גם אותי אבל אני צריכה לחזור לעבודיתכן ששוב תקפו אותי געגועים ל100.
הדברים שמוצאים בגוגל בחיפוש lexa raccon מדהימיםיאאא שרשור רקונים!!![]()
העיקר שיש הופעה של ליאןלפני כמה זמן ראיתי שיש הופעה של קרלי פירס איפשהו בקליפורניה אבל זה באיזה קזינו שנמצא איזה שעה וחצי נסיעה ממני וקצת חששתי מהנסיעה לשם אז שיכנעתי את עצמי שאני לא רוצה באמת ללכת להופעה הזאתאבל אתמול הבסטי החדשה שלי (מההופעה של קלסי) ניסתה לשכנע אותי ללכת איתה כי יש לה כבר כרטיסים והיא אמרה שהיא הולכת להתנחל שם מהבוקר כי זה מקומות לא מסומנים והיא רוצה לוודא שהיא בשורה ראשונה. שאלתי אותה אם היא לא מפחדת לנסוע לשם לבד והיא כזה "אני לוקחת רכבת עד לשם" אבל לייק, אף פעם לא נסעתי כאן ברכבת ואני מפחדת שאני אלך לאיבוד
והיא לא באמת גרה קרוב אליי כדי שנוכל לנסוע ביחד או משהו. אבל בכל זאת היא ניסתה לתת לי כל מיני תמריצים להתגבר על הפחד שלי ולבוא איתה. כשבסוף השתכנעתי אמרתי לה שאבדוק בבוקר כשאני בעבודה את הלו"ז שלי ואראה אם אני יכולה לקחת חופש ביום הזה כדי ללכת איתה. (אבל כבר ראיתי שאין לי שום דבר מיוחד באותו יום וידעתי שאני אוכל לקחת את היום חופש אבל לא היה לי כוח לסגור כרטיס בלילה).
ואז לפני שפרשתי לישון כי כבר היה כמעט 12 בלילה, ריפרפתי קצת באינסטוש וראיתי שליאן פירסמה שהיא קבעה תאריך חדש להופעה שלה שבוטלה כשהייתה חולה. לחצתי על זה סתם כדי לראות איפה זה ואז אני קולטת שרשום שזה באיזה קזינו שנמצא שעה ורבע ממני. אין לי באמת מושג איפה המקום הזה אבל התלהבתי שזה "לא כזה רחוק" (אפילו שעוד רבע שעה של קרלי נשמע לי ממש רחוק) אניווי, אני מסתכלת על התאריך וכנראה שהיוניברס שונא אותי כי זה בדיוק באותו יום של קרלי
ספוילר: ברור שקניתי כרטיסים לליאן. סורי בסטי, נראה אותך מתישהו אחר
תיהני בהופעה!לפני כמה זמן ראיתי שיש הופעה של קרלי פירס איפשהו בקליפורניה אבל זה באיזה קזינו שנמצא איזה שעה וחצי נסיעה ממני וקצת חששתי מהנסיעה לשם אז שיכנעתי את עצמי שאני לא רוצה באמת ללכת להופעה הזאתאבל אתמול הבסטי החדשה שלי (מההופעה של קלסי) ניסתה לשכנע אותי ללכת איתה כי יש לה כבר כרטיסים והיא אמרה שהיא הולכת להתנחל שם מהבוקר כי זה מקומות לא מסומנים והיא רוצה לוודא שהיא בשורה ראשונה. שאלתי אותה אם היא לא מפחדת לנסוע לשם לבד והיא כזה "אני לוקחת רכבת עד לשם" אבל לייק, אף פעם לא נסעתי כאן ברכבת ואני מפחדת שאני אלך לאיבוד
והיא לא באמת גרה קרוב אליי כדי שנוכל לנסוע ביחד או משהו. אבל בכל זאת היא ניסתה לתת לי כל מיני תמריצים להתגבר על הפחד שלי ולבוא איתה. כשבסוף השתכנעתי אמרתי לה שאבדוק בבוקר כשאני בעבודה את הלו"ז שלי ואראה אם אני יכולה לקחת חופש ביום הזה כדי ללכת איתה. (אבל כבר ראיתי שאין לי שום דבר מיוחד באותו יום וידעתי שאני אוכל לקחת את היום חופש אבל לא היה לי כוח לסגור כרטיס בלילה).
ואז לפני שפרשתי לישון כי כבר היה כמעט 12 בלילה, ריפרפתי קצת באינסטוש וראיתי שליאן פירסמה שהיא קבעה תאריך חדש להופעה שלה שבוטלה כשהייתה חולה. לחצתי על זה סתם כדי לראות איפה זה ואז אני קולטת שרשום שזה באיזה קזינו שנמצא שעה ורבע ממני. אין לי באמת מושג איפה המקום הזה אבל התלהבתי שזה "לא כזה רחוק" (אפילו שעוד רבע שעה של קרלי נשמע לי ממש רחוק) אניווי, אני מסתכלת על התאריך וכנראה שהיוניברס שונא אותי כי זה בדיוק באותו יום של קרלי
ספוילר: ברור שקניתי כרטיסים לליאן. סורי בסטי, נראה אותך מתישהו אחר
לא נעים לי להודות בזה אבל זה ממש הצחיק אותי שהיא שאלה מי זו סופי. מה זו המילה במשפט האחרון שלה אחרי ה-omg?חח תוך כדי שהזמנתי כרטיסים
הצחיק אותי שהיא כזה "מי זו סופי?"הילדים של היום...
