:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

didalf

Well-known member
Overcompensating פרק 1X06
טוב נכנסתי כדי לדעת אם יש טעם להמשיך ונראה לי שלא

גם הדרכים של בנצי לענות את ההורים (אם כי אני לא יודע מה הקטע עם +3 בטאקי)
זה מלא קלפים לקחת, דה!

הייתי אולי מספיק לראות יותר היום אבל עשו לי ולאחיינית שלי מסיבת יום הולדת משותפת. התמלאתי עוגה וגלידה וקיבלתי בובה קטנה של המנדלוריאן.
יאיי חמודים מזל טוב.
יפה שגם היא בטח קיבלה בובות ליומולדת:-D

didalf

Well-known member
סיימתי עונה 1
סיימתי גם
התכוונתי לראות רק פרק אחד אבל מסתבר שזה היה סיום עונה בשני חלקים אז כבר הייתי חייבת להשאר:-D

חחחחחחחחחח הסיום של בחזרה לעתיד!
מעניין אם באמת עונה 2 ימשיכו את זה או שזה היה רק סתם לקטע הזה.
חחחח כן

* אני הכי אוהבת את הדמות של יולי וזה למרות שאני לרוב לא אוהבת בכלל דמויות מסוגה, והן בדרך כלל לא ממש מצחיקות אותי (נגיד גם את קורדיליה לא אהבתי בעונות הראשונות והיא לא הצחיקה אותי), אבל היא לדעתי הכי מצחיקה פה.
טוב אני תמיד אוהבת (למרות שגם אני לא אהבתי את קורדי בהתחלה) אבל יולי באמת קורעת. אני אוהבת את הקול הצרוד שלה.

* כל פעם שאולאף מדבר פרק הרבה ובמיוחד אם סוף פרק מדבר אולאף, אז דיבור שלו נתקע לי בראש וקול פנימי לונה מתחיל לדבר אולאף.
חחחחחחחח:-D:-D

* אני משוגעת על לב של ארטישוק, איך בא לי לאכול את זה כשהעלה האחרון נשר!
איכ נראה מגעיל
אבל הצחיק אותי שזה כמו הורד ביפה והחיה רק בארטישוק:-D
ובכלל תמיד מצחיק אותי כשהם אומרים "בזבזת ארטישוק":-D

* פחות טוב: לפעמים טיפה מפריעה לי התרגומיות של הטקסטים, כלומר הם משתמשים המון באמריקאית מתורגמת מילולית, שזה דבר שאני בגדול לא מתה עליו והם קצת-קצת מגזימים עם זה לדעתי.
לא שמתי לב יש לך דוגמה?

* אני לא אגיד שאני נופלת מצחוק ממש מהסדרה הזאת. אבל אני נהניית מהטרלול. כאילו אני מרגישה שיש שם המון הברקות קטנות אבל אולי קצת חסר משהו לקשור אותן יחד לכדי משהו מבריק אחד גדול. לא בטוחה שמצליחה להסביר את כוונתי.
וואי אני נקרעת מצחוק מכל הקטעים הקטנים האלה זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי.
כאילו כן העלילות עצמן עלילות של סדרת ילדים סהכ אבל הבדיחות הקטנות מעולות.
* מגמת מתדלקים זה גאונות.
כן:-D

וואי נקרעתי כשליבי מפלצת לבה ( :-D ) עשתה כאילו לחשים וזה היה שמות של כל נבלי דיסני:-D:-D:-D.
וכמובן היו עוד מלא דברים שהצחיקו אותי ואני לא זוכרת אבל אני כן זוכרת את הדיאלוג הזה:
"תעשי לו רגשי"
"מה זה רגשי?"
"סוג של אורז"
"מה זה אורז?"
"לא יודע":-D:-D

