:devilish:האחיין שלי בנץ - שרשור ראשי :devilish: 👨‍🏫

keren or5

Well-known member
רגע, ליטל באמת יוצא עם אלה בל??? :eek: כן! כלומר יצא כי עכשיו היא זרקה אותו ובצדק.
נראה יותר שהוא פשוט מתמזמז איתה בסתר, שזה דיי מתאים לדמות שלו.
ונועה קירל בת דודה שלה חחחחח
כן חחח... איזה הפתעה זה כשנועה קילר מופיעה, ושאלה בל לא מזכירה שהיא נועה קילר
טוב עדי לך יש את השיפ שלך נטע ובנץ ואת שמחה עכשיו, ולי גם יש את השיפ שלי: ארמונד ופיוטר לנצח! |לב|
:-D
:-D בכלל ארמונד בהתחלה עיצבן אותי אבל בפרקים האחרונים הוא הכי מצחיק אותי.
אני מתה כשהוא עושה לשניהם מסיבת תה :-D
תהיתי באמת מה תחשבו על הדמות של ארמונד, אני חושבת שהוא ממש מצחיק, הוא כל הזמן עושה דברים ממש מוזרים ורנדומליים שאני לא יכולה לא לאהוב את זה
יולי: זה דיני עוקבים מה שקורה פה!
חחח הרג אותי שכשהם הולכים לטלפון הציבורי הם באמת חופרים לאולף על איך היה טוב לפני עידן הסלולרי :-D
:-D

מה חשבת על פרק לולאת הזמן (מסיבת פריג'מות?). נראה לי שזה הפרק האהוב עלי בעונה 2 (ואולי בסדרה כולה, הוא פשוט ממש טוב בעיני ואני אוהבת את הקונספט), ראיתי אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאני דיי זוכרת אותו בע"פ.
יש בו כ"כ הרבה רגעים מצחיקים:
- הקטע שהם מנסים לצאת דרך הדלת כי החלון סגור ונטע שואלת למה וניצן עונה לה שהם אמרו שהחלון סגור :-D
- שבנץ קורא לניצן ניקץ
- יש קטע שיוני אומר לבנץ את הדברים שהוא עושה שמציקים לו ובין היתר היה משהו כמו "הכנת בכלים שלי מרק בטטה גופרית" ואז בנץ עונה כזה- "לשניים" :-D
- כשהם עומדים לצאת מהדלת ומחזיקים ידיים ואז נטע שואלת למה הם מחזיקים ידיים וניצן אומרת לה "כי דלתות זה מפחיד" :-D
- והקטע בסוף אחרי הכתוביות שמראים את "ניטשה" נותן טיפים לבאולינג (כי בנץ אמר שהוא עובד בבאולינג בגיהנום) ואומר משהו כמו- בשביל לזרוק באולינג טוב אתם צריכים להפסיק לקבל את הקיום שלכם כי הכל חסר משמעות :-D
אגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים, וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
אוקיי עדי ומיקי לא יבינו אבל כשגרי אומר "לא בדיוק הצלתי אותך, שמרתי אותך בשביל המאסטר שלי" ואז גורם לבנץ לגעת ב"פורטקי" שמביא את שניהם לפולי - זה מבחינתי רפרנס להארי פוטר ספר 4 ובדיוק הסצינה שקראתי אתמול בערב!!!!!!!!! [ספוילרים להארי פוטר] (בטח ניק ירצה להתקטנן איתי על כל הדברים השונים... אני יודעת שיש מלא דברים שונים ניק!! אבל עדיין זה כמו שמד-איי/קראוץ' דאג כל הזמן להציל את הארי בטורניר בשביל שיגיע לגעת בפורטקי שיביא אותו אל "המאסטר שלו" (ואני מחשיבה את המילה מאסטר כאן כרפרנס ברור, לא אכפת לי מה תגיד)(ואני ממילא כבר לא זוכרת על מה דיברתי פה כי הגעת לפרק הזה בשנת 2027).
קראתי את זה, זה לא אומר לי כלום כי אני ממש לא מכירה את הארי פוטר, ובאמת ניק יגיע לפה ב-2027 :-D
אוקיי אז בסוף פרק קודם ראינו שהמנהלת קיבלה כוחות מהדם של בנץ. מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא קולטת את זה :-D
נכון.

