22/09 התקדמות יומית !

btekx

New member
אז תוכלי אחד לתמיד מה זה מגילה שני שלא יפוצץ

כשאני משתמש במגילה צהובה ולא הצליח לקבל כוכב..??

נכון - כשאין כוכב החפץ מתפוצץ

על הגרזן השתמשתי ב 6 AEE סקרולס. כל אחד שווה היום בשוק 1 ביל. למזלי היו לי ממזמן שקניתי ב 300 מיליון אחד....

miss_t

New member
Advanced Equip Enhancement Scroll

מגילה צהובה עם קצוות בצדדים...

btekx

New member
זה בNX???

אז מה אמרת שזה ב1B? כלומר Equip Enhancement Scroll עם 100%? ומה עם 70%? (או 80%, לא זוכר) גם זה בסדר גמור?

סורי אלעד אני לא מבינה

advance equip enhencment זה לא ב NX ועולה ביל סקרול אחד.... כיום..... ליאת ענתה לך את זה. וכתבת לה שלא לזה התכוונת.

btekx

New member
כלומר..

shielding wards, זה בNX? זה שקונים בכסף אמיתי? ואת ‫Advanced Equip Enhancement Scroll שאמרת שיש כאלו שנמכר ב1 ביליון, כלומר זה מגילה צהובה עם 100% בהתחלה נכון? מה עם מגילה אותו דבר רק שהתחלה זה 70%? (או 80%??) שעולה רק 4M, זה בסדר להשתמש בזה??

כן אבל אז

סיכויי ההצלחה יותר קטנים. השתמשתי גם בכמה כאילו.... ובסקניה זה עולה מיל וחצי...... השתמשתי בסלוטים הראשונים ברגיל וב 3 האחרונים ב AEE. דוקא ה * האחרון שהוא עם האחוזי הצלחה הכי נמוכים עבר לי פעם ראשונה.

דרך אגב - 2 אילו עם

אטק ריינג' של 170 ו 140 קיבלו פרמננט באן..... עם נקסון ימשיכו ככה..... האטק ריינג שלי יהיה בין הטובים..... אנשים חושבים שנקסון מסתכלים בפורומים של מייפל ומקבלים אינפורמציה על דמויות ששמות תמונות עם ציוד לא חוקי..... הבחור עם ה 170 אלף ריינג' שם תמונה של הריינג' שלו באיזה פורום וקיבל פרמננט באן אתמול. (למרות שלא עסק באף שיכפול) זה דווקא בחור מאד נחמד שאני מאד מחבבת, לא שחצן וצנוע. אבל מה לעשות. זה המחיר שהוא שילם לנשק הלא חוקי שלו.....

Hasselblad

New member
תגידי סמדר זה ודאי

שגם ליבן קיבל באן? בברה מישהו אמר שליבן הצליח לחמוק מזה.... קשה לי להאמין שנקסון לא מכירים פורומים... כמו שאין לי ספק שנקסון מכירים את וואיטביבי....

אני לא מצאתי את ליבן מחובר מאז הביג באן

אני אנסה לבדוק למרות שאף אחד לא יודע בוודאות שך 100 % . בואי נגיד שב 30 שעות האחרונות הוא נעלם מעל פני האדמה.

צ ל י ל 8

New member
אה... טוב, בשביל זה.....

פחחח.. איזה ראש קרימינלי יש לאנשים. ואם יש מי שמשלם, אז מה רע להם? משחק כזה תמים לכאורה, ותראו מה קורה בו. כ"כ חבל
מוציא את כל ההנאה.

אז מה הפיתרון?

זה שהיה מאסיב באן הלילה בסקניה נתן זריקת עידוד לשחקנים חוקיים . הפיתרון הוא מערכתי אבל הבאנים לפחות נותנים הרגשה בנתיים, גם אם זמנית ,לכל הצדדים שבסוף - הלא חוקי מפסיד..... לא לתת באן - זה לא לגרום להם לשום הפסד. אני דווקא ממש שמחה הבוקר. כל השחצנים מסקניה נעלמו ! אין ! שקט ! שחצנים זה לא מילה.... אני מדברת על מסכים שלמים צהובים עם סמגות שחצניות...... מן תחושת ניצחון קלה שבקלות לשחקנים חוקיים הבוקר. גם אם זה זמני - זה עושה לי טוב על הלב.

צ ל י ל 8

New member
אני שותפה למה שכתבת

נקסון חייבים לתת באן, גם אם הם יחזרו מהדלת האחורית. לפחות זה מראה להם שיש מי שמנסה להילחם, וזה מה שחשוב. וחוץ מזה, זה גם נותן הרגשה טובה לכל החוקיים שיש מישהו שם בקצה החוטים והכבלים שבכל זאת קצת אכפת לו.

היה היום בבוקר ת'רד של LouisV מסקניה

שגם אמר שהוא קיבל באן והוא לא מבין על מה [הבנתי שהוא מפוצץ בסמגות עם ציוד לא חוקי], וכולם אמרו לו שמגיע לו...

למעלה