אני לא יודע למה אבל הקטע שהכי מצחיק אותי הוא כששיא-גל מצטרפת אל יוני והוא שואל אותה "אם את כאן, אז מי מכוון את התזמורת" ואז רואים שכל התזמורת נכנסה לתוך שער כדורגל.
גילי מדברת סינית - רק יותר גורם לי לחשוד בה.
יוני הפסיק ללמוד נגינה בגלל אותו מורה שגרם לו להפסיק ללמוד סינית (כי הוא מדבר סינית מהמוח ולא מהנשמה)
תפקיד גזבר העירייה זה להיות שוקי הדבור.
אוף יולי ממש רעה שהיא לא מחזירה לניצן את הקמע וגרמה לה לתקוף את שוקי.
ומה החזיון שניצן קיבלה כשהיא אחזה את הקמע?
לכל הרוחות כמה מסתורין יכול להיות בסדרה הזאת?
למה זה פרק שני עם רק טיפה של ארמונד.
קוליש מצחיק עם כל המרכזייה והכל.
ואדי השומר חוזר
בנץ גם מצחיק מאוד - הקטע שהוא יודע להתמודד עם הטכנולוגיה - כלומר דופק על הדלת וצועק לאלכס.
הקטע שהוא מוצא את הקובץ הסודי של גרי (בתוך תיקיית "וואו כבר מאוחר לא כדאי שתסגרו את המחשב ותצאו החוצה לספוג קצת טבע") ואז נטע משבחת... על זה שהוא כל כך טוב בשקרים והסתרות והוא כזה WTF.
ראובן לרר היה מתהפך בקברו אם הוא לא היה בהקפאה קריוגנית עד שימצאו תרופה לסיבה שהוא מת - הוא קפא למוות.
אילון מאסק לגמרי חי ולא בן אלמוות.
אולף עושה לבד בבית.
ורד מתמודדת לראשות עיר ולוכדת נחשים (אלא אם כן אתה נחש ואז היא לוכדת אנשים).
מרגיש שהיו המון בעיות לאורך הפרק שבנץ היה יכול לנסות לארטשק אותם לפני הקטע שבו הוא ניסה להעביר את הדיסק און קי אל יוני.
רגע, אז עדיין יש שדים בנס ציונה? חשבתי שחזי החזיר את כולם
חצי פרק תהיתי למה החבורה, ורד, והצבא של יולי לא מתאחדים. כי לכולם יש אינטרס להרוס לגרי. לקח להם זמן להבין את זה חחח
אה וזה גם קורע איך יולי מדברת על רחובות כאילו זה אירן

(אבל למה לעזאזל כ"כ רלוונטי???

)
כן, גם אני חשבתי כבר בפרק הקודם שהם צריכים להתאחד למרות שזה הרגיש יותר כאילו זה שני צדדים שנועדו להתנגש.
ההודעות של עיריית רחובות בכתוביות של החדשות היו משהו כזה של להמנע מתגובות פזיזות. ותזכרו שיש לנו מאיץ חלקיקים.
אה והיה משהו שראש העיר אמר על כך שרחובותיים הם משוגעים - יש להם מיקרוסקופ בסמל העיר.
והם מרושעים כי יש להם סטטוסקופ בסמל של העיר!
רגע, זה היה סטטוסקופ?
אוקי אני חייב לבדוק.
אוקי זה כן מיקרוסקופ. אבל עכשיו גיליתי משהו מטריד הרבה יותר - יש להם בסמל גם תפוזים. האם יוחאי הוא בעצם מרגל של רחובות? (כלומר אם הוא לא אלוהים) (אולי הוא בעצם שניהם) (אוקי בעצם גם בסמל של נס ציונה יש תפוזים)
אולף והמסיבה שלו

אני מתה על זה שג'ון עדיין איתנו.
כמובן. ג'ון הוא דמות ראשית בסדרה
חחחחח
למרות שזכור לי שבעונה קודמת הוא היה שדרן חדשות ארצי שהתלונן על כך שהוא נאלץ שוב ושוב לדווח על חדשות שקורות בנס ציונה.
כולם מגיבים לשוקי הדבור כאילו זה ליטל סבסטיאן חחחחחחחחחחחחחח

חוץ מניצן היא הבן של הסדרה מסתבר.
חחחחחחחחחח לחלוטין.
אבל זה שונה בקטע של ניצן כי היא ממש נגד שוקי בעוד בן פשוט לא הבין את העניין עם ליטל סבסטיאן.
בנץ ונטע די לריב

אוף נטע די להיות מעצבנת
נכון!!!
האמת מעצבן אותי שהיא כועסת עליו בעניין הנשיקה (רוס שכב עם הבחורה מחנות הצילום), אבל אני כן מבין את התסכול מזה שבנץ כל הזמן משקר.
לכל הרוחות שיגיד להם כבר את האמת. הוא כבר עמד לעשות מולם ארטישוק. ותכלס הוא לא ממש יכול להסביר את העניין עם העורב באופן נורמלי.
יופי ליוני שמצא לו יוני הבת להתאהב בה ושגם תאהב אותו חזרה.
כפי שאמרתי אני לא סומך על גילי (זה השם שלה?)
אבל היא כן מצחיקה. היה הקטע שהיא כאילו יודעת איך לדבר עם מוזיקאים והיה סופר קרינג'.
"הטקס מועבר בשידור חי לכל מכשיר פקס בעיר"
חחחחחחח
ארמונד ופיוטר עדיין לא מדברים!

"אתה עוד תחזור אלי על שתיים"
די כבר שישלימו
אני מניחה אגב שזאת באמת היתה תזמורת הנוער של נס-ציונה.
לא חשבתי על זה. קצת קשה לי להאמין.
בין היתר כי קשה לי לדמיין שעיריית נס ציונה האמיתית מוכנה לשתף פעולה עם הסדרה הזאת שכל כך מכפישה אותה.