אה עוד משהו שנזכרתי- זה היה באיזה פרק אחר אבל לפני עונה 3- השיר שהמורים שרו על בית ספר בגיריונית - באתי לצטט אותו אבל יש שורט שלו, ואני לא יודעת אם זה על תקן שאת לא רואה עד שאת מסיימת את הסדרה, כי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?) זה כ"כ ממכר!
התחלת עונה 3 לונה?

didalf

Well-known member
וואלה? :-0 גם אני לא ידעתי, השאלה היא איך לונה ידעה?!
שאלה טובה מאד

גם אני קצת |מובך|
יאיייי|לב|

למה את חושבת שההפקה מתעקשים על זה? זה נראה לי ממגבלות תקציב לא?
אני חושתב שלונה מתכוונת דווקא להפקות אמריקאיות שמתעקשים להלביש שונה בכל פרק.

כשתגלי מה זה זה יהיה מאוד אנדרוולמינג :-D
חחחחח כמובן טיפיקל לונה:-D

וואו אתן שמות לב לבגדים של הדמויות הרבה יותר ממני, אני בת מקולקלת
נכון:-D

keren or5

Well-known member
קבלי קטע חמוד של מאחורי הקלעים שאורי ורד (בנץ) כתב שיר לנטע והוא שר את זה באיזה מפגש מול קהל, זה לא יספלייר לך דברים (חיפשתי בשבילך במיוחד באינסטגרם כי אני יודעת שאת לא אוהבת לראות קטעים מיוטיוב שקשורים לסדרה עד שלא סיימת אותה)
אני חושתב שלונה מתכוונת דווקא להפקות אמריקאיות שמתעקשים להלביש שונה בכל פרק.
אה הבנתי חח

didalf

Well-known member

קבלי קטע חמוד של מאחורי הקלעים שאורי ורד (בנץ) כתב שיר לנטע והוא שר את זה באיזה מפגש מול קהל,
יוו איזה חמודדדדדדדדדדד|מאוהב| אבל זה לא משהו שהוא שר לה בסדרה?? איזה חבל!

ה לא יספלייר לך דברים (חיפשתי בשבילך במיוחד באינסטגרם כי אני יודעת שאת לא אוהבת לראות קטעים מיוטיוב שקשורים לסדרה עד שלא סיימת אותה)
חחחח תודה חמודה|מאוהב|
פחות רלוונטי פה כי אני רואה את הסדרה עצמה ביוטויוב אז במילא יוטיוב מציע דברים אבל פחות נורא.

didalf

Well-known member
זה פרק מאוד לא נוח לצפיה כי רוצים לקרוא גם את התגובות בצד אבל אי אפשר להתרכז גם בזה וגם ב"לייב".
חחחחחחחח וואי כן זה היה קשה והיו דברים מצחיקים בתגובות:-D
מתישהו כשיולי הציגה את השואב רובוט הייתה תגובה מנמרוד 9000 "תפסיקי להשתמש בעם שלי":-D
ואחכ כשהיא הזכירה טוסט נמרוד9000 הגיב "טוסט|לב||לב||לב|":-D:-D:-D
מתישהו בתגובות גם ורד המנהלת רבה עם מישהו:-D
רגע, ליטל באמת יוצא עם אלה בל??? :eek: כן! כלומר יצא כי עכשיו היא זרקה אותו ובצדק.
מפתיע חח
ונועה קירל בת דודה שלה חחחחח
כן אבל הרסו את זה כי הראו אותה בטאמנייל של הפרק אז ידעתי שזאת תהיה היא!

אהה ואם כבר הסדרה הזאת וניבוי העתיד שלה אז מתישהו יולי אומרת על איזה רעש: "זה בטח המנחת כטבמים של אבא שלי הוא משכיר לאיראנים":-D:-D

חחחחחחחחחח ובנץ עם החתולה הענקית ברקע:-D:-D
ומידי פעם יש תגובות "למה יש חתולה ענקית":-D

