ש•א•ל•ו•ן

oreloosh

New member
כנסי שניה עדי

לגבי הנשיקה בגל 12.. מה זאת אומרת כן ולא?

עונה חחחחח ../images/Emo9.gif

1.שם: דורין 2.שם משפחה:מויאל 3.גיל+כיתה:13 ז' 4.מקצוע אהוב: שיעור חופשי חחח 5.מקצוע שנוא:חשבון 6.תחביב:להיות במחשב 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:נווה מידבר 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל מויאל 10.זמרת אהובה: 11.סלב שנוא בדם: 12.שחקן אהוב: 13.שחקנית אהובה: 14.שיר באנגלית אהוב:Fort Minor 15.הבויז שלי:אושריקי אהובי חעחעחע 16.מה הכי מרגיז אותך:אנשים שחשים הבוייז ומיתחזים להם! =/ 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שקרנים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם עוזרותי לי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שהם משקרות ,מרכלות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אראה את הקליפ "אשמור את ליבי פעם אחרונה 21.מה את אוהבת לאכול:שוקולדד יאמייי 22.שונאת לאכול:טרד,פירה וסושי 23.משפט שאת אוהבת:"אתן חיי למענך" או גיים בויז בדמי ובנישמתי 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:לא עשיתי כלום 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:שיהנו 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:לא הודיעו לי 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:קופצת עליו אממ מבקשת חתימה 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום 29.האם תהרגי מישהו:כן אותך עם השאלון הזה ררררר (חחח סתם נשמע) 30.האם את עושה ש.ב.?שבא לי 31.מה הממוצע שלך:ל'ודעת 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? פחחחח בטח מחר אני חותמת על חוזה 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מקבלים כאפה כן או לא: 34.היה לך חבר? כן 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר:לא =[ 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:אתה תקבל מכות בעד או נגד: 40.ערסים:בעד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: לא יודעת 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעדדדדדדדדדד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:תלוי איזה מוזיקה 47.דיכאון:בעעעעעעעע 48.להרביץ למורות:בעד חעחעחע 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:חחחחח בעד איפה אני אתחוף אותו על הראש?! 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בטחחחח 52.לשיר סרנדה:פחחחחחח זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? שנהם 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? בא מכאב 57.אורנית או אורן(חח)?איזה שאלה שנהןןןןן 58.פורום או צ'אט? צאט 59.שאלון או חידון?לא זה ולא זה 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? בטח עד מחרררררר

בא לי לענות על שאלון...אני עונה:)

1.אור 2. לוגסי 3. 14 כיתה : ח'2 4. אומנות 5. אנגלית 6. לרקוד, לשמוע מוזיקה 7. גליה 8. דניאל סלומון ודנה עדיני - רבות הדרכים 9.הראל מויאל 10.שירי מימון 11.הראל סקעת 12. בנחמין רוחאס 13. טלי שרון 14. קלי קלארסון - because of you 15. אדם ואושרי 16. ריכולים על כוכבים שאני אוהבת 17.צבועים, שקרנים 18. את היחס שלהם, ישרות , מצחיקות , לא ביישנות , עם ביטחון.. חברות אמיתיות 19. מתכווחות איתי על שטיויות.. 20. חס וחלילה, בוכה... 21. שניצל 22.אבוקדו 23. "קשה להיות אמיתי בעולם של מזיופים" 24. לא עניין אותי, חיים פרטיים שלהם... 25. התעצבנתי, מגעילה, אחרי כל מה שרן עשה בשבילה... 26. שמחתי אני הולכת לראות את הגייםבויז ויהודה סעדו, והולכת עם חברות שלי יהיה צחוקים... 27. מדבר אית, מתרגשת, ומספרת לו שזאת אני שכל סופי שבוע הוא מתקשר אליי 28.מבקשת חתימה + תמונה 29. בחיים לא, גם אם אני ישנא אותו הכי בעולם... 30. לפעמים 31. לאא יודעת 8 ומשו ניראה לי.. 32. ישמח, אני יהיה בסוכנות הכי שווה ויראה כל יום את הגייםבויז... 33. מתעצבנת , כולי בכעס. 34. כן 35. לא 36. לא 37.לא מאוהבת 38. לפעמים, כשהם קונים לי דברים ,מתנות וכל מיני.. 39. נגד 40. נגד 42. בעד,אם זאת אהבה למה לא??? 43.נגד, הורסת תבריאות 44. בעד, ברור... 45. תלוי, לפעמים במסביות אפשר לגימה קטנה(בכל זאת אני לא שותה) 46. נגד, לא אוהבת רוק כבד... 47. נגד, לא אוהבת דיכאון 48. מה עשו לי? מסכנות 49. נגד, לא חבל על המסטיק , ננצל אותו עד סוף השיעור חיחיחחיח 50. בעד 51. בעד , למה לא.?? 52. נגד, לא אוהבת את המוזיקה הזאת של זקנים.. 53. טלוויזה, מסף גדול.. 54.אשמור ת ליבי 55. גליה 56. בא בכאב 57. אורן 58. פורום 59. שאלון 60. להמשיך אבל כאובת לי היד חייחי

