:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

didalf

Well-known member
אוי, גאיה היא רחובותית. זה מסביר הרבה על זה שהיא מגעילה.
(אוקי זה המקום להודות - המשפחה שלי חיה שנים רבות ברחובות ואחיות שלי נולדו וגדלו שם. אבל המשפחה עזבה את רחובות כשנתיים לפני שאני נולדתי אז אני בסדר)
*(למי שקורא את זה וחושב שאני רציני, זה ברוח הבדיחתית של הסדרה)
:-D:-D
אתה צוחק אבל לי באמת יש שורשים רחובותיים. סבא וסבתא שלי גרו שם רוב חייהם ואמא שלי נולדה וגדלה שם.

ניצן מצילה ככה את יולי... שיט ניצן/יולי זה השיפ שלא ידעתי שאני צריך
כן אה?:-D

העיקר שאת הלהקה אני אמור להכיר.
כן ניק. אתה אמור להכיר את הלהקה.

איזה מצחיקות אתן.
:-D
לפחות אני שמתי לב בשלם מסויים.
הנחתי שאם ככה הכל היה וואן שוט חוץ מהחלקים שבטלוויזיה אבל התעצלתי לחזור אחורה לבדוק.

ואני לא בטוח אם בכלל היה ניסיון למשהו כזה בסדרה קומית או סדרה ישראלית.
מרשים למדי

ועכשיו שהסתכלתי שוב (כי היה זכור לי שהיא לא שלד אלא משהו אחר אבל לא זכרתי בדיוק) אז ראיתי שהיא גם לשעבר ראש הסוכנות לאנרגיה אטומית.

אפילו לו נמאס בשלב מסויים מזה אצלנו.
פרש בדיוק בסיבוב הלא נכון|פנים|

כמו כשניצן מספרת לו שיש לה סקופ והוא שואל אותה מה הסקופ ואז שואל מה זה סקופ.

השחיתות בחירות שם נוראית ואני מופתע לרעה על יוני.
חח נכון? לא מתאים לו
לא צריך להיות לו כל כך אכפת מהבטחת הבחירות של ורד כי אם בנץ יעבור את הבגרויות אז חזי יגרום לכך שהוא יהיה מנהל. (לא שהייתי זוכר שזה הבסיס להסדר המגורים של בנץ אם לא היו מזכירים את זה לפני כמה פרקים)
אני לא יודעת כמה אנחנו סומכים על השטן לקיים את זה:-D
שיא-גל מגלה על האירוסים של יוני וגילי ועצוב לה. מסכנה. אני טים שיא-ני (או יו-גל)
לא, כי לא היא לא באמת רוצה את יוני, זה סתם מכה לאגו שמי שהיה כרוך אחריה שחרר ואוהב מישהי אחרת.
אני דווקא שמחתי בשבילו שהוא מצא מישהי דומה לו שהוא אוהב ואוהבת את כל הדברים שלרוב האנשים בלתי נסבלים בו ושחרר משיא-גל שהיא רק פנזטיה שהוא עשה לה רומנטיזציה.
יוני: "אני אמשוך פה זמן."
בנץ: "אבל אתה לא יכול למשוך זמן, אתה לא חור שחור או שיר בתוכנית אירוח."

didalf

Well-known member
יש את התוכנית האולפן שלי בנץ שבו כל פעם שחקנים אחרים מדברים על הפרק היומי שליוותה את העונות הראשונות.
אני מתעצלת כמובן לצפות בהכל אבל נתקלתי בשני קטעים ממש חמודים ומצחיקים|לב|

הראשון זה כשבנץ שר לנטע לראשונה את השיר שהוא כתב לה (שמיקי שמה לי קודם) (השחקן כתב בשם בנץ, זה לא חלק מהסדרה)
אני מתחילה קצת מלפני וגם כדאי לראות קצת אחרי כי התגובות שלהם לפני ואחרי כאלה חמודות:-D|מאוהב|

הבנות מדגימות איך הן מחקות את הדמות של שיא-גל מזאת וזאתי (זאת עם הבני גורן חח) הן קורעות:-D
(גם לפני יש קטע מצחיק איך ה"עורב" ניסה שוב ושוב להפיל את האוכל של בנץ)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי טוב שהסתיימה סאגת הבחירות היה פרק הרבה יותר מצחיק.
דווקא לדעתי פחות טוב מהפרק הקודם
חחחחחח בנץ בהתחלה מתאמן על שיחות עם אמא:-D
חחחח זה היה טוב.
אבל די כבר אם הוא באמת רוצה לראות את אמא שלו הוא לא היה מחכה עוד.

