יש כמה דברים שאי אפשר לעשות עם הכוחות מהעולם הבא - אחד מהם זה לגלות את שם המשפחה של זנדיה.
(זה קולמן אגב)יש כמה דברים שאי אפשר לעשות עם הכוחות מהעולם הבא - אחד מהם זה לגלות את שם המשפחה של זנדיה.
כי שיפים צפויים זה באמת משעמם ואין מה לעשות איתם אחרי שהתממשו!נו די כברררררררררררר
איזה מתסכל שהסדרה נפלה לטרופ הכי מעצבן של למשוך שיפ שתי עונות ואז כשהם ביחד סופסוף לא לדעת מה לעשות איתם ולהרוס את זה![]()
נכון.ובכלל כל העלילה של נטע באוניברסיטה הייתה די מתסכלת אז כאילו באסה על השאיפות האקדמיות שלה אבל יאללה שתחזור להיות חלק מההתרחשויות בבית ספר.
היא יכולה ללמוד גם אחרי הצבא הכל טוב.
כןוכל הקטע עם המפקדת אקא ולפלנד ונילס
וממש בסוף היא דחפה שם מחווה לכל סדרות החינוכית חחחחחח זה היה גאוני![]()
אה נכוןאגב בהמשך לפרק 7 וארץ נהדרת אז גם בארץ נהדרת היו ירידות על רחובות חחחחח לא שמעתי ככ הרבה בדיחות (או בכלל) על רחובות ביום אחד אי פעם![]()
את משעממת ואין מה לעשות איתךכי שיפים צפויים זה באמת משעמם ואין מה לעשות איתם אחרי שהתממשו
ניק היה לך שבץ באמצע? נרדמת על המקלדת?מר סביבה, כך מכנים אותי בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.....................
צריך אותו דחוףיש לנו רק כדור הארץ אחד
לא כולל הספירי שאלוהים שם במחסן ליד המגרפות
אני מתה על הראש העסקי שלווליטל לא מאבד ביטחון לרגע אלא מתחיל לאסוף מכולם תשלום נוסף על מרצה אורחת.
חחחחחחחח וואי כן היית צריך לשים תמונה משםההפגנה של המורים הייתה מצחיקה בעיקר בגלל השלטים המצחיקים.
מר סביבה, כך מכנים אותי בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.....................
רואים שאת לא זוכרת.ניק היה לך שבץ באמצע? נרדמת על המקלדת?
כן אני גם חשבתימרגיש לי שנכון יותר היה לקרוא לפרק תיבת ניצן.
כל השיחה הזאת ביניהם שבנץ לא מבין כלום קורעתאלכס יוצא מהארון. או כנראה יצא מהארון לפני כמה זמן כבר אבל בנץ לא קלט.
זה לא מקום אמיתי, זה רחוב בין ראשון לרחובותאני הולך להתקשר לעיריית נס ציונה ואם הג'ינגל שלהם הוא לא "נס ציונה זה מקום אמיתי נשבעים" אני ממש אתאכזב.
nessziona.net
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אני בוכהההההההההההההההההההההההההההההה
השיר הזה
כל שורה בוא גאונית
עלובי החיים (דו יו היר דה פיפול סינג + וואן דיי מור) עם קצת שיער עם ניצן בצבא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא זה היה מושלם
אני מתה על עלובי החיים וספציפים שני השירים האלה
צחקתי עם דמעות בחיי
(ושוב אגב המנגינה דומה אבל לא בול להמנע מזכויות יוצרים)
עוד קודם כל מה שקשור בצבא הורוד של יולי היה קורע![]()
הכל היה מעולה.ושיא-גל: "זה זה שוולברין וראסל קרואו שרים"?"לא זה עלובי החיים"
"זה זה עם הראפ עם ההוא ממואנה" "לא זה המילטון"![]()
כן זה אני גם לא זיהיתי במה מדובר.וגם ארמונד ופיוטר בסוף!!
"אז לא מדברים?!"
אני מניחה שזה גם רפרנס למשהו שאני לא מכירה(?) אבל זה הרג אותי גם ככה!