עונהה נה נה :)

1.שם: ירדן
2.שם משפחה: טל יוסף
3.גיל+כיתה: 14 וחצי כיתה ט'
4.מקצוע אהוב: עיצוב(שעה אחרונה אבל כי לא לומדים) חעחע
5.מקצוע שנוא: אנגלית בעעע
6.תחביב: לישון,לאכול,לרקוד..חחחח
7.שיר אהוב של הבויז: הזדמנות שניה ואשמור את ליבי
8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: זה עכשיו תקופה שאני פשוט כל הזמן שומעת את השיר הזה..של אבי גואטה ושל נטלי תלחשי לו שאהבת..
9.זמר אהוב חוץ מהבויז: זה להקה בית הבובות... 10.זמרת אהובה: מירי מסיקה!
11.סלב שנוא בדם: רוני סופרסטאר צריך לרצוח אותה!!
ועכשיו גם את נינט שתפסה תחת אבל אותה פחות! 12.שחקן אהוב: יהודה לוי
13.שחקנית אהובה: טלי שרון
14.שיר באנגלית אהוב: אמממ אין חחעחעחעחחע
15.הבויז שלי: אדם יוסף בעלי המושלם אוץ כפרות עליו חיים שלי!!!! וערנוש הסופר יפיוףףףףףףףף כפרע עליו איך הוא רוקד אה...
16.מה הכי מרגיז אותך: שלא מקשיבים לי
ושתופסים עלי תחת
17.איזה סוג של אנשים את שונאת: פרחות,צבועים,חשים
18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: את זה שהן בהמות ומצחיקות חחח את הכל אני אוהבת כפרות עלייהן
19.מה את שונאת אצל חברות שלך: שהן לא מקשיבות לי
20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: יצרח חחחחחחחחחחחחחח
21.מה את אוהבת לאכול: פיצה יאמייייי
22.שונאת לאכול: תפוח אדמה,בצל,חציל שום הרבה..
23.משפט שאת אוהבת: "תחיו את החיים כאילו אין מחר"
24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: צחקתי
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: הייתי בשוק יהודה לוי איתה?? לאיזה רמה הוא ירד!!
26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: לא הלכתי אבל
27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: ראיתי אותו כבר..עושה לו שם ואומרת לו שיש לו שירים סוף
28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: רוצחת אותההההההה
29.האם תהרגי מישהו: כה..את רוני סופסטאר ועוד כמה בדרך..
חעחעחע 30.האם את עושה ש.ב.? פה ושם..
31.מה הממוצע שלך: 85 כפרות עליייייייייי
32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? יצחק..ואז יגיד לו טוב..חחחחחחחח
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: חוטפת קריזה
כן או לא: 34.היה לך חבר? ניפרדנו לפני כמה זמן
35.רוצה חבר: לא
36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כרגע לא...
37.וזה יכול להסתדר:אני לא מאוהבת אבללל
38.אוהבת את אחים שלך: יאפ
39.רוצה מכות: כהההההההההה יאללה מכות יאללההה
בעד או נגד: 40.ערסים:
בעד בטח בעד 41.פרחות:
יאקקקק
42.להתנשק צרפתית בגיל 12: יאפ אם זאת אהבה אמת חעחעחעחע
43.עישון: כה
44.מסיבות: כה
45.אלכוהול: לא
46.מוסיקת רוק: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
47.דיכאון: תלוי
48.להרביץ למורות: כה חחחחחחחחחחח
49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: כה
50.ללעוס מסטיק בשיעור: בטח בעד
51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): תהני
52.לשיר סרנדה: איףף לאאא
זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? טלווזיה
54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליביייייייייי
55.הזדמנות שניה או גליה? הזדמנות שניההה
56.בא בכאב או האור שבעיניים? בא בכאב
57.אורנית או אורן(חח)? שו?....
58.פורום או צ'אט? פורום
59.שאלון או חידון? שאלון
60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? מה כבר נגמר? חחחחח תמשיכי

עונה

1.שם:גיא <<אני בת>> 2.שם משפחה:בן הרוש 3.גיל+כיתה:כמעט 13 כיתה ז' 4.מקצוע אהוב:ספורט 5.מקצוע שנוא:אנגלית 6.תחביב:לרקוד 7.שיר אהוב של הבויז:גליה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:נווה מדבר 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל סקעת 10.זמרת אהובה:שירי מימון 11.סלב שנוא בדם:עדי כהן 12.שחקן אהוב:בראד פיט 13.שחקנית אהובה:אנגלינה גולי 14.שיר באנגלית אהוב:everytime 15.הבויז שלי:אושרי 16.מה הכי מרגיז אותך:שקרנים 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:צבועים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:אותם.. 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שהם משקרות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:כלום יפחדד.. 21.מה את אוהבת לאכול:פיצה 22.שונאת לאכול:בצל 23.משפט שאת אוהבת:"אמרתי לך" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:כלום 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:לא הלכתי חח 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:כלום אולי מבקשת חתימה 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום אולי מבקשת חתימה 29.האם תהרגי מישהו:לא 30.האם את עושה ש.ב.?כן לצערי 31.מה הממוצע שלך:80 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?מתקשרת לאמא שלי 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:בועטת לו בראש כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:לא 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:לא בעד או נגד: 40.ערסים:לא זה ולא זה 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:נגד 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:בעד חח 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד 52.לשיר סרנדה:בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעינים 57.אורנית או אורן(חח)?אורן 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?חידון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?להמשיך

