תראי Reservation Dogs שנמצא בדיסני+הבעיה היא שכמו שהסברתי מקודם, יש יותר מדי דברים טובים, לא יודעת מאיפה להתחיל.
תראי Reservation Dogs שנמצא בדיסני+הבעיה היא שכמו שהסברתי מקודם, יש יותר מדי דברים טובים, לא יודעת מאיפה להתחיל.
בשורות טובות!!! (Good Omens)מסתבר שכן יש לי fomo, אז בניגוד למה שאמרתי קודם, אני מוכנה להשליך את העקרונות שלי ולנסות לתת צ'אנס לסדרות שעדיין יוצאות. tbh, קצת חסרים לי דיונים ושאר הדברים יכולים לחכות, יש לי מספיק זמן לצפות בהם בעתיד. אז בבקשה, אם אתם רוצים להמליץ על משהו (בין אם אתם צופים בו כרגע או משהו שאתם מתכננים או סדרה אהובה) אני מוכנה להקשיב להצעות
**מה שמזכיר לי שאני צריכה לחזור לפרינג'![]()
רק אם את רוצה ויכולה להסביר קצת: מה זה בדיוק החוסר נוחות הזה - אשמה? בושה? תחושת "חוסר כשירות" שלך? משהו אחר?גיליתי היום שעשיתי בעבר משהו שלא ממש כדאי שאעשה, משהו שבא מכוונות טובות. אני מצטערת שאני מעורפלת, אני רוצה לדבר על ההרגשה שלי אבל לא זה מרגיש לי בנוח לחשוף את כל הסיפור כי זה לא רק קשור אליי.
בכל מקרה, אפשר לתקן את הטעות הזו. הבעיה שלי היא התחושה שאני מרגישה עכשיו בגלל מה שעשיתי, החוסר נוחות, האי שקט. לא יודעת בדיוק איך להתמודד עם זה.
מרגישה חוסר נוחות כי זה משהו שהייתי צריכה לדעת ובכל זאת עשיתי את זה.רק אם את רוצה ויכולה להסביר קצת: מה זה בדיוק החוסר נוחות הזה - אשמה? בושה? תחושת "חוסר כשירות" שלך? משהו אחר?
בכל מקרה תהיי יותר סלחנית עם עצמך!
כי את בנאדם טוב, כי היו לך כוונות טובות, כי לא רצית לפגוע באף אחד, וכי כולנו עושים טעויות לפעמים. ואת עוד עשית טעות שאפשר לתקן.
אז פחות הלקאה עצמית... כי אני בטוחה שזה לא באמת מגיע לך. עשית טעות, הבנת אותה, למדת ממנה משהו. מותר לך עכשיו לשים את זה מאחור ולהרגיש טוב.![]()
קודם כל כמו שלונה אמרה, כולם עושים טעויות.מרגישה חוסר נוחות כי זה משהו שהייתי צריכה לדעת ובכל זאת עשיתי את זה.
כעקרון, זה קשור לחוקים של הקבוצה שבה אני נמצאת. אז ההשלכות הן לא כאלה גדולות (אני מבינה שאולי כדאי שאתן קצת קונטקסט כדי שיהיה מובן). מדובר בקשרים שמחוץ לקבוצה, הצעתי את זה למישהו והתחדד לי לאחרונה (ממקרה דומה שקרה לי) למה עדיף לא לעשות את זה ואני מתלבטת איך לעדכן אותו שאולי כדאי להפסיק עם זה.
אנחנו לא מדברים הרבה ואני תוהה אם שווה לדבר על זה בנינו ולהמשיך הלאה. מכאן בדיוק מגיע החוסר נוחות, כי אני לא ממש רוצה שזה יהפוך לשיח יותר רחב.
תודהקודם כל כמו שלונה אמרה, כולם עושים טעויות.
גם טעויות של לעבור על כללים שאנחנו יודעים שאנחנו לא צריכים לעבור,
אז באמת שאל תהיי קשה מידי עם עצמך.
נשמע אבל שיש לך בעיה לגבי מה לעשות עכשיו. אני לא יודע מה הפרטים אבל נשמע שלנסות "לתקן" את זה יבוא עם חוסר נוחות.
כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא להחליט האם לעשות את הדבר הזה שכרוך בחוסר נוחות או לא.
בכל מקרה אולי תרגישי אי שקט. אבל את תתמודדי בעזרת כל הדברים שעוזרים לך ביום יום.
זה אכן סימן מלמעלה.גם הלילה היה לי חלום שקשור לטלוויזיה. התחלתי לצפות ברופא הטוב. למען האמת, הופתעתי כשקמתי וגיליתי שזה לא קרה
זה כנראה רמז שאני צריכה לצפות בסדרה הזו.
אה, חחח. בעיקר זה היה הדמות הראשית מטפלת בחולים. האמת שמה שהתמקדתי בו הייתה העובדה שבטעות דילגתי על כמה פרקים (רק אחרי שצפיתי בהם, קלטתי שאלה הפרקים הלא נכוניםזה אכן סימן מלמעלה.
מעניין אם זה יהיה דומה למה שהיה בחלום שלך
גם אני, בעיקר במקביל, אבל שאלה: יש לך מצלמה אחורית? זה משהו שמאוד מאוד עוזר לי, בעיקר לחניה בניצב.אני שונאת לחנות במקביל ובניצב ובאופן כללי![]()
יש מצלמה, לא יכולה לדמיין את עצמי חוזרת לשיעורי נהיגה בלי מצלמה.גם אני, בעיקר במקביל, אבל שאלה: יש לך מצלמה אחורית? זה משהו שמאוד מאוד עוזר לי, בעיקר לחניה בניצב.