הצחיק אותי הקטע (החוזר) של "בתור מבוגרים אנחנו צריכים להעמיד פנים שבגרות באנגלית היא חשובה לעתיד שלך"
דבר ראשון זה דווקא כן קצת משמעותי כי עם ציון מספיק גבוה בבגרות באנגלית אתה מקבל פטור מאנגלית באוניברסיטה (או לפחות זה מה שזכור לי שהיה בתקופתי).
אבל יותר משמעותי זה שמבחינת יוני זה משמעותי כי זה חלק מהעיסקה שלו עם חזי. אם כי הוא לא יכול לומר את זה ליד גילי.
ואז הוא הפך את עצמו ללורד בריטי אבל הוא עדיין לא מספיק טוב עם המבטא אז היה לו מבטא ישראלי-בריטי זה היה מאד משעשע:-D
בהתחלה חשבתי שהוא סתם הפך את עצמו לזה אבל הוא עדיין בנץ וסתם עושה את עצמו.
אבל אז ארמונד הסביר מה קרה.
בשלב מסויים הייתי קצת מבולבלת כי חלום ליל קיץ זה המחזה שבו בגלל כישוף או שיקוי אנשים מתאהבים רנדומלית באנשים אז ציפיתי לזה אבל היה סתם נשף בריטי. עד שארמונד הגיע עם הטוטו וסוףסוף זה קרה:-D
אני בכלל שכחתי מה שם הפרק, רק זכרתי שזה משהו שייקספירי וזה התאים לקטע האנגלי.
בעצם גם הקטע של ההתאהבויות זה לא מה שאני חושב עליו ראשון בעניין חלום ליל קיץ כי אני חושב על פאק (puck) שהוא גם דמות בעונה הקרובה של סנדמן.
למרות שזה באמת חלק מאוד חשוב בעלילת הסרט הלהטבי Were the world mine שהמחזמר הזה במרכזו. (אני די בטוח שכבר בעבר המלצתי עליו רבות כאן ונראה לי שחלק ראו ולא התלהבו כמוני)
אהבתי שהם לא היססו גם לערבב בנים ובנות. כאילו יולי התאהבה בניצן (לדעתי היא מאוהבת בניצן בסתר מאז ומעולם חחחחח) ותומי ביוני חחחחחחחחח כאילו הוא לא תמיד:-D
אבל זה לא באמת הלך לשום מקום. הייתי רוצה לראות את ניצן באמת מגיבה לכך שיולי מאוהבת בה ומנסה להתמודד עם זה. ואלכס שהיה היחיד שהיו מאוהבים בו, לא ידע שזה קסם וגם לא היה במקביל תחת השפעה התאהבות - לא הגיב בשום צורה לכך שנטע פתאום מאוהבת בו.
עכשיו שאני חושב על זה חבל שליטל לא התאהב באלכס.
נראה בסוף שבנץ לא הוציא את תומי מהכישוף אז בעיקרון הייתי חושב שאולי תומי ימשיך להיות מאוהב ביוני. אבל אני לא בטוח אם זה בעצם ישנה את ההתנהגות שלו באמת.
אוף אבל זה שנטע לא יודעת שזה כישוף וחושבת שהוא סתם מניאק;-(
אבל היה מקסים שהאהבה של בנץ אל נטע היא מה שהוציאה אותו בסופו של דבר.

העיקר שזה לא גרם לנטע לקנא. גם אפשר היה לשמוע בקול שלה שזה לא גורם לה לקנא :-D
איך ליטל בסוף זכה הוא לא יודע מילה אנגלית? בנץ היה צריך לזכות הוא הכי נכנס לדמות!:-D
זה החלק הכי לא ברור.
חחחחח השוק הזה של השדים "ביטוח מוות":-D
"אתה לא חושב שזה יקרה לך אבל אז פתאום חס ושלום אתה מוצא את עצמך חוזר לחיים"
"ספא דוקרנים":-D
לזה לא שמתי לב
"הרבה דברים זולגים מהגינהום לגן עדן ככה הגיעו מטריות מתקפלות":-D:-D
באופן כללי זה שהיה את גהנום הקטנה בתוך נס ציונה.
וואי היו עוד מלא דברים מצחיקים שרציתי לציין ואני לא זוכרת עכשיו.
היה את הקטע החוזר של "ככה אני נשמע כשאני מופתע" - אחרי שמישהו אומר משהו באופן שברור שהוא לא מופתע.

אלדד עדיין כאן. אז מעכשיו הנפילה של דמוקרטיות היא לא אשמתו.

מאיר מבהיר שיש הרבה אנשים שיש לו קשר קטן איתם אבל הוא ממש יעלב אם לא יזמינו אותם לחתונה.
*עכשיו שאני חושב על זה לא ברור איך יוני מתכנן לנהל את החתונה הזאת עם "דוד מאיר" בתור אבא שלו. זה אומר שאנשים חיים אחרים יראו אותו ואנשים כמו שיא-גל ותומי מכירים את מאיר ואפילו אם הם לא יודעים שהוא מת, הם יודעים שהוא לא אבא של יוני. אבל יותר חשוב זה שיוני בטח ירצה להזמין את ההורים האמיתיים שלו.

יש הרבה בדיחות על אנגלים - כמו למשל שיוני אומר שצריך לעצור את בנץ לפני שהוא ישים בשר בתוך קינוח

כולם צוחקים על יוני שהוא מכר את הנשמה שלו בשביל להיות מנהל בית ספר (תכלס)

