:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש כמה דברים שאי אפשר לעשות עם הכוחות מהעולם הבא - אחד מהם זה לגלות את שם המשפחה של זנדיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני עובד עכשיו בסביבתנתנות
מר סביבה, כך מכנים אותי בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.....................

יש לנו רק כדור הארץ אחד
לא כולל הספירי שאלוהים שם במחסן ליד המגרפות

הקרב בין בנץ וניצן בשיכנוע אנשים בעד או נגד כדור הארץ היה טוב
במיוחד כשניתן עצמה כמעט עברה צד בגלל הטיעון שאילת תטבע.

הקטע שבו שיא-גל משכנעת את ורד להרצות על ידי פניות לאגו שלה.

היה ממש חמוד שבנץ ניסה לנחם את ניצן שהרגישה רע.

וניב מקבל עבודה בבית ספר שזה טוב כי צריך לתפוס את היצורים המוזרים שנמצאים שם (מה הקטע של האולף הזה שלא חזרו לעלילת בלגייה שלו מאז אמצע העונה הקודמת)

אז כמו שאפשר להסיק מהר מהכותרת- יוני נכנס להריון.

בנץ ממש לא יודע על מאיפה באים תינוקות. כנראה אין בגרות חובה בביולוגיה.

כבר הרבה זמן לא היה קו עלילה גדול של יולי וזה היה ממש טוב.
הבחורה ההיא באמת הייתה מאוד ערמומית. ועכשיו יש אויבת מושבעת (אני מקווה שבאמת יהיה לזה המשך)

Lhuna3

Well-known member
נו די כברררררררררררר;-(
איזה מתסכל שהסדרה נפלה לטרופ הכי מעצבן של למשוך שיפ שתי עונות ואז כשהם ביחד סופסוף לא לדעת מה לעשות איתם ולהרוס את זה:-[
כי שיפים צפויים זה באמת משעמם ואין מה לעשות איתם אחרי שהתממשו!
ובכלל כל העלילה של נטע באוניברסיטה הייתה די מתסכלת אז כאילו באסה על השאיפות האקדמיות שלה אבל יאללה שתחזור להיות חלק מההתרחשויות בבית ספר.
היא יכולה ללמוד גם אחרי הצבא הכל טוב.
נכון.
וכל הקטע עם המפקדת אקא ולפלנד ונילס:-D
וממש בסוף היא דחפה שם מחווה לכל סדרות החינוכית חחחחחח זה היה גאוני:-D
כן :-D
אגב בהמשך לפרק 7 וארץ נהדרת אז גם בארץ נהדרת היו ירידות על רחובות חחחחח לא שמעתי ככ הרבה בדיחות (או בכלל) על רחובות ביום אחד אי פעם:-D
אה נכון :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושב שהחלק שהכי אהבתי בפרק זה כשנטע לא יכולה יותר ומתחילה להסביר לכולם על אזרחות וכולם מתחילים לכתוב.
וליטל לא מאבד ביטחון לרגע אלא מתחיל לאסוף מכולם תשלום נוסף על מרצה אורחת.

המוח של ליטל היה מעולה.
קיוויתי שהוא יגלה שם חלק שכן זוכר את האמת על בנץ.
ולא הבנתי בדיוק האם החלק של הזכרונות המודחקים יודע את הדברים האלו כי הוא למד אותם בעבר או כי אלו זכרונות שהוא שמר מהתפוח. כך או כך זה כנראה רק ברמה של תשובות למבחן. מה שכנראה יעיל למבחנים.

ההפגנה של המורים הייתה מצחיקה בעיקר בגלל השלטים המצחיקים.

אוי והבוט שמחליף את בנץ.