keren or5

Well-known member
קודם כל יאיי שראית! |לב| |מאוהב|
חחחחחחחחחח הסיום של בחזרה לעתיד!
מעניין אם באמת עונה 2 ימשיכו את זה או שזה היה רק סתם לקטע הזה.
אני כמובן לא אענה על זה, אבל אם את רוצה להמשיך יש גם את כל עונה 2 וכמעט את כל 3 ביוטיוב. הנה הפלייליסט של עונה 2 למקרה שתרצי-
* אני הכי אוהבת את הדמות של יולי וזה למרות שאני לרוב לא אוהבת בכלל דמויות מסוגה, והן בדרך כלל לא ממש מצחיקות אותי (נגיד גם את קורדיליה לא אהבתי בעונות הראשונות והיא לא הצחיקה אותי), אבל היא לדעתי הכי מצחיקה פה.
* ניצן היא מתוקה מהחיים.
* כל פעם שאולאף מדבר פרק הרבה ובמיוחד אם סוף פרק מדבר אולאף, אז דיבור שלו נתקע לי בראש וקול פנימי לונה מתחיל לדבר אולאף.
מעניין שאלו הדמויות שהתחברת אליהן, אני גם אוהבת אותן, אבל מעניין שאלו הכי בולטות לך, ומה שכתבת על אולף :-D
* גלעד כהנא (מוזיקאי שאני מעריצה ככותב ומלחין, סולן הג'ירפות) נתן הופעה טובה בתפקיד פולי, אבל אהבתי במיוחד את הסצינה שהוא מתחזה ליוני והשחקן של יוני חיקה אותו יפה.
כן זה היה מעניין לראות אותו שם (וגם אני אוהבת את המוזיקה שלו גם בסולו וגם בג'ירפות)- בכלל, זה כ"כ מוזר בישראל שסולנים של להקות רוק גם משחקים בסדרות כאלה- וזה כמובן מביא אותי לדוגמא היותר ברורה של מאוד כהן בתור השטן ההיפי- שבעיני הדמות שלו היא שיחק אדיר, וזה ממש מרגיש שזה נכתב עבורו, וזה עוד דמות שאני מתה עליה, וקשה לבחור כי יש המון דמויות מעולות. אורי ורד בתור בנץ גם ממש אדיר בעיני. אני בכלל לא הכרתי אותו, אבל אחרי שראיתי את עונה 1, אחיין שלי אמר לי שיש לו ערוץ יוטיוב, וכנראה הוא היה מפורסם משם, אבל הוא ממש עושה את בנץ מעולה, כולל ממש כל תנועות הגוף וכל הקטע שהוא לא מבין איך דברים עובדים, זה פשוט מעולה. התפקיד תפור עליו.
זה מעניין ראיתי איתו ראיון פעם ושאלו אותו אם הוא התרגש לשחק עם מאור כהן ודוב נבון שהם שחקנים קומיים עם רזומה דיי ענק (לפחות אני במקומו בייתי בטח ממש מתרגשת לעבוד עם מאור כהן), והוא אמר שכן, אבל שהוא דווקא יותר התרגש מלעבוד עם גיתית פישר (המנהלת). אני יודעת שהיא דיי מפורסמת עוד לפני שראיתי את הסדרה אבל לא ראיתי אותה בשום דבר חוץ מקצת בארץ נהדרת, אבל ידעתי שהיא מאוד מפורסמת בעיקר בקרב ילדים (אוי אני נשמעת זקנה), והתשובה שלו באמת מראה לי כמה יש פער דורות ביני לבין ילדים מהדור שלו. בצפייה הזאת גם אהבתי הרבה יותר את שיא-גל ממה שאהבתי מקודם, לא יודעת, לא שמתי לב כמה היא חמודה ומצחיקה קודם (ואני מכירה אותה מהמם של בני גורן).
* זה מצחיק שכשליוני יש את כאילו "הדיאלוג הפנימי" בין הקול של הטוב והרע אז השטן הוא בתפקיד הקול של הטוב (ומי שגילינו בסוף שהוא השוטר של גן עדן בתור הקול של הרע).
חחח כן, זה מעולה!
* פחות טוב: לפעמים טיפה מפריעה לי התרגומיות של הטקסטים, כלומר הם משתמשים המון באמריקאית מתורגמת מילולית, שזה דבר שאני בגדול לא מתה עליו והם קצת-קצת מגזימים עם זה לדעתי.
אני חושבת שאני קצת מבינה על מה את מדברת. אין ספק שהסדרה הזאת הושפעה מאוד מהסיטקומים של של סינגל קאמרה שהתחילו להיות פופולארים מתישהו בשנות ה-2000, בניגוד לסיטקומים של ארבע מצלמות שהיו דיי שולטים עד אז בתור הז'אנר של סיטקום טלוויזיוני (אלו שהיו מצולמים מול קהל והיה בהם את הצחוקים וכו'), הסדרה הזאת מרגישה שואהבת הרבה לא רק מהמקום הטוב והמקומיוניטי שהזכרתי, בעיני היא שואהבת הרבה מסקראבס, המשרד, מחלקת גנים ונוף, משפחה בהפרעה ועוד הרבה מהז'אנרים האלה, ורואים את זה בשפה הקולעית שלה עד לרמת הגגים (למשל יש את הגג הזה ששייך לסיטקומים האלה של דמות אומרת משהו שקרה ואז יש שוט כזה לפלשבק קטן שמראה למה היא מתכוונת), ויש המון דוגמאות רבות מדי כדי לספור. אני חושבת שאני דווקא צחקתי הרבה בסדרה אבל גם הגאגים שלו הצחיקו אותי, חשבתי שהם מאוד מקוריים גם אם הם לא פגעו, אני כ"כ אוהבת שרואים שאפשר לעשות סדרה ישראלית בסיגנון כזה ולא חייבים להתפשר על סדרות עבשות כמו סברי מרנן. אני לא אומרת שזו הסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי, אבל זו ללא ספק הסדרה הישראלית הכי כייפית ומטורללת (בקטע טוב) שראיתי. ואני זוכרת שכשכתבתי עליה לראשונה אמרתי שבעיני כאן 11 עוקפת את כל הערוצים הישראלים בסיבוב והסדרה הזאת מראה את זה. גם אני יודעת שיש הרבה יותר תוכן מתוסרט בערוץ הזה מערוצים אחרים. הנגישות מדהימה, ואפשר לראות את הכל ביוטיוב בלי פרסומות (אם יש לך חוסם פרסומות), ויש בה משהו הרבה יותר מונגש לדור הצעיר, והכי חשוב אולי בעיני, זה ממש נראה שכל מי שמעורב בסדרה הזאת מהשחקנים עד לצוות שמאחורי הקלעים- באמת מנסה לעשות משהו יצירתי ומצחיק ומטורלל וכייפי ולא יודעת, זה ממש מגניב בעיני. כאילו שוב- תשבו את זה ל"קומדיה" בסיגנון סברי מרנן, שהיא כ"כ מרגישה כמו מוצר ביינוני שמיועד לאנשים זקנים שאין להם משהו אחר לראות).
אני מסכימה שלא תמיד הכל עובד, זה דיי נכון לרוב הסדרות, במיוחד סדרות כאלה שהרבה פעמים מתפרעות לגמרי עם הטירוף שלהם, אבל שוב בעיני יש כ"כ הרבה יתרונות על חסרונות שגם שיש משהו שאני לא אוהבת אני עדיין שמחה שהסדרה הזאת קיימת.
אה אגב, אני שמחה שהם עשו שילוב של משהו שגם לא רואים הרבה יותר, שזה עונה שיש בה פרקים של סטאנד אלון לגמרי (ושהרבה פעמים הם מודעים לעצמם ולטרופים של פרקים בסדרות טלוויזיה), אבל מצד שני יש גם עלילה שמתמשכת. זה משהו שלדעתי מאוד מושפע מקומיוניטי שבמיוחד בעונות הראשונות היו להם הרבה פרקי סטאנד אלון מעולים (כמו פרק הבקבוק).
יש הרבה פרקים טובים בעונה הראשונה, אני חושבת שהאהובים עלי הם פרק 16 (הפרק שאנחנו מגלים שכל מה שקרה בו בסוף היה לא אמיתי כי זה היה ביוטיופ של בנץ שהוא היה אמור לעשות על חיות ובחר לעשות על בני אדם :-D) ופרק 18 (כשליטל אוכל מתפוח הידע, זה היה פרק ממש מצחיק, ובמיוחד אהבתי את הגג שכל הזמן עוברים למוח של בנץ ויש למוח שלו עלילה משל עצמו, כזה פסיכי :-D)
עדי וניק אני שמחה שגם אתם עדיין רואים! אני לא מגיבה כי התגובות ממש קצרות, וגם כי יש מלא פרקים ולמרות שראיתי את עונה 1 כמה פעמים כבר, אני עדיין לא זוכרת ממש כל פרק, אז לא תמיד אני זוכרת בדיוק על מה אתם מדברים. בקיצור, אני אשמח אם תמשיכו לכתוב מדי פעם מה חשבתם עם פרקים (לא חייבים כמובן, אבל אני אשמח לקרוא!)