תשובות

1.שם:הדרו'ש(דידו'ש) 2.שם משפחה: סנדלר חמי 3.גיל+כיתה: 14 ח'3 המעפנים 4.מקצוע אהוב: ספורט 5.מקצוע שנוא:חשבון אנגלית היסטוריה מדעים להמשיך עוד 6.תחביב: להיות במחשב 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי הזדמנות שניה וגליה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:איתך של סגיב כהן 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: סגיב כהן 10.זמרת אהובה: חח יש הרבה 11.סלב שנוא בדם: רוני דואני כוס אמאמ שלה 12.שחקן אהוב:עפר שכטר(חח ישןן רצח) 13.שחקנית אהובה: יעל בר זוהר חח לא היה לי את מי לכתוב 14.שיר באנגלית אהוב: Kelly Clarkson- Because Of You 15.הבויז שלי: אושרי ושרון 16.מה הכי מרגיז אותך:שמלכלכים לי ת'חדר 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:אממ אנשים שקרנים וסכסכנים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:סוד..חח סתםם כלל מיניי אנערף 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: שהם מרכלות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: ילך למי שאני אוהבת ואני יגיד לו שאני אוהבת אותו.. 21.מה את אוהבת לאכול: קורנפלקס יאמיי או עוגיות שלל אימאאא:) 22.שונאת לאכול: נקנקיות...בעע 23.משפט שאת אוהבת:מחשבות רצות אלייך לא מפסיק לחשוב עלייך..חח אנערף 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: מה אני יעשה להם שיקפצו לי 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: וואיייייי ממשש מעניין לי ת'תחת 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:=] 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:מצתלמת איתו 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: זורקת עלייה אבנים וביצים 29.האם תהרגי מישהו:כן את רוני.. 30.האם את עושה ש.ב.?חחחח 31.מה הממוצע שלך:70 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? קודם שיבוא אחרי זה נדבר 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: זורקת על מישהו קלמר כן או לא: 34.היה לך חבר? לא..נו מה ניראה לכם? 35.רוצה חבר: לא יש לי בעלל שרוניי שלייי 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כןן את בעליי שרוניי 37.וזה יכול להסתדר: כבר מסודר 38.אוהבת את אחים שלך: חח לפעמים 39.רוצה מכות: בטח...חח סתםם בעד או נגד: 40.ערסים:אם טוב להם.. 41.פרחות:נגדדדדדדדדד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:חח למה לאא? 43.עישון:מי שרוצה סבבה 44.מסיבות:בארורר 45.אלכוהול: רק לטעם הטוב לא להגזים 46.מוסיקת רוק: חח לא תמיד 47.דיכאון:נגדדדדד 48.להרביץ למורות:חח ברור שבעדד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: יאפפ 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעדד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):חח בעדד שרוני שלי יחבק אותיי תמיד 52.לשיר סרנדה:כןןן=] זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? ברור ששניהם 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? שניהם יפים 56.בא בכאב או האור שבעיניים? לא זה ולא זה 57.אורנית או אורן(חח)? מי? 58.פורום או צ'אט? פורום יותר חביב 59.שאלון או חידון? שניהם סתומים אבל אני עונה כשמשעמם 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? ברור שלססיםם

אורטל 13

New member
עונה

1.שם:אורטל 2.שם משפחה:נשיא 3.גיל+כיתה:13.5 כיתה ח 4.מקצוע אהוב:אומנות 5.מקצוע שנוא:ערבית 6.תחביב:לרקוד 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:אור של אלון דה לוקו 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל מויאל 10.זמרת אהובה:שירי מימון 11.סלב שנוא בדם:אגם רוטברג 12.שחקן אהוב:יהודה לוי 13.שחקנית אהובה:נינט טייב 14.שיר באנגלית אהוב:אין 15.הבויז שלי:שרון סנדלר ההורס!!! 16.מה הכי מרגיז אותך:שעובדים עליי 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:שמתפלצפים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם חברות טובות 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שאני לא יכולה לדבר איתן על בנים 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:אני יקח את הפלאפון שלי ואת האמפי שלי. 21.מה את אוהבת לאכול:ספגטי 22.שונאת לאכול:סלט 23.משפט שאת אוהבת:באהבה לא חשוב הפרש הגילים אלא חשובה האהבה 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום תאמת 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:שמחתי וזהו 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:צרחתי 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:כבר ראיתי וצרחתי 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום תאמת כולה רוני 29.האם תהרגי מישהו:לא 30.האם את עושה ש.ב.?לפעמים כן ולפעמים לא 31.מה הממוצע שלך:65 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אני יסכים ואני כבר בדרך להיות דוגמנית 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:צועקת כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:לא 38.אוהבת את אחים שלך:בטח 39.רוצה מכות:לא בעד או נגד: 40.ערסים:ככה ככה 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:ככה ככה 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:ככה ככה 46.מוסיקת רוק:נגד 47.דיכאון:ככה ככה 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד 52.לשיר סרנדה:נגד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?שניהם 55.הזדמנות שניה או גליה?שניהם 56.בא בכאב או האור שבעיניים?שניהם 57.אורנית או אורן(חח)?אורן 58.פורום או צ'אט?שניהם 59.שאלון או חידון?שניהם 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?אפשר להמשיך רק תללוי מי היו השאלות.