יש הרבה יותר דגש בעונה הזאת על כל העניין העל טבעי. גם הצטרף ארמונד כדמות קבועה. גם חוקרי העל טבעי, ועכשיו גם מתברר שגרי עובד בשביל מישהו על טבעי (אני מניח שפולי)

רגע צילום המסך מהפרק זה כשניב שואל למי כולם חושבים שאולי יש כוחות על טבעיים וכולם (כולל בנץ) מצביעים על אולף.
1750448350990.png

didalf

Well-known member
כי שיפים צפויים זה באמת משעמם ואין מה לעשות איתם אחרי שהתממשו
את משעממת ואין מה לעשות איתך|לא|:-[

מר סביבה, כך מכנים אותי בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.....................
ניק היה לך שבץ באמצע? נרדמת על המקלדת?

יש לנו רק כדור הארץ אחד
לא כולל הספירי שאלוהים שם במחסן ליד המגרפות
צריך אותו דחוף:-D אנחנו גמורים כאן.

וליטל לא מאבד ביטחון לרגע אלא מתחיל לאסוף מכולם תשלום נוסף על מרצה אורחת.
אני מתה על הראש העסקי שלו:-D

ההפגנה של המורים הייתה מצחיקה בעיקר בגלל השלטים המצחיקים.
חחחחחחחח וואי כן היית צריך לשים תמונה משם:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק היה לך שבץ באמצע? נרדמת על המקלדת?
רואים שאת לא זוכרת.
זה מה שניב עושה כשהוא מנסה להסביר את עצמו. פשוט מין אאאאאא........ לא נגמר.
הוא עושה את זה גם בפרק הבא כששואלים אותו משהו שאין לו תשובה. אם כי פחות ארוך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מרגיש לי שנכון יותר היה לקרוא לפרק תיבת ניצן.

אלכס יוצא מהארון. או כנראה יצא מהארון לפני כמה זמן כבר אבל בנץ לא קלט.
זה ממש לא עניין חוץ מזה שזה גורם לבנץ לרצות לצאת מהארון בתור שד וזה די מעצבן את אלכס (ואת יוני, אבל מסיבות אחרות)

יוני מנסה להוכיח שנס ציונה היא בת 141 ולא 140 ומסתבר שיש קונספירציה ענקית שקשורה גם לויקיפדיה.
אני כמובן לא מאמין שיש מועצה אפלה של עורכי ויקיפדיה ששולטת בכל המידע שלנו (כי אני לא רוצה שהם ימחקו אותי מהקיום)

העלילה של הכוח שעולה לראש של ניצן הייתה צפויה אבל מצחיקה.

אני הולך להתקשר לעיריית נס ציונה ואם הג'ינגל שלהם הוא לא "נס ציונה זה מקום אמיתי נשבעים" אני ממש אתאכזב.

אגב, מעכשיו אני שיפר של בנץ/אלכס

*מוסיף בעריכה: פתאום אני חושב על זה שניב לא היה בפרק. אם הוא היה אולי הוא היה שם לב לזה שבנץ מכריז שהוא שד.

didalf

Well-known member
מרגיש לי שנכון יותר היה לקרוא לפרק תיבת ניצן.
כן אני גם חשבתי

אלכס יוצא מהארון. או כנראה יצא מהארון לפני כמה זמן כבר אבל בנץ לא קלט.
כל השיחה הזאת ביניהם שבנץ לא מבין כלום קורעת:-D

אני הולך להתקשר לעיריית נס ציונה ואם הג'ינגל שלהם הוא לא "נס ציונה זה מקום אמיתי נשבעים" אני ממש אתאכזב.
זה לא מקום אמיתי, זה רחוב בין ראשון לרחובות

didalf

Well-known member
בנץ 309

יווו בנץ כזה שבור לב מסכן;-(
אז הוא בורח לכדור הארץ הרזבי קח אותי איתךךךךךךךךךךך הכל גרוע פה אני גם רוצה כדוה"א חדש!!