didalf

Well-known member
בכלל, זה כ"כ מוזר בישראל שסולנים של להקות רוק גם משחקים בסדרות כאלה-
גם גל תורן באחיות המוצלחות שלי ועוד דברים.
שמעי מדינה קטנה אי אפשר להתפרנס רק מדבר אחד פה:-D
ומאור כהן האמת כבר שנים בארץ נהדרת אני מכירה אותו יותר כשחקן מאשר זמר האמת.

אבל הוא ממש עושה את בנץ מעולה, כולל ממש כל תנועות הגוף וכל הקטע שהוא לא מבין איך דברים עובדים, זה פשוט מעולה. התפקיד תפור עליו.
ממש מעולה|כתר|

אני יודעת שהיא דיי מפורסמת עוד לפני שראיתי את הסדרה אבל לא ראיתי אותה בשום דבר חוץ מקצת בארץ נהדרת, אבל ידעתי שהיא מאוד מפורסמת בעיקר בקרב ילדים (אוי אני נשמעת זקנה), והתשובה שלו באמת מראה לי כמה יש פער דורות ביני לבין ילדים מהדור שלו. בצפייה הזאת גם אהבתי הרבה יותר את שיא-גל ממה שאהבתי מקודם, לא יודעת, לא שמתי לב כמה היא חמודה ומצחיקה קודם (ואני מכירה אותה מהמם של בני גורן).
חחחחחח "המם של בני גורן" כן זאת היא:-D
באמת רציתי לציין שזה מצחיק שהיא וגיתיתי פישר משחקות פה ביחד כי הן בסטיז שתיהן ביחד עשו את התוכנית הזאת זאת וזאתי שממנה בין השאר המם של בני גורן.

אני חושבת שהאהובים עלי הם פרק 16 (הפרק שאנחנו מגלים שכל מה שקרה בו בסוף היה לא אמיתי כי זה היה ביוטיופ של בנץ שהוא היה אמור לעשות על חיות ובחר לעשות על בני אדם :-D)
דווקא זה נראה לי אחד הפרקים שפחות אהבתי כי הוא התמקד רק במבוגרים והיה קצת משעמם. החזירו את הילדים!
אבל הסוף שהסתבר שזה הביוטופ של בנץ היה קורע. ואז "החלפתי אתכם בשרקן במילא אתם אותו דבר בשבילי":-D
ואז בסוף יש כזה קטעים מהביוטופ שלו עם תיאורים של "השרקן יוני" ו"השרקנית שיא-גל":-D

ובמיוחד אהבתי את הגג שכל הזמן עוברים למוח של בנץ ויש למוח שלו עלילה משל עצמו, כזה פסיכי :-D)
כן:-D
כמה הוא עבר שם המסכן:-D

אני חושבת שאני קצת מבינה על מה את מדברת. אין ספק שהסדרה הזאת הושפעה מאוד מהסיטקומים של של סינגל קאמרה שהתחילו להיות פופולארים מתישהו בשנות ה-2000, בניגוד לסיטקומים של ארבע מצלמות שהיו דיי שולטים עד אז בתור הז'אנר של סיטקום טלוויזיוני (אלו שהיו מצולמים מול קהל והיה בהם את הצחוקים וכו'), הסדרה הזאת מרגישה שואהבת הרבה לא רק מהמקום הטוב והמקומיוניטי שהזכרתי, בעיני היא שואהבת הרבה מסקראבס, המשרד, מחלקת גנים ונוף, משפחה בהפרעה ועוד הרבה מהז'אנרים האלה, ורואים את זה בשפה הקולעית שלה עד לרמת הגגים (למשל יש את הגג הזה ששייך לסיטקומים האלה של דמות אומרת משהו שקרה ואז יש שוט כזה לפלשבק קטן שמראה למה היא מתכוונת), ויש המון דוגמאות רבות מדי כדי לספו
לגמרי. יש לסדרה הזאת סגנון עשייה אמריקאי זה אני גם חשבתי אבל הם עושים את זה מעולה בעיניי. סופסוף באמת למדנו מהאמריקאים לעשות קומדיות.