נקודה מעניינת למחשבה: היית כנראה הרבה פחות מבואסת אם הדברים היו קורים בסדר הפוך, כלומר החניה הלא טובה הייתה קוריית לך מתישהו בתחילת השיעור, ואחריה היה המשך השיעור המוצלח כפי שהיה, כולל החניה הטובה ברוורס.הקטע המבאס זה שעשיתי את כל הנסיעה יפה מאוד (למרות שבטעות חתכתי אוטובוס), הצלחתי להיכנס לחנייה ברוורס, אבל כשחזרתי הביתה והייתי צריכה לחנות ברחוב במקביל למדרכה ואז הסתבכתי
ואין לי בעיה עם העובדה צריך לתרגל, זה פשוט מבאס אותי שאחרי כל הנסיעה הזו שהייתה טובה, אני זוכרת רק את הדבר הלא הטוב שקרה בה![]()
נשמע הגיוני. אבל נראה לי שזה גם משולב עם העובדה שיש לי רישיון שלוש שנים ואני מרגישה עוד יותר מתוסכלת (שאני אמורה לנהוג לבד בשלב הזה אבל בפועל לא מרגישה מוכנה).נקודה מעניינת למחשבה: היית כנראה הרבה פחות מבואסת אם הדברים היו קורים בסדר הפוך, כלומר החניה הלא טובה הייתה קוריית לך מתישהו בתחילת השיעור, ואחריה היה המשך השיעור המוצלח כפי שהיה, כולל החניה הטובה ברוורס.
אני זוכרת שקראתי אפילו שיש מחקרים על הנושא הזה, שמה שהרגשנו בחלק האחרון של חוויה מסויימת, קובע במידה גדולה את איך שנזכור ונרגיש לגבי החוויה כולה.
מעניין.[נדמה לי שעשו מחקר כזה שנתנו לנבדקים לשים את היד בתוך מתקן מכאיב כלשהו לכמה דקות, ולקבוצה אחת עשו נגיד 5 דקות דרגת כאב גבוהה, ואז דקה אחת של דרגת כאב קלה, ולקבוצה השניה ההיפך: 5 דקות של כאב קל, ואז דקה אחת של כאב חזק,
ובסוף ביקשו מכולם לדרג את הכאב הכולל שחשו בניסוי. אז הנבדקים שבסוף הניסוי קיבלו דקה של כאב קל, דירגו את החוויה כפחות כואבת מאשר אלו שבסוף קיבלו כאב חזק, למרות שבפועל דווקא הקבוצה הראשונה סבלה כאב חזק הרבה יותר זמן.]
השאלה היא אם בשלוש שנים האלו נהגת מספיק בשביל לצבור בטחון.נשמע הגיוני. אבל נראה לי שזה גם משולב עם העובדה שיש לי רישיון שלוש שנים ואני מרגישה עוד יותר מתוסכלת (שאני אמורה לנהוג לבד בשלב הזה אבל בפועל לא מרגישה מוכנה).
מאוד!המוח של בני האדם מוזר.
לא נהגתי מספיק, זה בטוחהשאלה היא אם בשלוש שנים האלו נהגת מספיק בשביל לצבור בטחון.
אם לא נהגת בהן כמעט, אז זה די הגיוני שלא תרגישי מוכנה (וזה אחלה שאת לוקחת עוד שיעורים).
אה אוקיי, ממה שכתבת לגבי המצלמה חשבתי שאת לוקחת שיעוריםלא נהגתי מספיק, זה בטוח
אבל אני לא לוקחת שיעורים, נעזרת במשפחה.
לקח לי כמה שנים של נהיגה עד שהרגשתי בטחון כשאני עולה על ההגה (אגב אני הוצאתי רישיון רק בגיל 27).שזו גם קצת הבעיה, כי אני מסרבת לנהוג לבד. אבל לא יודעת, אולי צריך תרגול ושיעבור זמן, אמרו לי כמה פעמים שאולי עם הגיל יהיה לי יותר ביטחון.
אני גם. הלוואי שהיה לי איזה חונה אוטומטי.אני שונאת לחנות במקביל ובניצב ובאופן כללי![]()
יש לי רשיון 12 וחצי שנים ואני עדיין מסתבכת עם חניה במקבילנשמע הגיוני. אבל נראה לי שזה גם משולב עם העובדה שיש לי רישיון שלוש שנים ואני מרגישה עוד יותר מתוסכלת (שאני אמורה לנהוג לבד בשלב הזה אבל בפועל לא מרגישה מוכנה).
יש את הספר הזה "לא רציונלי ולא במקרה" על כל מיני דברים כאלה. למרות שנדמה לי שתפסו כל מיני עיוותים במחקרים של הסופר אבל זה עדיין היה מעניין לדעתי.אני נורא אוהבת לקרוא על מחקרים כאלו, שמראים כמה הוא מוזר.
השאלה היא אם בשלוש שנים האלו נהגת מספיק בשביל לצבור בטחון.
אם לא נהגת בהן כמעט, אז זה די הגיוני שלא תרגישי מוכנה
נראה לי שזה פחות גיל ויותר עניין של לנהוג מספיק עד שמתרגלים.אמרו לי כמה פעמים שאולי עם הגיל יהיה לי יותר ביטחון.
כן אני גם הייתי מבולבלת מזה.אה אוקיי, ממה שכתבת לגבי המצלמה חשבתי שאת לוקחת שיעורים![]()
(אגב אני הוצאתי רישיון רק בגיל 27).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.