כן, כלומר בתיאטרון בלונדון, מזמן, ואת הסרט עוד יותר מזמן.רגע לונה את ראית עלובי החיים?
מה היה הראשון?אני מנהלת פה שיחה עם דילן על בינה מלאכותית שאומרת או לא אומרת למשתמש "אני אוהב/ת אותך" ואז הולכת לצפות בפרק שבו אלכס ממציא בינה מלאכותית, שאומרת לניצן "אני אוהב אותך". WTF מספר 2!
וואי זה מעולה.* חחחחחחחחחח השיר של ניצן ונמרוד זה Love is an open door מפרוזן![]()
אוקי לשני הדברים האלו לא הייתי מודע. באמת תהיתי מה הקטע של המספר טלפון הרנדומלי הזה* הקוד של השמדת ה-AI זה הטלפון מהשיר של אנה זק(קלטתי את זה רק כשמאיר בגוף של ניצן אמר "תוסיף גם...")
* ואז אח"כ ניצן אומרת: הלו? איפה אתה? אתה פה? (שזה משיר אחר שלה)
כן* הגאג החוזר שהם לוקחים שלטים ממקומות אחרים ומשנים אותם באירועי בית ספר.
אני מאוד רוצה לראות לאן זה הולך.* אוי ויי מאיר נשאר עכשיו בגוף של ניצן?! והיא עוד מסכימה לזה?!
גם אותי* ניב מעצבן אותי.
חחחחחחח שכחתי מהקטע של הסדין. וואי זה פרק הורס.* אבל ההיסטריה של הארבעה כשהוא דופק בדלת ומאיר שמתכסה בסדין לבן ואז נראה בדיוק כמו רוח רפאים![]()
אולי גאיה יפה אבל באמת שאני שונא אותה יותר מכל דמות אחרת כרגע.* ויולי הסגנית של גאיה(רק לדעתי גאיה ממש יפה?) אבל בטוח שיולי בסוף תביס אותה איכשהו.
זה ענק* מאיר צועק על הטלויזיה: "זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!"![]()
רציתי להגיד שזאת הוכחה שאת שדה,(זה קולמן אגב)
חחחחח וואלה? יפהובמקרה מאז שראיתי את הפרק הזה היום ראיתי שוב את הפרק הראשון של הסדרה (אני מנסה לשכנע את אחיינית שלי לצפות) ושם באמת שומעים את מאיר נכנס לתאונת אופנוע כשהוא בטלפון עם יוני בזמן הפרזנטציה.
נכון??אבל אוף גאיה הזאת היא נוראית. ונוראית יותר גרועה מיולי כי יולי לפחות לא מעמידה פנים ככה. (אוקי יולי גם משקרת לפעמים, אבל באופן שברור שהיא משקרת)
כנלזה באמת קשה לאכול משהו כמו טחינה בלי להתלכלך. אולי אני צריך קורס כזה.
ואז בסוף ורד אומרת "הגיוני מאוד" ויוני אומר "למה זה היה הגיוני"
(כמובן שאני יודע שלא לסמוך על המועצה האפלה של ויקיפדיה)
"נמאס לי שכולם מזלזלים בי רק כי אני לא מתכנת. מה זה פה, שוק העבודה הישראלי?"
ניק זה נקרא ראנינג גאג!השלט של מרתון טכנולוגיה שמשתמש בשלט שבו היה כתוב DJ מר טכנו (וכן זה שטיק חוזר של הסדרה)
וואי כןוהקטע שמאיר צועק על הטלוויזיה "מה אתה עושה? זה לא ספורט טוב! תהיה יותר טוב בספורט!"
צודקתועוד משהו: זה שורד אהבה את זה שהפרויקט של אלכס ניסה להשמיד את האנושות, אבל איכזב אותה כי הוא נכשל.
אה אופס*ראיתי שגם עדי הגיבה על הפרק, אבל זה ביחד עם שני הפרקים אחריו אז אני לא יכול להסתכל.
ואפילו לא חיפשתי את זה זה פשוט מידע מיותר שיושב בראש שלי.רציתי להגיד שזאת הוכחה שאת שדה,
אבל בעצם זה ההפך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.