ואני זוכרת שכשכתבתי עליה לראשונה אמרתי שבעיני כאן 11 עוקפת את כל הערוצים הישראלים בסיבוב והסדרה הזאת מראה את זה. גם אני יודעת שיש הרבה יותר תוכן מתוסרט בערוץ הזה מערוצים אחרים. הנגישות מדהימה, ואפשר לראות את הכל ביוטיוב בלי פרסומות (אם יש לך חוסם פרסומות), ויש בה משהו הרבה יותר מונגש לדור הצעיר, והכי חשוב אולי בעיני, זה ממש נראה שכל מי שמעורב בסדרה הזאת מהשחקנים עד לצוות שמאחורי הקלעים- באמת מנסה לעשות משהו יצירתי ומצחיק ומטורלל וכייפי ולא יודעת, זה ממש מגניב
לגמרי כאן11 זה הדבר הכי טוב שנוצר כאן.

עדי וניק אני שמחה שגם אתם עדיין רואים! אני לא מגיבה כי התגובות ממש קצרות,
כן חח לרוב אין לי מה להגיד חוץ מלציין דברים שממש הצחיקו אותי

keren or5

Well-known member
גם גל תורן באחיות המוצלחות שלי ועוד דברים.
שמעי מדינה קטנה אי אפשר להתפרנס רק מדבר אחד פה:-D
ומאור כהן האמת כבר שנים בארץ נהדרת אני מכירה אותו יותר כשחקן מאשר זמר האמת.
תכלס, לגבי זה שבישראל כל המפורסמים עושים הכל :-D כי גם כשאתה זמר מצליח בישראל אתה לא מרוויח המון.
אני גם כבר לא יודעת אם להחשיב את מאור כהן כמוזיקאי או כקומיקאי. אבל ההבדל בין זה לבין דן תורן באחיות המוצלחות שלי, זה שהאחיין שלי בנץ היא סדרה שמרגישה לי הרבה יותר מיועדת לילדים (ואני לא אומרת את זה כדבר רע בהכרח), אבל האחיות המוצלחות שלי לא מרגישה לי סדרה לילדים, ואני יודעת על עוד כמה דברים שהם גם גל תורן שיחק וגם גלעד כהנא שיחק, אבל יש משהו קצת יותר משעשע שהם עושים דמויות בסדרת ילדים, לא יודעת למה. זה כמו שלא יודעת, הסולן של גרין דיי היה עושה תפקיד בגלי או משהו :-D
אגב שוב זאת ממש לא ירידה על הסדרה שהיא סדרת ילדים, כי זה לא דבר רע בכלל בעיני, זאת פשוט סדרה שילדים דיי קטנים יכולים לראות ולהינות ממנה אבל בעיני שווה גם למבוגרים לראות (כמו סרטי דיסני).
במקרה של מאור כהן, הוא תמיד היה הרבה דברים בבת אחת, עוד בשנות ה-90 כשהוא כנראה היה ידוע יותר כרוקיסט מגניב, כבר אז הוא עשה את השיר חכם בשמש לערוץ הילדים. אין ישראל כזאת שכונה לפעמים.
חחחחחח "המם של בני גורן" כן זאת היא:-D
באמת רציתי לציין שזה מצחיק שהיא וגיתיתי פישר משחקות פה ביחד כי הן בסטיז שתיהן ביחד עשו את התוכנית הזאת זאת וזאתי שממנה בין השאר המם של בני גורן.
זהו, זכרתי שהייתה להן איזה תוכנית יחד שתיהן כי נראה לי הפשוטע שם מלא ממים משם פעם. אבל אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזאת.
אבל הסוף שהסתבר שזה הביוטופ של בנץ היה קורע. ואז "החלפתי אתכם בשרקן במילא אתם אותו דבר בשבילי":-D
ואז בסוף יש כזה קטעים מהביוטופ שלו עם תיאורים של "השרקן יוני" ו"השרקנית שיא-גל":-D
:-D כן זה היה מעולה
לגמרי. יש לסדרה הזאת סגנון עשייה אמריקאי זה אני גם חשבתי אבל הם עושים את זה מעולה בעיניי. סופסוף באמת למדנו מהאמריקאים לעשות קומדיות.
נכון.
לגמרי כאן11 זה הדבר הכי טוב שנוצר כאן.
|כן|
כן חח לרוב אין לי מה להגיד חוץ מלציין דברים שממש הצחיקו אותי
הקטע שיש המון בדיחות שהן ברקע, כמו למשל כל השלטים המצחיקים שלקחו אותם ממקומות אחרים ושינו אותם שיתאימו לדברים, או מלא ראנינג גאגס שלא שמים לב אליהם בצפייה ראשונה. אם זאת הייתה סדרה אמריקאית כבר מזמן היו שרשורי פלצת ברדיט על כל הדברים האלה. במובן הזה זה מזכיר לי את בוג'אק הורסמן שגם שם יש כ"כ הרבה בדיחות של משחקי מילים ובדיחות ברקע ודברים כאלה שלא הייתי שמה לב אליהם בחיים אם לא כל המעריצים המושבעים היו קולטים אותם ושמים בכל מיני קבוצות, ואני כל פעם מגלה מחדש משהו כזה שלא שמתי לב אליו קודם. וגם בצפיות חוזרות בבנץ אני מגלה עוד כאלה (אבל בטח יש גם המון שאני מפספסת).
מזה שענית על ההודעה הזאת אני מבינה שסיימת את העונה נכון? (אי אפשר לדעת איתך :-D)

didalf

Well-known member
אבל ההבדל בין זה לבין דן תורן באחיות המוצלחות שלי, זה שהאחיין שלי בנץ היא סדרה שמרגישה לי הרבה יותר מיועדת לילדים (ואני לא אומרת את זה כדבר רע בהכרח), אבל האחיות המוצלחות שלי לא מרגישה לי סדרה לילדים, ואני יודעת על עוד כמה דברים שהם גם גל תורן שיחק וגם גלעד כהנא שיחק, אבל יש משהו קצת יותר משעשע שהם עושים דמויות בסדרת ילדים, לא יודעת למה. זה כמו שלא יודעת, הסולן של גרין דיי היה עושה תפקיד בגלי או משהו :-D
אהה אוקי הבנתי אותך
ניסיתי לחשוב על זמרים בסדרות ילדים ונהיה לי בלאק אאוט הדבר היחיד שעלה לי זה שאקירה במכשפים מווברלי פלייס:-D
בטוח היה עוד.

