■■מפגש פורום■■

גאיה ק

New member
נראה ונשמע טוב

איפה זה רחוב גולדמן? אבל יש גם גלידה?
אין צורך לענות.כל האינפורמציה בקישור.

מרציפן10

New member
מפגש פורום

האם רוב חברי הפורם מאזור המרכז? סליחה, אבל אני "דלוקה"
על חיפה - מצטערת.

שירקאן12

New member
חברי פורום .../images/Emo140.gif

מי שמרגיש כך
היום התקבלה הודעה על מפגש פורום וכל השירשור הזה הפך לקשקשת .. אז מי שמעוניין להגיע .. ירים יד או יוריד יד בלי הרבה תכתובת... על מנת שנדע מי בא/ה מקום המפגש יהיה במסרים. שירשורים יש לכם הרבה מקום בדף. תודה על ההבנה .שירקאן 18/6/08

ש ר ה לה

New member
הייתי באה ברננה, אבל........./images/Emo4.gif

תל אביב מאוד רחוקה לי...... גם חיפה.

מרציפן10

New member
ת"א חיפה

חיפה באמת יותר יפה, את תל אביב אני לא סובלת, אבל - "עיר ללא הפסקה"
(ה"הפסקה" אצלי האטה צעדיה).

לקיים את המפגש בכל מצב

אפילו אם יגיעו מספר מועט של אנשים , אבל אני בעד לקיים את המפגש הזה חוקי מרפי אומרים שמשהו נדחה , הוא ימשיך לדחות שוב ושוב ולא יתקיים כלל בן כל הכבוד על היוזמה לארגן את המפגש הזה אני אעשה את כל המאמצים להגיע אליו

קודם לכל אני מקווה שיהיה לכם/לנו מפגש נהדר

נסיכה , כשמפגש פורום נערך פעם ב שנה וזאת לא צורת דיבור אלא ציון עובדה אמיתית ... אני חושבת שאפשר לנסות להתחשב בחברים ולברר איזה תאריך נוח לרובם. אני לא אומרת שתדחו את המפגש אבל אפשר לשאול , אולי יום רביעי או יום שני נוח לכולם באותה מידה כמו שלישי וכך גם אני אוכל להצטרף. בכל מקרה כמו שכתבתי כבר - מתי שלא יהיה אני מקווה למפגש נעים ומוצלח .

שאלחתי אם נזיז לא ראיתי תגובות

ציפור אשמח לדעת שהמפגש זז ואת משתתפת מחכה לתשובה של בן כדי שאדע איך להזיז את הפגישה המתוככננת שלי ליום השלישי זה לא תלוי רק בי לכן צריכה לדעת מראש

ben 911

New member
ציפור, אני בטוח שאפשר להזיז אחורה ליום ב'

ואכן נזיז. כדי לדאוג לחברי פורום הייתי מוכן להזיז הרים וגבעות.
יום אחד קטן...קטן עלינו.

ממש יופי..אני מבקשת בשם חברה להזיז את יום

המפגש כי היא לא יכולה..ובסוף אתם מזיזים ליום ב' שאני לא יכולה..כתבתי שאני יכולה יום רביעי...וטרם קיבלתי התיחסות/אישור..

יקירתי..חס וחלילה לא רציתי לעשות בלגן .

המפגש יתקיים ביום שנוח לך ...רק שאלתי אם אפשרי להזיז , הכי אני רוצה לראות אותך אז מה הטעם אם לא תבואי ?

יום ד מתאים לי

צר לי אחותי התקינו לי מזגן חדש בחדר, אז לא היה לי גישה למחשב עד עתה הקיץ הזה אני סובלת בגלל החום , אולי אסע לקוטב ? מה אתם אומרים

ben 911

New member
מצטער. יום ד' אינו מתאים לי ../images/Emo201.gif

אבל אנא מכם אל תכנסו לפניקה. כנראה שהספונטניות קצת כבדה עלינו. מסתבר שלתכנן שבוע מראש, זה קצר מדי.
אי לכך בואו נקבע תאריך אשר יתאים לכולנו. והתאריך הוא: יום חמישי 24 ספט' 2009 יש לנו שנה וחצי להתארגן. נסיכה זה בסדר? ערדניקית? זריקות אינפוזיות לבטל בעוד שנה וחצי. ציפור לילה זה בסדר? התאריך הזה מהונדס? מצטער שנתקפתי בטיפהל'ה ציניות שתקפה אותי.

למעלה