22/09 התקדמות יומית !

אבישי ר

New member
הסקיל הזה עשה לי בילבול...

בזכות הסקיל הזה אני חושב גם על לפתוח UA DRK

JackyE

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני גם כ"כ רוצה שהוא כבר יגיע!
כמובן שאני משוחד כי אני DRK אבל זה כ"כ מגיע לדמות הזאת!
איך זה שבכל העבודה הרביעית אין אפילו לא סקיל מתקפה אחד?! מעולה שהגיע הזמן שהם החליטו לעשות עם זה משהו
הסופ"ש הזה אני ברבאק לעלות מ143 ל145 אני צריך את ה6 נקודות SP האלה בשביל לשים אותן באכיליס ואז לפתוח את אכיליס ל-30 ככה שהפאץ' יגיע אני אוכל למקסס את המתקפה הזאת
בלי לשבור את הראש על ספרים בשבילה
מספיק לא הולך לי עם ברזרק30! 4 ספרים שהלכו לפח FTW

כל הכבוד .!!! בחיי !

אני מוותרת מראש. אולי כשסיוון תבוא לקפה פעם .... אני אזכה לראות גם את הקרפדה. חחחחחח.. חברים אמרו לי להתחיל לשחק מריו בשעות הפנאי. אולי אני אלמד לקפוץ......

מ י ל ר

New member
חחח

הקרפדה זה סבבה, כי אם נופלים בחלק השלישי אז מתחילים מהשלישי. בזאקום פשוט מתחילים מהכול!!!!! היום נפלתי שנייה לפני הסוף.. הייתי קרוב ללפרוש, אבל אסור לפרוש..

צ ל י ל 8

New member
כל הכבוד !

אני אפילו לא מגיע לסוף השלב הראשון. בפעמים המעטות שאני מנסה זה גורם לי לכאלה עצבים אין לכם מושג. הידיים שלי ממש רועדות מייאוש. לא בשבילי

miss_t

New member
חלק מאירועי היום

הייתי בזאקום עם אנשים רנדומליים שהסכימו שארים את קסדות הזאקום.... בכלל לא עניין אותם הדרופים ........ אז זכיתי לקצת CHARM ואח"כ עשיתי פאפ עם קוסם ברקים רנדומלי ועכשיו מתחילה לעשות את המשימות כדי שאוכל לקנות כותפת

miss_t

New member
מסתבר שבסקרול שאפשר לקנות

מהקופסא בחנות שבכל עיר- ליד הבחור של המשימות להרוג בוסים silent cruser

miss_t

New member
חפירות במפה של Tae Roon

הוא לא הפיל דבר!! בכל הערוצים!

Hasselblad

New member
עם הרבה תודה לסמדר ואסף

שעודדו אותי להכין שילד חדש סיימתי להכין שילד! אז הוא התחיל מ 1 אתק פחות מהקודם אבל כמו שסמדר אמרה לי הוא אכן היה יותר מזליסטי מהקודם
אני עדיין מאוכזבת מנקסון ועדיין מצפה לפיצוי על האובדן אבל בהחלט מאושרת שיצרתי שילד חדש ומעולה!

מזל טוב סיוון !

יופי של שילד ! שמחה מאד מאד מאד בשבילך. והכי נחמד שמרות השוק הגדול מחפץ שאמור לשמור לך על הציוד שנקנה בקאש ושבר לך חפץ שהשקעת בו מלא (יצא משפט לא ברור
) הכנת בסוף שילד מעולה תוך כמה ימים !!! ואיזה יופי היה לקום היום ולגלות שנקסון החזירו בלילה את ההאמר לקאש שופ. אתמול קניתי שרותי האמר ב 400 מיליון על הגרזן שלי, אבל השילד שלי לא ניתן להעברה.....

מ י ל ר

New member
יאא איזה שילד יפהה

אני יכול לגעת בו? אני יכול להחזיק אותו? אני יכול לצבוע אותו בכחול והיאורה השליכהו?

למעלה