שלא תטעי לגבי למה עזבתי ולמה אנ'לא חוזרת
בדיוק ההתנהלות שלכן בפורום! אבל, אם יש לי משהו להגיד לטובת אלו שאינני מרגישה גועל נפש כלפיהם, אני אומר. ולא את, ולא הנסיכה הדביקית ולא אפ'חד ימנע ממני להגיד. שיטת האיומים, ההפחדות, הציטוטים והנוסח של "עכשיו אני אגיד את דבריי ובזה אסכם את הענין"- עלי זה לא תופס, עלי זה לא עובד. כשיהיה לי מה להגיד, אומר אותו. ואם יהיה בזה העמדת מראה בפרצופכם- תתמודדו עם זה. דווקא בגלל הרגשת הגועל והקבס לנוכח ההתרחשויות בפורום זה. ערדניקית, יש בך מידה לא מבוטלת של חכמה וטוב, אבל לפעמים, את די מאבדת ממנה [ודי לחכימא ברמיזא]. תקראי היטב את הדברים שאני כותבת, תנסי להבין אותם ורק אחך כך תחליטי אם יש מקום לתקוף. אני מציעה לכם בחום להיפגש: בן, נסיכה, ערדניקית, שירקאן[?], ציפור[?], [גאיה?] כשמובילי הדגל הם שלושה: בן, נסיכה וערדניקית. השתדלו למשוך אחריכם כמה שיותר חברים נוספים [תנסו להוציא אותם ממחילותיהם, אולי הם ייאותו להצטרף, העמידו בפניהם עובדה גמורה ובלתי מתגמשת שיום שלישי הוא היום והשעה 1800 היא השעה. וכולנו נאחל לך מפגש מרומם נפש, מרנין ומפרה ושיביא עמו חזרה לפורום רוחות צעירות, נעימות והרבה אנרגיות טובות לפצוח מייד במפגש הבא. או שלא...