Aranel Nenharma
Well-known member
איזה תאריך? כאילו של יציאת העונה?לא צופה בכלל אבל מבאס אותי שאחר כך אני שוכחת כן לראות
אני מניחה שאם היה תאריך היית מציינת את זה כן ?
איזה תאריך? כאילו של יציאת העונה?לא צופה בכלל אבל מבאס אותי שאחר כך אני שוכחת כן לראות
אני מניחה שאם היה תאריך היית מציינת את זה כן ?
כןאיזה תאריך? כאילו של יציאת העונה?
דייי!!!אז היום עלה טריילר לעונה הרביעית של יורשים
אוי אני באמת אוהבת כמה שלהם, אבל לא מכירה מספיק!את אוהבת שירים של imagine dragons
נכון ?
systems blow
painted blue
משתדלת שלא אבל לפעמים אם זה משהו שאני מחכה לו המון אז לא מתאפקת. בעיקר סרטים של מארוול. אבל גם אז, בד"כ אני צופה בראשון שיוצא הרבה זמן לפני הסרט ואז מתאפקת עם כל הטיזרים והטריילרים הנוספים שהם משחררים.ומה איתכם? האם אתם צופים בטריילרים? רק כשזה לסדרה חדש? של עונות המשך?
לא יודעת מה תאריך יציאת העונה, כאמור לא צפתי בטריילר
רק שתדעי שהכל בזכותך, בגלל כל הדיבורים שלך על הסדרה פה התחלתי לצפות בה, אז תודה רבהוכל הכבוד שלא צפית בטריילר, גם אני מתכוונת להשתדל להתאפק אם אתקל בו.
אמרתי לכם כשצפינו בסרט שאני משתמשת בו כל הזמן.![]()
![]()
אוי זה חמוד!
לא יודעת מה תאריך יציאת העונה, כאמור לא צפתי בטריילר
במיוחד לאחרונה. לאמא שלי יש יומולדת 60 ופתחנו קבוצה סודית ואנחנו כל הזמן צריכים לחשוב מה לעשות בכל מיני נושאים, אני שולחת את זה כ"כ הרבה שאבא שלי עושה את התנועה הזאת בלייב כשאנחנו חושבים ביחד בלייב ולא בווטסאפ![]()
אני לא יודעת אם את מתכוונת שאת לא מכירה את המילים בכל שיר או את כל השירים שלהםאוי אני באמת אוהבת כמה שלהם, אבל לא מכירה מספיק!![]()
road leavingאלטון ג'ון ...
אה אוקילא יודעת מה תאריך יציאת העונה, כאמור לא צפתי בטריילר
טוב אז אני ורעות צריכים כבר להתחיל את הצפייה חוזרת שלה
זה מצחיק כי אני המלצתי לה אבל קצת אחרי שהמלצתי לא הייתי ממליצה לה עליהשתדעי שהכל בזכותך
נכוןגדול! אבא שלך נשמע לי כזה מגניב ומצחיק.
מסיבת הפתעה, ואנחנו עובדים גם על מצגת עם שיר מצחיק לתוכנית האומנותית.ומה אתם מתכוונים לעשות בשביל היומולדת שלה? מסיבת הפתעה?
טוב קשה לי, למרות שהיא צובעת בכחול דברים בחצי מהשירים שלה.painted blue
אני לוקחת את המילים מגוגל אז אם יש פדיחות זה לא אניכל מילה שלך זורקת אותי לשיר אחר אבל הם לא מתחברים וגם לא בדיוק
making me feel like
בדיוק הגבתי וראיתי שיש תגובהתביאי עוד משהו
זה קורה בשבוע הבא ?ונוסעים לאיטליה כל המשפחה (המצומצמת) [את זה היא כבר יודעת
את מנצחת אותי בזכרון ימי הולדתךזה קורה בשבוע הבא ?
כי משום מה אני זוכרת שיום הולדת שלכם סמוך
אוף אז רגע, אולי זה מ-thunder? (מה שמעצבן אותי זה שלפני כמה שנים ידעתי כל את המילים של השיר הזה ועכשיו אני זוכרת רק איזה בית אחד!)אני לא יודעת אם את מתכוונת שאת לא מכירה את המילים בכל שיר או את כל השירים שלהם
כי את השיר עצמו את בטוחה מכירה אבל לא משנה
נכוןאגב ששמעתי שהם באים לארץ ישר חשבתי עליך
אבל הנחתי שאת בטח לא תלכי
טוב שרתי לי עכשיו מהר את כל yellow break road ואין שם leaving אז ממשיכה לחשוב...road leaving
אה כי אמרת לדילן שאת לא תהיה פה בסיכום החודשיאת מנצחת אותי בזכרון ימי הולדתך
היומולדת שלה ב15 אבל נטוס ב23.
איזה מזל שהמלצת קודם!זה מצחיק כי אני המלצתי לה אבל קצת אחרי שהמלצתי לא הייתי ממליצה לה עליה
אני מבינה שזאת תחרות עכשיו?אבל עוד לא מבקשת עוד מילה.
דווקא כן, אנחנו חוזרים יום לפני. אולי אמרתי על יוני אני טסה ב1.6 לאמסטרדם.אה כי אמרת לדילן שאת לא תהיה פה בסיכום החודשי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.