:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3X03 - פאן יונתן
ארמונד: "היא הסירי שלי ואני המיכסי שלה" :-D

מהצ'אט בלייב של יולי מתברר שלאלה-בל ולי-בת יש איגוד וזה היום החופשי שלהן ואלה-בל רוצה לבוא כי יולי בצרה ולי-בת מאיימת לה שזאת תהיה הפרה של חוקי האיגוד! אבל בגלל הנמר בסוף שתיהן באות ומסתתרות בשיחים או משהו.

נטע באוניברסיטה פתאום מאוד נשמעת כמו רורי גילמור.
ורגע החברה שלה שם זו גם אחת השחקניות שהיתה במפקדת, נכון?

נ.ב. המונולוג של ארמונד על "היינו שבעה אנשים: נסיכה, אתלט, טבעונית, חנון..." הוא רפרנס לסרט מועדון ארוחת הבוקר.

Lhuna3

Well-known member
זה מקום טוב להתוודות בו שגם אני חושב שתקופת החשמונאים זה חלק מרתק בהיסטוריה של העם שלנו. לא ברמה של מסיבת תחפושות... אבל באופן כללי.
אתה כזה יוני.
הדבר היחיד שאני זוכרת על החשמונאים זה שהם קשורים לחנוכה |מובך|
כמה כולם בפאניקה כשיוני מודיע שהבגרות בהיסטוריה הוקדמה (חוץ מבנץ)
זה באמת טוב :-D
(ומעניין אם זה מזכיר לך את אותה סצינה שזה מזכיר לי, מסדרה אחרת...)

didalf

Well-known member
פרק 302
סיסמת בחירות של ורד: "ראש עיר עם קוצים" :-D
וגם "דברים עם חינוך. דברים עם גינון."
חחחחחחחח היה גם אחד "שימו ורד בקלפי. אבל לא הפרח. הפרח סתם יקרע את המעטפה":-D
OMG ארמונד ופיוטר נפרדו לאאאאאאאאאאאא :cry::cry::cry:
חחחחחחחחח לונה:-D

יולי נראית שונה קצת8-*
ליטל נראה כאילו הוא כבר מזמןןןןןןןן לא בגיל בית ספר:-D
נטע ובנץ חמודיםםםם|מאוהב| אבל אל תהרסו לי אותם!
כשאולף בא עם הסגנים בלבוש הבווארי הזה וניצן אומרת לו: "מה זה נראה כאילו מכרו את הזכויות של יולי לגרמנים" חחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
איך פתאום יש לבנץ אמא אנושית הוא לא אמר מתישהו שהוא בן 2000 שנים?
אה וממש סליחה על הקטנוניות אבל שנת הלימודים באוניברסיטה לא מתחילה באותו יום כמו תיכונים

פרק 303
מהצ'אט בלייב של יולי מתברר שלאלה-בל ולי-בת יש איגוד וזה היום החופשי שלהן ואלה-בל רוצה לבוא כי יולי בצרה ולי-בת מאיימת לה שזאת תהיה הפרה של חוקי האיגוד! אבל בגלל הנמר בסוף שתיהן באות ומסתתרות בשיחים או משהו.
חחחחחחחחחחח וואו לא קלטתי את זה בכלל יפה:-D

ורגע החברה שלה שם זו גם אחת השחקניות שהיתה במפקדת, נכון?
לא זאת מור מהאחיות המוצלחות שלי, והיא הייתה חיילת באמת רוב הסדרה.

נ.ב. המונולוג של ארמונד על "היינו שבעה אנשים: נסיכה, אתלט, טבעונית, חנון..." הוא רפרנס לסרט מועדון ארוחת הבוקר.
חחחחחחחחחחחחח וואי נקרעתי מכל הרפרנסים למועדון ארוחת הבוקר:-D
גם ליטל עם המונולוג על אבא שלו והמתנות בחנוכה:-D "לא מביאים מתנות בחנוכה כי זה לא כריסמס!":-D
ואז גם קלטתי שהוא לבוש כמו ההוא בסרט חחחחחחח
ואז יולי חח למי שפספס "תיכף אני אקיא את כל ארוחת הבוקר. שאכלתי במועדון":-D
וגם איפשהו היה בנץ צועק "אתה לא יכול להתמודד עם האמת" שלא יודעת איזה סרט זה אבל הרפרנס אליו יותר מוכר מהסרט.

