🦝אוף לשנה חדשה🎀

didalf

Well-known member
אני לא צריכה להגיד לך.
אם שואלים אותך אם את אוהבת את ליאן, מה תהיה התשובה שלך? (אין נכון או לא נכון)
חחחח לאדעת, אני לא כזה מכירה אותה. יש לה קול מאד יפה בהחלט, אבל חוץ מכאנט פייט דה מון לייט אני לא באמת מכירה שירים שלה. (שמעתי מידי פעם כששמת אבל אני לא זוכרת)
אני אוהבת אותה מתוך אקסנטשיין לאהבה שלי אלייך.

בסדר, נכנסת פעם ל-FXP וראית איך ילדים שאמורים להיות דוברי עברית מלידה מדברים?
זוועה|חבול| גם ראיתי אמריקאים בטוויטר שאני לא מצליחה לקרוא בכלל מה הם כותבים.
הבעיה שממה שהבנתי ילדי הז'ן Z האלה לא יודעים להבדיל בין טוויטר והודעות טקסט לאימיילים וטקסטים רשמיים יותר וגם אותם לא יודעים לכתוב.
אגב זה שהיא דוברת אנגלית זה לא הדבר הנורא, מה שנורא זה שהיא עובדת בתור כתבת מוזיקה ונותנים לה לפרסם ביקורות מוזיקה שהיא כותבת:-D
אוי אני מקווה שעושים לה הגהה:-D

It's Always Sunny

Well-known member
בסדר, נכנסת פעם ל-FXP וראית איך ילדים שאמורים להיות דוברי עברית מלידה מדברים?
:-D:-0
לא ידעתי שמדברים פה על פורומים אחרים. ועכשיו ברצינות, זה מצחיק אותי איך הצלחת לזרוק את ההערה הזו ולרדת עליהם בכזו קלות.

אגב זה שהיא דוברת אנגלית זה לא הדבר הנורא, מה שנורא זה שהיא עובדת בתור כתבת מוזיקה ונותנים לה לפרסם ביקורות מוזיקה שהיא כותבת:-D
מה? מה? אבל אמורה להיות הגהה, נכון?

כן, היא בת 19.
אה, אז לא הפרש כזה גדול בינה לבין בת ה-17. זו פשוט היא עם הסלנג שלה |פנים|

היא בעיקר התבאסה בשבילי שאני צריכה לבחור כי כבר דיברנו על כמה אני רוצה לראות את קרלי:-(
טוב, לפחות היא נחמדה בקטע הזה. אבל היא יכולה לצלם לך את ההופעה, לא?
למרות שטכנית בטח יעלו את ההופעה לאינטרנט אחר כך אבל לא יודעת יש משהו נחמד לדעתי בכך שעושים משהו במיוחד בשבילך. זה בהנחה שאת בכלל רוצה את זה, כן? סתם המצאתי לעצמי סיפור עכשיו :-D

Lhuna3

Well-known member
עזבי שכל מילה שניה שלה זה עלבון לשפה האנגלית. אבל SHOULD HAVE לא מפריע לי כמו כשהיא (וכל שאר הילדים בגילה) רושמים YOUR במקום YOU'RE או כשהם לא מבדילים בין THEIR ו- THEY'RE.
תראי אני יכולה להבין שמתבלבלים בין דברים כאלה כשכותבים מהר (בסדר, אני יודעת שזו באמת בורות והם לא סתם מתבלבלים, אבל אני יכולה לפחות לשקר לעצמי שאולי התבלבלו),
אבל should of זה נשמע לי כמו טעות שילדים עושים (באופן מובן לגמרי, כי זה באמת נשמע אותו דבר, במיוחד כי אומרים should've) אבל עד גיל בגרות אמורים לקלוט את הטעות ולתקן את עצמם! אני מסרבת להאמין שבמשך 12 שנות ביה"ס אף מורה לא תיקן לה את השגיאה הזאת. זה גם מוכיח שהיא בחיים שלה לא קראה ספר. (ואם היא קראה ספרים ועדיין לא עלתה על זה, זה אפילו עוד יותר גרוע.)
(אבל שוב חשוב לי להגיד שאני לא כזאת שעושה עניין מכל שגיאה, ויש שגיאות שבטוח גם אני עושה. רק רציתי להסביר למה ספציפית הטעות הזאת במיוחד מפריעה לי. כי צריך להיות ממש סתומה בשביל להגיע לבגרות, כדובר אנגלית ילידי, ולא לקלוט אותה.)