אגב שוב זאת ממש לא ירידה על הסדרה שהיא סדרת ילדים, כי זה לא דבר רע בכלל בעיני, זאת פשוט סדרה שילדים דיי קטנים יכולים לראות ולהינות ממנה אבל בעיני שווה גם למבוגרים לראות (כמו סרטי דיסני).
לפעמים בתכנים לילדים מסתתרים הדברים הכי טובים.
אגב בנוסף לכל ההורים הרוחניים של הסדרה הזאת הייתי מוסיפה גם את הפיג'מות. סדרת הילדים הכי מטורללת וגאונית שהייתה פה וקאלט של דור שלם.

במקרה של מאור כהן, הוא תמיד היה הרבה דברים בבת אחת, עוד בשנות ה-90 כשהוא כנראה היה ידוע יותר כרוקיסט מגניב, כבר אז הוא עשה את השיר חכם בשמש לערוץ הילדים.
שיר מושלם אני משתלדת ליישם כל הזמן
אין ישראל כזאת שכונה לפעמים.
לגמרי:-D

זהו, זכרתי שהייתה להן איזה תוכנית יחד שתיהן כי נראה לי הפשוטע שם מלא ממים משם פעם. אבל אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזאת.
אני גם לא ראיתי חחח רק ראיתי קטעים בעיקר אצל הפשוטע באמת

הקטע שיש המון בדיחות שהן ברקע, כמו למשל כל השלטים המצחיקים שלקחו אותם ממקומות אחרים ושינו אותם שיתאימו לדברים, או מלא ראנינג גאגס שלא שמים לב אליהם בצפייה ראשונה. אם זאת הייתה סדרה אמריקאית כבר מזמן היו שרשורי פלצת ברדיט על כל הדברים האלה. במובן הזה זה מזכיר לי את בוג'אק הורסמן שגם שם יש כ"כ הרבה בדיחות של משחקי מילים ובדיחות ברקע ודברים כאלה שלא הייתי שמה לב אליהם בחיים אם לא כל המעריצים המושבעים היו קולטים אותם ושמים בכל מיני קבוצות, ואני כל פעם מגלה מחדש משהו כזה שלא שמתי לב אליו קודם. וגם בצפיות חוזרות בבנץ אני מגלה עוד כאלה (אבל בטח יש גם המון שאני מפספסת).
וואי אני לגמרי צריכה שמישהו ירכז לי את הדברים האלה.
גם כי אני מתעצלת חחח למשל קלטתי שכתוב דברים מצחיקים בביוטופ של בנץ על ה"שרקנים" אבל התעצלתי לעצור ולנתח את זה. צחקתי רק ממה שקלטתי ובטח יש עוד.
מזה שענית על ההודעה הזאת אני מבינה שסיימת את העונה נכון? (אי אפשר לדעת איתך :-D)
ווי חצופית אני הגבתי ללונה לפנייך!|למטה|
סיימתי גם
התכוונתי לראות רק פרק אחד אבל מסתבר שזה היה סיום עונה בשני חלקים אז כבר הייתי חייבת להשאר:-D