שירנוש91

New member
עונההההה..ישש אני חולה על שאלונים

1.שם: שירן 2.שם משפחה: שבתאי 3.גיל+כיתה: 14 וחצי כיתה ח' 4.מקצוע אהוב: לישון זה מקצוע חחחחח 5.מקצוע שנוא: לשמור על ילדים קטנים
זה מעצבן 6.תחביב: להיות במחשב ולהיותל עם חברות.. 7.שיר אהוב של הבויז: גליה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: ואיי זה קשה שאני יגיע לתשובה אני יגיד לכם חחח 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: אני חושבת שאלון ג'אן 10.זמרת אהובה: הרבה.. 11.סלב שנוא בדם: צביקה פיק,דוד השופט מ"נולד לרקוד" חח,ועוד הרבה נאכסים חח 12.שחקן אהוב: עומר שגיא מפיק אפ לא זוכרת ת'שם שלו 13.שחקנית אהובה: ברוריה פסקל מפיק אפ היא מדהימההההההה 14.שיר באנגלית אהוב:Dont´t Speak של No Doubt 15.הבויז שלי: אושרייייי חיי 16.מה הכי מרגיז אותך: ילד מהכיתה שלי חחח 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: גאותים ושחושבים מעצמם 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהם תמיד עוזרות לי ושצריך הם פה בישבילי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: לא שונאת..כלום 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: ילך לילד שאני אוהבת וינשק אותו חחחח 21.מה את אוהבת לאכול: המבורגר וצ'יפס יאמייייייי
22.שונאת לאכול: סושי בין היתר
23.משפט שאת אוהבת: "לא צריך לדבר שהעיניים אומרות הכללל." 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: אמרתי חבל.. 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: אמרתי "סבבה לה" 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: קפצתיי וצקחתי כי אמרתי אני הולכת ליראות את גיים בויזזזז 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מזמינה אמבולנס שיקח אותי חחח סתם אני לא מתלהבת ממנו 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מנשקת אותה מחבקת אותה מצטלמת איתה ומבקשת חתימה למרות שיש לי 29.האם תהרגי מישהו: לא... 30.האם את עושה ש.ב.? כן בזמן האחרון התחלתי להשקיע חחח 31.מה הממוצע שלך: 71 ניראה לי 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? פחחחח רק לי.. אבל לא יודעת בכול זאת 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מרביצה לו חחחח כן או לא: תלוי במה.. 34.היה לך חבר? ברור 35.רוצה חבר: למה לא.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן..4 חודשים זה חתיכת זמן לא? 37.וזה יכול להסתדר: לא בטוחה 38.אוהבת את אחים שלך: בשר מדמי חחח ברור 39.רוצה מכות: בוא ניראה בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: נגד 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעדדדדדדדדדדדד 45.אלכוהול: לפעמים ותלוי באיזה גיל אבל בעד 46.מוסיקת רוק: בעד אבל לא רוק כבד 47.דיכאון: רק כמה שירים 48.להרביץ למורות: חחחחחח לא אבל אם היתה לי את הזכות הזאת אז לא רק היתי מרביצה לכמה אלה גם הורגת אותןןן 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: ברור 50.ללעוס מסטיק בשיעור: ברור 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעד 52.לשיר סרנדה: לא חזרתי לשנות ה-50 אז נגד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? לא שמעתי את שמחה עדין 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? לא מכירה 57.אורנית או אורן(חח)? לא זה ולא זה 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? להמשיך אני חולה על זה חחח

morg01

New member
אני רוצה לענות=)

