Lion_Heart
Well-known member
הממ...זה לרוב מה שכואב ליאגב, מה שכאב לו היה שהדבק משך את השערות של היד![]()
הממ...זה לרוב מה שכואב ליאגב, מה שכאב לו היה שהדבק משך את השערות של היד![]()
אני לחלוטין מאמינה בזה, ולכן מצפה תמיד לגרוע מכללא נראה לי שזה ממש קשור, אבל פתאום נזכרתי במה שכתבת בהקשר אחר.
כשהייתי במיון, שמו לי את הברנולה, כשהייתי באמצע שמעתי מישהו שכאב לו כשהוציאו לו את הברנולה, אז זה גרם לי לחשוש.
האחות באה להוציא לי את הברנולה והייתי בלחץ, אבל אז בלי ששמתי לב זה כבר היה בחוץ ואמרתי לה שהייתי בטוחה שזה יכאב יותר לפי מה ששמעתי.
אז אם אנחנו מצפים לגרוע ביותר וזה לא כל כך גרוע בסופו של דבר, נרגיש שזה לא היה נורא ולהפך?
אגב, מה שכאב לו היה שהדבק משך את השערות של היד![]()
too lateאני לחלוטין מאמינה בזה, ולכן מצפה תמיד לגרוע מכל(אבל אל תלמדי ממני, זו לא באמת שיטה טובה לחיות)
לקח לי רגע כדי להבין מה הכוונה שלךמצד אחד יש משהו טוב בלצפות כל יום לאפוקליפסה כי אז כל יום מחדש את שמח מעצם העובדה שהשמש זורחת. ויש משהו מאוד חשוב בלשמוח מהדברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליו.
מצד שני להנמיך ציפיות כל הזמן גם יכול לגרום לך להיות שלילי כל הזמן לגבי הכל. מחשבות בסגנון "אין טעם שאני אנסה כי אני הרי בטוח אכשל"
אכן, ובנוסף לשליליות יש לזה כמובן אפקט של חרדה ודאגה תמידיות.מצד אחד יש משהו טוב בלצפות כל יום לאפוקליפסה כי אז כל יום מחדש את שמח מעצם העובדה שהשמש זורחת. ויש משהו מאוד חשוב בלשמוח מהדברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליו.
מצד שני להנמיך ציפיות כל הזמן גם יכול לגרום לך להיות שלילי כל הזמן לגבי הכל. מחשבות בסגנון "אין טעם שאני אנסה כי אני הרי בטוח אכשל"
ואז את הרבה פעמים פותחת פה בעצמך דיון מענייןובעניין אחר ולא קשור, פתאום קלטתי כשאין ממש פעילות פה בפורום, אין לי פורום אחר שיעסיק אותי כי לכאן אני באה כל פעם כדי לחפש משהו מעניין![]()
![]()
גם לי יש רק את כאן לבדוק.ובעניין אחר ולא קשור, פתאום קלטתי כשאין ממש פעילות פה בפורום, אין לי פורום אחר שיעסיק אותי כי לכאן אני באה כל פעם כדי לחפש משהו מעניין![]()
![]()
זה נכוןואז את הרבה פעמים פותחת פה בעצמך דיון מעניין![]()
לגמרי, אין לי ספק שציפיות משפיעות על החוויה בפועל.לא נראה לי שזה ממש קשור, אבל פתאום נזכרתי במה שכתבת בהקשר אחר.
כשהייתי במיון, שמו לי את הברנולה, כשהייתי באמצע שמעתי מישהו שכאב לו כשהוציאו לו את הברנולה, אז זה גרם לי לחשוש.
האחות באה להוציא לי את הברנולה והייתי בלחץ, אבל אז בלי ששמתי לב זה כבר היה בחוץ ואמרתי לה שהייתי בטוחה שזה יכאב יותר לפי מה ששמעתי.
אז אם אנחנו מצפים לגרוע ביותר וזה לא כל כך גרוע בסופו של דבר, נרגיש שזה לא היה נורא ולהפך?
אני לחלוטין מאמינה בזה, ולכן מצפה תמיד לגרוע מכל(אבל אל תלמדי ממני, זו לא באמת שיטה טובה לחיות)
too lateכשהייתי בתיכון, תמיד הייתי מורידה ציפיות במבחנים (גם כשהלך לי טוב) כדי שכשאקבל את הציון, אהיה מופתעת לטובה.
גם לי.ובעניין אחר ולא קשור, פתאום קלטתי כשאין ממש פעילות פה בפורום, אין לי פורום אחר שיעסיק אותי כי לכאן אני באה כל פעם כדי לחפש משהו מעניין![]()
![]()
תודהגם לי.
אבל כפרעלייך את מעלה דיונים רנדומליים ומעירה אותו, תבורכי![]()
Since eighteenאז תביאי עוד מילה![]()
אני רציתי לעשות שירשור של סצנות אהובות בסדרות שאתם אוהבים אבל שאתם לא אוהבים את הסצנות אלו והפוך סצנות /עלילות שנחשבות פחות טובות אבל אתם כן אוהביםובעניין אחר ולא קשור, פתאום קלטתי כשאין ממש פעילות פה בפורום, אין לי פורום אחר שיעסיק אותי כי לכאן אני באה כל פעם כדי לחפש משהו מעניין![]()
![]()
סיקרנת עכשיו.אני רציתי לעשות שירשור של סצנות אהובות בסדרות שאתם אוהבים אבל שאתם לא אוהבים את הסצנות אלו והפוך סצנות /עלילות שנחשבות פחות טובות אבל אתם כן אוהבים
אבל לא יודעת אם יש לכם או אפילו לי בשלוף יותר מכמה
פשוט אני אוהבת סדראז זה נראה לי מתאים לפה ולא לשירשור השני
אוי עכשיו אבל אני חושבת על שיר של וואן דיירקשיין בכללSince eighteen
painted blueעוד מילה
Since eighteen
אותי זה זרק בכלל לשיר The A Team של אד שירן.אוי עכשיו אבל אני חושבת על שיר של וואן דיירקשיין בכלל![]()
זה בהחלט אפשריאוף אני רוצה גם חידון כזה!
לשירים שאני מכירה.
לא צופה בכלל אבל מבאס אותי שאחר כך אני שוכחת כן לראותאז היום עלה טריילר לעונה הרביעית של יורשים
הוא צץ לי בכל מיני מקומות ואני ממש מנסה להתחמק ממנו
ואני ממש גאה בי על זה כי בד"כ אני ישר צופה בטריילרים כי תמיד יש לי את המחשבה שהיוצרים לא באמת ירצו להרוס לי את החוויה (מה שהמון פעמים זה לא המקרה והם פשוט חושפים את כל העלילה)
אבל את 3 העונות הראשונות צפיתי בבינג' ולא ידעתי כלום על הסדרה והיה ממש כיף וממש מקווה שאצליח להתאפק
סתם רצית לשתף.
ומה איתכם? האם אתם צופים בטריילרים? רק כשזה לסדרה חדש? של עונות המשך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.