"מרשי חף מפשע, כשהוא הגיע לזירה הזקנה בכיסא גלגלים כבר הייתה בתוך האסלה"
"הוא נשאר כאן לנצח"
"טוב, ניסינו, אתה יודע מה אומרים, מי שמנסה מאבד עניין"
גילי על שם המחתרת הפחות ידועה בשם גילי (שלא כמו נילי שהדבר היחיד שאני זוכר לגביה זה הספר "שרה גיבורת נילי"
יוני כנראה שוב מתאהב במישהי על סמך דפוסי התנהגות דומים. למרות שאני לא זוכר שראינו את זה קורה עד כה בסדרה.
בנץ הופכת את הכספת לכל מיני דברים, בינהם אלכס.
יוני מבין שבנץ אולי קרא את היומן שלו.
בנץ: "אתה זוכר את הארבעה חודשים האלו שלא יכלתי ליצור איתך קשר עין?"
הקפה שמדבר אל נטע יושב על הספר היסטוריה של הפיניקים שים קנה לנטע מתנה (בגלל בנץ)
אז היצורים הקטנים הם כמובן אלו שממלחמת הכוכבים.
כמה זמן ימתחו אותנו עד שנראה את אמא של בנץ?
אז מי שני המפתחות הנוספים?
איזה נודניקים הסטודנטים האלו.
למה לנו העלילה הזאת?
וקוליש מגיע בדיוק בשעה הנכונה וכמובן הולך לאיבוד.
אבל מרגיש לי שראיתי עולמות של כל מה שהולך לאיבוד בעבר (בעצם זה גם מזכיר את הvoid בסדרה לוקי)
בנץ יכול ליצור דת או רשת סופרים
"הוא נשאר כאן לנצח"
"טוב, ניסינו, אתה יודע מה אומרים, מי שמנסה מאבד עניין"
גילי על שם המחתרת הפחות ידועה בשם גילי (שלא כמו נילי שהדבר היחיד שאני זוכר לגביה זה הספר "שרה גיבורת נילי"
יוני כנראה שוב מתאהב במישהי על סמך דפוסי התנהגות דומים. למרות שאני לא זוכר שראינו את זה קורה עד כה בסדרה.
בנץ הופכת את הכספת לכל מיני דברים, בינהם אלכס.
יוני מבין שבנץ אולי קרא את היומן שלו.
בנץ: "אתה זוכר את הארבעה חודשים האלו שלא יכלתי ליצור איתך קשר עין?"
הקפה שמדבר אל נטע יושב על הספר היסטוריה של הפיניקים שים קנה לנטע מתנה (בגלל בנץ)
אז היצורים הקטנים הם כמובן אלו שממלחמת הכוכבים.
כמה זמן ימתחו אותנו עד שנראה את אמא של בנץ?
חחחח חיבור יפה שלא חשבתי עליו.אז בנץ הוא המפתח? האם פולי הוא גלורי?
אז מי שני המפתחות הנוספים?
אפילו אני עכשיו קופץ קצת כשיש אזעקה בטלוויזיה.תפסיקו להרחיק את בנץ ונטע
אגב חח בדיוק היה את ההתראה הזאת של האעזקה אני נבהלת ממנה כמו שיוני נבהל מפופים של השטן![]()
טוב שנזכרת. ראינו את זה בפרק הראשון לעונה.חחח כשהייתי קטנה אני באמת חשבתי שיש מקום בשם איבוד שלשם הולכים דברים שהולכים לאיבודאז מסתבר שצדקתי
אגב שכחתי לציין שלחזי התחבר לכדור בייסבול כמו בסרט הזה של טום הנקס![]()
הפסקתי את הסדרה הרבה לפני, אבל אני יודע מספיק כדי להכיר.אוי שיט גרי הוא ניגן
(למי שלא ראה המתים המהלכים הרפרנס זה המחבט עם החוטי תיל)
הסדרה תמיד די מלאה ברפרנסיםטוב זה הפך לחגיגת רפרנסים.
את זה דווקא לא חיברתי. אבל אני פחות עמוק בתוך החומר של הארי פוטר ממך.ההחלפה של המפתחות בשק חול = שודדי התיבה האבודה
חוץ מזה יש מלא רפרנסים להארי פוטר גם ("רק אהבת אמת של בן לאביו...")
חחחחוציטוטים:
"לפחות אני חושב שזה היה דקארט - משמע אני קיים שזה היה דקארט"![]()
איזה נודניקים הסטודנטים האלו.
למה לנו העלילה הזאת?
חחחח"שעות הביקור הן אף פעם ועכשיו רק רבע לאף פעם"
חחחחחחבשביל ללכת לאיבוד צריך גבר לחוץ ויהיר, ווייז, ואירוע שמתחיל ממש בקרוב![]()
וקוליש מגיע בדיוק בשעה הנכונה וכמובן הולך לאיבוד.
חחחח נכון. לא חשבתי על זה.חחח הקטע באיבוד מאוד הזכיר לי את המקום של הזכרונות ילדות מ"הקול בראש".
אבל מרגיש לי שראיתי עולמות של כל מה שהולך לאיבוד בעבר (בעצם זה גם מזכיר את הvoid בסדרה לוקי)
חחחחחח"ככה הרקולס בא לעולם... ישו... רמי לוי..."
