shielding wards, זה בNX? זה שקונים בכסף אמיתי? ואת Advanced Equip Enhancement Scroll שאמרת שיש כאלו שנמכר ב1 ביליון, כלומר זה מגילה צהובה עם 100% בהתחלה נכון? מה עם מגילה אותו דבר רק שהתחלה זה 70%? (או 80%??) שעולה רק 4M, זה בסדר להשתמש בזה??
סיכויי ההצלחה יותר קטנים. השתמשתי גם בכמה כאילו.... ובסקניה זה עולה מיל וחצי...... השתמשתי בסלוטים הראשונים ברגיל וב 3 האחרונים ב AEE. דוקא ה * האחרון שהוא עם האחוזי הצלחה הכי נמוכים עבר לי פעם ראשונה.
אטק ריינג' של 170 ו 140 קיבלו פרמננט באן..... עם נקסון ימשיכו ככה..... האטק ריינג שלי יהיה בין הטובים..... אנשים חושבים שנקסון מסתכלים בפורומים של מייפל ומקבלים אינפורמציה על דמויות ששמות תמונות עם ציוד לא חוקי..... הבחור עם ה 170 אלף ריינג' שם תמונה של הריינג' שלו באיזה פורום וקיבל פרמננט באן אתמול. (למרות שלא עסק באף שיכפול) זה דווקא בחור מאד נחמד שאני מאד מחבבת, לא שחצן וצנוע. אבל מה לעשות. זה המחיר שהוא שילם לנשק הלא חוקי שלו.....
זה שהיה מאסיב באן הלילה בסקניה נתן זריקת עידוד לשחקנים חוקיים . הפיתרון הוא מערכתי אבל הבאנים לפחות נותנים הרגשה בנתיים, גם אם זמנית ,לכל הצדדים שבסוף - הלא חוקי מפסיד..... לא לתת באן - זה לא לגרום להם לשום הפסד. אני דווקא ממש שמחה הבוקר. כל השחצנים מסקניה נעלמו ! אין ! שקט ! שחצנים זה לא מילה.... אני מדברת על מסכים שלמים צהובים עם סמגות שחצניות...... מן תחושת ניצחון קלה שבקלות לשחקנים חוקיים הבוקר. גם אם זה זמני - זה עושה לי טוב על הלב.
נקסון חייבים לתת באן, גם אם הם יחזרו מהדלת האחורית. לפחות זה מראה להם שיש מי שמנסה להילחם, וזה מה שחשוב. וחוץ מזה, זה גם נותן הרגשה טובה לכל החוקיים שיש מישהו שם בקצה החוטים והכבלים שבכל זאת קצת אכפת לו.