■■מפגש פורום■■

שירקאן12

New member
בוקר טב ושבת שלום

52 שירשורים בנוגע למפגש . סה"כ שמו מודעה על מפגש כל שהיה צריך להעשות להרים
או
במקום זאת כל אחד ואחת כתבו ודאגו לאחרים ליום מפגש אחר.... "ככה לא בונים חומה" כל כך פשוט זה היה אמור להיות ....
אי אפשר לבנות מפגש לפי צורך של כל אחד ואחת קבעו יום שלישי כאן זה מתחיל ונגמר.מי שיכול ..יכול... בגלל זה בקשו את הסימנים הללו קשה היה מה...
. חיים קשים מה..... אגב בן) גם יום חמישי לא טוב לנשים הן במספרות... אגב אתם לבטח יודעים מה קורה למפרשית כשאין רוח בים.....
..... יום טוב וסו"פ טוב לכולם..

מצטערת שביקשתי - סליחה

יש פורומים/קומונות שנפגשים כל פרק זמן אבל פה לא נפגשו אולי שנה ולכן חשבתי שאולי אפשר להתייעץ בקשר ליום המפגש. כנראה קשה לאנשים לכתוב אם יום ב' או ד' מתאים להם- אז אברך אתכם במשפגש מהנה ואזוז הצידה. שירקאן - תפתח שרשור חדש על מפגש ביום שהוחלט ותבקש לא להפוך לצ'אט אלא לאשר ב
או
בלבד . אגב-חומה בונים בכל מיני דרכים ובכל מקום בונים אותה אחרת .

שירקאן12

New member
לא כועס עלייך ציפור דרור

כאן כתבתי ...חברי פורום 18/06/08 15:24 עזר... "קרכצן" המשיכו לשרשר. בקשר לפורומים אחרים זה אחרת לחלוטין שם גם יש הענות . כאן רוב המשתתפים כלל לא מעוניינים להגיע למה ....?

s h o o s h a

New member
מפגש

ראשית, תירגעו, אני לא מגיעה. שנית, בן- זה יופי לעשות מפגש לפורום [זוכר את המפגש שארגנו בזמנו בפאצ'ולי? הצלחה מסחררת] אבל מה שקרה כאן זה בדיוק מה שקורה כשיש 2-3 כותבים דומיננטיים וכל השאר הם אורחים באים, הולכים ולא חוזרים. שלישית, שירקאן- כשרוצים לקיים מפגש, רצוי שהמועד יהיה נוח לפחות למרבית המעונינים להגיע. וכדי שזה יקרה, לא מנחיתים הודעה עם תאריך נקוב אלא מעלים כמה אופציות ובודקים אפשרויות. בעיקר כאשר מדובר בכותבים שמגיעים מכמה קצוות של הארץ. ולכן, אם אתם מעונינים לקיים מפגש של ארבעה, דונו בכך במסרים או טלפונית, ממש אין צורך לשרשור מפלצתי. זה לא תורם דבר לאיך שהפורום מצטייר בעיני ה'אורחים' ואם במפגש מורחב אתם מעונינים, דאגו קודם להרחיב אותו, לגבש את החבורה שתיווצר ולא להבריח את הכותבים הפוטנציאליים למספיק פורומים איכותיים שיש בפרדס לחתך הגילאים הזה. בהצלחה ובוקר טוב [ולמען יוסר ספק, נרדמתי כל כך מוקדם אחרי שבוע עבודה מטורף שהתעוררתי עכשיו, אבל אני עוד אשוב לישון]. ולסיכום- תירגעו, אני לא מגיעה.

s h o o s h a

New member
ועוד דבר...

אולי אם היית משכילה לקרוא את הדברים לפני ההתנפלות, היית מגלה שאמרתי דברים לטובת הפורום ולא לגמרי נגדו. ואם היית חוזרת לשרשור שפתחה ציפור בענין לראות את הדבשת של עצמך, אולי גם אז היית ממתנת את התגובה שלך...

ben 911

New member
את אומרת דברי תבונה שושה...

