מאוהבת באדם שלי
New member
../images/Emo26.gifעונהה../images/Emo36.gif
1.שם:שובל 2.שם משפחה:יוסף (בן צבי) לשעבר
3.גיל+כיתה:14 כיתה ח' 4.מקצוע אהוב:מחשבים 5.מקצוע שנוא:אנגלית 6.תחביב:לצאתת למסיבותתת 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אממ..לא יודעת 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל סקעת 10.זמרת אהובה:שירי מימון 11.סלב שנוא בדם:מאיה בוסקילה בעעעע
12.שחקן אהוב:רן דנקר 13.שחקנית אהובה:אגם רודברג 14.שיר באנגלית אהוב:ביקוז אופ יו 15.הבויז שלי:אדם הנסיךך שלייי
16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי
17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים וצבועים.. 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהןן חמודות חח
19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שלפעמים הן מעצבנות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:חחח אני ירוץץ לאדםם
21.מה את אוהבת לאכול:פיצההה 22.שונאת לאכול:פוליםם חחח בעעעעעעעעע
23.משפט שאת אוהבת:להנות כאילו אין מחר לצעוד כאילו אין עתיד ולשכוח מהעבר 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום אבלל זהה עצובב
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:לא האמנתי אבל שיהיה להםם בכייףף 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:אמרתי ישששששש אני יראה את אדםם שליי=] 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:חח כלום 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:מביאה לה מכות חחח סתם כלום 29.האם תהרגי מישהו:לאאא חסס וחלילההה 30.האם את עושה ש.ב.?אממ..לפעמיםם
31.מה הממוצע שלך:לא יודעתת עוד לאא הבאתי ת'תעודהה השארתי אותה אצלל המורה חחח 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אממ..יהיה הכי מאושרת שיש חחח חלוםם להיותת דוגמניתת
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:חחחחח מרביצההה לו שוברת לו ת'פניםםם כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?אממ..לא יודעת 37.וזה יכול להסתדר:אממ.. 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:כןןןןן חח סתםם בעד או נגד: 40.ערסים:בעד 41.פרחות:איכסססס נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:נגדד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:בעד חחחחחח סתם סתםם נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך:בעד 52.לשיר סרנדה:נגד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעיניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית 58.פורום או צ'אט?צ'אט 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?תמשיכיי חח
1.שם:שובל 2.שם משפחה:יוסף (בן צבי) לשעבר