יש לי חרב מעולה - יותר טובה מהגרזן שלי
170 אטק שעבדתי עליה חצי שנה. עד כדי ימים שנשארו עלי 3 מיליון מזוס.... אני מרגישה כמו אחת שנזכרת בימייה בפלמ"ח.....
אבל ! עכשיו נקסון הוציאו אפשרות לעשות שידרוג ב 8 כוכבים באופן חוקי על נשק. והשידרוג הזה מצריך שימוש בשילדינג וורדס שמוכרים בקאש שופ. כי אחרת אתה יכול לפוצץ את הנשק שלך. היות וגם הירו וגם דימון סלייר משתמשים בגרזן. אני רציתי להשקיע את הכסף הזה בנשק אחד שהיום ההרואית תשתמש בו ובבוא היום אני אעביר מדמות לדמות עפ"י הצורך וגם הדימון סלייר שלי תשתמש בזה בלי להוציא שוב מזוס וכסף אמיתי על נשק. היתרון של גרזן VIP הוא 1. שהוא ניתן להעברה מדמות לדמות בלי קרמה. 2. שאין צורך ב 170 דקס כמו למשל נשקים שהאמפרס מפילה. (נכון שיש לי עם פוטנציאל 270 דקס אבל יש מקומות ובוסים שמבטלים פוטנציאל. תאר לך באמצע הקרב נעלם לי הנשק...
) יתרון שלישי הוא שגרזנים בדר"כ איטיים אבל גרזן VIP מהיר כמו חרב. ומאד חשובה לי מהירות התקפה. עכשיו אני מוכרת את החרב שלי. שהיא היתה 4 אטק מעל הממוצע כשהיתה נקיה. והיא גודלי בכל קנה מידה. אני חושבת שאוכל לקבל עליה 8 ביל בערך. אין לי מושג בכלל אייך מוכרים דבר כזה. מזל שהיא בנתיים נעולה....