■■מפגש פורום■■

ben 911

New member
■■מפגש פורום■■

אשר ייערך בתאריך: 24/06/2008 שעה: 18:00 יום: ג, (פעמיים כי טוז) עיר : תל אביב. המעוניין/ת נא לאשר
כדי לדעת לאן נושבת הרוח. בעיקרון אנו כבר 3 אשר נפגשים בטוח. כל המוסיף הרי זה משובח. אהלן וסהלן...ברוכים הבאים.

ben 911

New member
איזו שאלה ערד'? כמובן שאת יכולה.

עדרבא נחבקו בחום.
שאלה: הוא יכעס אם אני אנשק אותך על השפתיים כפי שהמון זמן אני כבר מפנטז? תגידי לו שזה בלי לשון.

בלי לשון..אין נשיקה..

עד שסוף סוף הפסקת לעשן????שאלה לי אליך..קצת מוקדם לנו ב שש בערב אפשר לאחר שעה?אתה יודע הפקקים וכ"ו ושיניו עובדים...

ספטון1

New member
עדיף נשיקה ישראלית

את מכתוונת לנשיקה צרפתית אז כדאי לךלקרטא את הספר שלי ושיר בשם זה מפורסם בבלוג כאן בתפוז ספטון1

חבל ../images/Emo10.gif דווקא ביום הזה אני בבאר שבע

טכס קבלת התואר של הבן . לא סתם אני - "אמא של מהנדס"
באותו שבוע ב26.6.08 מסיבת סיום לבת . בכל תאריך אחר אני אשמח ואילו מאוד אשמח להפגש אתכם . אם אפשר לשנות את התאריך יהיה אחלה.

ben 911

New member
חבל שאת לא יכולה לבוא, ציפור.../images/Emo4.gif

בשביל הבן.

שירקאן12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo135.gif או מוס שוקולד../images/Emo13.gif....

גם פעמים כי טוב יום שלישי. גם ח"י (שעה 18) רק נותר ח"י משתתפים....
יוסטון מאשר...

ben 911

New member
ערד'...יענו זהו? האיש שלך יצא משימוש? ../images/Emo6.gif

אמרתי לך עוד בהתחלה.. תזהרי איתו..
לא להתנפל בבת אחת, שוואייה שוואיה. אולי נעשה את המפגש בסורוקה...
באיזו מחלקה שמת אותו?

ציפור'לה איזו גאווה..איזה נחת...

להיות "אמא של מהנדס" אם לא "אשת מהנדס" לפחות "אמא של מהנדס"...איך אפשר לפספס ארוע כל כך חשוב...אני מקווה שחברי הפאנל ויוזם המפגש יתחשבו ואלי בכל זאת נזיז את היום הא??

66Amiram

New member
אבא של מהנדס שסיים גם בבאר שבע חושב

שבמדינת ישראל של היום להיות אבא של מלווה בשוק האפור זה כבוד יותר גדול ושכר יותר גדול . אגב , איזה תחום הנדסה הוא סיים ? מכונות ? חומרים ? מחשבים ? חשמל ? כימיה ?

ספטון1

New member
לא ברמה בסאה בשוק הכרמל

רובם ערבים ושנית בלי השכלה ומרוויחים מעט אם כבר אבא שהוא שותף בשופרבל או בקניון עזריאלי ויש פנטהוזו יכטה ביי תקראו את הבלוג שלי כאן ספטון1

ספטון1

New member
בשיטה עיוורת ט במקום א לא כל טעות

צריך לפרגן קצת לא הבלוג שלי ברמה גבוהה ספטון1

למעלה