Lhuna3

Well-known member
[יש פה בקושי ספוילר ממש מזערי לפרק 2X11 של האחיין בנץ, אבל אני אסמן]
אבל ברצינות איך ידעת את זה?
פעם ארץ נהדרת עשו את הפארודיה הבאה על אנה זק, נועה קירל ונונו:
(זה היה לפני ה-7.10, יש שם שורה אחת שהתיישנה מאוד לא טוב)
בקיצור כמו תמיד בגלל שהם מעולים בשירים פארודיים אז התמכרתי לזה ואז הלכתי לראות את השירים/קליפים שעליהם זה מבוסס, וכמו שלרוב קורה לי זה גרם לי לאהוב גם אותם.
והשיר הזה של אנה זק הוא באמת מעולה לדעתי וגם הקליפ.
כנ"ל פנתרה של נועה קירל:
אגב אני לא מבדילה ביניהן, הפנים שלהן לגמרי זהות בעיני!
לשיר של נונו (שגם יש לו כאמור רפרנס בפרק הזה מייד אחרי) פחות התחברתי, אבל אצל ההורים שלי אנחנו אוהבים לצפות בהופעות של זהו זה עם זמרים וזה גרם לי לחבב אותו קצת גם:

Lhuna3

Well-known member
מה חשבת על פרק לולאת הזמן (מסיבת פריג'מות?). נראה לי שזה הפרק האהוב עלי בעונה 2 (ואולי בסדרה כולה, הוא פשוט ממש טוב בעיני ואני אוהבת את הקונספט), ראיתי אותו כ"כ הרבה פעמים עד שאני דיי זוכרת אותו בע"פ.
- הקטע שהם מנסים לצאת דרך הדלת כי החלון סגור ונטע שואלת למה וניצן עונה לה שהם אמרו שהחלון סגור :-D
- שבנץ קורא לניצן ניקץ
- יש קטע שיוני אומר לבנץ את הדברים שהוא עושה שמציקים לו ובין היתר היה משהו כמו "הכנת בכלים שלי מרק בטטה גופרית" ואז בנץ עונה כזה- "לשניים" :-D
- כשהם עומדים לצאת מהדלת ומחזיקים ידיים ואז נטע שואלת למה הם מחזיקים ידיים וניצן אומרת לה "כי דלתות זה מפחיד" :-D
- והקטע בסוף אחרי הכתוביות שמראים את "ניטשה" נותן טיפים לבאולינג (כי בנץ אמר שהוא עובד בבאולינג בגיהנום) ואומר משהו כמו- בשביל לזרוק באולינג טוב אתם צריכים להפסיק לקבל את הקיום שלכם כי הכל חסר משמעות :-D
כן כמובן שזה פרק שמאוד אהבתי, אני מתה על לולאות זמן כאלה והם עשו את זה מגניב.
הכי אהבתי את הקשר שמתפתח בין יוני ואורלי מהביטוח בטלפון :-D
אגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים,
אני לא מכירה ;-#
וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
אוקיי אני אבדוק אותו בפייסבוק.
אה עוד משהו שנזכרתי- זה היה באיזה פרק אחר אבל לפני עונה 3- השיר שהמורים שרו על בית ספר בגיריונית - באתי לצטט אותו אבל יש שורט שלו, ואני לא יודעת אם זה על תקן שאת לא רואה עד שאת מסיימת את הסדרה, כי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?) זה כ"כ ממכר!
כן "אח"כ תשלימו בגרויות" :-D
התחלת עונה 3 לונה?
ביקשו ממני לרסן את עצמי אז עוד לא, אבל כנראה שאתחיל הערב/הלילה.

Lhuna3

Well-known member
מתישהו כשיולי הציגה את השואב רובוט הייתה תגובה מנמרוד 9000 "תפסיקי להשתמש בעם שלי":-D
:-D:-D גדול, פספסתי!
ואחכ כשהיא הזכירה טוסט נמרוד9000 הגיב "טוסט|לב||לב||לב|":-D:-D:-D
מתישהו בתגובות גם ורד המנהלת רבה עם מישהו:-D
:-D:-D פספסתי את הרוב באמת כי מתישהו כבר לא הצלחתי לעקוב במקביל.
כן אבל הרסו את זה כי הראו אותה בטאמנייל של הפרק אז ידעתי שזאת תהיה היא!
אה, אני לא שמתי לב לטאמבנייל.
אהה ואם כבר הסדרה הזאת וניבוי העתיד שלה אז מתישהו יולי אומרת על איזה רעש: "זה בטח המנחת כטבמים של אבא שלי הוא משכיר לאיראנים":-D:-D
:-D:-D:-D
אתם רואים?!?!?!