אבל תביני שלא תמיד הכל צריך להתנהל כמקובל. או כפי שאת חושבת שצריך להתנהל. אנו כאן קהילה קטנה וחמודה של אנשים רגילים העסוקים מדי יום בכל מיני דברים שונים ומשונים. כולל נסיון לבנות זוגיות שניה, אף יש מקרים של שלישית רביעית או השד יודע כמה. "המעברים" מחיי היום יום לוירטואליה שכאן לא תמיד האירו פנים לנו הגולשים.. לכן נוצרים פה ושם "חיכוחים" אני לא אומר שהחיכוחים הם מיותרים להיפך הם מלמדים אותנו אודות הנפשות הפועלות. המפגש הנוכחי לדעתי ייערך ביום ובתאריך המיועד. דהיינו יום ג' בשש. ומצידי שנהיה שם רק אני ערדניקית ונסיכת הכוכב. אז מה? אתן להן את ההרגשה הכי טובה בעולם. ואם לא נמצא מקום מתאים למפגש תמיד נוכל לשהות באחד הבתים הפרטיים שלנו.

אין לי בעייה רק להזכירך מה כתבת לפני חודש

ו 12:29 | 26/05/08 " סעי לשלום נסיכה, עשי בפורום כרצונך, נהלי אותו כאוות נפשך ואת יותר ממוזמנת עכשיו לפנות להנהלת הפורומים והתפוז ולהפנותם להודעה הזו שלי ולחסום אותי מכתיבה אפילו בלי להודיע לי. אני, במקום שמרגיש לי גועל נפש - לא נשארת." מסתבר שהגועל עבר לך מהר.....יופי... "אהבת אמת זו אהבה כמו כוכבים. שהם נצחיים וזוהרים במקומם לעד. שאין הזמן והעצב יכולים לגעת בהם." מתוך 'שבועת רחל' של מיכל שלו הוספת תגובה בחלון נפרד הוספת תגובה שם: ערדניקית המקורית נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [שלח/י] תוכן: [סמיילים וסימנים לתוכן]

s h o o s h a

New member
שלא תטעי לגבי למה עזבתי ולמה אנ'לא חוזרת

בדיוק ההתנהלות שלכן בפורום! אבל, אם יש לי משהו להגיד לטובת אלו שאינני מרגישה גועל נפש כלפיהם, אני אומר. ולא את, ולא הנסיכה הדביקית ולא אפ'חד ימנע ממני להגיד. שיטת האיומים, ההפחדות, הציטוטים והנוסח של "עכשיו אני אגיד את דבריי ובזה אסכם את הענין"- עלי זה לא תופס, עלי זה לא עובד. כשיהיה לי מה להגיד, אומר אותו. ואם יהיה בזה העמדת מראה בפרצופכם- תתמודדו עם זה. דווקא בגלל הרגשת הגועל והקבס לנוכח ההתרחשויות בפורום זה. ערדניקית, יש בך מידה לא מבוטלת של חכמה וטוב, אבל לפעמים, את די מאבדת ממנה [ודי לחכימא ברמיזא]. תקראי היטב את הדברים שאני כותבת, תנסי להבין אותם ורק אחך כך תחליטי אם יש מקום לתקוף. אני מציעה לכם בחום להיפגש: בן, נסיכה, ערדניקית, שירקאן[?], ציפור[?], [גאיה?] כשמובילי הדגל הם שלושה: בן, נסיכה וערדניקית. השתדלו למשוך אחריכם כמה שיותר חברים נוספים [תנסו להוציא אותם ממחילותיהם, אולי הם ייאותו להצטרף, העמידו בפניהם עובדה גמורה ובלתי מתגמשת שיום שלישי הוא היום והשעה 1800 היא השעה. וכולנו נאחל לך מפגש מרומם נפש, מרנין ומפרה ושיביא עמו חזרה לפורום רוחות צעירות, נעימות והרבה אנרגיות טובות לפצוח מייד במפגש הבא. או שלא...

