■■מפגש פורום■■

ben 911

New member
סטפון1. עם כל הכבוד לבלוג שלך...

בגלל שאת מציקה זה ממש מוציא את החשק לבקר שם.

הנדסת חשמל - אני לא מתלוננת

הבן עשה את הדרך שלו , הכל לבדו, לצערי לא עזרנו לו כספית , מקווה שעזרנו לו מנטלית. הוא מרוצה ממה שהוא מרוויח . מלווה בשוק אפור? בסטה בשוק? איש מאפיה בכיר ? ברור שיש מקצועות שמרוויחים בהם יותר אבל אני מעדיפה את הבן שלי "מהנדס"
פעם להיות מהנדס היה תואר מיוחד מפני שמעט אנשים למדו לימודים אקדמאיים אבל היום זה מובן מאליו . רוב הנוער מתכננים ויוצאים ללימודים אחרי הצבא .

האפרוחים גדלים

ועוד מעט יפרחו להם מן הקן ואת תוכלי לשיר "עוף גוזל" ומקווה שתמצאי במהרה מי שיבוא לשיר איתך ואת תזכי לעטוף ולהתעטף באהבה בפרק ב שלך מי יודע אולי בנסיעה לבאר שבע תמצאי נסיך המדבר ? אז המון מזל טוב ציפור לקבלת התור לבן וגם לבת לדרכה החדשה אשרייך שאת זוכה לראות אותם מסיימים עוד פרק בחיים

נסיכוש..אותי שלחת לאנגלייה בתקווה

חמצוא את הנסיך...וכשחזרתי לארץ הוא חיכה לי ממש ליד הבית...ובאשר לאפרוחים שהופכים לתרנגולים/לות...דווקא הבוקר כשהמקרר עמוס ואין מקום להכנס מחט [סוף שבוע כל השבט מתכנס] אמרתי לבן זוגי...חשבתי שכאשר יעזבו את הבית יהיה יותר מקום במקרר...מסתבר שבדיוק ההפך...וגם אם הם גרים רחוק מבשלים להם ושולחים בקופסאות...

אחות שלי

אמי ז"ל אמרה שעוברים את הים הקשרים שחוסמים את הגורל נפתחים ונמחקים אז קורים רק דברים טובים , האהבה באה לבקר . הנסיך היה פה ליד שחזרת הוא התפנה לכבודך והחבה היתה השליח הטוב שיצר את הקשר כמה אני מצטערת שאת גרה רחוק ממני אני מתגעגעת לחיבוק שלך מתוקה

צטרך להזיז פגישה

משהו שקבעתי אתמול לשעה 17 בעירי אם אצליח להזיז אחורנית בזמן או שאגיע מאוחר יותר אבל אשמח להגיע למפגש

שירקאן12

New member
נסיכה אפשר הסבר יותר מפורט...../images/Emo98.gif

ועוד משו נסיכה תנעצי את הודעת המפגש.

בנצו'ק..יש לנו בפורום חברה קצת "ביישנית"

שבקשה ממני במסר אישי אם ניתן להחליף את היום כי היא מאוד מאוד רוצה לבוא למפגש..לי אין בעייה עם זה אפשר יום רביעי [ביום למחרת] מה אתם אומר/רים?

שירקאן12

New member
תארתי לעצמי שדברים יזזו

אחרת ... ויום רביעי היא לא תהיה ביישנית ....
שתיים שהייתי "מהמר"....

חחח ביישנית זה השם השני שלי ...תודה ערדי

באמת אשמח מאוד אם תשנו ליום רביעי או יום שני באותו שבוע . התגעגעתי אליכם ..כן כן גם אליך בן <חורצת לשון בחיוך>

גאיה ק

New member
איפה ומתי??

להלן הצעה/ות לימי הקיץ המהבילים
לי לא משנה היום.יש לי יום יום חג
הקרדיט ליוזמה/מפגש מגיע לשירקאן

למעלה