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 2X16
חחחחחחחחחחח הסצנה בסוף כהשחוקר השני מחזיר את ניב הייתה רפרנס מפורש לבאקי במלחמת האזרחים:-D:-D
אה חח וכל הפרק עסק במלחמת אזרחים בעצם לול:-D

Lhuna3

Well-known member
סיסמת בחירות של ורד: "ראש עיר עם קוצים" :-D
וגם "דברים עם חינוך. דברים עם גינון."

OMG ארמונד ופיוטר נפרדו לאאאאאאאאאאאא :cry::cry::cry:

didalf

Well-known member
האחיין שלי בנץ 217-218

חחחח המונטז' בלולאת זמן היה קורע:-D
ובפרק הבא הוא הזכיר לי שני פרקים של קומיונטי במקביל - אחד של הפיינטבול כמובן קיוויתי שממש תהיה מלחמת מים כמו פיינטבול חח והשני שהיה פרק חוק וסדר כזה שהם חקרו רצח של בטטה/הפרק שהם חקרו את האס קראק בנדיט:-D

didalf

Well-known member
טוב עדי לך יש את השיפ שלך נטע ובנץ ואת שמחה עכשיו,
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|מאוהב|
שיקרתי אני לא קצת מושקעת רגשית אני הרבה מושקעת רגשית עכשיו|מאוהב||מאוהב|
יאוו חמודים כאלהה|מאוהב|
יאוו כשהם באו להתנשק סופסוףףף ואז תומי בא להפריע אני כזה גררררררררררררר:-[ אל תמתחו לי את זה עכישו לעונה הבאה
אבל לנטע נמאס לחכות|מאוהב|
ולי גם יש את השיפ שלי: ארמונד ופיוטר לנצח! |לב|
חחחחחחחחחחחחחחח לונה יגרועה:-D
:-D בכלל ארמונד בהתחלה עיצבן אותי אבל בפרקים האחרונים הוא הכי מצחיק אותי.
אני מתה כשהוא עושה לשניהם מסיבת תה :-D
הקול שלו מעצבן ממש אבל כן:-D

יולי: זה דיני עוקבים מה שקורה פה!
:-D:-D

שיט תפסו את בנץ.
שמעי זה היה מלחיץ.
כאילו ברור לי שאיכשהו הכל יסתדר אבל וואלה לא היה לי מושג איך הייתי במתח חחח

חחח הרג אותי שכשהם הולכים לטלפון הציבורי הם באמת חופרים לאולף על איך היה טוב לפני עידן הסלולרי :-D
חחחחחח כן:-D
אוקיי אז בסוף פרק קודם ראינו שהמנהלת קיבלה כוחות מהדם של בנץ. מה שהכי מצחיק זה שהיא בכלל לא קולטת את זה :-D
כן חחח מעניין אם זה ישאר לה

(ואני ממילא כבר לא זוכרת על מה דיברתי פה כי הגעת לפרק הזה בשנת 2027).
:-D:-D
הוא באמת היה מעולה ואין לי יותר מידי רגשות לקונספט לפעמים הוא קצת חופר

- שבנץ קורא לניצן ניקץ
חחחחחחחחחח כן כל זה היה מעולה:-D
וגם כל מה שקרה במונטז אחרי שהם החליטו לנצל את הלולאה:-D
וגם מתישהו שניצן ונטע נכנסות בפעם המליון בנץ מדקלם עם השפתיים כזה ליוני את הרנט של ניצן על מרשמלו:-D
אגב אם לא זיהיתי מי ששיחק אותו הוא מתן בלומנבלט שאני אישית מעריצה, המחבר של הקומיקס "הו לא" שכולם מכירים, וכותב הסטטוסים שאני הכי אוהבת בפייסבוק (ברצינות, אם מישהו מגיע לרמת ההומור השחור שלי זה אולי קצת צריך להדאיג, אבל נשבעת שהוא הכי מצחיק אותי מכל מי שאני עוקבת אחריו ולא מכירה) והוא גם אחד הכותבים של הסדרה, מה שעוד מסביר למה אני אוהבת אותה כ"כ
אני לא יודעת למה אני זיהיתי אותו8-*