טוב אני שמחה שבנץ ונטע השלימו בסוף אני לא מוכנה שהם יריבו על שטיות;-(
אוייי לאא מה קרה לו בסוף?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
חחחחחחחח היה גם אחד "שימו ורד בקלפי. אבל לא הפרח. הפרח סתם יקרע את המעטפה":-D
:-D
ליטל נראה כאילו הוא כבר מזמןןןןןןןן לא בגיל בית ספר:-D
תכלס :-D
(אבל האמת שהיה לי ילד כזה בכיתה בתיכון, שביום הראשון שלנו בתיכון כולנו חשבנו שהוא אח גדול בוגר של מישהו לפני שגילינו שהוא ילד בגיל שלנו)
כשאולף בא עם הסגנים בלבוש הבווארי הזה וניצן אומרת לו: "מה זה נראה כאילו מכרו את הזכויות של יולי לגרמנים" חחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
:-D
איך פתאום יש לבנץ אמא אנושית הוא לא אמר מתישהו שהוא בן 2000 שנים?
וואלה? לא זוכרת. אבל זה בסדר אני לא מצפה להגיון יותר מידי פה.

לא זאת מור מהאחיות המוצלחות שלי
אהה
חחחחחחחחחחחחח וואי נקרעתי מכל הרפרנסים למועדון ארוחת הבוקר:-D
גם ליטל עם המונולוג על אבא שלו והמתנות בחנוכה:-D "לא מביאים מתנות בחנוכה כי זה לא כריסמס!":-D
ואז גם קלטתי שהוא לבוש כמו ההוא בסרט חחחחחחח
ואז יולי חח למי שפספס "תיכף אני אקיא את כל ארוחת הבוקר. שאכלתי במועדון":-D
אני בשוק ששמתי לב רק למונולוג ולא לכל השאר שכתבת פה |פנים||פנים||פנים| :-D
וגם איפשהו היה בנץ צועק "אתה לא יכול להתמודד עם האמת" שלא יודעת איזה סרט זה אבל הרפרנס אליו יותר מוכר מהסרט.
כן, כנ"ל.

didalf

Well-known member
(אבל האמת שהיה לי ילד כזה בכיתה בתיכון, שביום הראשון שלנו בתיכון כולנו חשבנו שהוא אח גדול בוגר של מישהו לפני שגילינו שהוא ילד בגיל שלנו)
חחחחחחחחחח די:-D

וואלה? לא זוכרת. אבל זה בסדר אני לא מצפה להגיון יותר מידי פה.
I guess🤷‍♀️

אני בשוק ששמתי לב רק למונולוג ולא לכל השאר שכתבת פה |פנים||פנים||פנים| :-D
היית מרוכזת מידי בצאט של יולי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ראיתי היום שלושה פרקים של האחיין שלי בנץ.
איפה המחיאות כפיים?

"אתם רוצים להגיד לי שאתם מכינים משהו מרצונכם החופשי שהוא עינוי?"
"הבנת את רוח החג.
הבנת את רוח כל החגים."

הקטע של השיחה עם חזי שבה הוא מדבר איתו בתרגומון של עברית לשפת עזים.

והקטע שהמן הרשע היה במקרה נוכח ושמע שיחת טלפון. זה כאילו טרופ ידוע, אבל אף אחד לא היה יכול לדמיין ככזה.
והם עושים לי בודי-שיימינג ב2021.

ו"אתה לא יכול להרוס את פורים - אתה לא גשם."

אוי ואיזה מסכן אלכס כשבנץ בוגד בו ככה.
וכל הסיפור עם התחפושות של דמויות גיבורי על שיש להם סרטים אבל רק אלכס כנראה מכיר אותם.
והקטע של ההשוואה המעולה בין באטמן ואיירון-מן והדבר האחר הזה.

"אוי תראו, זה יהודה איש קריות"
"איפה? הוא רוצה את האקס בוקס שלו חזרה?"

"במילותיו המפורסמות של פלטינום גאי, חוש העכביש שלי מעקצץ!"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הבדיחות על מתכנתים זומבים צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D
מצחיק מתכנתים כנראה...

