22/09 התקדמות יומית !

אפשר לדעת למה את מסתובבת ערומה בשוק ?

ועוד על גזר? וגם.... שכחת לספר לי. האם האנהמסמנט הוסיף לך אטק .....

Hasselblad

New member
חחחחחחחחחחחח

אני ערומה כי נגמר לי הסט של האנקס ואני מכוערת אש (בגדים של בנות גנבות זה הכי נורא שיש!!!) אז כשאני לא נלחמת במפלצות אני מעדיפה להיות ערומה.... כשאחזור מהודו אקנה שוב את הסט שלי עכשיו זה פשוט יהיה בזבוז לקנות אותו. ולא המגילה לא הוסיפה לי אתק בכלל רק DEF.... כרגע לא עושה עוד אחת כי נגמר לי הקאש ואין לי זמן להתעסק במכירות בטרייד. והגזר... הוא פשוט גדול

הבגדים של הגנבת ממש לא מכוערים!../images/Emo2.gif

לפעמים אני חושבת לעבור לדמות אחרת רק בגלל שהבגדים של הקוסמת ממש מכוערים וNX זה לא לנצח...
זה, מכוער
ואסף הסכים איתי

מ י ל ר

New member
לול

אבל אני אוהב את הסט ריוורס שלי... וגם אני אוהב את האובראול החדש, הוא יכול להיות שינוי מרענן לדמות שלי

אבישי ר

New member
טוב אני נראה לי גמרתי עם המשחק הזה לתקופה

הקרובה אין לי מושג כבר מה לעשות... המשחקנתקע לי אני לא יכול לשחק ככה כבר :\ עד שתפתר הבעיה הזאת אני לא אשחק....

btekx

New member
גם אני לא יכול לשחק כלום,

אז אני אשחק אחרי חצות בסביבה שעה 1 בלילה, זה פועל ללא לאגיים ואו בעיות גם זה אני יכול בכול ערוצים ובכול PQ כולל PVP למעט בFM בCC 1...

Guid

New member
גם לי זה לא עובד,

אני בבית של ההורים שלי בסופ"ש, מעניין איך זה יעבוד כשיסדרו לי את האינטרנט בתל אביב. שם אין לי בדרך כלל שום בעיה עם צ'אנלים ולאגים.

אני צריכה עזרה בברה ממישהו עם חנות../images/Emo9.gif

בימים האחרונים אני לא יכולה לפתוח חנות כי אני מתנתקת אחרי כמה זמן לצערי. אני צריכה למכור רק חפץ אחד, אם למישהו יש סלוט פנוי אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי...

למעלה