"חתונה ללא בנץ לא תקפה בעצם.
כמו כן אם אין מגלשת מים רדיוס מהחופה הילדים נחשבים ממזרים.
תקראו את החוק רבותיי, אני עורך דין."
שילמנו לממגנט צילומים. ניסינו להשיג צלם מגנטים אבל כולם כבר היו תפוסים.
חחחחח קצת
וזה מרגיש קשור לשם הפרק הבא
מישהו קיבל תקציב אפקטים אני רואה?
לא בדיוק הרבה מעל מה שמישהו שקונה תוכנה טובה בשביל סרטוני היו-טיוב שלו. בעצם כשאני חושב על זה, אנשי יו-טיוב עושים אפקטים יותר טובים.
ובכן יום החתונה מגיע.
לא הבנתי איך הוא תכנן להגיד שמאיר זה אבא שלו בבית ספר כשהוא היה המנהל הקודם וכולם מכירים אותו?
זה מה שאני אמרתי לפני כמה פרקים.
אבל אולי הוא יכול להגיד שמאיר תמיד היה אבא שלו והם פשוט שמרו את זה בסוד כדי שלא יאשימו אותם בנפוטיזם.
בכל מקרה זה לא משנה כי הוא הופך לנציב מלח, אופס

זה מצחיק במיוחד כי הוא שיחק את לוט בזוהי סדום חח סרט שהפאנץ' שלו הוא נציב מלח.
חחחחחח לא זכרתי את זה שהוא היה לוט בזוהי סדום.
אבל מלח זה לא בריא למה לא נציב כמון?
חחחחחח
אבל זה במיוחד מסוכן כשבאה החשופנית - שהיא מישהי שמאלפת חשופיות.
חחחח בנץ לובש חליפה שכוללת איכשהו את הקפוצ'ון שלו
זאת חליפה ממש חמודה
חחחח יולי והצבא שלה צועדים והיא על האוטו הקטן

ויש להם הפסקת סנדוויץ באיגוד
האוטו הקטן מהשיעור נהיגה (שמרגיש לי שהיה חפני המון זמן)
כמובן שהחתונה בבית ספר עם תלמידים
ואפילו לא נראה לי שטרחו לתרץ את זה.
חחחחחח הסרטון שהכינו להם. הכי הצחיק אותי התחלה אבל כי זה היה מצגת לא מוכנה
חשבתי שיביאו באמת את גיא זו-ארץ. היה מצחיק שזאת שיא גל מתחת לבית שלו באינטרקום עם המנקה.
מסתבר שדארמה היא גם נצר למשפחת לרר.
בטעות נחשפתי לספוילר הזה (בויקיפדיה) אבל מסתבר שהיינו יכולים לדעת בכוחות עצמנו כי הבחור מ1884 שחיזר אחרי הבת של ראובן לרר (ושיחק אותו אורי ורד) היה עם שם משפחה ציפר.
אוי לא גילי הייתה פולי כל הזמן הזה???

מודה שלא ראיתי את זה בא.
אז כפי שהבנתן מכך שאני חופר על זה - אני כן ראיתי את זה בא.
האמת שאני שיכנעתי את עצמי שהיא פשוט עובדת איתו או שהיא מישהי על טבעית עם אג'נדה משלה. עלתה לי המחשבה שזה פשוט פולי עצמו (למרות שלא חשבתי על הדמיון בשמות) אבל שיכנעתי את עצמי שזה יהיה פשוט מוזר מידי.
וזה באמת היה מאוד מטריד לראות את יוני מול פולי בבגדי כלה. גם באמת יוני נפל חזק חזק. כלומר אם זה פשוט היה שגילי רעה אז היה אפשר להגיד שזאת עדיין מישהי שהוא מאוהב בה. אבל יוני בכלל לא מאוהב בפולי.
אוי מסכן יוני עד שהוא מצא אהבה

טוב זה מסביר ככ הרבה דברים. כמו למה "טעינו" ביומולדת של בנץ, מאיפה היה לה את הקמע, למה היא ככ התעקשה על דארמה. למה היא פינצ'רה את האופניים בחופה. למה היא אמרה גוש אבן בנדרים שלה.
דאממ מעניין לצפות בעונה שוב עם הידיעה הזאת חחח
אז אני חשדתי ברוב הדברים האלו.
גם זה שהיא גרמה לכך שבנץ בכלל חקר את השורשים שלו לפני זמן מה.
האמת שחשבתי שיש גם משמעות גדולה יותר לשיא-גל שבגללה היא התעקשה שהיא תהיה בחתונה ואז גם נתנה לה להחזיק עגיל. אולי עוד יש לזה משמעות בפרק הבא, למרות שמרגיש שפולי כבר סיים את הטקס שהוא היה צריך.
אבל כל האנשים האלו לא מתו. הם פשוט בכדור הארץ הרזרווי.
ואז איכשהו התוכנית של פולי ושל גן עדן יוצאת לדרך בו זמנית ושניהם רוצים להשמיד את נס ציונה
זה בכוונה ככה פולי תיכנן את זה.
בעצם אני לא בטוח למה הוא היה צריך שנס ציונה תושמד תוך כדי בשביל התוכנית שלו.
אז כולם עושים ספיידרמן ומתפוגגים לכדוה"א הרזרבי. כיף להם תכלס. וואי איזה עיר מכוערת