.שם: ורד 2.שם משפחה:מורגנ=ש=ט=ר=ן (בעוד 6 שנים חמי=)) 3.גיל+כיתה: 13 ח1 4.מקצוע אהוב: אינגליש 5.מקצוע שנוא: גיאוגרפיה וארץ ישראל 6.תחביב: לשמוע מוזיקה לשיר ושמוע ת'בוייז לכתוב שירים 7.שיר אהוב של הבויז: גלייה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: אהבה קטנה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: בסקרט בוייז 10.זמרת אהובה: שירי מימון 11.סלב שנוא בדם: המ..לא נראה שיש 12.שחקן אהוב: יש הרבהה.. 13.שחקנית אהובה: נינט , אמה ווסטון כפרות כפרות עליהם.. 14.שיר באנגלית אהוב:מיי המפ 15.הבויז שלי: אושרי חמי כפרע עליו מושלמון שלי 16.מה הכי מרגיז אותך: פאקצות, שחצניות, קנאים ומלשינים!!! 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: סתקלו ב16 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם מצחיקות 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: כלום 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: יתחיל לחפש את אושרי ואני ימות ביחחד איתו חח=).. 21.מה את אוהבת לאכול: גאנק פוד 22.שונאת לאכול: חומוס בעעעע 23.משפט שאת אוהבת: יש פול משפטים 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: ח=ב=ל הם היו מושלמים ביחד 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: מה היא יוצאת איתו?! אה אני לא מעודכנת חח..אז עכשיו אני לא מופתעת שניהם יפים 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: קפצתי ח סת ענע עראפ 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מחבקת,מנשקת,ומבקשת חתימה 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: אותו דבר כמו מאוייל חוץ מלנשק כמובן..=) 29.האם תהרגי מישהו: אולי.. 30.האם את עושה ש.ב.? כה..יש ברירה?! 31.מה הממוצע שלך: 80 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אני יגיד "יאס יאס יאס" וירוץ לתום על חוזה.. 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: צורחת על אותו בנאדם.. כן או לא: 35.רוצה חבר: כה 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? אולי 37.וזה יכול להסתדר: יאפ 38.אוהבת את אחים שלך: יאפ 39.רוצה מכות: כהה בואי מכות יכאללה מכות יאללהההה..חחחחחח בעד או נגד: 40.ערסים: שיעשו מה שבלהםם 41.פרחות: חיים שלהם 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: בעדדד 43.עישון:לאא! נגד עישון עושה סרטן זה בדוק! 44.מסיבות:יאפפ בעד 45.אלכוהול: אולי 46.מוסיקת רוק: אולי 47.דיכאון: לא! be happy 48.להרביץ למורות: חח..אהבתי בעד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: ב=ע=ד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעדד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): שו? 52.לשיר סרנדה: המ.. זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי לך אושרי חמי בונבון שליי 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)? המ.. 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? יש המשך?

OoנויoO

New member
א=נ=י

1.שם:נוי.. 2.שם משפחה:חמי עוד מעט.. 3.גיל+כיתה:12 ו' 4.מקצוע אהוב:מחול..יש לנו בבצפר 5.מקצוע שנוא:גאוגרפיה..בעעע 6.תחביב:לשיר 7.שיר אהוב של הבויז:גליה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: יש מ=ל=א 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:ג'סי מקרטני 10.זמרת אהובה: נינט ושירי 11.סלב שנוא בדם: רוני סטופיד סטאר חחח... 12.שחקן אהוב: לא דעתת.. 13.שחקנית אהובה: לא דעת.. 14.שיר באנגלית אהוב: שיר של ג'סי אנלא יודעת איך לכתוב חחח..נאי ילדה מוגבלת לאלה שעוד לא מכירים אותי חחח.. 15.הבויז שלי: אושרי מיי לייףףף אעאעאע 16.מה הכי מרגיז אותך: שמשקרים לי.. 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: צבועים בעע 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: את השגעונות שלהם 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: לא יודעת חחח עוד לא מצאתי.. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: חמסה חמסה שום בצלל!!איףף! 21.מה את אוהבת לאכול: ספגטי וסלט חחח 22.שונאת לאכול: סלט חצילים יאקק 23.משפט שאת אוהבת: נצלו את החיים>>חיים רק פעם אחת 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: ה=ת=ע=צ=ב=נ=ת=י 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: חיפפתי..מזל טוףף 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: שמחתייייי 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מבקשת חתימה..נראה לי חח לא יודעתת 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מקיאה עליה ושוברת לה תפרצוף המעוות שלההה 29.האם תהרגי מישהו: לא.. 30.האם את עושה ש.ב.? חחח לפעמים.. 31.מה הממוצע שלך: לא יודעת =// 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? פוזות?! חחח 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: צורחתתת כן או לא: 34.היה לך חבר? כן חחח 35.רוצה חבר: פנויה להצעותת 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כןן.. 37.וזה יכול להסתדר: לאא =( הוא גדול ממני... 38.אוהבת את אחים שלך: כןן 39.רוצה מכות: חחח היד שלי מחוממתת!!!!!!!!!!! בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: אני יודעתת =/ 43.עישון: נגדד 44.מסיבות: בעד בעד בעד חחח הכי סבבה... 45.אלכוהול: חחח אני נראית לכם סטלנית?! 46.מוסיקת רוק: לפעמים..לא יותר מדי אבל.. 47.דיכאון: בעעעעעעעע ל=א 48.להרביץ למורות: חחח בכיף למה לא?!עוד לא ניסיתי חחח.. 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: חחח כן 50.ללעוס מסטיק בשיעור: חחחח 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): חחחח טובב.. 52.לשיר סרנדה: כהה זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב... 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליהה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית חחח 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? וואט אבאררר 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? להמשיך חחחח משעם לי..