פרק עצוב יחסית:-(
אבל גם היו בו דברים מצחיקים כמו כל מיני שלטים "כאן יהיה שיח" "כאן תתלה מפה":-D
ובנץ מדבר עם נטע השלד וה"חברים":-D. הוא שם משקפיים על מטאטא:-D ואולף "משהו לא הגיוני במבטא בלגי":-D

ומסתבר שהתפוזים של יוחאי מדברים אחרי הכל:-D

מרגיש לי שהיו מלא רפרנסים שלא ככ הבנתי מסרטים שלא ראיתי.
אני מניחה גם שמש נצחית בקטע של למחוק את הזכרונות (את זה כן ראיתי)

יאללה שיחזרו כבר קשה לי ככה!

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
בנץ 310

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אני בוכהההההההההההההההההההההההההההההה:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
השיר הזה:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
כל שורה בוא גאונית:-D
עלובי החיים (דו יו היר דה פיפול סינג + וואן דיי מור) עם קצת שיער עם ניצן בצבא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D:-D:-D:-D
לא זה היה מושלם:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
אני מתה על עלובי החיים וספציפים שני השירים האלה|מאוהב|:-D
צחקתי עם דמעות בחיי:-D
(ושוב אגב המנגינה דומה אבל לא בול להמנע מזכויות יוצרים:-D)

עוד קודם כל מה שקשור בצבא הורוד של יולי היה קורע:-D

ושיא-גל: "זה זה שוולברין וראסל קרואו שרים"?:-D "לא זה עלובי החיים"
"זה זה עם הראפ עם ההוא ממואנה" "לא זה המילטון":-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אהבתי את הקטע שמאיר חושב שיוני סתם מתעלם ממנו.
כלום ברור, אבל עדיין נחמד.
קצת ריחמתי על תומי שיוני לא מזמין אותו לערב חברים.
אבל היה מצחיק הקווסט שלו עם ניצן והקטע של החפצים בתרמיל.

ובמקרה מאז שראיתי את הפרק הזה היום ראיתי שוב את הפרק הראשון של הסדרה (אני מנסה לשכנע את אחיינית שלי לצפות) ושם באמת שומעים את מאיר נכנס לתאונת אופנוע כשהוא בטלפון עם יוני בזמן הפרזנטציה.
אבל אם הוא מת בפרזנטציה זה נשמע לא פייר שהוא מת באמת.
והאם הוא בכלל מת באמת? כי אם כן אז איך אך יוני לא שמע על זה כל הזמן הזה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא זוכר כבר כמה זמן יש את הליטלוג כי אני חשבתי שזה עוד מעונה שעברה וחשבתי שכולם יודעים שכמו החטיף זה ליטל המציא.
אבל זה שהאפליקציה בעצם גורמת לאנשים לרצות לאכול את הליטקראנץ זה משהו שלא ציפיתי לו. ליטל הוא באמת גאון. אפילו אם הוא מנצל אחרים.

אבל אוף גאיה הזאת היא נוראית. ונוראית יותר גרועה מיולי כי יולי לפחות לא מעמידה פנים ככה. (אוקי יולי גם משקרת לפעמים, אבל באופן שברור שהיא משקרת)

אני מאוד אוהב את דב נבון בתוכנית וזה שהוא רוח רפאים עצבני שנותן עצות גרועות זה אפילו יותר טוב.
והקטע שהוא מעוצבן שהוא לא מצליח ללכת דרך קירות.

זה באמת קשה לאכול משהו כמו טחינה בלי להתלכלך. אולי אני צריך קורס כזה.

נראה לי שהקטע הכי מצחיק בפרק זה אחרי שורד אומרת שהבעיה שלהם היא לא בטחינה אלא בראש,
ואז תומי מסביר שאם ככה הבעיה שלו היא באוויר כי היא פוצצה לו את הראש. ואז מסביר באריכות מטריפה את המטאפורה שלו.
ותוך כדי רואים שיוני סובל
ואז בסוף ורד אומרת "הגיוני מאוד" ויוני אומר "למה זה היה הגיוני"

אה ועוד קטע זה כשמתחילים מונטאג' מוזיקלי מהנה בניקוי חלונות עד שורד מפסיקה את זה - "לא יהיה פה מונטאג'"

יש גם את הסיפור עם זה שהנוכחות של ים בבית הספר מטריפה את נטע ובנץ מנסה לנצל את זה בעקבות העצה של מאיר.