LeAnnDyIan

Well-known member
תראי אני יכולה להבין שמתבלבלים בין דברים כאלה כשכותבים מהר (בסדר, אני יודעת שזו באמת בורות והם לא סתם מתבלבלים, אבל אני יכולה לפחות לשקר לעצמי שאולי התבלבלו),
אבל should of זה נשמע לי כמו טעות שילדים עושים (באופן מובן לגמרי, כי זה באמת נשמע אותו דבר, במיוחד כי אומרים should've) אבל עד גיל בגרות אמורים לקלוט את הטעות ולתקן את עצמם! אני מסרבת להאמין שבמשך 12 שנות ביה"ס אף מורה לא תיקן לה את השגיאה הזאת. זה גם מוכיח שהיא בחיים שלה לא קראה ספר. (ואם היא קראה ספרים ועדיין לא עלתה על זה, זה אפילו עוד יותר גרוע.)
(אבל שוב חשוב לי להגיד שאני לא כזאת שעושה עניין מכל שגיאה, ויש שגיאות שבטוח גם אני עושה. רק רציתי להסביר למה ספציפית הטעות הזאת במיוחד מפריעה לי. כי צריך להיות ממש סתומה בשביל להגיע לבגרות, כדובר אנגלית ילידי, ולא לקלוט אותה.)
אוקיי אז הרגשות שלך כלפי should of זה הרגשות שלי כלפי your
:-D:-0
לא ידעתי שמדברים פה על פורומים אחרים. ועכשיו ברצינות, זה מצחיק אותי איך הצלחת לזרוק את ההערה הזו ולרדת עליהם בכזו קלות.
פשוט ניסיתי להראות שזה שמישהו דובר שפה כלשהי מלידה לא אומר כלום.
מה? מה? אבל אמורה להיות הגהה, נכון?
כן, מן הסתם יש כי כשהיא שולחת לי קישורים לכתבות האלה, אין בהן שגיאות.
אה, אז לא הפרש כזה גדול בינה לבין בת ה-17. זו פשוט היא עם הסלנג שלה |פנים|
גם לבת 17 יש סלנג מוזר משלה, זה מן סלנג טיקטוק כזה.
טוב, לפחות היא נחמדה בקטע הזה. אבל היא יכולה לצלם לך את ההופעה, לא?
למרות שטכנית בטח יעלו את ההופעה לאינטרנט אחר כך אבל לא יודעת יש משהו נחמד לדעתי בכך שעושים משהו במיוחד בשבילך. זה בהנחה שאת בכלל רוצה את זה, כן? סתם המצאתי לעצמי סיפור עכשיו :-D
לא יודעת למה את מתכוונת ב״יעלו את ההופעה לאינטרנט״ את מתכוונת לקטעים שאנשים מצלמים ומעלים ליוטיוב וכאלה? כי אני לא טורחת לצפות בקטעים האלה. זה בעיקר מלא במעריצים צווחים ותמונה לא יציבה שעושה לי כאב ראש.
אני מניחה שהיא תצלם סרטונים ותשלח לי, כי זה מה שאנחנו עושות, אבל זה מן הסתם לא אותו הדבר. הו וול, בטוחה שיהיו עור הופעות בעתיד:)
חחחח לאדעת, אני לא כזה מכירה אותה. יש לה קול מאד יפה בהחלט, אבל חוץ מכאנט פייט דה מון לייט אני לא באמת מכירה שירים שלה. (שמעתי מידי פעם כששמת אבל אני לא זוכרת)
אני אוהבת אותה מתוך אקסנטשיין לאהבה שלי אלייך.
חח יופי, זה בדיוק מה שהיא מרגישה כלפי ליאן
זוועה|חבול| גם ראיתי אמריקאים בטוויטר שאני לא מצליחה לקרוא בכלל מה הם כותבים.
הבעיה שממה שהבנתי ילדי הז'ן Z האלה לא יודעים להבדיל בין טוויטר והודעות טקסט לאימיילים וטקסטים רשמיים יותר וגם אותם לא יודעים לכתוב.
בטוויטר אני עוד פחות או יותר מבינה אותם כי נראה לי שזו פלטפורמה ישנה יותר אז הצעירים שם הם early 20’s
אבל נגיד בטיקטוק שזה ממש בני נוער אני לא מבינה 90% ממה שהם אומרים.
אוי אני מקווה שעושים לה הגהה:-D
אכן עושים|כן|