OoנויoO

New member
נ.ב

זה השם של השיר של ג'סי..אמרתי לכם שאני ילדה מוגבלת אז העתקתי מהמחשב חחח לפחות יש על מי לסמוךך..
וטוב שכך.. beacause you live של ג'סי הכוסוןן!!! אושרי אל תיקח ללב חחח תמיד צריכים מאהב בצד..

עונהה..אחח הלכו לי העינייםםםםם

1.שם:שיראלוש 2.שם משפחה:חמי [לשעבר פנש] 3.גיל+כיתה:14 בחופש הגדול+ח' 4.מקצוע אהוב:שיעור חופשי ;] 5.מקצוע שנוא:מדעיםםם =// 6.תחביב:לרקודדדדד 7.שיר אהוב של הבויז:אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:רק אל תגדי לי [מאיה בוסקילה] 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:אין 10.זמרת אהובה:אין 11.סלב שנוא בדם:רוני [סנובית וחשה] 12.שחקן אהוב:יהודה לוי 13.שחקנית אהובה:אגם רודברג 14.שיר באנגלית אהוב:everytime we touch 15.הבויז שלי:אושרייייייייייי 16.מה הכי מרגיז אותך:פאקצות שיורדות על הבויז 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:סכסכנים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם תמיד איתי בטוב וברע:] 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:לא שונאת.. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:יגיד לכל מי שאני אוהבת..שאני אוהבת אותו!!חח 21.מה את אוהבת לאכול:הכי הכי?!יש הרבה..חח 22.שונאת לאכול:כבדדדד בעעעעעעע 23.משפט שאת אוהבת:בסוףך תמיד יהיה טוב ואם עדיין לא טוב סימן שזה לא הסוף..[משו כזה] 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:ניחמתי את חברה שלי[מתה על רן] 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:מה כבר יש לעשות?!?! 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:ידעתי את זה..אבל תכלס שמחתייייי :] 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:מתקשרת לבת דודה שלי [מטורפת לו על התחת] 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:מתרחקת חחחח 29.האם תהרגי מישהו:בחיים לא 30.האם את עושה ש.ב.?תלוי במה 31.מה הממוצע שלך:90 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?חח ישאל את אמא שלי 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:צועקתתתת כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:לא יודעת..אם יבוא אז יבוא 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?עכשיו?!את אושרייי 37.וזה יכול להסתדר:חח אם הייתי גדולה ממה שאני.. 38.אוהבת את אחים שלך:ברור 39.רוצה מכות:חח רוצה חזרההה?! בעד או נגד: 40.ערסים:נגד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:עוד קצת..שיגדלו 43.עישון:נגד 44.מסיבות:בעד 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:לא מתה על זה... 47.דיכאון:נגדדדד 48.להרביץ למורות:בעדד חחחח 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:נו מה עשיתם ממנייי?! 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעדד 52.לשיר סרנדה:דווקא יכול להיות נחמד חח זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)?חחחחח אורנית :] 58.פורום או צ'אט?פורוםםםםם [במיוחד של הבויז] 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיייםםםםםם חחחח נגמררררררר :]

אדרררר

New member
../images/Emo13.gifעוווונההההה

1.שם: אדר 2.שם משפחה: אזולאי 3.גיל+כיתה: 14 כיתה ח' 4.מקצוע אהוב: אנגלית 5.מקצוע שנוא: מתמטיקה 6.תחביב: לצאאאאת..לרקוד..לשיר 7.שיר אהוב של הבויז: כ-ל השירים.. 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: אהבה קצרה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: הראל מויאל 10.זמרת אהובה: קלי קלרקסון 11.סלב שנוא בדם: לא שונאת 12.שחקן אהוב: ג'וני דפ 13.שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי 14.שיר באנגלית אהוב: BECAUSE OF YOU 15.הבויז שלי: כולם!!:) 16.מה הכי מרגיז אותך: שמשהו לא צודק..ששונאים מישהו כי הוא שונה,שקרים וצביעות. 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: ששופטים אותך בלי להכיר אותך. 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהן פשוט ח-ב-ר-ו-ת אמיתיות.. 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: כלום 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: מודה לאלוהים שהוא נתן לי להיות חלק מהעולם הזה 21.מה את אוהבת לאכול: פיצה! 22.שונאת לאכול: דגים..לא אכלתי ואני גם לא אוכללל 23.משפט שאת אוהבת: "בסוף תמיד הכל טוב ואם לא טוב זה לא הסוף" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: כלום מה יש לי לעשות 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: אה היא יוצאת איתו? 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: הודעתי לעצמי חחחחחחח 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: אומרת לו שהוא מדהים 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מחמיאה לה 29.האם תהרגי מישהו: מזה לאאאאא.. 30.האם את עושה ש.ב.? לפעמים 31.מה הממוצע שלך: 85 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? נרשמת לסוכנות שלו 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מתעלמת כן או לא: 34.היה לך חבר? כן 35.רוצה חבר: לא אכפת לי חחחח 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר: אני מקווה 38.אוהבת את אחים שלך: בטח! 39.רוצה מכות: חח,לא. 40.ערסים: זכותם להיות מי שהם רוציםםם.. 41.פרחות: כנ"לללל.. 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: אממ כן מה יש 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעדדדד 45.אלכוהול: אם זה בקטנה אז בסדר 46.מוסיקת רוק: בעד 47.דיכאון: אישית אני לא אוהבתתת 48.להרביץ למורות: חחח נגדד! 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: עוד שאלה דפוקההה? 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעדדדדד 52.לשיר סרנדה: בעד חחחח זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה 54.אשמור את ליבי או שמחה? אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה? שאלה קשההה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? גם זאת קשהההה :( 57.אורנית או אורן(חח)? אורן 58.פורום או צ'אט? צ'אט 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? אממממ..לסיים :)

