חוץ מזה הרכב האחרון שקניתי הוא בכוונה קטן, במיוחד כדי להקל עלי בחניות.
אוי אני כ"כ שנאתי את האוטו שהיה לי כי הוא לא היה קטן וזה חירפן אותי. הבא שלי בטוח יהיה הרבה יותר קטן- אני רוצה אחד מאלה שהבגז' מעוך כזה ולא בולט.
תודה

אוי, באסה, למה חזרת לזה?

כי הרבה זמן לא נהגת?
האמת היא שאני פשוט בתקופה שהחרדות שלי כרגע יותר חזקות באופן כללי מתקופות אחרות, אז זה משפיע על כל תחום, אבל זה בהחלט גורם לי לנהוג פחות- מה שכמובן מגביר את החרדה וזה יוצר מעגל.
הכי מבאס להיות בלחץ מהמחשבה שמישהו ישפוט אותך. זה קורה לך גם כשיש לידך נשים? (חברות וכו')
כן, במידה פחותה נראה לי, אבל כן בהחלט גם עם נשים.
וואו, אני ממש מזדהה עם מה שכתבת. אחד הפחדים שלי זה שאנשים יראו איך אני מסתבכת עם פעולות מסויימות (נניח חנייה).
אני זוכרת כשרק התחלתי לנהוג (הייתי עם אימא שלי, אז זה לא היה ממש לבד, היה לי מישהו להיעזר במידת הצורך), באתי להיכנס ברוורס לחנייה בבית, מישהו רצה לעזור לי ולתת טיפים ובטעות נתתי לחיצה חזקה על הגז והרכב מן הסתם נסע מהר מאוד. הרגשתי ממש בושה באותו רגע.
אני מה זה מזדהה. קרה לי מלא פעמים בכל מיני סיטואציות. את אוהבת שמכוונים אותך? ואם כן- אז כשעושים את ה מיוזמתם או כשאת מבקשת? אני נגיד תמיד ממש מפחדת שמישהו יתחיל לנסות לכוון אותי בלי שביקשתי. אני יודעת שבראש שלו זה כנראה מכוונה טובה, אבל עדיין אני חווה את זה כמשפיל, אם אני מבקשת ממישהו אז לא מפריע לי. אבל כמעט ולא יצא לי לבקש, חוץ מבתקופה שעבדתי בהזזת המכוניות בגלל שליטרלי רוב העבודה הייתה להזיז מכוניות מחניה לחניה, ואחרי תקופה מסויימת היו סיטואציות מסויימות שהיו כ"כ קשות להכניס מכונית לחניה, שביקשתי עזרה אם מישהו היה בחוץ.
וואו, כל הכבוד. מה גרם לך לעשות את השינוי הזה, את זוכרת?
הממ... היה לי תקופה ארוכה שני ידידים בלי רכב, לאחד לא היה רישיון ולשני היה אבל הוא לא אהב לנהוג (לפני זה תמיד הייתי מבקשת ממישהו אחר שינהג גם אם זאת המכונית שלי), אבל המצב הזה עם השני ידידים שנפגשתי איתם הרבה, דיי הכריח אותי לנהוג כשהם ברכב איתי, ואחרי תקופה ה כבר הרבה יותר זרם לי, והחלטתי לא לבקש מאנשים אחרים לנהוג במקומי גם אם יש להם רישיון ואין להם בעיה לנהוג.
יש לך עכשיו רכב או שאת מתניידת בתח"צ?
כרגע אני חולקת רכב עם ההורים שלי. אני כמעט אף פעם לא נוסעת בתחב"ץ. אם אני אצטרך לנסוע לאנשהו אני אקח את המכונית, אבל אני פשוט כרגע נוהגת הרבה פחות ויוצאת מהבית הרבה פחות כך שאני לא צריכה מכונית באותה רמה שהייתי צריכה פעם.
אני מסכימה עם זה. כי אני כן יכולה לראות שינוי לטובה ביכולות נהיגה שלי. הבעיה היא למצוא מוטיבציה
אכן בעיה!