כי זה שורט מיוטיוב (אבל הסדרה גם ביוטיוב אז מה עדי עושה עכשיו?)
חחח אין מה לעשות
אבל זאת סדרה שאני פחות לחוצה לגבי ספוילרים. אני לא מחפשת או צופה כן? אבל עדיין

וההמנון שלהם כזה מטומטם ומצחיק:-D

קבלי קטע חמוד של מאחורי הקלעים שאורי ורד (בנץ) כתב שיר לנטע והוא שר את זה באיזה מפגש מול קהל,
רואה בלופיםםםםם|מאוהב|

חחחחחחחחח כן זה היה קורע:-D

תדע לך שאתה עושה את השטן עצוב.
וזה לא מומלץ, הוא השטן!!

Lhuna3

Well-known member
די! את???????? :p
את גרועה!! בנץ ונטע הם סתם צפויים, ארמונד ופיוטר הם הכי חמודים!!!!!!!!!!!

keren or5

Well-known member
כן כמובן שזה פרק שמאוד אהבתי, אני מתה על לולאות זמן כאלה והם עשו את זה מגניב.
חחח כן זה היה גדול, ואז היה איזה קטע שהוא אומר לה איזה נאום מרגש בספרדית כי הוא ניצל את הלולאה ללמוד ספרדית :-D
אני לא מכירה ;-#
כן הגזמתי עם ה"כולם מכירים". אבל סתם אם בא לך זה הדף קומיקסים שלו שזה בתכלס פשוט בדיחות קצרות- https://www.ho-lo.co.il/ הוא לא כותב שם כ"כ הרבה יותר, אבל הוא תמיד קורע אותי בסטטוסים שלו בפייסבוק - כל דבר שקורה אני תמיד רוצה לראות מה הוא כתב לפני כולם (גם לפני הפשוטע :eek:) והקטע הזה בסוף שהוא כאילו ניטשה ונותן עצות לבאולינג שהכל חסר משמעות זה כ"כ ההומור שלו :-D
כן "אח"כ תשלימו בגרויות" :-D
אני מכורה להתחלה של השיר- "בגיריונית, המקום להתפשר בו כשהגעתם לתחתית, בגיריונית, כבר שבועיים לא היה פה ריח של כרובית" :-D
עוד שירים מצחיקים מהסדרה- השיר בר מצווה של בנץ- https://www.youtube.com/shorts/dDCVKas-xfA
והשיר של יולי והסגניות- "יאללה לך לך" https://www.youtube.com/shorts/E4lZhgse8yc
ובפרק הבא הוא הזכיר לי שני פרקים של קומיונטי במקביל - אחד של הפיינטבול כמובן קיוויתי שממש תהיה מלחמת מים כמו פיינטבול חח והשני שהיה פרק חוק וסדר כזה שהם חקרו רצח של בטטה/הפרק שהם חקרו את האס קראק בנדיט:-D
חחח נכון גם לי זה הזכיר את הפרק פיינטבול :-D
יאוו חמודים כאלהה|מאוהב|
יאוו כשהם באו להתנשק סופסוףףף ואז תומי בא להפריע אני כזה גררררררררררררר:-[ אל תמתחו לי את זה עכישו לעונה הבאה
אבל לנטע נמאס לחכות|מאוהב|
יאאא, יש לנו שוב שיפ לאהוב ביחד! :-D|מאוהב| וואי, זה היה נוראי אם היא לא הייתה מנשקת אותו.... גם ככה משכו את הקטע שהם יהיו ביחד כ"כ הרבה...
:-D אמרתי לך שזה יהיה אנדרוולמינג
חחחחחחחחחח כן כל זה היה מעולה:-D
וגם כל מה שקרה במונטז אחרי שהם החליטו לנצל את הלולאה:-D
וגם מתישהו שניצן ונטע נכנסות בפעם המליון בנץ מדקלם עם השפתיים כזה ליוני את הרנט של ניצן על מרשמלו:-D
כן לגמרי! :-D
אבל זאת סדרה שאני פחות לחוצה לגבי ספוילרים. אני לא מחפשת או צופה כן? אבל עדיין
האמת זה נכון, קורים שם כ"כ הרבה דברים שאני בקושי זוכרת, כשהעונה השניה יצאה ראיתי את עונה 1 עוד פעם כי לא זכרתי כלום, וכשעונה 3 יצאה ראיתי שוב את עונות 1-2 כי שוב לא זכרתי כלום :-D, אז ספויילרים לא ממש הורסים (אבל תחשבי גם שעברו שנתיים או יותר בין עונה לעונה)
רואה בלופיםםםםם|מאוהב|
יאיייי |מאוהב||מאוהב| איזה חמוד אורי ורד שהוא כתב את זה, כמו שאת רואה גם כל הקהל כבר יודע את המילים

