■■מפגש פורום■■

לדעתי לו היו משאירים פתוח

לא היינו מצליחים להשיג קונצנזוס לגבי תאריך...בן הודיע שבוע מראש..מי שיכול לבוא סבבה...למי שיש בעייה לצורך העניין מצא סידור, ו[נסיכוש ואנוכי] למי שיש בגלל סיבות באמת שלא תלויות בו.[ ציפורלה] .חבל...ולמי שחטף רגליים קרות .שירקאנוש .הפסד שלו...ולמי שסתם מעלה הערות לא ענינייות קודם שיצבור פז"מ ואחכך נדבר.. אני בטוחה שיהיה לנו אחלה מפגש כמו האחרון לפני שנה...שהלוקיישן יהיה לשביעות רצונם של כולם...העיקר שניהיה יחד..

ערדיניקית

אין לי שום תלונות..הרי הסכמנו ביחד כפי שכתבת בהודעתך בשישי.... שאלתי זאת הייתה לבן ולאלה שבימים האחרונים כותבים דברים לא כל כך ברורים לי, נתתי דוגמאות בשאלתי לבן , רק רציתי לדעת אם זה קשור אליי או לא . לא רוצה להסיק מסקנות בלי להבין בדיוק .

שירקאן12

New member
ולמי שחטף רגליים קרות .שירקאנוש ////

ערדניקית מי שנימצא במערכת הזאת
... לא יכול להיות עם רגליים קרות

סמסיים

New member
למה צריך לצבור פז"מ?

מועדון חברים? תופסים תחת? מוזרה ההתנהלות שלכם.

ben 911

New member
ציפור, את כל מה שהיה לי לאמר אמרתי..

לגבי המפגש. אני לא מתכונן ו/או מעוניין עכשיו למתוח או למרוח את זה מעבר לכך. או במילים אחרות...כל הוויכוחים כאן ממש לא מעניינים לי את התחת.

סמסיים

New member
בן, למה אתה אומר

'רק אני ערדניקית ונסיכת הכוכב'? אני שקופה? אתה מעדיף שאני לא אבוא? אז יכולת לסכם איתם במסרים. לא חייבים להתעקש להיות לא נחמדים.

אני חושבת שיש מספר דרכים

גם הדרך של להנחית תאריך היא דרך טובה בדרך הזאת הכי חשוב לקיים את המפגש גם אם מספר המשתתפים מועט. אבל להתמיד בזאת לעיתים קצת יותר קרובות משנה . העובדה שיש מפגשים תעודד אנשים לאט לאט להצטרף אליהם . אני משתתפת בפורום שנוהג כפי שתיארת, הם נפגשים לעתים רחוקות וחשוב למנהלת ש"כולם" יגיעו כמו כן אני משתתפת בקומונה שנפגשים בה פעמיים בשבוע, שם את יכולה להכנס בשעה 6 בערב ולראות הודעה על מפגש הערב. גם במפגשים האלה תמצאי לפעמים יותר מ20 אנשים.

למעלה