תואר ראשון וצבא.

באז באז

New member
תרד למקלט

אל תדאג, אנשים שכן חושבים על נושאי בטחון ידאגו לך. אל תטריד את עצמך בנושאים לא מהותיים אלה. ואתה כן עובר על החוק. אתה משקר לקב"ן כדי להשתמט. אתה אומר שראש הממשלה ידאג לבטחון, אבל לא נותן לו את הכלים (את עצמך) להתמודד עם האיומים. מה איכפת לך, יש פראיירים שיעשו את העבודה במקומך. אתה בינתיים תלך ללמוד.

java3

New member
גם כשאתה אומר דברי טעם

הפשטנות בדבריך, פשוט הורסת לך את המסר.

java3

New member
כאן כבר איבדת את תמיכתי שמעולם לא ניתנה לך

וכנראה שגם מעולם לא נזקקת לה

התוכל להקטין את ראשך עוד יותר???

"בתור אזרח מה שמוטל עליי הוא לא לעבור על החוק, לעבוד ולשלם מס למדינה." ובתור אדם מוסרי??? דרך אגב, לקרוא בפורום לא לשרת בצה"ל..... אני בספק אם זה במסגרת החוק במדינה שלנו. אנשים כמוך עלולים למצוא עצמם מועמדים לדין על הסתה. מעולם לא נתקלתי בגיבוב כזה של שטויות.

MelodicTruth

New member
מתי הפכנו למדינה טוטליטרית?

אם הגענו למצב בו פציפיזם מוגדר כהסתה, ואנשים שמסרבים לכרוע ברך ולהסחף אחר ההתלהמות של גבי אשכנזי ושות' נקראים 'מסיתים', אז כנראה שבאמת לא נשאר שום ערך שכדאי להקריב שלוש שנים כדי להגן עליו. (ואנא, חסכו ממנו את המוסר בשקל תשעים. בקרוב מאוד אסיים שירות של שלוש שנים, שלפי כל אמת מידה מוסרית (וחוקית) לא הייתי מחוייב בו, בהתחשב במצוקה הנפשית בה הייתי שרוי במשך תקופה ארוכה)

vicz

New member
צה"ל משחרר אנשים כאלה

כי אין לו זמן וכוח לעשות להם בייביסיטר היו לי חיילים כאלה שלא מוכנים להזיז את התחת שלהם אלא אם כן יוצא להם, ולהם אישית, משהו כזה חיילת שטענה שכואבת לה הרגל והיא לא יכולה לזוז ואז ראיתי אותה רצה אחרי האוטובוס הביתה בכל גיוס יש יותר ויותר כאלה. חסרי תועלת לכולם פרט להם עצמם. מה שכן, כשמחררים אנשים כאלה על סעיף נפשי - צריך ללכת עם זה עד הסוף אתה משוגע? אין בעיה! משוגעים לא נוהגים, לא מצביעים, לא עוסקים בקשת רחבה של מקצועות, אפילו לא מתקבלים ללמוד אותם באוניברסיטה. כי הם משוגעים, לך תדע מה אפשר לצפות מהם. ואז פתאום כולם יהיו שפויים וקשירים לשירות בצה"ל

אז מה - לבטל את הזכויות לכל חולי הנפש??

אני הייתי מאוד חולה במשך 8 שנים בערך. לא גוייסתי, ולא היו מגייסים אותי גם אם הייתי מתחננת... הייתי מאושפזת במשך שנתיים בין גיל 18 ל20. מלבד עוד כמה וכמה אשפוזים נוספים. אתה רוצה לשלול ממני את הזכות להצביע, ללמוד, לעבוד ולנהוג?? אתה רוצה לעשות את זה לעוד מגוון אנשים שנלחמים על החיים שלהם ועל השיקום שלהם??? אתה רוצה למנוע את הזכויות האלה מאנשים שלקו במהלך הצבא במחלה נפשית?? שהשירות עורר אותה??

java3

New member
לפי הודעתך אני יכול להסיק

שגם אתה לא בדיוק עקרת הרים וכיסית גאיות במהלך שירותך. אז מה דעתך שניקח את דבריך עוד צעד אחד קדימה - כל מי שלא שרת שירות קרבי, לא רשאי לנהוג לאחר השעה 20:00 בערב. ומי שלא יורד משמונה דק' באלפיים לא יכול להיות מהנדס. ומי שלא שרק לו כדור מעל האוזן לא רשאי להתקבל לאוניברסיטה. מנגד, כל מי שיש לו רעיונות פשיסטיים מוזמן להציג מועמדותו לראשות הממשלה. אגב, מציע לך קצת לקרוא על 'עקרון השרידות'. לא רק החיילים שלך חשבו רק על עצמם. גם המפקדים שלהם והמפקדים של המפקדים שלהם.

