It's Always Sunny
Well-known member
זו בדיוק הייתה הבעיה שלי.פתאום נזכרתי שאור אמרה לי שהאתר עובד יותר טוב בכרום
ולא בפיירפוקס שאני משתמש בו בדרך קבע
ובגלל זה עושה לי תגובות עם העץ (למרות שאני שומר טיוטה ומרענן)
זו בדיוק הייתה הבעיה שלי.פתאום נזכרתי שאור אמרה לי שהאתר עובד יותר טוב בכרום
ולא בפיירפוקס שאני משתמש בו בדרך קבע
ובגלל זה עושה לי תגובות עם העץ (למרות שאני שומר טיוטה ומרענן)
אוקיי, יופי, לא ידעתי שהוסיפו מישהי אחרת. היא נורמלית לפחות? כי לא הבנתי את העמדה של דיק וולף, בעולם של SVU צריך עוד נשים אבל לא יביאו עוד... איך זה מסתדר עם הסיפור?
אני פשוט לא מבין למה צריך לחטוף אותה פעם אחר פעם אחר פעם... סבבה, זה היה בשביל רייטינג ואת האמת, עוד כשעקבתי אחרי הפייסבוק של SVU וראיתי פרסום על עונה 15 שהיא נחטפת - מודה ישר רצתי לראות אז זה עבד... אבל כמה כבר אפשר להשתמש בטריק הזה? לא נמאס להם?
זה פשוט לא מרגיש כאילו זאת הסדרה שאהבתיבגלל זה אני מתלבט אם לצפות
אם זה שווה את זה
וד"א נזכרתי הקטע עם דני בק היה מטומטם
כן, דני הייתה בעונה 8. כשאת אומרת נוראי אני מניחה שאת מתכוונת אליה ואל סטייבלר?דני בק הייתה בעונה 7?8? שמרישקה הייתה בחופשת לידה? אם אני זוכרת נכון? אוי זה היה נוראי לגמרי.
כן, דני הייתה בעונה 8. כשאת אומרת נוראי אני מניחה שאת מתכוונת אליה ואל סטייבלר?
הייתה להם נשיקה אחת מוזרה, בתקופה שהוא היה פרוד. אני מסכימה לגבי הקרינג'יות.אם אני זוכרת נכון היה ביניהם רומן? או שהיחסים היו סתם מוזרים?
עברו כמה שנים טובות, אבל אני זוכרת שהיה שם משהו קרינג'י.
האמת שזה כמעט חצי עונה ואין לי עדיין דעה עליה, היא בסדר. אבל הם לא מפתחים אותה עדיין ככה שלא כזה אכפת ממנה, והיא כמו גורה יתומה כזאת שאוליביה אימצה.
אני אופן כללי שונאת את הקלישאה הזאת שנשים צריכות לעבור חטיפה/התעללות מינית/סתם לחטוף מכות כדי לבנות לעצמן אופי(מתי לאחרונה גבר עבר דבר כזה בטלוויזיה כדי לקבל "עומק"?). בעונה 15-16 זה עוד עבד כי אחר כך היא גם אימצה את הבן שלה וכ'ו אבל שזה חוזר על עצמו זה סתם סאדיזם מיותר.
דני בק הייתה בעונה 7?8? שמרישקה הייתה בחופשת לידה? אם אני זוכרת נכון? אוי זה היה נוראי לגמרי.
מותר בהחלטבכל מקרה ראיתי היום פרק 1 של עונה 1חבל שלא מפתחים אותה
וכן אני מסכים איתך, מיצינו את החטיפות והתעללויות כלפיה
אני יכול לפתוח נושא שבו אכתוב על פרקים שראיתי בזמן אמת? או שזה אסור כאן
נכון, אני לא רואה את הגיף אבל את המילים כן.לא הורדתי. את לא רואה אותה? ואת של אחרים כן?
אני גם לא רואה את הגיף.נכון, אני לא רואה את הגיף אבל את המילים כן.
וזה מוזר כי למשל את החתימה של @the mentalist אני רואה (וגם זה גיף).
נכון, אני לא רואה את הגיף אבל את המילים כן.
וזה מוזר כי למשל את החתימה של @the mentalist אני רואה (וגם זה גיף).
אולי הורידו אותה מהאתר שאליו קישרתי.אני גם לא רואה את הגיף.
אם את מעלה כקובץ זה נשמר בשרתים של תפוז, אם את שמה כקישור זה נשאר קישור ולכן אם יעלם מהאתר המקושר יעלם גם מכאן.אולי הורידו אותה מהאתר שאליו קישרתי.
חשבתי לתומי שתפוז שומרים את התמונות של החתימה אצלם, אבל כנראה שלא.
טוב אולי זו הזדמנות לחדש קצת...
אבל לא נותן לי אפשרות להעלות בקובץ. רק קישור.אם את מעלה כקובץ זה נשמר בשרתים של תפוז, אם את שמה כקישור זה נשאר קישור ולכן אם יעלם מהאתר המקושר יעלם גם מכאן.
ותתחדשי.
דיברתי בכללי על העלאת קבצים לתפוז, לא זכרתי שזה ככה בחתימות.אבל לא נותן לי אפשרות להעלות בקובץ. רק קישור.
ט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.