בחדשות אחרות שיהיו חשובות בטח להמשך - חזי מגלה שסירי מתכננת להרוס את נס ציונה ושמאיר עובד עבורה. ואז גורם לו לעבוד בשבילו בתור סוכן משולש (כי הוא גם סוכן של חנות לבוש אפור לגבר)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שלא ראיתי חנות קטנה ומטריפה כי הצמח הטורף הפחיד אותי:-D
איך?!?
אוקי מילא כשהיית קטנה. אבל את כבר שנים יכולה וזה קלאסי. ומדהים.
דייייייייייייייי :-D
טוב יש מצב שזה קצת הפחיד אותי גם בתור ילדה, אבל עדיין אהבתי את זה.
(וסטיב מרטין בתור הרופא שיניים הסדיסט הפחיד אותי הרבה יותר מהצמח הטורף)
אבל זה היה כזה חיקוי טוב :-D
אם היו עושים פארודיה שלמה על הסרט זה היה מעולה.
בשלב מסויים עצרתי את הפרק לבדוק אם מוק זה דבר אמיתי. זה כן:-D
חחחחחח חשבתי גם לבדוק לרגע, אבל אז חשבתי שנהה זה בטוח לא אמיתי :-D
אוקיי זה מאכל אתיופי וזה טבעוני ובריאותי - הכי מתאים לחזי :-D אני מתה מהקטע שלו עם בריאות וטבעונות.
העניין הוא שהזכירו כבר מוק בפרק אחר ואז אני הנחתי שזה אמיתי ומשהו שאני לא מכיר (כי יש המון מאכלים שאני לא מכיר)
אבל באמת בפרק הזה גם אני תהיתי אם זה משהו אמיתי.
אוי לא פולי היה חופשי כל הזמן:-0
זה הרבה יותר הגיוני. כי הרי ראינו שמישהו שולט בגרי.
מאיר צודק קורים פה דברים לא הגיוניים אחת לשניה מאיפה לו:-D
חחחח כן באמת קשה לעקוב אחרי מה נחשב חשוד.
אבל תכלס אני יותר מתפלא על יוני שהוא לא סיפר לחזי לפני שהם הלכו אל דארמה.
בנץ סופסוף הלך לפגוש את אמא שלו.
וזאת איגי וקסמן!
אוקי ידעתי שהיא מוכרת לי אבל לא הצלחתי להבין מאיפה.
והיא לא זוכרת אותו כי חזי מחק לה את הזכרון אוי:-( אבל היא בהחלט אמא שלו כי היא חושבת שבורקס גלידה זה רעיון טוב.
היו כל מיני דברים מצחיקים/מוזרים בהתנהגות שלה.
למשל שהיא אמרה "אני מקווה שתמצא אותה. וב'אני מקווה' אני מתכוונת שלא מעניין אותי"
וחזי שוב שיקר. מגניב איך שעשו את זה עם השקופיות.
אז יש נבואה או אין? בנץ כבר בן 18 או לא? לא הבנתי.
אני גם כבר ממש לא יודע. הרגיש לי שנבנה משהו גדול לקראת סוף העונה ועכשיו מרגיש שאין את כל זה.
השחקנית של נטע הייתה עסוקה או משהו? למה היא ככ ירדה בתפקיד העונה?
זה כבר היה מורגש גם מוקדם יותר בעונה שהיא פחות.
אבל גם אלכס ואולף לא הופיעו בכלל בפרק הזה.
ונורא עצוב לי שאין את ורד כמעט בעונה (וכשיש אותה מרגיש שצילמו במיקום אחר בנפרד מדמויות אחרות)
והם יחזרו מתישהו או שיתעללו בי לנצח?;-(
יש עוד שני פרקים לעונה ואני שלו רק כי אני לא מאמין שהם לא יחזירו אותם. אני לא מאמין שהם יעשו משהו כל כך מסוכן לבריאות שלהם (כי אני אהרוג אותם)
אוקי די המדים של יולי מגניבים אבל היא כבר שמבעות פרקים לובשת אותו דבר אני רוצה את האאוטפיטים ההזוים שלה חזרה!
עלי זה נמאס לחלוטין כבר.
חחחח אני מבינה שעניין מחזור השלטים זה לכלל נס ציונה:-D
חחחחחחח הזויים
חחחחחחחחחחחחחחחחח השיר "הבלדה עם ירמי האוגר" זה גראונד קונטרול טו מייג'ור טום צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D
וליולי יש דווקא קול חמוד בשירה, מפתיע.
זכור לי שהיא שרה גרוע במופע כשרונות בעונה 1.
ואני לא בטוחה אם זה היה מכוון, אבל הקטע שניצן מושכת אותה אל הבמה שהקהל יראה מי שרה באמת הזכיר לי את הסצינה הזאת ב-singing in the rain.
לגבי זה אני לא יודע.
עוד הצחיקו אותי:

* לא קורה פה שום דבר, תסתכל לתקרה, היא הרבה יותר מעניינת!
אני ראיתי את הפרק לפני רגע ואני לא זוכר את זה
* הסטנד-אוף של ארמונד ומאיר כשכל אחד מהם עושה משהו חשוד :-D
חחחחחח
ובכלל היה לי מוזר שארמונד עוד לא יודע מה מאיר עושה. חשבתי שכולם כבר גילו. לא היה קטע שיוני וארמונד ריגלו אחריו וגילו?
* תגידי לה שהיא לא יכולה לצאת כי... רכב ניקוי כביש... פיתח תבונה והוא רוצה לנקום :-D
יוני הוא הכי גרוע בעולם בלהמציא שקרים על המקום.
לזכותו זה מרגיש הרבה יותר כמו אפשרות מציאותית מאשר לפני 5 שנים.
* כל השיחה של ארמונד עם האבוקדו :-D "הוא אוהב אותי!"
(אבל פיוטר יקנא!)
וואי העניין עם פיוטר נמשך ונמשך. מעניין אם עדיין יש בתוכו את המצלמה שקוליש שם.
* יוני מנסה לרסן את בנץ במפגש הראשוני עם דארמה ושניהם נופלים :-D
בנץ היה הורס איך הוא קופץ עם ה"אני בן שלך"

אוקי, היו לי הרבה תיאוריות קונספירציה לגבי גילי ונראה עכשיו שהן לא נכונות.
אלא אם כן זה במכוון...

חשבתי שבשלב מסוים יסבירו איך משהו גרם לצרידות של ליטל.

וציפיתי שנראה את ניצן מחפשת את התליון שלה.

התאטרון צללים היה מעולה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
"חתונה ללא בנץ לא תקפה בעצם.
כמו כן אם אין מגלשת מים רדיוס מהחופה הילדים נחשבים ממזרים.
תקראו את החוק רבותיי, אני עורך דין."

שילמנו לממגנט צילומים. ניסינו להשיג צלם מגנטים אבל כולם כבר היו תפוסים.

חחחח לסיכום הפרק:
חחחחח קצת
וזה מרגיש קשור לשם הפרק הבא
מישהו קיבל תקציב אפקטים אני רואה?:-D
לא בדיוק הרבה מעל מה שמישהו שקונה תוכנה טובה בשביל סרטוני היו-טיוב שלו. בעצם כשאני חושב על זה, אנשי יו-טיוב עושים אפקטים יותר טובים.
ובכן יום החתונה מגיע.