היו עוד מלא קטעים מצחיקים מהפרקים האחרונים אני כמובן לא זוכרת את כולם, אבל 2 שנתקעו לי במוח, בפרק של המלחמת מים כשהם מראיינים אנשים אז יש קטע שהם מראיינים את שיא-גל ומשכנעים אותה שהיא עשתה את זה והיא כזה- "אז זאת הייתי אני כל הזמן הזה?" :-D
הקטע שהם עושים ניסויים על בנץ עם משחת שיניים ואיפור, אבל זה פשוט משחת שיניים ואיפור רגילים והם פשוט מצחצחים לו שיניים בכוח ושמים עליו איפור :-D

didalf

Well-known member
חחח כן זה היה גדול, ואז היה איזה קטע שהוא אומר לה איזה נאום מרגש בספרדית כי הוא ניצל את הלולאה ללמוד ספרדית
חחחחחחחחח כן:-D

עוד שירים מצחיקים מהסדרה- השיר בר מצווה של בנץ- https://www.youtube.com/shorts/dDCVKas-xfA
והשיר של יולי והסגניות- "יאללה לך לך" https://www.youtube.com/shorts/E4lZhgse8yc
חחחחחחח הם קורעים:-D
אולסו אני אוהבת את האאוטפיט של יולי

יאאא, יש לנו שוב שיפ לאהוב ביחד!
יאיייי|מאוהב|
וואי, זה היה נוראי אם היא לא הייתה מנשקת אותו.... גם ככה משכו את הקטע שהם יהיו ביחד כ"כ הרבה...
וואי כן הרגו אותי|מזיע|
אבל אני גם אוהבת סלואו ברן כזה כי כשזה סופסוף מגיע זה ככ מספק|מאוהב|
סלואו ברן זה פרדוקס:-D

אמרתי לך שזה יהיה אנדרוולמינג
אנדוולמינג זה לא מספיק:-D

(אבל תחשבי גם שעברו שנתיים או יותר בין עונה לעונה)
יאוו איזה עינוי
הם כבר סיימו תיכון פעמיים בינתיים
אני קצת שמחה שהתחלתי רק כשיש כבר 3 עונות

יאיייי איזה חמוד אורי ורד שהוא כתב את זה, כמו שאת רואה גם כל הקהל כבר יודע את המילים
חחח כןןן חמודיםםם|לב|

היו עוד מלא קטעים מצחיקים מהפרקים האחרונים אני כמובן לא זוכרת את כולם, אבל 2 שנתקעו לי במוח, בפרק של המלחמת מים כשהם מראיינים אנשים אז יש קטע שהם מראיינים את שיא-גל ומשכנעים אותה שהיא עשתה את זה והיא כזה- "אז זאת הייתי אני כל הזמן הזה?"
חחחחחחחחח כן:-D
הקטע שהם עושים ניסויים על בנץ עם משחת שיניים ואיפור, אבל זה פשוט משחת שיניים ואיפור רגילים והם פשוט מצחצחים לו שיניים בכוח ושמים עליו איפור
חחח כן לא הבנתי הוא לא מצחצח שיניים ברגיל?
(ובסוף בגלל זה השיער שלו מבריק אגב:-D )

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה מבולבל? זה די לפי הסדר, לא?
הרוב כן,
אבל ההתחלה לא.
זה בגלל שרציתי חלק מההודעות להעתיק וחלק להעביר, אבל זה עושה את זה בעייתי.
אז בסוף העתקתי הכל, מה שאומר שכמעט כל ההודעות נמצאות גם בשרשור דיוני סדרות.

למעלה