אז מה קורה בינתיים בראשון וברחובות?
אני מניח שתוך כשבוע הם ישימו לב שנס ציונה הפכה למדבר.
חחחחח והשיחה הלא קשורה בסוף על שייקים
אוי בהתחלה חשבתי שכתבת "שיחה על צ'קים"
כי היה קטע שבו מלאך המוות החדש מתמרמר על כך שכולם אוהבים את קופידון ולא אותו למרות שבחתונות צריך להביא צ'קים ובהלוויות לא. (ואז הוא שוקל ללבוש חיתול)
אה ונטע לא התפוגגה כי קפאין שקר כלשהו ועכשיו היא ובנץ קפצו למקום אחר. יופי עכשיו תשלימו!!!
אני חשבתי בהתחלה שיגידו שהיא לא התפוגגה בגלל האהבה של בנץ אליה. הרבה יותר מצחיק הקטע עם הקפה. וזה גם הפך את כל סיפור התמכרות הקפה שלה ליותר רלוונטית לעלילה.
ובסוף בנץ אומר לנטע לסמוך עליו (רפרנס למיליון דברים אני מניח אבל אני חשבתי על אלדין)
ואז הם קופצים לתוך הדבר שמשמיד את נס ציונה
ומוצאים את עצמם... איפשהו. אני מניח שזה לא פשוט גם כדור הארץ הרזרווי.
ומי שם... יוני הרשע מעונה 1?!?
אוקי אני לא זוכר איך בנץ יצר אותו (בעצם די פשוט) ואיך (ולאן) הוא נפטר ממנו.
נראה לי שאני אצפה בסוף של פרק 1X04 שוב לפני הפרק הבא.
עוד כמה דברים לפני שאני ממשיך:
שוב אין בכלל אלכס (או שהיה ניצב ופיספסתי את זה)
ממש מעט ורד בלי שום אינטראקציה אמיתית עם שחקן אחר (או אפילו עם פלג הגוף התחתון שלה) למעשה אם לא היו מורידים את המלפפונים מהעינים שלה בשלב מסוים אז הייתי בטוח שזאת בכלל לא גיתית פישר.
בדיחות על קונוסים גם בנס ציונה וגם בגהנום.
ארמונד לוקח את שלט הזמן ואני כבר כמעט חשבתי ששוב תהיה לנו הרפתקה בזמן - אבל הוא פשוט לוקח את נציב המלח לזמן שבו מלח היה כמו כסף
האמת אני כבר לא זוכרת למה היא בכלל כל כך רוצה
לכבוש
לעשות גלואפ לרחובות.
חוב ספרייה גדול שהיא ירשה מסבתא רבה שלה שהייתה רחובותית
זה אומר שבנץ וניצן קרובי משפחה, לא?
כן! וזה נראה לי די מגניב.
נראה לי שבלי נס ציונה אי אפשר יהיה לנסוע ביניהן או משהו.
אני חושב שיש כביש עוקף נס ציונה
ואז ראיתי שניק באמת אמר שזה קצת חשוד שגילי גורמת לכולם לחקור על העבר שלהם שנראה שזה במטרה שבנץ יחקור. דאממ
ניק הזה גאון (וכל כך צנוע)
עוד שני דברים לפני שאני ממשיך הלאה:
מה שלא יהיה בהמשך, אני מקווה שזה לא יתאפס למצב שנטע לא זוכרת כלום שוב.
אני רוצה שנטע תדע את האמת בסוף העונה ולתוך העונה הבאה.
כאילו שכחו לחלוטין מהעלילה של הבגרויות. בעונות הראשונות זה הרגיש כמו משהו משמעותי שבנץ יעבור בגרויות.
הפעם זה לא משנה.
והם עכשיו אמורים להיות בי"ב ולא מתייחסים לזה.
אבל אולי הקטע הוא שמה שהיה עד עכשיו זה רק חצי שנת לימודים? (היו סדרות אמריקאיות שעשו את זה)