לא הבנתי איך הוא תכנן להגיד שמאיר זה אבא שלו בבית ספר כשהוא היה המנהל הקודם וכולם מכירים אותו?
זה מה שאני אמרתי לפני כמה פרקים.
אבל אולי הוא יכול להגיד שמאיר תמיד היה אבא שלו והם פשוט שמרו את זה בסוד כדי שלא יאשימו אותם בנפוטיזם.
בכל מקרה זה לא משנה כי הוא הופך לנציב מלח, אופס:-D זה מצחיק במיוחד כי הוא שיחק את לוט בזוהי סדום חח סרט שהפאנץ' שלו הוא נציב מלח.
חחחחחח לא זכרתי את זה שהוא היה לוט בזוהי סדום.
אבל מלח זה לא בריא למה לא נציב כמון?:-D
חחחחחח
אבל זה במיוחד מסוכן כשבאה החשופנית - שהיא מישהי שמאלפת חשופיות.
חחחח בנץ לובש חליפה שכוללת איכשהו את הקפוצ'ון שלו:-D
זאת חליפה ממש חמודה
חחחח יולי והצבא שלה צועדים והיא על האוטו הקטן:-D ויש להם הפסקת סנדוויץ באיגוד:-D
האוטו הקטן מהשיעור נהיגה (שמרגיש לי שהיה חפני המון זמן)
כמובן שהחתונה בבית ספר עם תלמידים:-D
ואפילו לא נראה לי שטרחו לתרץ את זה.
חחחחחח הסרטון שהכינו להם. הכי הצחיק אותי התחלה אבל כי זה היה מצגת לא מוכנה:-D
חשבתי שיביאו באמת את גיא זו-ארץ. היה מצחיק שזאת שיא גל מתחת לבית שלו באינטרקום עם המנקה.
מסתבר שדארמה היא גם נצר למשפחת לרר.
בטעות נחשפתי לספוילר הזה (בויקיפדיה) אבל מסתבר שהיינו יכולים לדעת בכוחות עצמנו כי הבחור מ1884 שחיזר אחרי הבת של ראובן לרר (ושיחק אותו אורי ורד) היה עם שם משפחה ציפר.
אוי לא גילי הייתה פולי כל הזמן הזה???:-0:-0 מודה שלא ראיתי את זה בא.
אז כפי שהבנתן מכך שאני חופר על זה - אני כן ראיתי את זה בא.
האמת שאני שיכנעתי את עצמי שהיא פשוט עובדת איתו או שהיא מישהי על טבעית עם אג'נדה משלה. עלתה לי המחשבה שזה פשוט פולי עצמו (למרות שלא חשבתי על הדמיון בשמות) אבל שיכנעתי את עצמי שזה יהיה פשוט מוזר מידי.
וזה באמת היה מאוד מטריד לראות את יוני מול פולי בבגדי כלה. גם באמת יוני נפל חזק חזק. כלומר אם זה פשוט היה שגילי רעה אז היה אפשר להגיד שזאת עדיין מישהי שהוא מאוהב בה. אבל יוני בכלל לא מאוהב בפולי.
אוי מסכן יוני עד שהוא מצא אהבה:-(
טוב זה מסביר ככ הרבה דברים. כמו למה "טעינו" ביומולדת של בנץ, מאיפה היה לה את הקמע, למה היא ככ התעקשה על דארמה. למה היא פינצ'רה את האופניים בחופה. למה היא אמרה גוש אבן בנדרים שלה.
דאממ מעניין לצפות בעונה שוב עם הידיעה הזאת חחח
אז אני חשדתי ברוב הדברים האלו.
גם זה שהיא גרמה לכך שבנץ בכלל חקר את השורשים שלו לפני זמן מה.
האמת שחשבתי שיש גם משמעות גדולה יותר לשיא-גל שבגללה היא התעקשה שהיא תהיה בחתונה ואז גם נתנה לה להחזיק עגיל. אולי עוד יש לזה משמעות בפרק הבא, למרות שמרגיש שפולי כבר סיים את הטקס שהוא היה צריך.
אבל כל האנשים האלו לא מתו. הם פשוט בכדור הארץ הרזרווי.
ואז איכשהו התוכנית של פולי ושל גן עדן יוצאת לדרך בו זמנית ושניהם רוצים להשמיד את נס ציונה
זה בכוונה ככה פולי תיכנן את זה.
בעצם אני לא בטוח למה הוא היה צריך שנס ציונה תושמד תוך כדי בשביל התוכנית שלו.
אז כולם עושים ספיידרמן ומתפוגגים לכדוה"א הרזרבי. כיף להם תכלס. וואי איזה עיר מכוערת:-D
אז מה קורה בינתיים בראשון וברחובות?
אני מניח שתוך כשבוע הם ישימו לב שנס ציונה הפכה למדבר.
חחחחח והשיחה הלא קשורה בסוף על שייקים:-D
אוי בהתחלה חשבתי שכתבת "שיחה על צ'קים"
כי היה קטע שבו מלאך המוות החדש מתמרמר על כך שכולם אוהבים את קופידון ולא אותו למרות שבחתונות צריך להביא צ'קים ובהלוויות לא. (ואז הוא שוקל ללבוש חיתול)
אה ונטע לא התפוגגה כי קפאין שקר כלשהו ועכשיו היא ובנץ קפצו למקום אחר. יופי עכשיו תשלימו!!!|מאוהב|
אני חשבתי בהתחלה שיגידו שהיא לא התפוגגה בגלל האהבה של בנץ אליה. הרבה יותר מצחיק הקטע עם הקפה. וזה גם הפך את כל סיפור התמכרות הקפה שלה ליותר רלוונטית לעלילה.

ובסוף בנץ אומר לנטע לסמוך עליו (רפרנס למיליון דברים אני מניח אבל אני חשבתי על אלדין)
ואז הם קופצים לתוך הדבר שמשמיד את נס ציונה
ומוצאים את עצמם... איפשהו. אני מניח שזה לא פשוט גם כדור הארץ הרזרווי.
ומי שם... יוני הרשע מעונה 1?!?
אוקי אני לא זוכר איך בנץ יצר אותו (בעצם די פשוט) ואיך (ולאן) הוא נפטר ממנו.

נראה לי שאני אצפה בסוף של פרק 1X04 שוב לפני הפרק הבא.