אגב עוד משהו חוזר זה הסיפור של נס שק הקמח שאני לא זוכר מתי צוין בעבר אבל עכשיו קיבל הרחבה עם זה ששק קמח הופיע בנס לפני 141 שנה.
זה גרם לי לחשוב שאולי נגלה שזה משהו שבנץ עשה במסע בזמן (אני עדיין תוהה אם נחזור לסיפור מסע בזמן)

אגב, יולי מגלה שליטלוג הוא האתר הכי פופולרי בנס ציונה, אחרי נט ציונה - אתר שכבר ראינו בעבר בסדרה.
וזה גרם לי לתהות...
אז לא. אבל קיים אתר בשם נס ציונה נט:

Lhuna3

Well-known member
די אני לא יכולהההההההההההההההההההה :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אני בוכהההההההההההההההההההההההההההההה:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
השיר הזה:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
כל שורה בוא גאונית:-D
עלובי החיים (דו יו היר דה פיפול סינג + וואן דיי מור) עם קצת שיער עם ניצן בצבא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D:-D:-D:-D
לא זה היה מושלם:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
אני מתה על עלובי החיים וספציפים שני השירים האלה|מאוהב|:-D
צחקתי עם דמעות בחיי:-D
(ושוב אגב המנגינה דומה אבל לא בול להמנע מזכויות יוצרים:-D)

עוד קודם כל מה שקשור בצבא הורוד של יולי היה קורע:-D
ושיא-גל: "זה זה שוולברין וראסל קרואו שרים"?:-D "לא זה עלובי החיים"
"זה זה עם הראפ עם ההוא ממואנה" "לא זה המילטון":-D:-D
הכל היה מעולה.
וגם ארמונד ופיוטר בסוף!!
"אז לא מדברים?!"
אני מניחה שזה גם רפרנס למשהו שאני לא מכירה(?) אבל זה הרג אותי גם ככה!

didalf

Well-known member
וגם ארמונד ופיוטר בסוף!!
"אז לא מדברים?!"
אני מניחה שזה גם רפרנס למשהו שאני לא מכירה(?) אבל זה הרג אותי גם ככה!
כן זה אני גם לא זיהיתי במה מדובר.
רגע לונה את ראית עלובי החיים?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט זה אולי הפרק הכי מצחיק של הסדרה עד כה

קודם כל אני צריך לציין שהקטע של חנון בסדרה שממציא אינטליגנציה מלאכותית זה לדעתי משהו שנעשה הרבה פעמים בעבר - אז יש משהו הזוי לחלוטין לראות אותו כיום כשזה כבר פחות מדע בדיוני.
זה בעצם לא ברור לי עד כמה זה היה דבר כשיצרו את הפרק הזה אז אולי זה כן נעשה בתור יותר מדע בדיוני ממה שזה מרגיש עכשיו. (הפרק יצא ב2023, אבל אני מניח שיצרו אותו ב2022 ובדיקה מהירה בויקיפדיה מראה לי שצ'אטג'יפיטי יצא רק בנובמבר 2022)(כמובן שאני יודע שלא לסמוך על המועצה האפלה של ויקיפדיה)

