22/09 התקדמות יומית !

אני התחדשתי בריינג' חדש חם מהתנור

עוד כמה ימים יהיה יותר כי יהיה לי כיס. כיס = עוד 4 אטק ......

צ ל י ל 8

New member
אז מנסה להדיע ל-141K, הא? ../images/Emo8.gif

PROOOOOOOOOOOOO אין לי אפילו חצי ריינג' משלך
יש לי משהו כמו 16K+ מקסימום (אבל נקי
) וזה בכלל בזכות הציוד שאבישי הלווה לי

אני לעכשיו סיימתי

חסר לי כיס. נשאר לי להשיג 338 צ'ארם לכיס. מקווה שיהיה לי בסוף שבוע. וזהו. לא משדרגת יותר כלום נכון לעכשיו. היה דחוף לי להכין גרזן וזה כדי לחסוך מלא NX..... עכשיו כשהכנתי - אני רגועה. 140 רנג' לא יהיה לי אני חוששת. אבל אני לא חייבת להיות הכי הכי . גם מה שיש לי בסדר לי.

נקי ..... ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

עשיתי היום ויתור במודע על 2 אטק כדי לחסוך NX ..... המגן שלי יהיה רק 25 אטק ולא 27 כמו שתיכננתי. כי התקציב של ה NX הלך לגרזן..... אני שלמה עם ההחלטה הזו !

צ ל י ל 8

New member
סמדר, את יכולה להסביר מה הקשר של ה-NX

לגרזן ה-VIP? הרי את רמה 200, זה לא שאת צריכה להעביר מסטטס לסטטס. הייתי מבינה אם היית פותחת דמות חדשה, אבל איך זה משפיע עליך עכשיו?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif נחכה ונראה ../images/Emo8.gif

בהצלחה בכיס
אגב, זה כיס שאפשר לראות ב-E? תוכלי להעלות תמונה?

אני חולמת על כובע של האמפרס .....

עם המון אטק עליו.
- נו טוב - רק עוד שידרוג אחד ודי .....
אבל ! 1. מחכה שהמחיר ירד.... למרות שעכשיו עם הידללות כמות ההאקרים אני בספק אם ירד.... 2. אני כל כך לא מזליסטית עם כאוס. שלא נראה לי שכל כך מהר יהיה לי כובע עם המון אטק עליו.....
אני עלולה לבזבז מלא כסף על כובע ועם הכאוס הראשון לאבד את כל האטק .... שזה 1 כולה..... זה בטוח יהיה המזל שלי....

צ ל י ל 8

New member
אני סומכת עליך ../images/Emo70.gif

חוץ מזה, עם כל השידרוגים שנקסון מוציאים כל הזמן, אני בטוחה שיהיה לך "קצת" יותר מעוד שדרוג אחד ודי

יש לי חרב מעולה - יותר טובה מהגרזן שלי

170 אטק שעבדתי עליה חצי שנה. עד כדי ימים שנשארו עלי 3 מיליון מזוס.... אני מרגישה כמו אחת שנזכרת בימייה בפלמ"ח.....
אבל ! עכשיו נקסון הוציאו אפשרות לעשות שידרוג ב 8 כוכבים באופן חוקי על נשק. והשידרוג הזה מצריך שימוש בשילדינג וורדס שמוכרים בקאש שופ. כי אחרת אתה יכול לפוצץ את הנשק שלך. היות וגם הירו וגם דימון סלייר משתמשים בגרזן. אני רציתי להשקיע את הכסף הזה בנשק אחד שהיום ההרואית תשתמש בו ובבוא היום אני אעביר מדמות לדמות עפ"י הצורך וגם הדימון סלייר שלי תשתמש בזה בלי להוציא שוב מזוס וכסף אמיתי על נשק. היתרון של גרזן VIP הוא 1. שהוא ניתן להעברה מדמות לדמות בלי קרמה. 2. שאין צורך ב 170 דקס כמו למשל נשקים שהאמפרס מפילה. (נכון שיש לי עם פוטנציאל 270 דקס אבל יש מקומות ובוסים שמבטלים פוטנציאל. תאר לך באמצע הקרב נעלם לי הנשק...
) יתרון שלישי הוא שגרזנים בדר"כ איטיים אבל גרזן VIP מהיר כמו חרב. ומאד חשובה לי מהירות התקפה. עכשיו אני מוכרת את החרב שלי. שהיא היתה 4 אטק מעל הממוצע כשהיתה נקיה. והיא גודלי בכל קנה מידה. אני חושבת שאוכל לקבל עליה 8 ביל בערך. אין לי מושג בכלל אייך מוכרים דבר כזה. מזל שהיא בנתיים נעולה....

הגרזן עכשיו הוא 196 אטק אבל

החרב שלי יכלה להיות 198 ..... הפסדתי 2 אטק במעבר לגרזן..... אבל שטויות.... לא משמעותי עד כדי כך בנזק ...... למרות שרציתי 200 אטק +
לפעמים יש מזל והאנהנסמנט סקרול נותן 5 אטק ולא 4 .... אבל אני לא הייתי מזליסטית בכלל. אפילו לא פעם אחת.

gate11Maccabi

New member
דרך אגב,

מישהו אמר לי שבקרוב יהיה ניתן למכור TIMLESS וREVERSED זה נכון או שזה בולשיט? כי אם כן, תיהיה ירידה משמעותית במחירי הנשקים אחרי שהמון נשקים גודליים ייחשפו לשוק

זה נכון.

ואני שמחה כי יש לי יופי של חרב במזוודה למכור. אני לא מאמינה שיש המון נשקי ריוורס גודלי..... רוב הגודלי הולכים על VIP...... היתה לי חרב ריוורס גודלי והדירוג שלה ירד לסמי גודלי - לצבע ירוק..... עשיין תוכל להניב לא מעט כסף בבוא השעה אני מניחה..... יש לי מלא ציוד ללוחמים ריורס יוניק ועם % STR במזוודה. מתה לנקות אותה כבר.

gate11Maccabi

New member
מתי זה קורה? נצטרך פלטיניום SOK?

ודרך אגב, יש לי TIMELESS SPEAR מושלמת 9/9 GM SCROLL בגלל זה זה חשוב לי :)

btekx

New member
חכה, יש לך גרזן ל2 ידיים או לאחד יד?

כי לקוטל שדים אפשר לחזיק רק 1 יד בלבד, את גרזן ופטיש

למעלה