🦝אוף לשנה חדשה🎀

Lhuna3

Well-known member
צודק
וכן, נרשמתי כבר לאפריל

ל @It's Always Sunny שביקשה: אז 702
וזה לצערי לא מספיק

@Lhuna3 כן, אני רוצה כירורגיה אבל only time will tell
ציון באמת מעולה, אבל כן, אני יודעת שלרפואה צריך יותר. (מכירה אחת שעשתה פסיכומטרי המון פעמים בשביל לנסות להתקבל לרפואה)
כירורגיה! :-0 מקצוע מאוד מאוד מאתגר ומעניין, וקצת מפחיד (אני עד השנה האחרונה לא הייתי מסוגלת אפילו להסתכל על ניתוח בסדרת טלויזיה)... אבל מן הסתם לא אותך :) בהצלחה!

ציון באמת מעולה, אבל כן, אני יודעת שלרפואה צריך יותר. (מכירה אחת שעשתה פסיכומטרי המון פעמים בשביל לנסות להתקבל לרפואה)
כירורגיה! :-0 מקצוע מאוד מאוד מאתגר ומעניין, וקצת מפחיד (אני עד השנה האחרונה לא הייתי מסוגלת אפילו להסתכל על ניתוח בסדרת טלויזיה)... אבל מן הסתם לא אותך :) בהצלחה!
המון תודה
גם אותי זה קצת הרתיע בהתחלה ועכשיו אני מוצא את עצמי צופה בסרטונים של ניתוחים ביוטיוב, מתרגלים

@dilia snake
איזה עונה את?

lemon lyman

Well-known member

dilia snake

Well-known member
ואווו
אני עצרתי ב12?13? לא זוכר
שווה להמשיך? או שאת עושה הייט וואצינג?
חס וחלילה!

הסדרה רק השתפרה מאז שסטייבלר עזב בעונה 12! אני הרבה יותר אוהבת את אוליביה בלעדיו ויש דמויות ממש טובות שהצטרפו לקאסט אחרי זה כמו ברבה(ADA) ובלשים אחרים וגם תיקים/מקרים ממש מעניינים.

לדעתי אם יש לך זמן שווה להמשיך.

טוב לא הבנתי איך מגיבים פה :confused:

מהמעט שראיתי,לא כל כך התחברתי אליו
ובכללי, שוב, מהמעט שראיתי - אוליביה היא לא קפטן כמו קרייגן וזה גם פחות אהבתי. היא יוצאת לשטח ועושה הכול ומעורבת יותר מדי לדעתי. זה "חוק וסדר: אוליביה" ולא "חוק וסדר מדור מיוחד"
אבל אני אשמח שתגידי שאני טועה ושזה לא נכון, כי אני מתכנן לעשות בינג ממש בקרוב
@dilia snake

dilia snake

Well-known member
טוב לא הבנתי איך מגיבים פה :confused:

מהמעט שראיתי,לא כל כך התחברתי אליו
ובכללי, שוב, מהמעט שראיתי - אוליביה היא לא קפטן כמו קרייגן וזה גם פחות אהבתי. היא יוצאת לשטח ועושה הכול ומעורבת יותר מדי לדעתי. זה "חוק וסדר: אוליביה" ולא "חוק וסדר מדור מיוחד"
אבל אני אשמח שתגידי שאני טועה ושזה לא נכון, כי אני מתכנן לעשות בינג ממש בקרוב
@dilia snake
לי זה לא מפריע שזה סובב סביבה כי אני ממש אוהבת אותה וברור שזה יתמקד בה יותר כי היא הדמות הראשית. חוץ מזה לכול קפטן יש סגנון ניהול משלו והם תמיד מתלוננים שאין להם מספיק בלשים ביחידה אז ברור שהיא גם תלך לזירות פשע ולדבר עם קורבנות(במיוחד שמדובר במקרי אונס ולפעמים יותר קל לדבר עם בלשית) .וגם בעונות המוקדמות זה היה ככה רק שאז גם היה פוקוס על סטייבלר והמשפחה הנוראית שלו שהפרקים איתם תמיד היו סבל טהור.

ושוב, יש לא מעט פרקים מעולים בעונות האלו, אבל אם אתה לא אוהב את אוליביה🤷‍♀️.