It's Always Sunny

Well-known member
היום נזכרתי למה אני לא נוטה להיקשר לאנשים יותר מדי. מבלי להיכנס לפרטים (כי אני לא רוצה שזה יהיה באינטרנט) קיבלתי סוג של דחייה (לא יודעת אם זה באמת נחשב ככה אבל מנקודת המבט שלי זה לחלוטין היה ככה) וזה כואב מאוד. אין בי כעס, זו בעיקר אכזבה מעצמי, שנקשרתי והייתי צריכה לדעת לא לעשות את זה.
כן, אני יודעת שזה יעבור אבל כרגע זה כל כך מתסכל :-/

Lhuna3

Well-known member
היום נזכרתי למה אני לא נוטה להיקשר לאנשים יותר מדי. מבלי להיכנס לפרטים (כי אני לא רוצה שזה יהיה באינטרנט) קיבלתי סוג של דחייה (לא יודעת אם זה באמת נחשב ככה אבל מנקודת המבט שלי זה לחלוטין היה ככה) וזה כואב מאוד. אין בי כעס, זו בעיקר אכזבה מעצמי, שנקשרתי והייתי צריכה לדעת לא לעשות את זה.
אוי זה נשמע מבאס |נחמה||נחמה||נחמה|

It's Always Sunny

Well-known member
אני קצת יותר בסדר עכשיו |תפילה|

It's Always Sunny

Well-known member
התחלתי היום לראות את העונה החדשה של האנטומיה, יש בה 6 פרקים עד כה. אני מתחילה את הפרק הרביעי |פנים|

LeAnnDylan

Well-known member
וואו נראה שהייתם עסוקים בפורום בכמה ימים האחרונים.
רציתי להשלים קצת הודעות אבל משום מה כשאני רואה הודעות שיש בהן יותר משתיים-שלוש שורות זה עושה לי סחרחורת. ודווקא עשיתי בדיקת ראיה שבוע שעבר והמספר שלי לא השתנה. אני אומנם קצת חולה אבל זה בעיקר הגרון והאוזן ולא מלווה בסחרחורות אבל לא יודעת, מלל ארוך מסחרר אותי פתאום.
זה ממש מתסכל|חבול|

It's Always Sunny

Well-known member
רציתי להשלים קצת הודעות אבל משום מה כשאני רואה הודעות שיש בהן יותר משתיים-שלוש שורות זה עושה לי סחרחורת. ודווקא עשיתי בדיקת ראיה שבוע שעבר והמספר שלי לא השתנה. אני אומנם קצת חולה אבל זה בעיקר הגרון והאוזן ולא מלווה בסחרחורות אבל לא יודעת, מלל ארוך מסחרר אותי פתאום.
זה ממש מתסכל|חבול|
החלמה מהירה! |תפילה|

Lhuna3

Well-known member
זה ממש מתסכל|חבול|
אוי |נחמה| תרגישי טוב!

סחרחורת זה מאוד לא נעים :-(

didalf

Well-known member
זה ממש מתסכל|חבול|
דיי להיות חולה זה כבר יותר מידי זמן!!
גם כשאני הייתי חולה היה לי קשה עם מלל ארוך ובכלל להסתכל במסך, לא פתחתי מחשב 4 ימים.

ותרגישי טוב כבר|חיבוק||חיבוק|

Aranel Nenharma

Well-known member
Hanukkah on Rye
סרט חגים של הולמרק, מאוד סטנדרטי, מאוד צפוי ומאוד קיטש ואף מביך
אבל מה שמגניב בו שהולמרק תמיד עושים סרטי כריסמיס והסרט הזה הוא על חנוכה (* אני חושבת שזה הסרט הראשון או השני שהם עושים על חנוכה, סוף סוף)
אני ממש לא אוהבת סרטים כאילו אבל הייתי חייבת לנסות גם בגלל חנוכה וגם כי יעל גרובגלס וג'רמי ג'ורדן משחקים שם |מאוהב|
ויעל כפר'לה, אמרו בסרט הזה מלא פעמים חנוכה וכמובן שכולם כמו האמריקאים haunkka ויעל כל פעם אמרה חנוכה עם ח' כמו שצריך

האם אני ממליצה על הסרט - ממש לא.
האם הוא צפייה חובה - לא.
האם אני אומרת לכם לראות את הסרט - כן, כי עברו יומיים מאז שראיתי אותו ועדיין יש לי חשק לכתוב עליו וגם כי מגיע פרגון לתרבות יהודי אמריקה, שיזכרו שאין שם רק נוצרים.

אני עדיין כועסת שהם לא נתנו לג'רמי לשיר, והיה הזדמנויות.