עונה

.שם:עדן 2.שם משפחה: ארבל 3.גיל+כיתה: 13וחצי ח' 4.מקצוע אהוב: ספורט 5.מקצוע שנוא: היסטוריה 6.תחביב: ריקוד ושירה 7.שיר אהוב של הבויז: שמחה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: אהבה של דניאל סלומון 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: ג'סי מקרטני 10.זמרת אהובה: הילארי דאף 11.סלב שנוא בדם: 12.שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי 13.שחקנית אהובה:מרי קייט &אשלי אולסון 14.שיר באנגלית אהוב: becasues of you של קלי קלארסון 15.הבויז שלי: אדם&אושרי 16.מה הכי מרגיז אותך: חוסר צדק 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: פאקצים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: הכל אני אוהבת אותן כמו שהן 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: כלום 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: תבקש סליחה צכל מי שפגעתי בו ולא ידעתי 21.מה את אוהבת לאכול: צ'פס 22.שונאת לאכול: בצל 23.משפט שאת אוהבת: ביום גשם אל תבכו כי הגשם יבכה בשבילכם(סוגדת לו) 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: הגיע הזמן 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: מה הקשר 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: קפצתי על דודה שלי(היא קנתה לי כרטיס) 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: קופצת עליו הוא ממש חמוד 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:רוני הופיע בבית ספר שלנו ולא ממש עניין אותי אצלנו יש כל שנה הופעה של מישהו אחר שנה שעברה כלא 6 השנה רוני הפאקצה הזאת 29.האם תהרגי מישהו: תלוי חח..סתם 30.האם את עושה ש.ב.? כן יש לי ברירה 31.מה הממוצע שלך: 89.9 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? יחשוב פעמים כי אני לא מאמינה לכל הדברים האלה של אנשים שבאים את יכולה להיות דוגמנית 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: אל תשאלו אפילו כן או לא: כן 34.היה לך חבר?עד אתמול היה והלך מניאק אחד 35.רוצה חבר: לא ברגע זה 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר:הלוואי 38.אוהבת את אחים שלך:ברור 39.רוצה מכות: לא בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:בעד (אני עשיתי את זה) 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: נגד 46.מוסיקת רוק: בעד 47.דיכאון: נגד 48.להרביץ למורות: נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: תלוי 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעד 52.לשיר סרנדה: בעדדדדדדדדדדדד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? שמחה 55.הזדמנות שניה או גליה? גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האור שבעייניים 57.אורנית או אורן(חח)? אורנית 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? לסיים

