🦝אוף לשנה חדשה🎀

Lhuna3

Well-known member
לא נראה לי שזה ממש קשור, אבל פתאום נזכרתי במה שכתבת בהקשר אחר.
כשהייתי במיון, שמו לי את הברנולה, כשהייתי באמצע שמעתי מישהו שכאב לו כשהוציאו לו את הברנולה, אז זה גרם לי לחשוש.
האחות באה להוציא לי את הברנולה והייתי בלחץ, אבל אז בלי ששמתי לב זה כבר היה בחוץ ואמרתי לה שהייתי בטוחה שזה יכאב יותר לפי מה ששמעתי.
אז אם אנחנו מצפים לגרוע ביותר וזה לא כל כך גרוע בסופו של דבר, נרגיש שזה לא היה נורא ולהפך?
אני לחלוטין מאמינה בזה, ולכן מצפה תמיד לגרוע מכל :-D (אבל אל תלמדי ממני, זו לא באמת שיטה טובה לחיות)
אגב, מה שכאב לו היה שהדבק משך את השערות של היד :-D
:-D:-D

It's Always Sunny

Well-known member
אני לחלוטין מאמינה בזה, ולכן מצפה תמיד לגרוע מכל :-D (אבל אל תלמדי ממני, זו לא באמת שיטה טובה לחיות)
too late |מובך| כשהייתי בתיכון, תמיד הייתי מורידה ציפיות במבחנים (גם כשהלך לי טוב) כדי שכשאקבל את הציון, אהיה מופתעת לטובה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצד אחד יש משהו טוב בלצפות כל יום לאפוקליפסה כי אז כל יום מחדש את שמח מעצם העובדה שהשמש זורחת. ויש משהו מאוד חשוב בלשמוח מהדברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליו.
מצד שני להנמיך ציפיות כל הזמן גם יכול לגרום לך להיות שלילי כל הזמן לגבי הכל. מחשבות בסגנון "אין טעם שאני אנסה כי אני הרי בטוח אכשל"

It's Always Sunny

Well-known member
מצד אחד יש משהו טוב בלצפות כל יום לאפוקליפסה כי אז כל יום מחדש את שמח מעצם העובדה שהשמש זורחת. ויש משהו מאוד חשוב בלשמוח מהדברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליו.
מצד שני להנמיך ציפיות כל הזמן גם יכול לגרום לך להיות שלילי כל הזמן לגבי הכל. מחשבות בסגנון "אין טעם שאני אנסה כי אני הרי בטוח אכשל"
לקח לי רגע כדי להבין מה הכוונה שלך :-D
זו מחמאה, יצאה לך פסקה עמוקה :-):
רציתי להגיב לדברים שלך אבל אין לי מה לומר (זה במובן החיובי).

It's Always Sunny

Well-known member
ובעניין אחר ולא קשור, פתאום קלטתי כשאין ממש פעילות פה בפורום, אין לי פורום אחר שיעסיק אותי כי לכאן אני באה כל פעם כדי לחפש משהו מעניין :-D |פנים|

Lhuna3

Well-known member
אכן, ובנוסף לשליליות יש לזה כמובן אפקט של חרדה ודאגה תמידיות.
ודאגה מדברים שאי אפשר לשנות, תמיד רק מוסיפה סבל. אם קרה הדבר שפחדת שיקרה, אז אתה סובל כפול: גם כשזה קורה וגם לפני שזה קורה. ואם לא קרה, אז דאגת לחינם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ובעניין אחר ולא קשור, פתאום קלטתי כשאין ממש פעילות פה בפורום, אין לי פורום אחר שיעסיק אותי כי לכאן אני באה כל פעם כדי לחפש משהו מעניין :-D |פנים|
גם לי יש רק את כאן לבדוק.
ואז את הרבה פעמים פותחת פה בעצמך דיון מעניין ;-)
זה נכון (y)