אוקי, קצת עברתי על כל פרק 13 שוב כי רציתי להגיב על הכל וביזבזתי על זה הרבה זמן, אז אני אנסה להיות יותר פיקי
אוקי, תכלס פרק פחות מצחיק לדעתי מהפרק לפניו ואחריו.
אבל הקטע שבו אלכס אומר שסבתא שלו שעובדת קשה יום ולילה בשביל הכסף שלה... בתור יוטיוברית שעושה ביקורות על חטיפי כלבים.
זה גאוני.

התלמיד בשם בוקי הסמוי שהוא כמובן שוטר סמוי, אבל שם המשפחה שלו הוא באמת הסמוי. בבלרוסית "הסמוי" זה "שוטר סמוי".

ויש את כל קו העלילה על יוני שהולך לצד האפל של ההנהלה שהיה אולי בעצם יורת מידי און דה נוז.

זה מקום טוב להתוודות בו שגם אני חושב שתקופת החשמונאים זה חלק מרתק בהיסטוריה של העם שלנו. לא ברמה של מסיבת תחפושות... אבל באופן כללי.

אני לא יודע מתי או למה אבל מתישהו ראיתי את הקטע הזה שבו אולף נכנס למגמת המתדלקים הנטושה. ואז בלי קונטקסט לסדרה ההזויה הזאת זה הרגיש מאוד הזוי. זה עדיין הזוי, אבל לחלוטין מתאים לתיכון המוזר הזה.

הרבה קטעים מצחיקים בפרק - כמו גרי מסתובב בכיסא שוב ושוב, יוני עם בדיחות הפיראט, מגמת מתדלקים, יוני כולל בחברים שלו את תנין שהוא שם בלוקר של ליטל, השיר של גרי, כמה כולם בפאניקה כשיוני מודיע שהבגרות בהיסטוריה הוקדמה (חוץ מבנץ)
וכמובן ניצן - "העם דורש משהו עם שוטרים"
"זה מביא לי מלא עוקבים שאתה רב איתי. שלושה עוקבים זה מלא, נכון?"

אבל באמת שעם כל הצחוק אני אוהב שהסדרה גם מצליחה קצת לרגש כמו כשיוני מבין שלתלמידים שלו אכפת. קצת.

צפה בקובץ המצורף 131299

didalf

Well-known member
אז ראיתי היום שלושה פרקים של האחיין שלי בנץ.
איפה המחיאות כפיים?
וואו ניק מזל טוב באמת
אבל איך שרשרת לכאן לעזאזל?
ראית שהעתקת שוב לסוף אז אני גם מעתיקה לסוף למען הסדר

"אתם רוצים להגיד לי שאתם מכינים משהו מרצונכם החופשי שהוא עינוי?"
"הבנת את רוח החג.
הבנת את רוח כל החגים."
ו"אתה לא יכול להרוס את פורים - אתה לא גשם."
"במילותיו המפורסמות של פלטינום גאי, חוש העכביש שלי מעקצץ!"
:-D:-D:-D
מצחיק מתכנתים כנראה...
חחחחחח בהחלט

אני לא יודע מתי או למה אבל מתישהו ראיתי את הקטע הזה שבו אולף נכנס למגמת המתדלקים הנטושה. ואז בלי קונטקסט לסדרה ההזויה הזאת זה הרגיש מאוד הזוי. זה עדיין הזוי, אבל לחלוטין מתאים לתיכון המוזר הזה.
חחחח המגמת מתדלקים קורעת:-D
אתה כזה יוני.
חחחחחחחחחחחחח תכלס:-D
וואי איזה מעליב זה להגיד למישהו שהוא יוני. אבל גם נכון סליחה ניק:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו ניק מזל טוב באמת
אבל איך שרשרת לכאן לעזאזל?
כי אני אדיוט.
מה לא ברור?
ראית שהעתקת שוב לסוף אז אני גם מעתיקה לסוף למען הסדר
יפה מצידך
אתה כזה יוני.
וואי איזה מעליב זה להגיד למישהו שהוא יוני. אבל גם נכון סליחה ניק:-D
אז אתן לא מבינות מהחיים שלכן כי החשמונאים זה קול.
אבל ברצינות סיפור החשמונאים דורש לדעתי עיבוד לסדרת טלוויזיה.