עוד כמה דברים לפני שאני ממשיך:
שוב אין בכלל אלכס (או שהיה ניצב ופיספסתי את זה)
ממש מעט ורד בלי שום אינטראקציה אמיתית עם שחקן אחר (או אפילו עם פלג הגוף התחתון שלה) למעשה אם לא היו מורידים את המלפפונים מהעינים שלה בשלב מסוים אז הייתי בטוח שזאת בכלל לא גיתית פישר.

בדיחות על קונוסים גם בנס ציונה וגם בגהנום.

ארמונד לוקח את שלט הזמן ואני כבר כמעט חשבתי ששוב תהיה לנו הרפתקה בזמן - אבל הוא פשוט לוקח את נציב המלח לזמן שבו מלח היה כמו כסף 🤦‍♂️

האמת אני כבר לא זוכרת למה היא בכלל כל כך רוצה
לכבוש
לעשות גלואפ לרחובות.
חוב ספרייה גדול שהיא ירשה מסבתא רבה שלה שהייתה רחובותית
זה אומר שבנץ וניצן קרובי משפחה, לא?
כן! וזה נראה לי די מגניב.
נראה לי שבלי נס ציונה אי אפשר יהיה לנסוע ביניהן או משהו.
אני חושב שיש כביש עוקף נס ציונה
ואז ראיתי שניק באמת אמר שזה קצת חשוד שגילי גורמת לכולם לחקור על העבר שלהם שנראה שזה במטרה שבנץ יחקור. דאממ
ניק הזה גאון (וכל כך צנוע)

עוד שני דברים לפני שאני ממשיך הלאה:
מה שלא יהיה בהמשך, אני מקווה שזה לא יתאפס למצב שנטע לא זוכרת כלום שוב.
אני רוצה שנטע תדע את האמת בסוף העונה ולתוך העונה הבאה.

כאילו שכחו לחלוטין מהעלילה של הבגרויות. בעונות הראשונות זה הרגיש כמו משהו משמעותי שבנץ יעבור בגרויות.
הפעם זה לא משנה.
והם עכשיו אמורים להיות בי"ב ולא מתייחסים לזה.
אבל אולי הקטע הוא שמה שהיה עד עכשיו זה רק חצי שנת לימודים? (היו סדרות אמריקאיות שעשו את זה)

didalf

Well-known member
הצחיק אותי הקטע (החוזר) של "בתור מבוגרים אנחנו צריכים להעמיד פנים שבגרות באנגלית היא חשובה לעתיד שלך"
דבר ראשון זה דווקא כן קצת משמעותי כי עם ציון מספיק גבוה בבגרות באנגלית אתה מקבל פטור מאנגלית באוניברסיטה (או לפחות זה מה שזכור לי שהיה בתקופתי).
נכון (אבל נראה לי שהם אמרו את זה על בגרויות בכללי לא ספציפית אנגלית)
בכללי אנגלית זה שדבר שחשוב לדעת כדי להשתלב בשוק העבודה אחכ.
אבל גם אף אחד לא לומד באמת אנגלית בבית ספר. מי שיודע אנגלית למד את זה מסרטים וסדרות.
אבל יותר משמעותי זה שמבחינת יוני זה משמעותי כי זה חלק מהעיסקה שלו עם חזי. אם כי הוא לא יכול לומר את זה ליד גילי.
תכלס

למרות שזה באמת חלק מאוד חשוב בעלילת הסרט הלהטבי Were the world mine שהמחזמר הזה במרכזו. (אני די בטוח שכבר בעבר המלצתי עליו רבות כאן ונראה לי שחלק ראו ולא התלהבו כמוני)
כן ראיתי את זה מזמן כשסיפרת על זה. באמת פחות התלהבתי ממך הוא זכור לי בעיקר לא ברור.
אני די בטוחה שראיתי עוד פרודיות על זה אבל לא עולה לי משהו. אה היה פרק קורע בכמעט מלאכים. אבל יש עוד לדעתי שאני לא זוכרת.

אבל היה מקסים שהאהבה של בנץ אל נטע היא מה שהוציאה אותו בסופו של דבר.
כן|לב|

"אתה לא חושב שזה יקרה לך אבל אז פתאום חס ושלום אתה מוצא את עצמך חוזר לחיים"

מאיר מבהיר שיש הרבה אנשים שיש לו קשר קטן איתם אבל הוא ממש יעלב אם לא יזמינו אותם לחתונה.

*עכשיו שאני חושב על זה לא ברור איך יוני מתכנן לנהל את החתונה הזאת עם "דוד מאיר" בתור אבא שלו. זה אומר שאנשים חיים אחרים יראו אותו ואנשים כמו שיא-גל ותומי מכירים את מאיר ואפילו אם הם לא יודעים שהוא מת, הם יודעים שהוא לא אבא של יוני. אבל יותר חשוב זה שיוני בטח ירצה להזמין את ההורים האמיתיים שלו.
כן אני גם תהיתי לגבי זה8-*

יש הרבה בדיחות על אנגלים - כמו למשל שיוני אומר שצריך לעצור את בנץ לפני שהוא ישים בשר בתוך קינוח

אם היו עושים פארודיה שלמה על הסרט זה היה מעולה.
היה פרק בפיג'מות שעשה פרודיה על זה

העניין הוא שהזכירו כבר מוק בפרק אחר ואז אני הנחתי שזה אמיתי ומשהו שאני לא מכיר (כי יש המון מאכלים שאני לא מכיר)
אבל באמת בפרק הזה גם אני תהיתי אם זה משהו אמיתי.
כן הזכירו כבר אבל הפעם היה לי צורך לעצור לבדוק:-D

(כי אני אהרוג אותם)
בצדק [זה לא ספוילר זה הסכמה איתך במקום שבו אתה נמצא]

זכור לי שהיא שרה גרוע במופע כשרונות בעונה 1.
בטח זייפה בכוונה כמו ליטל (כלומר השחקן)

"חתונה ללא בנץ לא תקפה בעצם.
כמו כן אם אין מגלשת מים רדיוס מהחופה הילדים נחשבים ממזרים.
תקראו את החוק רבותיי, אני עורך דין."

