22/09 התקדמות יומית !

את פשוט לא מאמינה

ניקו את סקניה זמנית...... כל אילו שעושים 300 סמגות ביום עם ציוד מדהים פשוט נעלמו. יש כמה בודדים שיצאו מזה..... אבל זה לא כייף לעשות סמגות עם עצמך....... הם נוהגים לשוחח אחד עם השני שעות בסמגות.... ולהתחרות בציוד הכי טוב ....... אני מכירה כמה דופרים והאקרים שעדיין מחוברים.... אבל באמת שנקסון ניקו הלילה, נגיד.... 90 % מהאוכלוסית ההאקרים הכבדה ביותר של סקניה.

כן, הרבה כתבו שם שיש שקט בסקניה!

כנראה שהמצב בסקניה יותר גרוע מברה, אצלנו אני לא רואה כל יום שיחות בסמגות עם ציוד מדהים...גם לא חסר כאלה שעברו מברה אליכם...

צ ל י ל 8

New member
למזלי הגדול בווינדיה אני כן יכולה להיכנס

אבל רק לערוצים זוגיים. אני לא זוכרת מתי פעם התחברתי לערוץ 4 למשל. שנים!!!!!!!!! מתוך הרגל אני תמיד מתחברת לערוץ 13. מי יהיה הערוץ המועדף שלי עכשיו?
לפחות ערוץ 1 כן עובד שהוא הכי חשוב מבין האי-זוגיים. וזה מעביר אותי שוב לתהיה - האם הקטע של הערוצים הוא באמת ספקית האינטרנט או נקסון? עובדה שהנה הכל התהפך ממהלך שנקסון עשו, ולא ממהלך שאנחנו עשינו. לברה אני לא יכולה להיכנס בכלל!! לא לאחד, לא לזוגיים, ולא לאי-זוגיים. איך אפשר להסביר את זה? הרי זה אותו שם משתמש?

GינGית

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif טפו טפו טפו

גם אצלי אין שינוי עם גיימרים

Guid

New member
לצערי אני לא יכול לבדוק,

בגלל שהוט מפגרים ויש להם תשתית עם עמידות של נייר טישו, אני תקוע בלי אינטרנט... אני מתחבר על WIFI שאני מוצא בטעות לפעמים, וזה לא יכול להחזיק את מייפל... כמה Fail... זו פשוט מכה איתם.

מ י ל ר

New member
היה נחמד שאתמול השתמשנו באייפון שלי בשביל

אינטרנט למחשב שלך תעשה את זה גם, רק בשביל גלישה בפורום וזה..

Guid

New member
אני אגיע לחרגיה תוך כמה דקות,

אני בטוח אשכח לסגור איזו תוכנה שמשתמשת באינטרנט וזה יחסל לי את החבילה... עדיף WIFI, לצערי.

מצבניק

New member
אני לא חושב שזה קשור לארץ.

הרבה מהפארטי שלי ב׳lhc התלוננו אתמול על התנתקויות ובעיות בערוצים. זה משהו שאני בכלל לא מבין, בסופו של דבר מה הביא את נקסון לתקלה שכזאת. אני יודע שאצלי תמיד הכל עבד מצויין. מאז ומעולם כל הצאנלים היו נגישים בשבילי. כרגע אני יכול לשחק על צ׳אנל 11 וצאנל 1 בלבד. אגב פתחתי שחקן בסקניה, יש לי גיסה שמשחקת שם מסתבר, קוראים לה אליסה והיא ברמה 180 פחות או יותר... אין לי מושג איזו דמות בדיוק יש לה. היא לסבית ״טומבוי״ (כך היא קוראת לעצמה בכל אופן
) כך שיש סיכוי שהדמות בכלל גברית. ייתכן ואשחק בסקניה בזמן הקרוב... כי שמעתי שהאירופאים מסוגלים לשחק רק בסקניה או בוינדיה אם הספק שלהם לא מספיק חזק...

צ ל י ל 8

New member
אז תבוא לווינדיה ../images/Emo13.gif פחות עמוס מסקניה

והמחירים יותר שפויים
(וסליחה סמדר על ה"ירידה" על סקניה. זה לא אישי
)

סקניה לא שלי את יודעת....

ויש לה מלא תחלואים - שרובם הושעו הלילה
אבל זה סרבר גדול ומעניין,עם המון אקשן והמון חברה והמון ראנים של בוסים ועם שוק משגשג. בקיצור אף פעם לא משעמם בסקניה. יש הודעות בפורומים מחו"ל שהכלכלה בשוק בוינדיה שבורה.....

צ ל י ל 8

New member
האמת היא שהכלכלה לא ממש מעניינת אותי בגדול

אני לא מהקונים/מוכרים. אין לי שום דבר שווה למכור ואני לא צריכה לקנות שום דבר (חוץ מספר MW30), כך ה-FM מבחינתי לא מעניין. אני לא מאלה שיש להם סבלנות להתרוצץ בכל ה-FM כדי למצוא מציאות. אני נכנסת לשם רק כשאני ממש צריכה משהו, או כשהיתה לי חנות למכור את כל השטויות שהיו לי. היום אני הופכת את כל הדרופים לקריסטלים ממילא.

אני גם לא מהקונים / מוכרים

אבל כדי להרויח את הלחם שלי אני מוכרת בשוק. אין חנות = אין לדמויות שלי מה לאכול..... אני לא קונה בזול ומוכרת ביוקר..... רק אם אני מחפשת משהו לקנות ומוצאת מציאה על הדרך ממש במקרה. אני עושה כסף בעיקר מייצור של חפצים. וכלכלה שבורה משפיעה כל כל הדמויות בסרבר. אבל זה לא משהו לעולמי עולמים. זה בטח יתאושש בקרוב. סתם קראתי את זה באיזה פורום..... זה לא קשור ל"תחרות" של הסרבר הכי טוב או הכי דפוק.

Hasselblad

New member
הכלכלה בברה שבורה ממש!!

רק עכשיו ראיתי חנות שמכרה כפפות 10 אתק ב 469מיל!!!!!! אתמול עוד ראיתי מכור ב 400מיל.. לא ברור איך המחירים משתנים!! מגילה לכפפות אתק כבר 20-22מיל!! המחיר של מגילות לבנות כל שנייה משתנה.... הלוואי שהשוק יחזור להיות יציב עד שאחזור מהודו.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif לא אמרתי סרבר טוב יותר מאחר,

זה עניין של הרגל בסופו של דבר אני חושבת. רוב הדמויות שלי בווינדיה ולכן אני מרגישה תחושת שייכות למקום
אני מעריצה את אלה שיודעים לעשות כסף. לצערי אין לי את הסבלנות והעצבים לזה. אולי בגלל זה אני תמיד מהעניים
היה לי רק פעם אחת בחיי המייפל מקס מסוס כשמכרתי את הקשת שלי. מאז הכל הלך על הקשת הנוכחית שלי (ששווה פי כמה מהקודמת) ועוד כסף שצברתי מפה ומשם. אבל לא הגעתי למקס מסוס שוב

btekx

New member
איזה חפצים את יוצרת כדי שלמכורי את זה?

וכמה עולה כול אחד זה?

למעלה