תהיה שעלתה אצלי

floppy disk

New member
וואו...

עכשיו אחרי שעשית אנליזה כה מופלאה לאישיות שלי, אני מיד הולך לבכות בפינה ולחזור.

sansara

New member
אף לוחם...

MMA לא יעלה על במת ליי טאי - אין לו מה לחפש שם. אף לוחם וו שו לא יעלה על במת MMA - אין לו מה לחפש שם. שניהם יפסידו מהר מאוד.

Arpegio

New member
אני לא משוכנע.

לא יודע, יכול להיות שזה לא היה היום של לוחם הקונג פו, יכול להיות שרויס ספג תבוסות מלוחמי קונג פו, יכול להיות שלוחם הקונג פו הוא עוד אחד מהאנשים שהאלה שמתאמנים זמן רב וכלום לא יוצא להם מזה כי הם לא שואפים להגיע להישגים מוגדרים מראש - לא יודע, אבל בכל מקרה, הגרייסים ידועים במסחור שלהם, אז יכול להיות שברגע שרויס ניצח בצורה כזו את לוחם הקונג פו הם ישר פרסמו את זה למען פרסום השיטה שלהם ולהראות עד כמה אומנות הלחימה שהם פיתחו מגניבה ונפלאה ואפקטיבית יותר מכולן, בשביל לגרום לעוד ועוד אנשים לבחור בג'וג'יטסו ברזילאי.

HAKOKI

New member
אף קרב לא התקיים בצורה סגורה

כמעט בכל הסרטונים האלה של הקרבות צ'אלנג' רואים שיש אנשים ברקע עדים כל כך רבים,אני בספק אם היה קרב שנגמר בצורה אחרת וזה לא יצא לאור אפילו בתור שמועה.

floppy disk

New member
אם תיקח לוחם קונג פו גרוע מספיק

גם ילד בן 6 עם רעשן יוכל לנצח אותו.

HAKOKI

New member
דווקא הבחור הזה נראה נורא חזק ומהיר

וגמיש זה לא מה שאמרתם? "אנרגיות עצומות וזריזות"

floppy disk

New member
דיברתי על שאולין

לא על לוחם קונג פו ממוצע שאלוהים יודע באיזו שיטה הוא מתאמן.

salingre

New member
אמן קונג פו עומד על אצבע אחת

זו דוגמא למשל לכמה שהם מחסנים את גופן

HAKOKI

New member
למה לא מראים את

העליה או את הירידה? סתם תהיהאני בספק אם זה אמיתי בגלל כל החיתוכים ותיודע מה גם אם כן זה לא ממש יעזור לו בקרבד"א אני יכול לעשות שכיבות שמיכה רק על האגודלים! מגיע לי גם איזה סרטון לא?

salingre

New member
וואלה מגיע לך

תראה את האצבע שלו.. ! רואים שהוא השתמש בה הרבה בשביל זה.. ד"א.. אתה רציני שאתה יכול לעשות שכיבות שמיכה רק על האגודלים? כי ניסיתי עכשיו ובקושי הצלחתי חצי... מישהו ראה פעם סירטון של עופר כהן (שלומד קונג פו שאולין אצל איל אופיר..) עושה גלגלות על אצבע אחת- זה נראה לי ישבור לך את האצבע או לפחות ינקע אותה.. והוא לא לומד 30 שנה 8 שעות ביום..

sansara

New member
גלגלון בלי ידיים

יש לי תלמידים שעושים גלגלון בלי ידיים בכלל. אז מה זה אומר? שהם יכולים להרוג בכלל בלי נגיעה של עצבה?! אוליי הגיעה זמן להיזהר מהם...
זה רק יכולת אקרובאטית לא יותר מזה.

salingre

New member
זה יותר מיכולת אקרובטית

ובגלל זה זה תרגיל קשה לביצוע... הוא מפעיל לשניה (ושניה מספיקה בשביל לשבור אצבע) את כל משקל גופו (אני מעריך שזה 70 קילו +-) הבאתי את זה בתור דוגמא לחישולים שהם עושים לגופם

sansara

New member
ראיתי את הסרטון ו...

שוב, אפשר לעשות גלגלון בלי ידיים בכלל,זה אומר שאפשר לשים את העצבה בכאילו ובעצם ולבצע את אותו גלגלון בלי משקל על העצבה בכלל. שיעמוד על העצבה בלי גלגלון. זה מסוג הטריקים שעושים לאנשים שלא מכירים את התחום. יש הרבה טריקים כאלה וחבל עוד עוסקים בהם.

HAKOKI

New member
אני רציני אולי יש לי כוחות מסתוריים

יכול לעשות 1-2 מקסימום אבל חח שמע גם אם היכולות האלה אמיתיות איך הן קשורות לקרב? זה לא יעזור לו מול אחד כמו מארק קר תאמין לי

זה מזכיר לי בדיחה שייתכן וכבר כתבתי

ברוקר צעיר ניגש לאייל הון זקן ועשיר עד מאוד באיזושהי מסיבה, ובעיניים פעורות, אומר לו: "אתה, אתה יש לך את זה! תגיד לי - איך עושים כסף בבורסה?!". הטייקון מסתכל אליו, ועונה "הו, את זה אוכל ללמד אותך בדקה אחת: קנה בזול ומכור ביוקר". הצעיר, מאוכזב, שואל "אבל איך לומדים לעשות את זה?" "זה", עונה לו הזקן, "לוקח כל החיים".

למעלה