל כך מצחיק בתור מורה (לא ברור לי למה לפעמים הוא משתמש בשם חזי ולפעמים בשם לוציוס)
הקטע של הקראת השמות שהוא מתחיל לתת שמות שונים של השטן :-D
המפץ הגדול הוא בסף הכל משאית מלאה בכוכבים שהתהפכה.
והקטע שהוא כל הזמן מגעיל אל נטע. "כולכם עברתם, חוץ מנטע"

והקטע שאחרי שכל העולם טוב אז יולי אומרת את כל הבעיות עם אינסטגרם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד פרק טוב.
אם כי חבל לי שיש כל כך מעט אלכס.
אבל הקטע בהתחלה שבנץ לא יכול להאמין שאלכס הפך לבוגר. (מכרו לך בר מצווה מקולקל)

הגיוני באמת שבנץ יתחבר לקטע של בר מצווה עם השפלות וטובות הנאה.
אני פחות התחברתי ולכן לא הייתה לי.
כמובן שאני לא ידעתי על הגרסה של אולף.

שיא-גל הצחיקה אותי יותר מהרגיל עם קטעי מארגנת המסיבות שלה

הקטע של הטראומה של יוני מסוכריות בבר מצווה היה מצחיק, אבל הכי מצחיק זה שכשהוא מבין שהוא התגבר על הטראומה אז זה אומר שהוא יכול ללכת לבר מצוות שוב וזה מבאס כי הלך לו התירוץ.

ניב כרגיל מעצבן. ואיך לכל הרוחות יוני עדיין לא קלט שהוא חשוד.
הבוס שלו מצחיק יותר. (זה לא משמרות זה"ב פה)

ושוב גזבר העירייה (אני חושב שמי שמשחק אותו זה היוצר של הסדרה)
"את עוד תקללי את היום שהסתבכת עם גזבר העירייה"

גם קטעי ניצן-יולי היו מצחיקים. אבל ניצן-יולי זה תמיד שילוב מנצח באמת.

תמונת הפרק - ההזמנה לבר מצווה של בנץ
1750633080259.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי, בגלל שראיתי עוד פרק לפני שכתבתי על הפרק הזה אני כבר לא זוכר כלום

חחח כל הקטע עם זה שיוני כבר חושב שהוא לא נבהל מהפופים של השטן מופיע ונעלם אבל איכשהו זה חוזר כל הזמן.

כל הקטעים של הועדה של מאיר מצחיקים בעיקר בגלל דב נבון ואדמונד.
אדמונד עם זה שהוא מתעבצם כשהוא מגלה שסירי יוצאת עם מישהו ("אין לי שניה מנוחה מאז שזה נודע לי!" "נודע לך לפני שניה.")

הקטע שבנץ מלהיב את החבורה למנוע מנטע לעזוב ושתפרד מים והם כולם צועקים את זה וים מתעצבן.
מצחיק איך כולם מתגייסים להקמת האוניברסיטה הזאת.

ראש החוג לרפואה שהוא הפרמדיק שנקרא כי בקשר אמרו שלמישהו בשם ים נתלש הפרצוף על ידי כריש.

אז חזי מחק לניב את הזכרונות וזה גורם לו להתחיל לעשות אוריגמי. זה מה שקרה לליטל?

ממש חבל לי שאני כבר שנים לא שיחקתי יניב ואני ממש לא זוכר את הכללים.
אבל ממה שזכור לי חלק מהקטע הוא שהכללים הם גמישים אז כשמתחילים משחק קובעים מה הכללים שהשחקנים מסכימים עליהם. אחרת לחלוטין היו מתפחתות מלחמות.
היה מעולה איך שכולם לקחו צדדים. ונאומי ההשראה של אולף ואלכס. אגב הנאום של אולך היה כמובן בהשראת Braveheart, אבל הנאום של אלכס גם הרגיש לי בעל השראה ממשהו ספציפי אבל לא זכרתי מה.
כמובן שלבנץ רק אכפת שלא יעשו את העבודה. ציפיתי שנראה אותו בסוף מאוכזב כשאחרי שאולף ואלכס השלימו אז הם החליטו לעשות את העבודה.
ההבאה של יניב המקורי הייתה מעולה.

*הולי שיט הקטע של המלחמת אזרחים - כל כך קומיוניטי.
יש ראיונות עם יוצר הסדרה ולמרות שחלק מהם מלפני שנים אני בכל זאת מתאפק לראות אותם עד שאני אסיים מחשש לספוילרים - אבל אני ממש רוצה לשמוע אם הוא מדבר על ההשפעה של קומיוניטי על הסדרה.