בנץ יכול ליצור דת או רשת סופרים
כן, נראה לי שבאלדין זה היה רפרנס במידה מסויימת לאינדיאנה ג'ונסהרפרנס לאינדיאנה ג'ונס שהוא מחליף את המפתחות בשק חול קלטתי. זה מצחיק שניה אחר כך בנץ אומר - "זה שק החול הטוב שלי" ואז מחליף את זה בסירופ ואז כל המקום רועד (אולי זה גם רפרנס לקטע באלאדין שהמערה קורסת כי אסור לגעת בדברים?).
וכאן זה גרשון. שהוא בכלא על כך שהוא התחזה לבן אדם.כמובן שגם כדור העף שחזי הכין להיות איתו בכלא הוא רפרנס לסרט cast away עם טום הנקס, שם הוא גם עשה כדור לדבר איתו שקראו לו ווילסון. (וצייר עליו את אותו ציור).
תכלס זה יותר קל להבנה מרוב הנבואותוגם הקטע שחזי מסביר את הנבואה וקורא מהספר הוראות כאילו זה הוראות של משחק קופסה![]()
שזה כנראה היה בדיוק כשגרי הגיע לשם עם בנץ ואחר כך כשחזי הגיע לשם. הוא היה די הרבה זמן בשירותים בשביל מישהו שלא עושה פיפי.והשומר שאין לו אוזניים או עיניים, וארמנוד כל הזמן שואל אותו אם הוא ראה דברים והוא אומר שלא. ושגנבו לו את המפתחות שהוא הלך להפסקת פיפי (אבל לא עשה פיפי כי אין לו נוזלים).
חסרה לי האינטראקציה בין יוני וורד. היא תמיד מצחיקה.
חילופי האימוג'י של בנץ ונטע חמודים.
ומסתבר שבנץ יכול להכנס לחלומות של נטע. שזה בעצם קצת קריפי.
אבל זה כל כך עצוב איך שלאט לאט הם מתרחקים.
בנץ מציע לניצן ללכת לסקייטפארק לראות גולשים נופלים והיא אומרת שהיא תביא את הגולות...
הכיתה המחרתית (שמה לומדים על מחתרות) ממש מזכירה את הכיתה הסודית מספר 5 של הארי פוטר. (לונה אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוון)
השמות השונים שגרי נותן לים - ועכשיו יאק חחחחח
מסכן בנץ שממש חשב שנטע רוצה לחגוג את החצי שנה בגלל שהיא לא הקשיבה לו.
*יש קטע שרואים שהאויגוינים גונבים סירופ מהדוכן של הואפלמשהו. כנראה פיתחו לזה טעם אחרי שבנץ השאיר שם בקבוק. האם זה אומר שעוד נראה אותם בהמשך?
אלכס משתמש בAI כדי לעשות פרזנטציה. ורוצה ללמוד עם מייסד צ'אט ג'יפיטי. רק שנה שעברה הוא בנה AI משלו שהיה חזק יותר מצ'אט ג'יפיטי.
ובסוף ים מוכיח את עצמו כטוב כשהוא לא בוגד ביוני והמורים בשביל גרי.
מה לכל הרוחות הדבר הזה בסוף הפרק שמישהו עושה פורטל ויוצאת משם יד עם איזה. מי זה? של מי הדרכון? ומי יצר את הפורטל?
חילופי האימוג'י של בנץ ונטע חמודים.
ומסתבר שבנץ יכול להכנס לחלומות של נטע. שזה בעצם קצת קריפי.
אבל זה כל כך עצוב איך שלאט לאט הם מתרחקים.
בנץ מציע לניצן ללכת לסקייטפארק לראות גולשים נופלים והיא אומרת שהיא תביא את הגולות...
הכיתה המחרתית (שמה לומדים על מחתרות) ממש מזכירה את הכיתה הסודית מספר 5 של הארי פוטר. (לונה אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוון)
השמות השונים שגרי נותן לים - ועכשיו יאק חחחחח
מסכן בנץ שממש חשב שנטע רוצה לחגוג את החצי שנה בגלל שהיא לא הקשיבה לו.
*יש קטע שרואים שהאויגוינים גונבים סירופ מהדוכן של הואפלמשהו. כנראה פיתחו לזה טעם אחרי שבנץ השאיר שם בקבוק. האם זה אומר שעוד נראה אותם בהמשך?
אלכס משתמש בAI כדי לעשות פרזנטציה. ורוצה ללמוד עם מייסד צ'אט ג'יפיטי. רק שנה שעברה הוא בנה AI משלו שהיה חזק יותר מצ'אט ג'יפיטי.
ובסוף ים מוכיח את עצמו כטוב כשהוא לא בוגד ביוני והמורים בשביל גרי.
חחחחח "היינו בהפסקה"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אבל בסוף חמודים
והבדיחה על חברים![]()
העניין הוא שזה לא רק שעצוב על זה שהם נפרדים, פשוט כל קו העלילה של נטע באוניברסיטה לא מעניין.אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא![]()
מה לכל הרוחות הדבר הזה בסוף הפרק שמישהו עושה פורטל ויוצאת משם יד עם איזה. מי זה? של מי הדרכון? ומי יצר את הפורטל?