🦝אוף לשנה חדשה🎀

LeAnnDylan

Well-known member
יאאא שרשור רקונים!!|מאוהב||מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
לפני כמה זמן ראיתי שיש הופעה של קרלי פירס איפשהו בקליפורניה אבל זה באיזה קזינו שנמצא איזה שעה וחצי נסיעה ממני וקצת חששתי מהנסיעה לשם אז שיכנעתי את עצמי שאני לא רוצה באמת ללכת להופעה הזאת|חבול| אבל אתמול הבסטי החדשה שלי (מההופעה של קלסי) ניסתה לשכנע אותי ללכת איתה כי יש לה כבר כרטיסים והיא אמרה שהיא הולכת להתנחל שם מהבוקר כי זה מקומות לא מסומנים והיא רוצה לוודא שהיא בשורה ראשונה. שאלתי אותה אם היא לא מפחדת לנסוע לשם לבד והיא כזה "אני לוקחת רכבת עד לשם" אבל לייק, אף פעם לא נסעתי כאן ברכבת ואני מפחדת שאני אלך לאיבוד8-* והיא לא באמת גרה קרוב אליי כדי שנוכל לנסוע ביחד או משהו. אבל בכל זאת היא ניסתה לתת לי כל מיני תמריצים להתגבר על הפחד שלי ולבוא איתה. כשבסוף השתכנעתי אמרתי לה שאבדוק בבוקר כשאני בעבודה את הלו"ז שלי ואראה אם אני יכולה לקחת חופש ביום הזה כדי ללכת איתה. (אבל כבר ראיתי שאין לי שום דבר מיוחד באותו יום וידעתי שאני אוכל לקחת את היום חופש אבל לא היה לי כוח לסגור כרטיס בלילה).
ואז לפני שפרשתי לישון כי כבר היה כמעט 12 בלילה, ריפרפתי קצת באינסטוש וראיתי שליאן פירסמה שהיא קבעה תאריך חדש להופעה שלה שבוטלה כשהייתה חולה. לחצתי על זה סתם כדי לראות איפה זה ואז אני קולטת שרשום שזה באיזה קזינו שנמצא שעה ורבע ממני. אין לי באמת מושג איפה המקום הזה אבל התלהבתי שזה "לא כזה רחוק" (אפילו שעוד רבע שעה של קרלי נשמע לי ממש רחוק|חבול|) אניווי, אני מסתכלת על התאריך וכנראה שהיוניברס שונא אותי כי זה בדיוק באותו יום של קרלי 😪

ספוילר: ברור שקניתי כרטיסים לליאן. סורי בסטי, נראה אותך מתישהו אחר

didalf

Well-known member
לפני כמה זמן ראיתי שיש הופעה של קרלי פירס איפשהו בקליפורניה אבל זה באיזה קזינו שנמצא איזה שעה וחצי נסיעה ממני וקצת חששתי מהנסיעה לשם אז שיכנעתי את עצמי שאני לא רוצה באמת ללכת להופעה הזאת|חבול| אבל אתמול הבסטי החדשה שלי (מההופעה של קלסי) ניסתה לשכנע אותי ללכת איתה כי יש לה כבר כרטיסים והיא אמרה שהיא הולכת להתנחל שם מהבוקר כי זה מקומות לא מסומנים והיא רוצה לוודא שהיא בשורה ראשונה. שאלתי אותה אם היא לא מפחדת לנסוע לשם לבד והיא כזה "אני לוקחת רכבת עד לשם" אבל לייק, אף פעם לא נסעתי כאן ברכבת ואני מפחדת שאני אלך לאיבוד8-* והיא לא באמת גרה קרוב אליי כדי שנוכל לנסוע ביחד או משהו. אבל בכל זאת היא ניסתה לתת לי כל מיני תמריצים להתגבר על הפחד שלי ולבוא איתה. כשבסוף השתכנעתי אמרתי לה שאבדוק בבוקר כשאני בעבודה את הלו"ז שלי ואראה אם אני יכולה לקחת חופש ביום הזה כדי ללכת איתה. (אבל כבר ראיתי שאין לי שום דבר מיוחד באותו יום וידעתי שאני אוכל לקחת את היום חופש אבל לא היה לי כוח לסגור כרטיס בלילה).
ואז לפני שפרשתי לישון כי כבר היה כמעט 12 בלילה, ריפרפתי קצת באינסטוש וראיתי שליאן פירסמה שהיא קבעה תאריך חדש להופעה שלה שבוטלה כשהייתה חולה. לחצתי על זה סתם כדי לראות איפה זה ואז אני קולטת שרשום שזה באיזה קזינו שנמצא שעה ורבע ממני. אין לי באמת מושג איפה המקום הזה אבל התלהבתי שזה "לא כזה רחוק" (אפילו שעוד רבע שעה של קרלי נשמע לי ממש רחוק|חבול|) אניווי, אני מסתכלת על התאריך וכנראה שהיוניברס שונא אותי כי זה בדיוק באותו יום של קרלי 😪

העיקר שיש הופעה של ליאן|מאוהב|

It's Always Sunny

Well-known member

תיהני בהופעה!
כבר עידכנת את הבסטי?