שילמנו לממגנט צילומים. ניסינו להשיג צלם מגנטים אבל כולם כבר היו תפוסים.

אבל זה במיוחד מסוכן כשבאה החשופנית - שהיא מישהי שמאלפת חשופיות.

ואפילו לא נראה לי שטרחו לתרץ את זה.
חחח כן אה? זה פשוט ככה וזה הגיוני לסדרה הזאת.
לפחות תירצו למה התלמידים שם כי הם בדוכן אוכל.

אז כפי שהבנתן מכך שאני חופר על זה - אני כן ראיתי את זה בא.
וואי חחח קראתי את זה כל הזמן ומה זה שמחתי שאתה רואה באיחור כי אני לא חשדתי בשום דבר והיית הורס לי:-D

כי היה קטע שבו מלאך המוות החדש מתמרמר על כך שכולם אוהבים את קופידון ולא אותו למרות שבחתונות צריך להביא צ'קים ובהלוויות לא. (ואז הוא שוקל ללבוש חיתול)
חחחחחחחחחחח נכון:-D

וזה גם הפך את כל סיפור התמכרות הקפה שלה ליותר רלוונטית לעלילה.
נכון

ממש מעט ורד בלי שום אינטראקציה אמיתית עם שחקן אחר (או אפילו עם פלג הגוף התחתון שלה) למעשה אם לא היו מורידים את המלפפונים מהעינים שלה בשלב מסוים אז הייתי בטוח שזאת בכלל לא גיתית פישר.
אולי היא הייתה בהריון?

כאילו שכחו לחלוטין מהעלילה של הבגרויות. בעונות הראשונות זה הרגיש כמו משהו משמעותי שבנץ יעבור בגרויות.
הפעם זה לא משנה.
והם עכשיו אמורים להיות בי"ב ולא מתייחסים לזה.
הם באמת בכלל לא למדו השנה כלום.
שזה עוד דמיון לקומיונטי - ככל שמתקדמות העונות הבית ספר כמוסד לימודי הולך ומתרופף:-D
אני חושב שיש כביש עוקף נס ציונה
אה נכון. טוב אז באמת אין צורך בנס ציונה.

נו מה נעלמת עכשיו עם הפרק האחרון?:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נו מה נעלמת עכשיו עם הפרק האחרון?:-D
צעדתי והתקלחתי ועוד כמה דברים

אבל זהו. סיימתי. מה אני אמור לעשות עם החיים שלי עכשיו?

טוב כבר מאוחר אז אני אכתוב רק בקצרה ומחר אני אעשה תגובה מלאה יותר ואגיב גם לכן
איזה מזל שנטע שם כי באמת שהם לא היו קולטים איך לצאת מזה לבד.
או אולי בעצם בנץ היה מצליח בכל מקרה לפתות את פולי לרדוף אחריו ואז שניהם היו נתקעים במיחזור ואז בנץ היה גורם לפולי להתמחזר ואז היה אפשר לבטל את מחיקת היקום והכל עדיין היה בסדר. חוץ מזה שבנץ היה נותר תקוע במיחזור.

אבל בכל מקרה נטע הפגינה חוכמה כשהיא הבינה את ההגיון (סוג של) בכך שקומפוסט הוא חצי בעוחלם המיחזור וחצי לא.
היא כאילו הייתה הכי שוקיסטית לגבי מה קורה עד שהייתה תעלומה לפתור.
מזל שהיא רק כמעט הפכה למיקרו (יש לי תשוקה לפוצץ גרעיני תירס, אבל לא את כולם)

יוני הרע היה הורס.
הקטע שהוא ניצל את ההזדמנות שהם ישנים כדי לצייר עליהם, בלי קשר לזה שהוא עדיין התכוון לעזור להם, אבל הוא לא יכל לוותר על האופציה של לצייר להם על הפנים כשהם ישנים. אני חושב שהקטע שהכי צחקתי בפרק הזה, וממש צחקתי, זה כשבנץ נפגש שוב עם נטע לאחר שהוא מתעורר והכל דרמטי, ואז הוא שואל "למה יש לך שפם?" ויוני הרע צוחק לו.
ובסוף הוא הציל את בנץ.

אוי עוד קטע שהרג אותי זה כשבנץ אמר "כל החיים שלי הובילו אותי לזה", בפעם השניה, לגבי ללקק את הסירופ מהריצפה, ואז נטע פשוט מנגבת את הסירופ וסוגרת את הפורטל.

מגניב איך הכל התחבר - עלילת הקמע, הסירופ, עולם האיבוד.
בסוף המרדף של פולי אחרי בנץ אפילו מחק את מחלקת החובות של ספריית רחובות אז יולי ויתרה על המלחמה.

וזה מזכיר לי שלא היה בכלל את ורד. וגם אלכס.
לפחות ניצן הוזכרה כמה פעמים.

חשבתי שיהיה גם עניין עם כדור הארץ הרזרבי ומה שקורה עם יוחאי שם, אבל זה בכלל לא היה.

ולכל הרוחות דארמה זכרה את בנץ (והתעצבנה שחזי לא קרא לו נהוראי) אבל אז שוב איבדה את הזיכרון שלה. לכל הרוחות מסכן בנץ.
לפחות נטע זוכרת במידה מסויימת ואולי מאמינה שזה היה יותר מחלום. הייתי מעדיף שפשוט היינו רואים שהיא זוכרת הכל בלי היסוס.

אולי עדיף שיוני לא זוכר שהוא התחתן עם פולי. אבל מצד שני התחושה של האובדן של גילי היא אולי יותר גרועה.