בולשיט!

צה"ל לא צריך חיילים? על מה אתה מדבר? צהל משחרר חיילים כי לא שווה לו לקחת את הסיכון שאתה אכן בעל נטייה אובדנית ותפגע בעצמך בזמן שירות צבאי!

דיסוצ

New member
../images/Emo18.gifמחיקת הודעות

כרגיל, הודעות משמיצות, וכחניות ושמדרדרות את רמת הדיון - נמחקו. אנא הקפידו על שימוש בשפה נאותה.

vicz

New member
פשוט מגעיל

אם אתה רוצה להיות קב"ניסט - אל תתגייס תלך לקב"ן עכשיו תגיד שאתה מאמין שאתה ברווז ותצא מהצבא היו לי חיילים כמוך ותאמין לי, כשמסתכלים על זה מהצד, זה פשוט מגעיל

T o K i O

New member
רוצה לצלוב אותי אולי?

כן אני דואג לתחת שלי, אני חי רק פעם אחת ובפעם אחת הזאת אני רוצה ממש להצליח. אז אם כבר אתה מדבר על שלוש שנים שאני אתרום בהם אז תן לי מהשלוש שנים האלה חלק שאני אבחר מה לעשות איתו. ואני רוצה ללמוד, לא תורה אלא משהו שיש סיכוי שיועיל למדינה הזאתי באיזשהו שלב. אם אתה באמת רוצה להתלונן על אנשים לא מועילים. יש לך את המובטלים, המשתמטים, חסרי ההשכלה והתועלת - החרידויסים. ובאופן ממש ממש ממש לא הוגן הם נחשבים לאזרחים רגילים. יתרה מזאת הם מוגדרים כמגזר עני לרוב מה שבהרבה מקומות מזכה את ילדהם בסבסודים והם עצמם בסבסודים נוספים, הקלות במיסים זה משהו שצריך להזכיר בכלל?

agnostic

New member
לך על זה, לדעתי לגיטימי לגמרי.

כל עוד אלפי תלמידי ישיבה מקבלים פטור משירות צבאי בזכות חוק טל, ועוד מקבלים מענק לימודים מהמדינה, אין שום סיבה שלא תלך בעקבותם ותלמד לתואר ראשון בזמן הצבא, על חשבון התרוצצות בג'בלאות. לפני שנים ספורות הייתי גוער בך, אך כיום לאחר 3 שנות שירות סדיר,ו 8 שנות מילואים ( ביחידה מובחרת בצנחנים ), מעל 60 יום מילואים מאז אוגוסט אשתקד ( כולל המלחמה ), ותעסוקה מבצעית של 26 יום שהסתיימה ביום חמישי האחרון, אני חושב שלאור דרך ההתנהלות של מדינת ישראל כיום, אין כל פסול בהתנהגותך. לוחם קורס במיל'.

daniela21

New member
מסכנים האנשים שבאמת זקוקים לקב"ן

ללכת לקב"ן בשביל ללמוד באו"פ... לאן הגענו...

לדעתי

הדיף לך פשוט לצאת על קב"ן. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אדריך אותך איך לעשות זאת ביעילות. או שתכנס לאתר בשם מטרה 21 שמסביר זאת היטב ומדריך אנשים ליציאה חלקה על קב"ן. ככה גם תוכל ללמוד בשקט באוניברסיטה וגם להיות אזרח משכיל שתורם למדינה

vicz

New member
יש אתר שעוזר להשתמט??????????????????????????

נו, לאן הגענו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב

האתר הזה קיים כבר 10 שנים. בשלוש שפות שונות. הוא גם מעודכן בידע פסיכולוגי, סיפורים אישיים וחוות דעת פנימית. אני למשל בתור תלמיד לפסיכולוגיה עוזר לא מעט

למעלה