Lhuna3

Well-known member
אז ככה:
אני כמובן לא אענה על זה, אבל אם את רוצה להמשיך יש גם את כל עונה 2 וכמעט את כל 3 ביוטיוב. הנה הפלייליסט של עונה 2 למקרה שתרצי-
ברור שאני ממשיכה, כבר התחלתי אתמול חחחחחח ותודה! |חיבוק|
מעניין שאלו הדמויות שהתחברת אליהן, אני גם אוהבת אותן, אבל מעניין שאלו הכי בולטות לך, ומה שכתבת על אולף :-D
זה דווקא לא בהכרח שהן הכי בולטות לי או משהו, סתם כתבתי הערות אקראיות שהי לי :-D
כמובן שבנץ הוא הדמות הכי בולטת.
ונטע שהיא בתפקיד "הנורמלית".
ורוב הדמויות בתכלס טובות.
כן זה היה מעניין לראות אותו שם (וגם אני אוהבת את המוזיקה שלו גם בסולו וגם בג'ירפות)- בכלל, זה כ"כ מוזר בישראל שסולנים של להקות רוק גם משחקים בסדרות כאלה- וזה כמובן מביא אותי לדוגמא היותר ברורה של מאוד כהן בתור השטן ההיפי- שבעיני הדמות שלו היא שיחק אדיר, וזה ממש מרגיש שזה נכתב עבורו,
הוא בהחלט ליהוק בול :-D
אורי ורד בתור בנץ גם ממש אדיר בעיני. אני בכלל לא הכרתי אותו, אבל אחרי שראיתי את עונה 1, אחיין שלי אמר לי שיש לו ערוץ יוטיוב, וכנראה הוא היה מפורסם משם, אבל הוא ממש עושה את בנץ מעולה, כולל ממש כל תנועות הגוף וכל הקטע שהוא לא מבין איך דברים עובדים, זה פשוט מעולה. התפקיד תפור עליו.
נראה לי שניק או מישהו אחר פעם הביא בשאלון החודשי סרטון או כמה שלו (רגע בעצם אולי זאת היית את?) אז משם זכרתי אותו קצת, וכן, אני מסכימה שזה גם יושב עליו בול והוא פשוט בנץ כזה חחחח
זה מעניין ראיתי איתו ראיון פעם ושאלו אותו אם הוא התרגש לשחק עם מאור כהן ודוב נבון
דוב נבון? טוב אני מניחה שהוא בעונה 2 או 3 כי עוד לא ראיתי אותו בסדרה למיטב זכרוני.
גיתית פישר (המנהלת). אני יודעת שהיא דיי מפורסמת עוד לפני שראיתי את הסדרה אבל לא ראיתי אותה בשום דבר חוץ מקצת בארץ נהדרת, אבל ידעתי שהיא מאוד מפורסמת בעיקר בקרב ילדים (אוי אני נשמעת זקנה), והתשובה שלו באמת מראה לי כמה יש פער דורות ביני לבין ילדים מהדור שלו.
וואי לגמרי. כאילו אני כן מרגישה שהיא מאוד מוכרת לי (ושחקנית אדירה) אבל לא זוכרת במה עוד ראיתי אותה.
אני חושבת שאני קצת מבינה על מה את מדברת. אין ספק שהסדרה הזאת הושפעה מאוד מהסיטקומים של של סינגל קאמרה שהתחילו להיות פופולארים מתישהו בשנות ה-2000, בניגוד לסיטקומים של ארבע מצלמות שהיו דיי שולטים עד אז בתור הז'אנר של סיטקום טלוויזיוני (אלו שהיו מצולמים מול קהל והיה בהם את הצחוקים וכו'), הסדרה הזאת מרגישה שואהבת הרבה לא רק מהמקום הטוב והמקומיוניטי שהזכרתי, בעיני היא שואהבת הרבה מסקראבס, המשרד, מחלקת גנים ונוף, משפחה בהפרעה ועוד הרבה מהז'אנרים האלה, ורואים את זה בשפה הקולעית שלה עד לרמת הגגים (למשל יש את הגג הזה ששייך לסיטקומים האלה של דמות אומרת משהו שקרה ואז יש שוט כזה לפלשבק קטן שמראה למה היא מתכוונת), ויש המון דוגמאות רבות מדי כדי לספור.
ללא ספק!
אני חושבת שאני דווקא צחקתי הרבה בסדרה אבל גם הגאגים שלו הצחיקו אותי, חשבתי שהם מאוד מקוריים גם אם הם לא פגעו, אני כ"כ אוהבת שרואים שאפשר לעשות סדרה ישראלית בסיגנון כזה ולא חייבים להתפשר על סדרות עבשות כמו סברי מרנן. אני לא אומרת שזו הסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי, אבל זו ללא ספק הסדרה הישראלית הכי כייפית ומטורללת (בקטע טוב) שראיתי.
בעניין הזה היא קצת מזכירה לי קומדיות בריטיות מטורללות כמו Green Wing, למרות ששם זה הרבה יותר קיצוני (והכי לא לילדים). זה גם בקטע טוב כמובן.
ואני זוכרת שכשכתבתי עליה לראשונה אמרתי שבעיני כאן 11 עוקפת את כל הערוצים הישראלים בסיבוב והסדרה הזאת מראה את זה.
אה על זה אין שום ויכוח.
תשבו את זה ל"קומדיה" בסיגנון סברי מרנן, שהיא כ"כ מרגישה כמו מוצר ביינוני שמיועד לאנשים זקנים שאין להם משהו אחר לראות).
אין מה להשוות, סברי מרנן זה מוצר הכי מיושן מהז'אנר, זה ברמה של סיטקום משנות ה-80 לכל היותר (למרות שגם היום עוד נעשים גם בארה"ב סיטקומים כאלו, אנחנו פשוט לא האנשים שצופים בהם).
אני מסכימה שלא תמיד הכל עובד, זה דיי נכון לרוב הסדרות, במיוחד סדרות כאלה שהרבה פעמים מתפרעות לגמרי עם הטירוף שלהם, אבל שוב בעיני יש כ"כ הרבה יתרונות על חסרונות שגם שיש משהו שאני לא אוהבת אני עדיין שמחה שהסדרה הזאת קיימת.
אני אבהיר שאין שם שום דבר שאני לא אוהבת, אני מבינה כאילו נשמעתי ביקורתית כי חסר לי משהו, אבל ממה שכן יש אני נהניית.

Lhuna3

Well-known member
איזה סדרה זאת? (אה הבנתי :-D לאמשנה!)

כן זה היה אחד הסיומים הטובים, שיש את השרקנים עם הג'חנון והכל :-D

חחח לונה הוא היה בפרק הראשון זה המנהל שפרש
אהההההההה חחחחחחחחחחחחחח טוב עברו איזה שלושה ימים מאז שצפיתי בזה את לא מצפה ממני לזכור!
שיר מושלם אני משתלדת ליישם כל הזמן
אהמ אהמ... התחלת כבר לשים קרם הגנה או שאת עדיין מפונקת "לא נעים לי המרקם"??

LeAnnDyIan

Well-known member
|מובך|
תביאי את מאור כהן לנזוף בי הוא השטן עכשיו.
אבל אני כן לוקחת כובע לכל מקום שיש בו פוטנציאל שמש אז זה התקדמות!

אבל את רוצה להגיד שכ-ל פעם שאת יוצאת מהבית את שמה קרם הגנה???
יואו יא תחת כן. כל פעם שאת יוצאת מהבית את צריכה מקדם הגנה.
כשאת נוסעת באוטו והשמש פוגעת בך- את צריכה מקדם הגנה.
למעשה גם אם את יושבת מול מסכים כל היום שפולטים קרינה את צריכה מקדם הגנה.
תתגברי על הטרלול שלך. את כבר לא פג. תמרחי קרם הגנה🤬🤬🤬🤬

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוב נבון? טוב אני מניחה שהוא בעונה 2 או 3 כי עוד לא ראיתי אותו בסדרה למיטב זכרוני.
חחח לונה הוא היה בפרק הראשון זה המנהל שפרש
הוא גם היה בעוד פרק בהמשך העונה - בפלאשבק לשנות ה90