אז בסוף פולי ויוני הרע מוחזרו לפלפל חריף (עם שפם) ואלבום רגאיי. אבל מי האדם עם נעליים לבנות שמתקרב אליהם בסוף?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתם מטריפים אותי פה מטריפיםםםםםםםםם

וואי רק עכשיו קלטתי סופסוף מה הסיפור עם הסירופ. זה מה שהביא את השדים לעולם. וזה הסיבה שהם ככ אובססיבים אליו והיה סביבו ככ הרבה סיפור.
נשבעת שעד עכשיו לא הבנתי מה קשור הסירופ להכל:-D
חחח נטע "אני אופנהיימר של הקינוחים":-D
שלא כמו דברים אחרים שאני כן הבנתי לפני, את זה אני לא הבנתי עד שהסבירו את זה.
חחחח מרכז המחזור הזה מזכיר קצת את הוויד בלוקי
מה?
בלותות:-D:-D הקטע שהם עוברים ביקומים דרך שינה הזכיר לי קטע בכישור הזמן.
נכון. אבל גם כל מיני דברים אחרים.
וואי יוני הרשע איזה נודניק יותר מיוני הרגיל סתום רגע איזה רועש. אבל כן הצחיק אותי כשהוא קרא לנטע מיקורגל או ילדה מלבן:-D
כן הוא היה מצחיק. וחמוד שבסוף הוא היה די טוב (או כמו שהוא הגדיר את זה... אוקי שכחתי איך הוא הגדיר את זה. אולי משהו כמו יוני הככה ככה)
חחחח סירי מנסה למרוח את הזמן עם בירוקרטיה:-D
והיא כל כך נכנסה לזה שגם כשהוא נעלם היא הייתה עסוקה בטופס העלמות.
וחס וחלילה שהשיר חלליות של בני סחרוף לא יהיה הגיוני, שיר חשוב:-D
כנראה גם ביקום החדש של פולי
ארמונד ומלכת המלח שלו:-D חחחחח אחרי שלקחו לו את המלח הוא כזה: "זה לא אני זה הצבועים" כמו סקאר:-D
אאאאההההה חחחחחח פיספסתי את זה
עם המשקפיים שיוני צייר על בנץ יחד עם החליפת קפוצון שלו הוא נראה כמו הארי פוטר:-D
וואלה נכון
מגניב שלכל החפירות של ניצן על קופוסט הייתה משמעות בסוף.
כן. והיה מצחיק כשגם לנטע וגם לבנץ היה רגע של "אני מבלה יותר מידי זמן עם ניצן" בהקשר הזה.
בנץ שומע את האמת על אמא שלו ומשלים איתה ועם חזי סופסוף.
זה היה נחמד.
אבל ממש מעצבן אותי שבעצם אפשר להחזיר לדארמה את הזכרונות ולא עושים את זה. למה לא בעצם?
כלומר מראש לא הכי ברור לי מה הסיבה שהם היו צריכים להסתתר מהיחידה של מפלצות וחיות כיס (או איך שלא קראו להם). כלומר למה לא פשוט למחוק להם את הזכרון?
וסופסוףףףףףףףף בנץ מציל קצת את נטע ומספר לה את כל האמת והיא סולחת לו והם מתנשקים אעהאההה|מאוהב| ואז שוב באיבוד|מאוהב|
זה היה ממש חמוד.
ידעתי שהם יחזרו להיות יחד לפני סוף העונה. פשוט לא חשבתי שזה יהיה בערך דקה לפני סוף העונה.
אבל אז היא לא זוכרת גררררררררררררררררר:-[ או כן בגלל קשקוש על רמות קפאין?? ואז היא קולטת משהו ורצה אליו ועוצרים לאאאאאאאאאאאאאא ימח שמכםםםם:-[
לפחות נותנים לנו תקווה שהיא כן תדע את האמת בעונה הבאה
מסכן יוני הוא חושב שסתם גילי הבריזה לו:-(
אז באמת אני תוהה בעניין הזה - האם זה עדיף או גרוע יותר מאשר לדעת שהוא התאהב בזיוף מוחלט של בן אדם. אני ממש לא יודע.
כלומר אני מניח שאם שתי האופציות גרועות אז עדיף כבר את האמת.
הקטע שיוני גם יכול להבין שמחקו לו את הזיכרון בגלל האוריגמי.
חחחחחח בסוף יוני הרשע מוחזר לפלפל ופולי לדיסק רגאיי (הדבר היחיד שהוא לא רצה שיתקיים ביקום שלו):-D:-D
ומי מופיע בסוף מאחוריהם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
על הכל פשוט.
מתי עונה 4?? בטח עוד המון גלגל ענק :-(
חחחחחח
אני מקווה שפחות גלגל ענק מאשר בין העונות הקודמות
אולי אני אנסה קצת את הפודקאסט.
תנסי. הוא מעולה.
אבל כן אוף עד כה היו שנתיים בין עונה לעונה מה עכשיו נחכה שנתיים??? 2027?????????????
2027 זה ממש עתיד.
כלומר גם 2025 זה עתיד אז הגיוני (ליטרלי יצאה לפני איזה 5 שנים תוכנית ישראלית שנקראה 2025 בגלל שזאת הייתה שנה עתידית)
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
דיי השחקנים כבר יצאו לפנסיה עד אז!!! בנץ יהיה בן איזה 30 בחיאת!!
לפחות אורי ורד נראה כאילו הוא יראה כמו ילד לנצח.
מעניין גם מה יעשו כי כל עונה הייתה שנה עד כה והם אמורים לסיים י"ב. אבל אולי ישארו בי"ב לא ראינו אינדקציה לאיזה שלב אנחנו בשנה אולי אנחנו רק בחצי.
גם אני חושב שאולי זה היה חצי שנה.