It's Always Sunny

Well-known member

LeAnnDyIan

Well-known member
לא נעים לי להודות בזה אבל זה ממש הצחיק אותי שהיא שאלה מי זו סופי. מה זו המילה במשפט האחרון שלה אחרי ה-omg?
זה סלנג ל״לא״ בעיקרון זו צורה אוסטרלית להגיד לא אבל היא לא אוסטרלית. סתם סלנג של ילדים היום וכשמוסיפים הרבה r זה כמו לכתוב לאאאאאאאאא
ומה הקשר של קניה? :unsure:
אנחנו שונאים את קניה, אז כאילו אם הוא היה מופיע באותו יום של מישהו שאנחנו אוהבים- אין תחרות בכלל.

Lhuna3

Well-known member
חח תוך כדי שהזמנתי כרטיסים:-D
הצחיק אותי שהיא כזה "מי זו סופי?" :-D🤦‍♀️ הילדים של היום...
צפה בקובץ המצורף 69866
צפה בקובץ המצורף 69867
מי זאת סופי זה באמת מצחיק, אבל על ה-should of במקום should have הייתי מנתקת קשר וחוסמת אותה.
אני באמת לא נאצית של דקדוק או משהו, אבל זו הטעות שהכי מעצבנת אותי באנגלית.

It's Always Sunny

Well-known member
זה סלנג ל״לא״ בעיקרון זו צורה אוסטרלית להגיד לא אבל היא לא אוסטרלית. סתם סלנג של ילדים היום וכשמוסיפים הרבה r זה כמו לכתוב לאאאאאאאאא
אה, חחח. אז אין מצב שהייתי מבינה מה זה לבד. תודה :-):

אנחנו שונאים את קניה, אז כאילו אם הוא היה מופיע באותו יום של מישהו שאנחנו אוהבים- אין תחרות בכלל.
עכשיו זה יותר הגיוני :-):
היא גם אוהבת את ליאן?

מי זאת סופי זה באמת מצחיק, אבל על ה-should of במקום should have הייתי מנתקת קשר וחוסמת אותה.
גם לי זה קצת צבט לראות את זה. שמחה שאני לא לבד בקטע הזה :-D

LeAnnDylan

Well-known member
זה מה שהפריע לך? לא ה-WHOSE
עזבי שכל מילה שניה שלה זה עלבון לשפה האנגלית. אבל SHOULD HAVE לא מפריע לי כמו כשהיא (וכל שאר הילדים בגילה) רושמים YOUR במקום YOU'RE או כשהם לא מבדילים בין THEIR ו- THEY'RE.
ואגב, אם הייתי צריכה לחסום מחיי אנשים שלא יודעים איות או דקדוק לא היו לי אנשים בחיים.

LeAnnDylan

Well-known member
אה, חחח. אז אין מצב שהייתי מבינה מה זה לבד. תודה :-):
אל תרגישי רע, חצי מהדברים שהיא כותבת אני לא מבינה.
יש לי חברה שעבדה איתי והיא בת 17 אז כל פעם אני שולחת לך צילומי מסך ושואלת אותה למה הבסטי מתכוונת.
מה שמצחיק זה שגם ההיא בת ה-17 לא מבינה חצי מהזמן מה הבסטי אומרת:-D
עכשיו זה יותר הגיוני :-):
היא גם אוהבת את ליאן?
לא בדיוק.
היא אוהבת אותה כמו שעדימון אוהבת את ליאן.
עכשיו תשאלי את עדימון איך היא אוהבת את ליאן:-D
גם לי זה קצת צבט לראות את זה. שמחה שאני לא לבד בקטע הזה :-D
חח אז מזל שלא צילמתי לכן דברים חמורים יותר:-D

didalf

Well-known member
איך עדימון אוהבת את ליאן?:unsure:

זה מה שהפריע לך? לא ה-WHOSE
עזבי שכל מילה שניה שלה זה עלבון לשפה האנגלית. אבל SHOULD HAVE לא מפריע לי כמו כשהיא (וכל שאר הילדים בגילה) רושמים YOUR במקום YOU'RE או כשהם לא מבדילים בין THEIR ו- THEY'RE.
ואגב, אם הייתי צריכה לחסום מחיי אנשים שלא יודעים איות או דקדוק לא היו לי אנשים בחיים.
יש לי חברה שעבדה איתי והיא בת 17 אז כל פעם אני שולחת לך צילומי מסך ושואלת אותה למה הבסטי מתכוונת.
והיא אמורה להיות דוברת אנגלית מלידה|חבול|

It's Always Sunny

Well-known member
:-D:-D
את יודעת את הגיל שלה? (הכוונה האם היא יותר מבוגרת מבת ה-17)

לא בדיוק.
אז העצב שלה היה בגלל שלא תבואי איתה לקרלי?

חח אז מזל שלא צילמתי לכן דברים חמורים יותר:-D
חחח, בהחלט.

|כן||כן|

LeAnnDylan

Well-known member
איך עדימון אוהבת את ליאן?:unsure:
אני לא צריכה להגיד לך.
אם שואלים אותך אם את אוהבת את ליאן, מה תהיה התשובה שלך? (אין נכון או לא נכון)
בסדר, נכנסת פעם ל-FXP וראית איך ילדים שאמורים להיות דוברי עברית מלידה מדברים?

אגב זה שהיא דוברת אנגלית זה לא הדבר הנורא, מה שנורא זה שהיא עובדת בתור כתבת מוזיקה ונותנים לה לפרסם ביקורות מוזיקה שהיא כותבת:-D

LeAnnDylan

Well-known member
למעלה