הקטע בהתחלה שיולי מתעצבנת על כולם שיהיה שקט ויוני לרגע חושב שזה בשבילו. ואז הקטע שהיא מסבירה על איזו יצירת מוזיקה ואז מחולחלת שהיא למדה משהו בגלל טיקטוק :-D

איכשהו למרות שהייתה לי תחושה שיהיה גילוי לגבי האדם שאיתו שיא-גל יוצאת, לא דמיינתי שזה ארמונד.
*בעצם גם שכחתי שבפרק הקודם אדמונד אמר לסירי שהוא התחיל לצאת עם מישהי.
כבר ציינתי שאני ממש אוהב אותו. הוא פשוט פולט כל כך הרבה שטויות מצחיקות והזויות כל הזמן.
הקטע שיוני הביא את סירי לדבר איתו.
וזה שבסוף שיא-גל ידעה שהוא רמאי אבל רצתה אותו בשביל שיהיה עליה דוקו או משהו...

וואי הקטע שיוני לוקח את ארמונד החוצה בגלל הקוזאקים ואז יש שם קוזאקים. כאלו שטויות מעולות.

אה ובסוף יש את הקטע שהבוס של ניב מחזיר לו את הזכרונות.
יש קטע שהוא מקריא מילים מספר אדום ובהתחלה חשבתי שזה אמור להיות כישוף, אבל אחרי שהוא אומר שאלו היו מילים רנדומליות ברוסית הבנתי שזה אמור להיות כמו הקטע מחייל החורף.

didalf

Well-known member
מאוד אהבתי את הדברים הראשונים קורא על מגירות בגהנום: "ימים שמתחילים קריר ופתאום יש שרב", "כדורי שוקולד שבעצם עשויים מתמרים", "חברים מהיסודי שרוצים לחזור לקשר" - לחלוטין דברים נוראיים כשבאמת לפי הסדר הזה כל אחד גרוע מהקודם. והתגובות של יוני להכל :-D (ריאליטי בישול חדש)
חחחחחחחח כן:-D
גם המד של טוב מוחלט ורע מוחלט וכל מה שבאמצע:-D (נראה לי שבאמצע היה "חופשה עם המשפחה":-D)

המפץ הגדול הוא בסף הכל משאית מלאה בכוכבים שהתהפכה.

אבל הכי מצחיק זה שכשהוא מבין שהוא התגבר על הטראומה אז זה אומר שהוא יכול ללכת לבר מצוות שוב וזה מבאס כי הלך לו התירוץ.
חחחחחחחחחחחחחחחחח כן:-D:-D

תמונת הפרק - ההזמנה לבר מצווה של בנץ
1750633080259.png
:-D:-D

חחח כל הקטע עם זה שיוני כבר חושב שהוא לא נבהל מהפופים של השטן מופיע ונעלם אבל איכשהו זה חוזר כל הזמן.
זאת אני עם ההתרעות של פיקוד העורף

אז חזי מחק לניב את הזכרונות וזה גורם לו להתחיל לעשות אוריגמי. זה מה שקרה לליטל?
אני גם עושה עגורים כאלה. אולי מתישהו השטן מחק לי את הזכרון?:-0

היה מעולה איך שכולם לקחו צדדים. ונאומי ההשראה של אולף ואלכס. אגב הנאום של אולך היה כמובן בהשראת Braveheart, אבל הנאום של אלכס גם הרגיש לי בעל השראה ממשהו ספציפי אבל לא זכרתי מה.
חחח אני גם זיהיתי את אלכס אבל לא את אולף

*הולי שיט הקטע של המלחמת אזרחים - כל כך קומיוניטי.
חחחחח מלחמת הכריות-שמיכות הגדולה:-D

הקטע בהתחלה שיולי מתעצבנת על כולם שיהיה שקט ויוני לרגע חושב שזה בשבילו. ואז הקטע שהיא מסבירה על איזו יצירת מוזיקה ואז מחולחלת שהיא למדה משהו בגלל טיקטוק :-D
אה ובסוף יש את הקטע שהבוס של ניב מחזיר לו את הזכרונות.
יש קטע שהוא מקריא מילים מספר אדום ובהתחלה חשבתי שזה אמור להיות כישוף, אבל אחרי שהוא אומר שאלו היו מילים רנדומליות ברוסית הבנתי שזה אמור להיות כמו הקטע מחייל החורף.
חחחח ניקקק ישר זיהיתי שזה באקי!! וזה אגב ממלחמת האזרחים (בהתאם לפרק) לא חייל החורף.

למעלה