זה משפחה רגילה שבה כל חמשת הבנים הופכים למנהיגי צבא מורדים. שמצליחים בעזרת חוכמה צבאית והרבה ערמומיות פוליטית אלא הופכים למלכים.
גם יש את האירוניה שהם נלחמים בהתייוונות (שזה תכלס להפוך להיות חילוניים) אבל מהר מאוד הם כבר הכי מתייוונים בעצמם (כולל שמות יווניים כמו הורקנוס)

כמה כולם בפאניקה כשיוני מודיע שהבגרות בהיסטוריה הוקדמה (חוץ מבנץ)
זה באמת טוב :-D
(ומעניין אם זה מזכיר לך את אותה סצינה שזה מזכיר לי, מסדרה אחרת...)
אממממ לא יודע.
משהו מקומיוניטי?

זה מזכיר לי משהו ששכחתי לציין על הפרק של פורים:
גם בקומיוניטי היה פרק שבו מסיבת תחפושות הופכת למתקפת זומבים. אומנם בדרך מאוד שונה, אבל קשה לי להאמין שזה מקרי.

didalf

Well-known member
לא.
סצינה שבה קבוצת אנשים נבהלים באופן היסטרי ממשהו וזה נורא מצחיק...
אולי עדי|חזיר| דווקא תזהה על מה חשבתי?
חחח לא יודעת כמעט כל סדרת קומדיה?
אבל מרגיש לי שאת מתכוונת לבאפי משומה|תוהה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא.
סצינה שבה קבוצת אנשים נבהלים באופן היסטרי ממשהו וזה נורא מצחיק...
אולי עדי|חזיר| דווקא תזהה על מה חשבתי?
כלומר קבוצה של אנשים שנכנסת לפאניקה מרגיש לי שהיה בכמה מקומות.
הנחתי שאת מתכוונת יותר ספציפית למקרה שבו קבוצה של אנשים נבהלת ככה חוץ מאחד ששמח.
אם לא אז אני מניח שאת חושבת על באפי. כי תמיד צריך לחשוב על באפי. ספציפית על פרק 6X08 טאבולה ראסה כשהחבורה מגלה שערפדים הם אמיתיים.

Lhuna3

Well-known member
אבל מרגיש לי שאת מתכוונת לבאפי משומה|תוהה|
אם לא אז אני מניח שאת חושבת על באפי. כי תמיד צריך לחשוב על באפי. ספציפית על פרק 6X08 טאבולה ראסה כשהחבורה מגלה שערפדים הם אמיתיים.
ברור!
1750193135478.png
ואל תגידו לי כל סדרת קומדיה אלא אם יש לכם דוגמה ספציפית לסצינת היסטריה קבוצתית דומה שהיא מספיק אייקונית בשביל לצפות מאחרים שיזכרו בה לאור זאת |שפם|

קבצים מצורפים

• 1750192940834.png
    1750192940834.png
    KB 221.6 · צפיות: 0

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו אחרי שזה נגמר אני פתאום קולט שזה היה פרק בקבוק.
ולא סתם אלא די ליטרלי פרק בקבוק כי בנץ החזיק את יוני בתוך משהו כמו בקבוק כדי לעשות עליו ניסוי.

אבל אני חשבתי שסוף סוף יש התקדמות בסיפור של יוני ושיא-גל אבל הוא לא באמת התוודה בפניה שהוא אוהב אותה.

אויו עכשיו אני קולט שבנץ שמע את יוני אומר שהוא מאוהב בנטע וזה גרם לו לנענע חזק את הקופסה.

בעיקרון פרק נחמד, אבל היו חסרים לי הדמויות של בני הנוער. אני פחות אוהב את המבוגרים של הסדרה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הופתעתי שלא עשו את נטע ליוליה.
אבל באמת העלילה של המגמות בתור המשפחות ששונאות אחת את השניה הייתה טובה.
גם אהבתי את זה שבשביל בנץ זה מרגיש מגוחך שהם שונאים אחד את השני בלי ממש סיבה (מרגיש רלוונטי לאיפה שאנחנו היום)(או תמיד)

גם אהבתי שהוא לא מבדיל בין המינים ורוצה לנשק כל אחד. אם כי זה כן היה מטריד אם הוא ויוני היו מתנשקים.