1673696065619.png

It's Always Sunny

Well-known member
Hanukkah on Rye
סרט חגים של הולמרק, מאוד סטנדרטי, מאוד צפוי ומאוד קיטש ואף מביך
אבל מה שמגניב בו שהולמרק תמיד עושים סרטי כריסמיס והסרט הזה הוא על חנוכה (* אני חושבת שזה הסרט הראשון או השני שהם עושים על חנוכה, סוף סוף)
אני ממש לא אוהבת סרטים כאילו אבל הייתי חייבת לנסות גם בגלל חנוכה וגם כי יעל גרובגלס וג'רמי ג'ורדן משחקים שם |מאוהב|
ויעל כפר'לה, אמרו בסרט הזה מלא פעמים חנוכה וכמובן שכולם כמו האמריקאים haunkka ויעל כל פעם אמרה חנוכה עם ח' כמו שצריך

האם אני ממליצה על הסרט - ממש לא.
האם הוא צפייה חובה - לא.
האם אני אומרת לכם לראות את הסרט - כן, כי עברו יומיים מאז שראיתי אותו ועדיין יש לי חשק לכתוב עליו וגם כי מגיע פרגון לתרבות יהודי אמריקה, שיזכרו שאין שם רק נוצרים.

צפה בקובץ המצורף 70198
מקסים :-]
אני זוכרת שכל שנה תמיד יש בנטפליקס סרטי כריסטמס, אז זה מרענן לשם שינוי שיש סרט על חנוכה.

didalf

Well-known member
:-D רק בגלל זה מסקרן אותי לראות:-D

ובגלל זה לא, חוצפה|פטיש|

It's Always Sunny

Well-known member
מסתבר שכן יש לי fomo, אז בניגוד למה שאמרתי קודם, אני מוכנה להשליך את העקרונות שלי ולנסות לתת צ'אנס לסדרות שעדיין יוצאות. tbh, קצת חסרים לי דיונים ושאר הדברים יכולים לחכות, יש לי מספיק זמן לצפות בהם בעתיד. אז בבקשה, אם אתם רוצים להמליץ על משהו (בין אם אתם צופים בו כרגע או משהו שאתם מתכננים או סדרה אהובה) אני מוכנה להקשיב להצעות:-):

**מה שמזכיר לי שאני צריכה לחזור לפרינג' |מובך|

Lhuna3

Well-known member
מסתבר שכן יש לי fomo, אז בניגוד למה שאמרתי קודם, אני מוכנה להשליך את העקרונות שלי ולנסות לתת צ'אנס לסדרות שעדיין יוצאות.
:-D יופי!
כי באמת חבל שתפספסי דברים חדשים יותר שהם טובים.
tbh, קצת חסרים לי דיונים ושאר הדברים יכולים לחכות, יש לי מספיק זמן לצפות בהם בעתיד. אז בבקשה, אם אתם רוצים להמליץ על משהו (בין אם אתם צופים בו כרגע או משהו שאתם מתכננים או סדרה אהובה) אני מוכנה להקשיב להצעות:-):
באמת זה הכי כיף כשיש דיון על מה שצופים.
לצערי אני בעצמי לא ממש מוצאת כרגע משהו שאני אוהבת (כלומר מנסה כל מיני דברים ולא מוצאת בינתיים), אבל זה גם כי אני מתעדפת מאוד מה שזמין לי בפלטפורמות.
**מה שמזכיר לי שאני צריכה לחזור לפרינג' |מובך|

כולם מתרגשים לשמוע על שובך:

חוץ מאסטריד, שהיא כבר קצת סקפטית לגבייך:

It's Always Sunny

Well-known member
:-D יופי!
כי באמת חבל שתפספסי דברים חדשים יותר שהם טובים.
הבעיה היא שכמו שהסברתי מקודם, יש יותר מדי דברים טובים, לא יודעת מאיפה להתחיל.

באמת זה הכי כיף כשיש דיון על מה שצופים.
לצערי אני בעצמי לא ממש מוצאת כרגע משהו שאני אוהבת (כלומר מנסה כל מיני דברים ולא מוצאת בינתיים), אבל זה גם כי אני מתעדפת מאוד מה שזמין לי בפלטפורמות.
|כן||כן|
אם יש משהו שמעניין אותך באחת הפלטפורמות, אשמח שתעדכני :-):

כולם מתרגשים לשמוע על שובך:

אוו, כאלה חמודים :-]

חוץ מאסטריד, שהיא כבר קצת סקפטית לגבייך:

:-D

למעלה