בכל מקרה הפרק מלא בכל כך הרבה בדיחות מעולות שקשורות אל נמרוד וAI שאני בטוח לא זוכר את כולן.
אבל אפילו מעל השיר המעולה הייתי שם את השורה של בנץ:
"נמאס לי שכולם מזלזלים בי רק כי אני לא מתכנת. מה זה פה, שוק העבודה הישראלי?"
:-D :-D :-D
אבל גם זה שבנץ נותן לו המון מידע, אבל בערך רק על טוסטים. (מה מורחים על טוסט. עוד טוסט)
וכל ההערות של נמרוד אחרי שהוא משתלט על עיריית נס ציונה על הארנונה
אה ומסתבר שלנס ציונה יש תוכנית גרעין (מאוד אקטואלי)

אבל גם בחלקים אחרים הפרק הפציץ
כמו המורה לחינוך גופני שנקראת אתי פרדוקס
או שזה שיוני רוצה לדבר על אתיקה בכל אירוע בית ספר
או זה שהוא יכול לדבר עם תומי על זה אבל אז הפרדוקס האתי הוא מצד אחד לעשות טוב לעולם ומצד שני לעשות רע לעצמו.

יולי הפכה להיות סגנית של גאיה. אני חשבתי לרגע שפיספסתי פרק. לא חשבתי שזאת התוצאה של מה שהיה בפרק שעבר שגאיה אמרה לה שהיא יכולה להיות סגנית שלה. זה נוראי.

הקטעים שמאיר תוקף את ניב אחרי שהוא פורץ לדירה ואז ארמונד ואז כשיוני מגיע לשם.

ועוד כל כך הרבה דברים:
מאיר לומד ללכת דרך קירות
מאיר לומד להשתלט על הגוף של ניצן ואז מדבר איתה (אני אשמח אם לא ימחקו לה זיכרון של זה)
אלכס פורש ממגמת מחשבים ועובר לתדלוק (ושובר את המשקפיים שלו ונתקע בדברים)
ניב השיג עלה של ארטישוק
השלט של מרתון טכנולוגיה שמשתמש בשלט שבו היה כתוב DJ מר טכנו (וכן זה שטיק חוזר של הסדרה)
והקטע שמאיר צועק על הטלוויזיה "מה אתה עושה? זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!"

אוי ועוד קטע מעולה זה כשליטל יורד על אלכס שהוא לא דיבר אף פעם עם בת ואלכס אומר "אני גיי אז הבדיחה על חשבונך" ואז ממלמל שגם עם בנים הוא אף פעם לא דיבר. (שזה טכנית לא נכון כי הוא מדבר עם בני ובנות לאורך הסדרה אבל לא בקטע הזה)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מנהלת פה שיחה עם דילן על בינה מלאכותית שאומרת או לא אומרת למשתמש "אני אוהב/ת אותך" ואז הולכת לצפות בפרק שבו אלכס ממציא בינה מלאכותית, שאומרת לניצן "אני אוהב אותך". WTF מספר 2!
מה היה הראשון?
אה הקטע עם גרטה. כן.
אוף מעצבן לי שגרטה נהרסה לעד. אני מרגיש כמו בוגד כשאני ממחזר דברים עכשיו.
* חחחחחחחחחח השיר של ניצן ונמרוד זה Love is an open door מפרוזן :-D
וואי זה מעולה.
אהבה היא כמו קוד
המין שלך לא ישרוד
* הקוד של השמדת ה-AI זה הטלפון מהשיר של אנה זק :-D (קלטתי את זה רק כשמאיר בגוף של ניצן אמר "תוסיף גם...")
* ואז אח"כ ניצן אומרת: הלו? איפה אתה? אתה פה? (שזה משיר אחר שלה)
אוקי לשני הדברים האלו לא הייתי מודע. באמת תהיתי מה הקטע של המספר טלפון הרנדומלי הזה
* הגאג החוזר שהם לוקחים שלטים ממקומות אחרים ומשנים אותם באירועי בית ספר.
כן
* אוי ויי מאיר נשאר עכשיו בגוף של ניצן?! והיא עוד מסכימה לזה?!
אני מאוד רוצה לראות לאן זה הולך.
* ניב מעצבן אותי.
גם אותי
* אבל ההיסטריה של הארבעה כשהוא דופק בדלת ומאיר שמתכסה בסדין לבן ואז נראה בדיוק כמו רוח רפאים :-D
חחחחחחח שכחתי מהקטע של הסדין. וואי זה פרק הורס.
אגב, רק בפרק הזה הבנתי שגם ארמונד לא נראה לבני אדם.
* ויולי הסגנית של גאיה :eek: (רק לדעתי גאיה ממש יפה?) אבל בטוח שיולי בסוף תביס אותה איכשהו.
אולי גאיה יפה אבל באמת שאני שונא אותה יותר מכל דמות אחרת כרגע.
(רציתי להגיד שזה מרשים כי אפילו השטן בסדרה הזאת, אבל תכלס השטן הוא בין הדמויות האהובות. אבל אני שונא את גאיה יותר מאשר את פולי)
* מאיר צועק על הטלויזיה: "זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!" :-D
זה ענק