הקטע של יולי שקפואה רוב הפרק כי מישהו חשב שהיא נראית זקנה :-D

וזה שהרעיון של ניצן לחרבות זה הידיים הדביקות האלו.

קו העלילה של הניסוי של יוני היה הרבה פחות מעניין, אבל כן היה הורס שני הפקחים של מדעים שנלהבים בטירוף ממחלקת תיאטרון. ונותנים לזה הצדקות מוזרות כאילו יש קשר בין הנושאים.

שיא-גל מדגימה את כל רומיאו ויוליה חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D
זה באמת קטע מעולה.

didalf

Well-known member
ולא סתם אלא די ליטרלי פרק בקבוק כי בנץ החזיק את יוני בתוך משהו כמו בקבוק כדי לעשות עליו ניסוי.
חחחחחחחחחח תכלס:-D

בעיקרון פרק נחמד, אבל היו חסרים לי הדמויות של בני הנוער. אני פחות אוהב את המבוגרים של הסדרה
כן גם לי הם היו חסרים אני מעדיפה את הילדים.
אבל הסוף שהתגלה שהכל ניסוי של בנץ קורע:-D
ואז בסוף יש כזה קטעים מהעבודה שלו שהוא מתאר את הניסוי על "יוני השרקן" ו"שיא-גל השקרנית":-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי לא. ליטל גילה שהשם שלו זה שם של בת.
אוקי, הוא שכח את זה.

חבל לי שהוא גם שכח שבנץ הוא הבן של השטן. אני חושב שהיה יכול להיות נחמד אם אחד התלמידים יגלה (אולי עוד יקרה בעתיד).
אבל מה שמשמעותי זה שבנץ ונטע התוודאו על הרגשות שלהם אחד כלפי השני.
טכנית בנץ רק גילה עכשיו שיש לו רגשות.

אוי כל הסאגה עם המוח שלו שיוצא לפארק מים, תוקף מוכר טילונים, הולך לכלא, יוצא... :-D

גם ליוני הייתה עלילה ואיכשהו למרות שגם אני היום חולה לא הבעתי איתו הזדהות בעניין.
כן קצת הזדהות עם הקטע המורכב הזה של לבחור מתנה לחג ומגבלת הזמן לזה. אם כי אצלנו זה תמיד דרך מחשב.

Lhuna3

Well-known member
פרק 1X18
ליטל גילה שהשם שלו זה שם של בת.
מה שמעניין זה שבפרק הראשון/שני מאוד הצחיק אותי שקוראים לו ליטל, אבל עכשיו זה כבר מזמן נשמע לי לגמרי מתאים בתור שם של בן.
ככה זה תמיד קורה לי עם שמות כאלה. כאילו ליום אחד זה הכי משונה, אבל מהר מאוד מתרגלים לחשוב על זה ככה.

didalf

Well-known member
אוי לא. ליטל גילה שהשם שלו זה שם של בת.
אוקי, הוא שכח את זה.
חחחחחחחחחחחחחחחח:-D

אוי כל הסאגה עם המוח שלו שיוצא לפארק מים, תוקף מוכר טילונים, הולך לכלא, יוצא... :-D
כן:-D

כן קצת הזדהות עם הקטע המורכב הזה של לבחור מתנה לחג ומגבלת הזמן לזה. אם כי אצלנו זה תמיד דרך מחשב.
חחח לא הבנתי למה הוא לא מתקשר לשיא-גל שתרשום אותו וזהו זה דף נייר לא עשו שם איזה זיהוי.

מה שמעניין זה שבפרק הראשון/שני מאוד הצחיק אותי שקוראים לו ליטל, אבל עכשיו זה כבר מזמן נשמע לי לגמרי מתאים בתור שם של בן.
ככה זה תמיד קורה לי עם שמות כאלה. כאילו ליום אחד זה הכי משונה, אבל מהר מאוד מתרגלים לחשוב על זה ככה.
וואי כנל חחחח

למעלה