שושה..חיכחתי עם להשיב לך או לא..

אבל מאחר ואני נחה כעת אחרי שבת גדושה והשבט התפזר החלטתי בכל זאת להשיב לך...שושה..באמא שלי לא מבינה אותך...מה את רוצה? הפרום מעורר בך גועל, דביק,טיפשי פאטתי, שיטחי, לא מספיק עם "תכנים רציניים" יש קומץ קטן של חברים יש בך תחושת קבס אליו ,. [כבר מזמן הספדת אותו והנה את רואה הוא חי ונושם ולעיתים בועט ].נו באמת???שאמשיך לצטט את הערותייך והביקורת שלך עוד מימי תחילת חברותך בו...???מי אנחנו מה אנחנו קבוצת אנשים שנוצר קשר יומיומי קליל, נעים לרוב, בלי שום יומרנות לגעת בנושאים "כבדים" שחש צורך לשתף לדון בענינים טרוויאלים...תקראי להם שיטחיים אין לי בעייה עם זה...אף אחד לא פגע בך [חוץ ממני אולי כשעיצבנת אותי] למה את כל הזמן לוקחת על עצמך את ה"תפקיד" למתוח בקורת כל העת..למה את לא זורמת כמו כולנו כאן על מגרעותינו? למדתי שלעיתים יש לך את זה ודיי נחמד לקרוא אותך..[כשבנך התחתן בימי הולדת כששיתפת מה בישלת וגם מאמרייך שלעיתים דיי מענינים...וניסוחייך השנונים...אז בפעם המי יודע כמה...אם אכן החלטת לפרוש בכנות אומר יופי...מצאי לך פורומים אחרים שיתאימו לך בתכנים שלהם. ברמתם וכמות חבריהם ..ותפטרי אותנו ואותך מבקורת, כעס, וכל ה"סופרלטבים" שכינית אותי ושאר חברי הפורום..ובאשר למפגש...הוא יהיה אחלה גם אם נהיה קבוצה קטנה שהרי ידוע שהאיכות קובעת ולא הכמות...ויש איכות ..רק שאת מסרבת להכיר בה...

s h o o s h a

New member
רק אחזור על משפט ממצה אחד

"...ערדניקית, יש בך מידה לא מבוטלת של חכמה וטוב, אבל לפעמים, את די מאבדת ממנה [ודי לחכימא ברמיזא]...."

ben 911

New member
בוקר טוב שושה. ../images/Emo13.gif

איזה כייף לראותותך שוב בפורום שלנו.

את יודעת מה שושה?

במחשבה רביעית ...פישפשתי בעברי ודווקא היריבות שהיו לי [לא הרבה] הפכו לחברות הכי טובות שלי..יש מן חושת בטן שבסוף נהפוך לחברות טובות..מה את אומרת? מה דעתך להגיע למפגש שקודם אתן לך חיבוק גדול...שאראה במו עיני כמה את יפה [כמו שבן אומר] ונצא מהמפגש שלובות זרוע ונסיים בנשיקה [רק בלחי] מה את אומרת?

בן ..

אני מאוד מקווה שברמזים שכל הזמן עפים כאן כדוגמת : רחות צדדיות מנשבות ..או "חיכוכים" ...אתה לא מתכוון ל- בקשה האומללה שלי לשנות יום בגלל שרציתי לראות אתכם . בסך הכל שאלתי אם לאחרים נוח ביום קודם או יום אחרי. לפי מה שהבנתי- ביום שני- לנסיכה היה יותר נוח , אתה יכולת, ערדניקית הסכימה להתגמש ולהגיע גם ביום ב', רק אחרים משום מה או כעסו או לא הגיבו בכלל. הייתי צריכה למכתחילה להבין שזהו פורום של אנשים מבוגרים שלא אוהבים שמזיזים להם את הגבינה. לסיום הנושא אני רוצה להגיד שאני באמת מאחלת לכם (ובטוחה שכך יהיה) מפגש מהנה ונעים , מלא חיוכים . אני אצטרף בפעם הבאה.

למעלה