אוי - עוד משהו שנזכרתי לגביו בפרק:
יש קטע שיוחאי השרת מושיט למאיר פרי וכשמאיר שואל אותו אם הוא רואה אותו אז הוא מהנהן לשלילה.

ועוד משהו: זה שורד אהבה את זה שהפרויקט של אלכס ניסה להשמיד את האנושות, אבל איכזב אותה כי הוא נכשל.

*ראיתי שגם עדי הגיבה על הפרק, אבל זה ביחד עם שני הפרקים אחריו אז אני לא יכול להסתכל.

didalf

Well-known member
ובמקרה מאז שראיתי את הפרק הזה היום ראיתי שוב את הפרק הראשון של הסדרה (אני מנסה לשכנע את אחיינית שלי לצפות) ושם באמת שומעים את מאיר נכנס לתאונת אופנוע כשהוא בטלפון עם יוני בזמן הפרזנטציה.
חחחחח וואלה? יפה

אבל אוף גאיה הזאת היא נוראית. ונוראית יותר גרועה מיולי כי יולי לפחות לא מעמידה פנים ככה. (אוקי יולי גם משקרת לפעמים, אבל באופן שברור שהיא משקרת)
נכון??
יולי מין גירל אבל בפרצוף שלך. גאיה מרושעת צבועה זה יותר גרוע.

זה באמת קשה לאכול משהו כמו טחינה בלי להתלכלך. אולי אני צריך קורס כזה.
כנל:-D

ואז בסוף ורד אומרת "הגיוני מאוד" ויוני אומר "למה זה היה הגיוני"
:-D:-D

(כמובן שאני יודע שלא לסמוך על המועצה האפלה של ויקיפדיה)
:-D

"נמאס לי שכולם מזלזלים בי רק כי אני לא מתכנת. מה זה פה, שוק העבודה הישראלי?"
:-D:-D:-D

השלט של מרתון טכנולוגיה שמשתמש בשלט שבו היה כתוב DJ מר טכנו (וכן זה שטיק חוזר של הסדרה)
ניק זה נקרא ראנינג גאג!

והקטע שמאיר צועק על הטלוויזיה "מה אתה עושה? זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!"
וואי כן:-D

ועוד משהו: זה שורד אהבה את זה שהפרויקט של אלכס ניסה להשמיד את האנושות, אבל איכזב אותה כי הוא נכשל.
צודקת:-D
*ראיתי שגם עדי הגיבה על הפרק, אבל זה ביחד עם שני הפרקים אחריו אז אני לא יכול להסתכל.
אה אופס
בעיקר אמרתי שהצחיק אותי שהשיר של נמרוד היה דומה מאד לפרוזן אבל שונה מספיק בשביל לא לשלם זכויות יוצרים חחח

רציתי להגיד שזאת הוכחה שאת שדה,
אבל בעצם זה ההפך
ואפילו לא חיפשתי את זה זה פשוט מידע מיותר שיושב בראש שלי.

למעלה