אולי Thriller? זה שיר שאני לא יודעת בע"פ את כל המילים שלו (ועברתי בראש כבר על כמה שאני זוכרת ולא מצאתי עדיין).עכשיו מייקל ג'קסון
high
טוב זה אני כמעט בטוחה שזה heal the worldאם תרצי עוד מילה
joyful giving
יאפטוב זה אני כמעט בטוחה שזה heal the world
לסדרות חדשות אני תמיד צופה בטריילר. איך אני אדע אחרת אם זה שווה.סתם רצית לשתף.
ומה איתכם? האם אתם צופים בטריילרים? רק כשזה לסדרה חדש? של עונות המשך?
זכרתי שעוד משהו מתחיל במרץ - הצהובות.יעל עכשיו ראיתי שבאותו יום שהיורשים חוזרת אז גם צהובות חוזרת
חחחח, הבעיה שביטלתי את דיסני + אז עכשיו עוד יותר קשה לי לראות*סתם לידיעתך מועדון דיסני לפעמים שואל אותי "איפה אמא שלי?" ו"האם היא לא אוהבת אותי יותר?" ואני תמיד מבטיח לו שאת עסוקה, אבל כשתוכלי את תבואי לבקר.
דווקא כן באותו יום לפחות ככה מישהו רשם בפייסבוקמקווה שזה לא יהיה באותו היום
כי אני משתדלת להמליץ רק בדברים שאני בטוחה בהםולמה את יותר לא ממליצה על היורשים?
כן ראיתי ואני תכף אראה שוב (כי אני אראה עם רעות שלא ראתה אותה )המשכת לצפות בה עד עונה 3?
תשכחי מלנסות לצמצם פערים על הודעות, תגיבי לקצת ועל השאר אפילו אל תסתכלי או שרק תכתבי כמה מילים שלך על הסרט בלי להגיב לאחרים ואז תסתכלי אחר כך מה הגיבו לך.חחחח, הבעיה שביטלתי את דיסני + אז עכשיו עוד יותר קשה לי לראות
אבל אני כן קופצת לפעמים, קוראת, מבטיחה שאגיב בערב, שוכחת, נכנסת אחרי כמה ימים ואז רואה שניהיה דיון ממש ארוך שמה שרציתי לכתוב על הודעות ישנות כבר לא רלוונטי, ואין לי זמן לצמצם פערים על ההודעות
כל עוד תחזור השמש ביום חמישי אני ארשה לך להנות מזה.יורד גשם רציני בחוץ ואני כל כך שמח.
![]()
*אבל אם מחר תהיה לי הפסקת חשמל שתמנע ממני לעשות את מה שצריך תכעסו על השמיים
מה לא תספיקי ?ותעשה מוקדם אחרת אני לא אספיק!
לענות לשאלוןמה לא תספיקי ?
נמחק לך??תזכורת לעצמי לא להגיב לשאלון מכמה דפים שונים![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כן וכל החודש אותו דברנמחק לך??
אויש, זה מבאס!כן וכל החודש אותו דברבגלל זה אני שונאת לענות דרך המחשב
מזל שזאת רעות אז לא יפריע לה שאני לא אענה על הכל שתבינו התחלתי לענות איך שהיא פירסמה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.