צפה בקובץ המצורף 69866
צפה בקובץ המצורף 69867
זה סלנג ל״לא״ בעיקרון זו צורה אוסטרלית להגיד לא אבל היא לא אוסטרלית. סתם סלנג של ילדים היום וכשמוסיפים הרבה r זה כמו לכתוב לאאאאאאאאאלא נעים לי להודות בזה אבל זה ממש הצחיק אותי שהיא שאלה מי זו סופי. מה זו המילה במשפט האחרון שלה אחרי ה-omg?
אנחנו שונאים את קניה, אז כאילו אם הוא היה מופיע באותו יום של מישהו שאנחנו אוהבים- אין תחרות בכלל.ומה הקשר של קניה?![]()
מי זאת סופי זה באמת מצחיק, אבל על ה-should of במקום should have הייתי מנתקת קשר וחוסמת אותה.חח תוך כדי שהזמנתי כרטיסים
הצחיק אותי שהיא כזה "מי זו סופי?"הילדים של היום...
צפה בקובץ המצורף 69866
צפה בקובץ המצורף 69867
אה, חחח. אז אין מצב שהייתי מבינה מה זה לבד. תודהזה סלנג ל״לא״ בעיקרון זו צורה אוסטרלית להגיד לא אבל היא לא אוסטרלית. סתם סלנג של ילדים היום וכשמוסיפים הרבה r זה כמו לכתוב לאאאאאאאאא
עכשיו זה יותר הגיוניאנחנו שונאים את קניה, אז כאילו אם הוא היה מופיע באותו יום של מישהו שאנחנו אוהבים- אין תחרות בכלל.
גם לי זה קצת צבט לראות את זה. שמחה שאני לא לבד בקטע הזהמי זאת סופי זה באמת מצחיק, אבל על ה-should of במקום should have הייתי מנתקת קשר וחוסמת אותה.
אני באמת לא נאצית של דקדוק או משהו, אבל זו הטעות שהכי מעצבנת אותי באנגלית.
זה מה שהפריע לך? לא ה-WHOSEמי זאת סופי זה באמת מצחיק, אבל על ה-should of במקום should have הייתי מנתקת קשר וחוסמת אותה.
אני באמת לא נאצית של דקדוק או משהו, אבל זו הטעות שהכי מעצבנת אותי באנגלית.
אל תרגישי רע, חצי מהדברים שהיא כותבת אני לא מבינה.אה, חחח. אז אין מצב שהייתי מבינה מה זה לבד. תודה![]()
לא בדיוק.עכשיו זה יותר הגיוני
היא גם אוהבת את ליאן?
חח אז מזל שלא צילמתי לכן דברים חמורים יותרגם לי זה קצת צבט לראות את זה. שמחה שאני לא לבד בקטע הזה![]()
איך עדימון אוהבת את ליאן?היא אוהבת אותה כמו שעדימון אוהבת את ליאן.
עכשיו תשאלי את עדימון איך היא אוהבת את ליאן![]()
זה מה שהפריע לך? לא ה-WHOSE
עזבי שכל מילה שניה שלה זה עלבון לשפה האנגלית. אבל SHOULD HAVE לא מפריע לי כמו כשהיא (וכל שאר הילדים בגילה) רושמים YOUR במקום YOU'RE או כשהם לא מבדילים בין THEIR ו- THEY'RE.
ואגב, אם הייתי צריכה לחסום מחיי אנשים שלא יודעים איות או דקדוק לא היו לי אנשים בחיים.
והיא אמורה להיות דוברת אנגלית מלידהאל תרגישי רע, חצי מהדברים שהיא כותבת אני לא מבינה.
יש לי חברה שעבדה איתי והיא בת 17 אז כל פעם אני שולחת לך צילומי מסך ושואלת אותה למה הבסטי מתכוונת.
מה שמצחיק זה שגם ההיא בת ה-17 לא מבינה חצי מהזמן מה הבסטי אומרת![]()
אל תרגישי רע, חצי מהדברים שהיא כותבת אני לא מבינה.
יש לי חברה שעבדה איתי והיא בת 17 אז כל פעם אני שולחת לך צילומי מסך ושואלת אותה למה הבסטי מתכוונת.
מה שמצחיק זה שגם ההיא בת ה-17 לא מבינה חצי מהזמן מה הבסטי אומרת![]()
אז העצב שלה היה בגלל שלא תבואי איתה לקרלי?לא בדיוק.
היא אוהבת אותה כמו שעדימון אוהבת את ליאן.
עכשיו תשאלי את עדימון איך היא אוהבת את ליאן![]()
חחח, בהחלט.חח אז מזל שלא צילמתי לכן דברים חמורים יותר![]()
והיא אמורה להיות דוברת אנגלית מלידה![]()
אני לא צריכה להגיד לך.איך עדימון אוהבת את ליאן?![]()
בסדר, נכנסת פעם ל-FXP וראית איך ילדים שאמורים להיות דוברי עברית מלידה מדברים?והיא אמורה להיות דוברת אנגלית מלידה![]()
כן, היא בת 19.
את יודעת את הגיל שלה? (הכוונה האם היא יותר מבוגרת מבת ה-17)
היא בעיקר התבאסה בשבילי שאני צריכה לבחור כי כבר דיברנו על כמה אני רוצה לראות את קרליאז העצב שלה היה בגלל שלא תבואי איתה לקרלי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.