עדי וניק אני שמחה שגם אתם עדיין רואים! אני לא מגיבה כי התגובות ממש קצרות, וגם כי יש מלא פרקים ולמרות שראיתי את עונה 1 כמה פעמים כבר, אני עדיין לא זוכרת ממש כל פרק, אז לא תמיד אני זוכרת בדיוק על מה אתם מדברים. בקיצור, אני אשמח אם תמשיכו לכתוב מדי פעם מה חשבתם עם פרקים (לא חייבים כמובן, אבל אני אשמח לקרוא!)
אני ממש שמח שהתעקשת איתנו על הסדרה הזאת. באמת טירוף מבדר.
ולמרות שקצת עצוב לי שאני לא יכול לקרוא את התגובות של לונה ועדי שרצו קדימה, אני כן שמח דווקא שאני רואה לא יותר מפרק ליום וגם כותב על כל פרק.
חבל שיש ימים (כמו היום) שגם לא יוצא לי אפילו פרק אחד, אבל לפחות אני מושך את הכיף.
אני שמח שאת קוראת את מה שאני כותב, אבל אני מבין למה זה לא נוח להגיב ככה במרחק של זמן.

האמת שלאור כמות ההודעות על הסדרה אולי באמת היה הגיוני לפתוח שרשור שלם עבורה.

keren or5

Well-known member
אבל הצחיק אותי שזה כמו הורד ביפה והחיה רק בארטישוק:-D
ובכלל תמיד מצחיק אותי כשהם אומרים "בזבזת ארטישוק":-D
נכון! על שניהם :-D
וואי אני נקרעת מצחוק מכל הקטעים הקטנים האלה זאת אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי.
ייאיי
וואי נקרעתי כשליבי מפלצת לבה ( :-D ) עשתה כאילו לחשים וזה היה שמות של כל נבלי דיסני:-D:-D:-D.
כן זה היה מעולה :-D
אהה אוקי הבנתי אותך
ניסיתי לחשוב על זמרים בסדרות ילדים ונהיה לי בלאק אאוט הדבר היחיד שעלה לי זה שאקירה במכשפים מווברלי פלייס:-D
אין לי מושג מה זאת הסדרה הזאת, אבל שאקירה היא זמרת פופ אז זה לא אותו דבר כזה מרגיש לי
אגב בנוסף לכל ההורים הרוחניים של הסדרה הזאת הייתי מוסיפה גם את הפיג'מות. סדרת הילדים הכי מטורללת וגאונית שהייתה פה וקאלט של דור שלם.
אני מתביישת להגיד שלא ראיתי |מובך| אבל שמעתי שהיא טובה
ווי חצופית אני הגבתי ללונה לפנייך!|למטה|
אופס פיספסתי את ההודעה הזאת ;-#|מובך|
נראה לי שניק או מישהו אחר פעם הביא בשאלון החודשי סרטון או כמה שלו (רגע בעצם אולי זאת היית את?) אז משם זכרתי אותו קצת, וכן, אני מסכימה שזה גם יושב עליו בול והוא פשוט בנץ כזה חחחח
כן זה היה אני
בעניין הזה היא קצת מזכירה לי קומדיות בריטיות מטורללות כמו Green Wing, למרות ששם זה הרבה יותר קיצוני (והכי לא לילדים). זה גם בקטע טוב כמובן.
וואלה, לא שמעתי עליה אף פעם.
אין מה להשוות, סברי מרנן זה מוצר הכי מיושן מהז'אנר, זה ברמה של סיטקום משנות ה-80 לכל היותר (למרות שגם היום עוד נעשים גם בארה"ב סיטקומים כאלו, אנחנו פשוט לא האנשים שצופים בהם).
|כן|
אהההההההה חחחחחחחחחחחחחח טוב עברו איזה שלושה ימים מאז שצפיתי בזה את לא מצפה ממני לזכור!
:-D
אני ממש שמח שהתעקשת איתנו על הסדרה הזאת. באמת טירוף מבדר.
ייאיי
בגלל זה כתבתי "משתדלת" ולא "מיישמת"|מובך|
אני משתדלת יותר לשים קרם הגנה לפנים קניתי משהו קוריאני שיש לו ריח נעים יותר ומרקם פחות מגעיל.
אבל גם זה לא תמיד.
כאילו כמובן שאם אני אלך לים או לטיול או משהו אני אשים קרם הגנה אני עדיין אדם בגוון ערפד אבל סתם ככה ברחוב לא.
אני איתך, אני בחיים לא אשים סתם ככה ביום יום, יש לי עוד טראומות שהייתי קטנה ואמא שלי הכריחה אותי למרוח כל יום לבית ספר ושנאתי את זה כי הרחתי כל היום כמו קרם שיזוף.

didalf

Well-known member
אני מתביישת להגיד שלא ראיתי |מובך| אבל שמעתי שהיא טובה [הפיג'מות]
טוב את זקנה במקרה הזאת:-D

אני איתך, אני בחיים לא אשים סתם ככה ביום יום, יש לי עוד טראומות שהייתי קטנה ואמא שלי הכריחה אותי למרוח כל יום לבית ספר ושנאתי את זה כי הרחתי כל היום כמו קרם שיזוף.
אוי|נחמה|