@dilia snake חס וחלילה
להפך
אני מאוד מאוד אוהב את
אוליביה בגלל זה אני לא אוהב שהסדרה סובבת סביבה אבל כל הזמן
כי תמיד הרגשתי שזה אנסמבל, וזה באמת תמיד היה
אז למה זה מרגיש כאילו היא כוכב שזוהר יותר מכל האחרים?

ולמה העיפו את רולינס? הרי שנינו מסכימים שזה טוב שיש בלשית, למה לא להוריד עומס מאוליביה?
אני לא מדבר מבחינת העולם של svu אלא מבחינת דיק וולף שרצה שהיא תהיה האישה היחידה, מצד אחד חזקה מאוד (יופי!) מצד שני גם מאוד מסכנה(?!) כי חטפו אותה פעמיים (?!) אני מבין שהיא מתבגרת אבל בעונות קודמות היא הורידה חשוד עם ספר… ספר(!)
מה קרה לזה? לאוליביה הזאת?

dilia snake

Well-known member
@dilia snake חס וחלילה
להפך
אני מאוד מאוד אוהב את
אוליביה בגלל זה אני לא אוהב שהסדרה סובבת סביבה אבל כל הזמן
כי תמיד הרגשתי שזה אנסמבל, וזה באמת תמיד היה
אז למה זה מרגיש כאילו היא כוכב שזוהר יותר מכל האחרים?

ולמה העיפו את רולינס? הרי שנינו מסכימים שזה טוב שיש בלשית, למה לא להוריד עומס מאוליביה?
אני לא מדבר מבחינת העולם של svu אלא מבחינת דיק וולף שרצה שהיא תהיה האישה היחידה, מצד אחד חזקה מאוד (יופי!) מצד שני גם מאוד מסכנה(?!) כי חטפו אותה פעמיים (?!) אני מבין שהיא מתבגרת אבל בעונות קודמות היא הורידה חשוד עם ספר… ספר(!)
מה קרה לזה? לאוליביה הזאת?
אני תמיד הרגשתי שזה המופע של אוליביה וסטייבלר ואז נהפך למופע של אוליביה.

(וחלק מזה שהיא מקבלת פוקוס בטח קשור לזה שהשחקנית גם מפיקה ראשית עכשיו, אז בטוח יש לזה שיקול)

א. הוסיפו אישה אחרת במקום רולינס. ואני לא אוהבת את העזיבה שלה בעיקר שהיא באה עם גל של עזיבת שחקנים בסדרות אחרות של דיק וולף, זו נקודה רגישה שמעצבן אותי לחשוב עליה.

ו-ב. אני גם שונאת את כל התעללות בונת האופי הזאת לדמויות נשיות.

אני תמיד הרגשתי שזה המופע של אוליביה וסטייבלר ואז נהפך למופע של אוליביה.

(וחלק מזה שהיא מקבלת פוקוס בטח קשור לזה שהשחקנית גם מפיקה ראשית עכשיו, אז בטוח יש לזה שיקול)

א. הוסיפו אישה אחרת במקום רולינס. ואני לא אוהבת את העזיבה שלה בעיקר שהיא באה עם גל של עזיבת שחקנים בסדרות אחרות של דיק וולף, זו נקודה רגישה שמעצבן אותי לחשוב עליה.

ו-ב. אני גם שונאת את כל התעללות בונת האופי הזאת לדמויות נשיות.
אוקיי, יופי, לא ידעתי שהוסיפו מישהי אחרת. היא נורמלית לפחות? כי לא הבנתי את העמדה של דיק וולף, בעולם של SVU צריך עוד נשים אבל לא יביאו עוד... איך זה מסתדר עם הסיפור?
אני פשוט לא מבין למה צריך לחטוף אותה פעם אחר פעם אחר פעם... סבבה, זה היה בשביל רייטינג ואת האמת, עוד כשעקבתי אחרי הפייסבוק של SVU וראיתי פרסום על עונה 15 שהיא נחטפת - מודה ישר רצתי לראות אז זה עבד... אבל כמה כבר אפשר להשתמש בטריק הזה? לא נמאס להם?
זה פשוט לא מרגיש כאילו זאת הסדרה שאהבתי :( בגלל זה אני מתלבט אם לצפות
אם זה שווה את זה
וד"א נזכרתי הקטע עם דני בק היה מטומטם

פתאום נזכרתי שאור אמרה לי שהאתר עובד יותר טוב בכרום
ולא בפיירפוקס שאני משתמש בו בדרך קבע
ובגלל זה עושה לי תגובות עם העץ (למרות שאני שומר טיוטה ומרענן)

למעלה