זה מזכיר לי שיה איזה משהו שיולי אמרה על כך שכל העונה הייתה בעניין רחובות או משהו, ואז היא מבהירה שהיא מתכוונת לחורף.

didalf

Well-known member
היא כאילו הייתה הכי שוקיסטית לגבי מה קורה עד שהייתה תעלומה לפתור.
כן כל הכבוד לה
מזל שהיא רק כמעט הפכה למיקרו (יש לי תשוקה לפוצץ גרעיני תירס, אבל לא את כולם)
(אגב לפני שפולי הפך לדיסק רגאיי הוא אמר "יש לי תשוקה להרוס כל מסיבה שאני נמצא בה" משהו כזה:-D)

אוי עוד קטע שהרג אותי זה כשבנץ אמר "כל החיים שלי הובילו אותי לזה", בפעם השניה, לגבי ללקק את הסירופ מהריצפה, ואז נטע פשוט מנגבת את הסירופ וסוגרת את הפורטל.
מסכן, רצה ללקק סירופ מהרצפה:-D

מגניב איך הכל התחבר - עלילת הקמע, הסירופ, עולם האיבוד.
בסוף המרדף של פולי אחרי בנץ אפילו מחק את מחלקת החובות של ספריית רחובות אז יולי ויתרה על המלחמה.
כן ממש
אפילו ההתמכרות של נטע לקפה.

לפחות נטע זוכרת במידה מסויימת ואולי מאמינה שזה היה יותר מחלום. הייתי מעדיף שפשוט היינו רואים שהיא זוכרת הכל בלי היסוס.
כן אוף ועכשיו נחכה מאתיים שנה להמשך!!!!
אולי עדיף שיוני לא זוכר שהוא התחתן עם פולי. אבל מצד שני התחושה של האובדן של גילי היא אולי יותר גרועה.
אני תוהה אם בנץ יספר לו מה קרה באמת.

אז בסוף פולי ויוני הרע מוחזרו לפלפל חריף (עם שפם) ואלבום רגאיי. אבל מי האדם עם נעליים לבנות שמתקרב אליהם בסוף?
:-0
לרגע רציתי להגיד שבכלל לא שמתי לב אבל נכון היה משהו|תוהה|
THE VOID בלוקי, לאן שדברים הולכים אחרי שהם pruned

אולי משהו כמו יוני הככה ככה)

והיא כל כך נכנסה לזה שגם כשהוא נעלם היא הייתה עסוקה בטופס העלמות.
סירי היא בירוקרטית בלב ובנשמה
כנראה גם ביקום החדש של פולי
ברור

כן. והיה מצחיק כשגם לנטע וגם לבנץ היה רגע של "אני מבלה יותר מידי זמן עם ניצן" בהקשר הזה.
כן:-D

כלומר מראש לא הכי ברור לי מה הסיבה שהם היו צריכים להסתתר מהיחידה של מפלצות וחיות כיס (או איך שלא קראו להם). כלומר למה לא פשוט למחוק להם את הזכרון?
יש להם דרך לחזור (הספר האדום של באקי)
אבל השטן לא יודע את זה|תוהה|
לאדעת

ידעתי שהם יחזרו להיות יחד לפני סוף העונה. פשוט לא חשבתי שזה יהיה בערך דקה לפני סוף העונה.
התעללות של ממש

לפחות נותנים לנו תקווה שהיא כן תדע את האמת בעונה הבאה
שתהיה בעוד עשור בקצב שהם זזים;-(

אז באמת אני תוהה בעניין הזה - האם זה עדיף או גרוע יותר מאשר לדעת שהוא התאהב בזיוף מוחלט של בן אדם. אני ממש לא יודע.
כלומר אני מניח שאם שתי האופציות גרועות אז עדיף כבר את האמת.
אני גם לא יודעת
אני חושבת שבנץ כן צריך לספר לו את האמת בסוף

ומי מופיע בסוף מאחוריהם?
לא יודעת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מתגעגע לשרשור

אבל גם ראיתי סוף סוף ראיון שממש רציתי לראות עם דרור ויידמן, יוצר הסדרה.
אבל רציתי גם ספציפית להעלות את הראיון הזה כי הוא נערך על ידי חבר פורום ישן שלנו.
יכול להיות שהוא אפילו העלה את הראיון הזה כאן בעבר, אבל ב2021 אנחנו לא ידענו מי זה בנץ.

didalf

Well-known member
אני מתגעגע לשרשור

אבל גם ראיתי סוף סוף ראיון שממש רציתי לראות עם דרור ויידמן, יוצר הסדרה.
אבל רציתי גם ספציפית להעלות את הראיון הזה כי הוא נערך על ידי חבר פורום ישן שלנו.
יכול להיות שהוא אפילו העלה את הראיון הזה כאן בעבר, אבל ב2021 אנחנו לא ידענו מי זה בנץ.

היה לי זיכרון עמום שזה קרה ואפילו חיפשתי את השרשור לפני איזה שבוע שבועים.
וגם אז אמרתי שאני אראה את זה. לוקח לי כמה שנים אבל אני מקיימת הבטחות:-D
גם ראיתי קצת מהראיון כי כידוע אני קצת חסרת סבלנות. זה עדיין ממש מגניב שהוא ענה לו.

רגע אני אמצא שוב... הנה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה לי זיכרון עמום שזה קרה ואפילו חיפשתי את השרשור לפני איזה שבוע שבועים.
וגם אז אמרתי שאני אראה את זה. לוקח לי כמה שנים אבל אני מקיימת הבטחות:-D
גם ראיתי קצת מהראיון כי כידוע אני קצת חסרת סבלנות. זה עדיין ממש מגניב שהוא ענה לו.

רגע אני אמצא שוב... הנה
אוי איזה מוזר לראות שאני גם הגבתי שם וכתבתי שאני גם ראיתי חלק מהראיון (הקטע על הליהוק של אורי ורד באמת מצחיק) וגם שהצצתי קצת על הסדרה.
אומנם היה זכור לי שאני ראיתי טיפה לפני שהתחלנו לצפות, אבל ברגע שהתחלתי כמעט שום דבר לא הרגיש לי מוכר.

יכולות מציאת שרשורים ישנים שלך היא מפחידה. אני די בטוח שעשית עיסקה עם השטן.

אוי וגם @מילי08 שם.

בכל מקרה @אוסווין אם אתה עוד שם...

למעלה