didalf

Well-known member
לא נראה לי שזה ממש קשור, אבל פתאום נזכרתי במה שכתבת בהקשר אחר.
כשהייתי במיון, שמו לי את הברנולה, כשהייתי באמצע שמעתי מישהו שכאב לו כשהוציאו לו את הברנולה, אז זה גרם לי לחשוש.
האחות באה להוציא לי את הברנולה והייתי בלחץ, אבל אז בלי ששמתי לב זה כבר היה בחוץ ואמרתי לה שהייתי בטוחה שזה יכאב יותר לפי מה ששמעתי.
אז אם אנחנו מצפים לגרוע ביותר וזה לא כל כך גרוע בסופו של דבר, נרגיש שזה לא היה נורא ולהפך?
לגמרי, אין לי ספק שציפיות משפיעות על החוויה בפועל.
לדעתי היו גם ניסויים בהקשר הזה בספר ההוא.
too late |מובך| כשהייתי בתיכון, תמיד הייתי מורידה ציפיות במבחנים (גם כשהלך לי טוב) כדי שכשאקבל את הציון, אהיה מופתעת לטובה.

גם לי.
אבל כפרעלייך את מעלה דיונים רנדומליים ומעירה אותו, תבורכי|מאוהב|

lemon lyman

Well-known member
המשך הניחוש של השיר של טיילור
פשוט אני אוהבת סדר |שפם| אז זה נראה לי מתאים לפה ולא לשירשור השני
אז תביאי עוד מילה:-D
Since eighteen

זאת שורה אחרת מאותו שיר, לא המשך של השורה שהבאתי בהתחלה

lemon lyman

Well-known member
אני רציתי לעשות שירשור של סצנות אהובות בסדרות שאתם אוהבים אבל שאתם לא אוהבים את הסצנות אלו והפוך סצנות /עלילות שנחשבות פחות טובות אבל אתם כן אוהבים

אבל לא יודעת אם יש לכם או אפילו לי בשלוף יותר מכמה

It's Always Sunny

Well-known member
אני רציתי לעשות שירשור של סצנות אהובות בסדרות שאתם אוהבים אבל שאתם לא אוהבים את הסצנות אלו והפוך סצנות /עלילות שנחשבות פחות טובות אבל אתם כן אוהבים

אבל לא יודעת אם יש לכם או אפילו לי בשלוף יותר מכמה
סיקרנת עכשיו.

Aranel Nenharma

Well-known member
אז היום עלה טריילר לעונה הרביעית של יורשים
הוא צץ לי בכל מיני מקומות ואני ממש מנסה להתחמק ממנו
ואני ממש גאה בי על זה כי בד"כ אני ישר צופה בטריילרים כי תמיד יש לי את המחשבה שהיוצרים לא באמת ירצו להרוס לי את החוויה (מה שהמון פעמים זה לא המקרה והם פשוט חושפים את כל העלילה)
אבל את 3 העונות הראשונות צפיתי בבינג' ולא ידעתי כלום על הסדרה והיה ממש כיף וממש מקווה שאצליח להתאפק

סתם רצית לשתף.
ומה איתכם? האם אתם צופים בטריילרים? רק כשזה לסדרה חדש? של עונות המשך?

lemon lyman

Well-known member
אז היום עלה טריילר לעונה הרביעית של יורשים
הוא צץ לי בכל מיני מקומות ואני ממש מנסה להתחמק ממנו
ואני ממש גאה בי על זה כי בד"כ אני ישר צופה בטריילרים כי תמיד יש לי את המחשבה שהיוצרים לא באמת ירצו להרוס לי את החוויה (מה שהמון פעמים זה לא המקרה והם פשוט חושפים את כל העלילה)
אבל את 3 העונות הראשונות צפיתי בבינג' ולא ידעתי כלום על הסדרה והיה ממש כיף וממש מקווה שאצליח להתאפק

סתם רצית לשתף.
ומה איתכם? האם אתם צופים בטריילרים? רק כשזה לסדרה חדש? של עונות המשך?
לא צופה בכלל אבל מבאס אותי שאחר כך אני שוכחת כן לראות
אני מניחה שאם היה תאריך היית מציינת את זה כן ?

למעלה