Lhuna3

Well-known member
אבל את רוצה להגיד שכ-ל פעם שאת יוצאת מהבית את שמה קרם הגנה???
את אומרת את זה כאילו זה דבר כל כך מופרך לעשות, אבל יש המון המון נשים שלא יוצאות מהבית בלי להתאפר, נגיד, ואני בטוחה שלרבות מהן זה לוקח יותר זמן ממה שלוקח לי למרוח את הקרם הגנה. (אני לא מתאפרת).
בעיקרון כן, בקיץ אני שמה כל יום.
אני מודה שגם אני לא מקפידה באופן מושלם, למשל זה שאחרי כמה שעות צריך למרוח שוב בעקרון, וגם זה שבחורף אני הרבה פעמים מחפפת כי בגדים ארוכים, אבל עדיין צריך לשים על הפנים ואני לא תמיד.
טוב את זקנה במקרה הזאת:-D
אוקיי זאת הפעם השניה שאת כותבת לאחרונה "במקרה הזאת" במקום "הזה", אז בפעם הראשונה חשבתי סתם טעות מקרית, אבל עכשיו אני כבר תוהה אם את באמת לא יודעת ש"מקרה" זה זכר, או שזה סלנג של ילדים בגילך שאני לא מכירה, או שהמילה "מקרה" הכריזה שהיא מגדירה את עצמה כג'נדר פלואיד ולא עדכנו אותי או שפספסתי איזה עדכון של האקדמיה ללשון.

didalf

Well-known member
את אומרת את זה כאילו זה דבר כל כך מופרך לעשות, אבל יש המון המון נשים שלא יוצאות מהבית בלי להתאפר, נגיד, ואני בטוחה שלרבות מהן זה לוקח יותר זמן ממה שלוקח לי למרוח את הקרם הגנה. (אני לא מתאפרת).
אני באמת לא מתאפרת או משתמשת בשום קרם בכלל אני שונאת תחושות של דברים על הפנים.

או שהמילה "מקרה" הכריזה שהיא מגדירה את עצמה כג'נדר פלואיד ולא עדכנו אותי או שפספסתי איזה עדכון של האקדמיה ללשון.
כן, זה.
סתם, זה טעות:-D אבל איפה עוד עשיתי את זה?8-*

Lhuna3

Well-known member
אני באמת לא מתאפרת או משתמשת בשום קרם בכלל אני שונאת תחושות של דברים על הפנים.
אוקיי אבל את יודעת שהרבה א.נשים כן, אז לפחות את לא צריכה כל כך להתפלא על מנהג של לשים קרם הגנה כל פעם. (שהוא הרבה יותר הגיוני ונחוץ באמת)
כן, זה.
סתם, זה טעות:-D אבל איפה עוד עשיתי את זה?8-*
כאן:
אין מה לעשות במקרה הזאת לונה צודקת

LeAnnDyIan

Well-known member
רציתי להגיד שלי יש טראומה הרבה יותר גדולה מהכמה פעמים שנשרפתי קשה ועלו לי שלפוחיות על הפנים וזה כאב סיוטי.
אבל בסופו של דבר גם אני לא שם קרם הגנה ביום יום כי זה באמת נורא מגעיל ומעצבן ומסריח.
אבל אני כן נמנע מלהיות בשמש בכל דרך אפשרית. גם כשממש קר בחוץ אני תמיד אמצא צל להיות מתחתו.
תגידו באיזה מאה כולכם חיים שהסיבה שלכם לא למרוח קרם הגנה זה כי הוא מסריח?? אני לא מבינה, נתקעתם במאה הקודמת עם ד״ר פישר?! יש כל כך הרבה קרמים רגילים לפנים שמכילים מקדמי הגנה בלי שום ריח. אין להם שום מרקם מציק או כבד. אתם סתם עצלנים.
אתם פאקינג חיים במדינה עם קיץ תמידי. תמרחו קרם הגנה סעמק🤬🤬

Lhuna3

Well-known member
האחיין שלי בנץ פרק 2X07 "אני רואה מנהלים"

אוקיי אז הפיד שלי בפייסבוק היום ליטרלי מלא ממים עם התמונה של גרטה טונברג מקבלת סנדוויץ' מחייל במשט, אוקיי בהתחלה זה היה קצת מצחיק אבל די נמאס, אני לא זוכרת אי פעם שהפיד היה כל כך מוצף באותו דבר |מזיע| אמרתי די נלך לראות פרק של בנץ, ומה אני מקבלת לפנים?
פרק עם ניצן מדברת על גרטה טונברג WTF יקום?! תניח לי ממנה!

בסוף הפרק בצ'ט של המנהלת מישהו כתב
"הצלחתי לפתוח את הדלת עם חבל!"
:-D

תומי: "אין מקומות קטנים, יש סוסים קטנים" - זה יהיה ציטוט החודש הבא שלי בשאלון.
(אגב פתאום קלטתי שהוא מדבר כמו דמות מצוירת)

אני מבינה שיולי היתה עסוקה כשצילמו את הפרק? |שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
בין חגיגות יום הולדת והלוויה אחת לא היה לי כמעט זמן לראות טלוויזיה.
אבל כן ראיתי פרק אחד של האחיין שלי בנץ
כל כך הרבה דברים טובים.
מה שנחמד זה שהסדרה הזאת הייתה יכולה להיות ממש טובה גם אם בכלל לא היה את הסיפור עם הבן של השטן ודברים על טבעיים, כלומר אהבתי את העלילה עם זה בפרק הזה, אבל בלי זה היה ממש טוב.
ניצן היא קוצ'רית כי היא לימדה את הכלב שלה לשבת כשהוא רוצה גזר (הוא עדיין אף פעם לא רצה גזר)
וכל הקטעים איתם היו מעולים.
יולי ששרה בליפסינקינג לאחת הסגניות שלה. והקטע שהיא צריכה אותן בשביל קאמבאק.
יוני עם הראפ הנוראי.
וכמובן גם הסיפור של בנץ שלומד מה זה לקנא כשהוא מקנא בים (כלומר גוף מים מלוח - הוא קרא עליו בויקיפדיה)
והכי טוב, אפילו שהיה צפוי שיהיה משהו כזה - המקהלה היוונית (כל זה חלק מאדיפוס?)

מרגיש לי שהיו עוד כל מיני קטעים קטנים טובים שאני לא יכול לזכור הכל.

למעלה