עוונננההה ../images/Emo9.gif

1.שם:שרין 2.שם משפחה:אברהם 3.גיל+כיתה:13 וחצי כיתה ח' 4.מקצוע אהוב:ספורט 5.מקצוע שנוא:הבעה 6.תחביב:מחשב 7.שיר אהוב של הבויז:שמחה 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:רק אל תגיד מאיה בוסקילה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:עברי לידר 10.זמרת אהובה:מאיה בוסקילה,שירי מימון,מירי מסיקה,שרית חדד 11.סלב שנוא בדם:נינטטט פעם אהבתיי אותהה עכשיוו ללללאאא! 12.שחקן אהוב:רן דנקררר
13.שחקנית אהובה:אליענה בקייר 14.שיר באנגלית אהוב:ביקוז אוף יו יענוו בגללך של קלי קלארסון 15.הבויז שלי:אביחיייייי
16.מה הכי מרגיז אותך:שקובעים איתיי וןאחר כך דופקים לי ברזז 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:דפקניםם 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:נאמנותת מפרגנותת מתוקות מושלמותת 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:איןן דברר כזההה 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:יגידד לכל מי שאני מכיר4ה שאני אוהבתת אותוו ומעריכה אותוו ואים פגעתי במישו לבקשש סליחהה וללכת להגידד לילדד שאני אוהבתת שאניי אוהבתת אותוו 21.מה את אוהבת לאכול:קוסקוסס יאאמייי 22.שונאת לאכול:דגגייםםם 23.משפט שאת אוהבת:אני אוהבת אותך או אני אוהב אותך 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:בכיתיי ואז שנאתיי את נינטט וקיללתי אותההה 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:קלליתיייי אותהההה 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:לאא הודיעוו חחחחח 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:מתחבקת אתיוו מצלטלמתת איתווו מבקשת חתימהה 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:מבקשת חתימה ותמונה 29.האם תהרגי מישהו:חחחחחחח לאאאאא 30.האם את עושה ש.ב.?חחח לאא אני מעתיקההה בבצפפרר! 31.מה הממוצע שלך:76 נראה לי... 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?יתפוץץ מצחוקקק 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:מריצהה להםם צועקתת ממקקקלתת אבל אחר כך אני הולכת מהרר לבקשש סליחהה כן או לא: 34.היה לך חבר?כן 35.רוצה חבר:כןן! 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?אהבתתתיי!ביסודי אהבתי ילד 4 שניםם 37.וזה יכול להסתדר:כןן אבל לא רציתייי 38.אוהבת את אחים שלך:חחחח לפעמיםם חחחחחח 39.רוצה מכות:יאאלה בואיי אניי רוצחת אותךך חחחחחחחח בעד או נגד: 40.ערסים:בעדד חחח אניי קצת ערסיתת חחחחחח 41.פרחות:נגדד בעעע 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:בעדד אפילו בגיל 10 43.עישון:ממש נגדדדד 44.מסיבות:בעעעדדד 45.אלכוהול:נגדדדד 46.מוסיקת רוק:לאא אוהבת אבל לא נגדדד 47.דיכאון:בעדד 48.להרביץ למורות:הכיי בעדד חחחחח 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בורר שבעד אני מדביקה גם מתחת לכיסאות 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעדד חחחחחח 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):ברורר שבעדד לייק וואט?! 52.לשיר סרנדה:נגדד זה מציקק חחחחחחח זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחחשבבבב 54.אשמור את ליבי או שמחה?שששמחחחההה 55.הזדמנות שניה או גליה?גלייייהה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?ברורר שבא מכאבבבב 57.אורנית או אורן(חח)?אורניתת חחחח 58.פורום או צ'אט?פורוםםםםםם 59.שאלון או חידון?שאלוןן 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?ברורר שלהמשיךךךך!

KiSs KiSs KiSs

New member
גמני עונההההההה../images/Emo140.gif

1.שם: כרמל 2.שם משפחה:דוד 3.גיל+כיתה:13,ז' 4.מקצוע אהוב:אממ...אין כזה דבררררר 5.מקצוע שנוא:כל המקצועות שישש... 6.תחביב:לשיר, לירקוד, להיכנס לפורום..לדבר על בויז..ועוד ועוד ועודדד 7.שיר אהוב של הבויז:על כולם אני מתההה..שירים פצצות לגבותתת 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:"ראש גדול" (מהתוכנית "ראש גדול") ושבור ת'דממה....נכון זה שיר יפה?! עוד מישי אמרה פה שהיא אוהבתותו... 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: אממ..איןןןן... 10.זמרת אהובה: סיון בהנם, ממשפחת ת.א.ק.ט 11.סלב שנוא בדם: רוני דואני\סופרסטאר!! איכסהההה 12.שחקן אהוב: אושרי כהן.. 13.שחקנית אהובה: מאיה בוסקילה, אגם רודברג... 14.שיר באנגלית אהוב:skiter boy...של אבריל לאבין 15.הבויז שלי:שרונייייייייייייי 16.מה הכי מרגיז אותך: שאומרים שהבויז הם לא שווים...(תודו שזה מרגיזז) וגם שמפצצים אותי שעורי בית... 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: שפוטים, צבועים, קנאים, מסוממים... 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהם מבינותותיייי... 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: ש...הם נעלבות הרבהההה 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: ארעד מפחד (זה טיבעי אם יתפוצץ כדור הארץ) וגם אני יחפס רכבת לירח..לפחות הוא לא יתפוצץ..פחחחח.. 21.מה את אוהבת לאכול: הכי הכי הכי: שוקולדדד!!!! 22.שונאת לאכול: אממ...פלאפל...כמו שרוןןןןןן.... 23.משפט שאת אוהבת: "אל תתן לפחד מכישלון לימנוע ממך להשתתף במישחק" וגם ת'מישפט "שרוני המושלםםם"... 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: רציתי להגיד לנינט שהיא חכמה...אבל לא הייה לי ת'טלפון שלה....פחחחחחח... 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: לא עשיתי כלום אבל תודו שהם זוג מושלם... 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: התפוצצתי משמחה!! הייה מזה כיףףףף 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: כלוםםם... 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מקיאההההה
אני שומאת אותה...היא חשה את עצמה יותר מידיי!!! 29.האם תהרגי מישהו: כןן...(תמורה שלי) 30.האם את עושה ש.ב.? רק שמצ'עמם לי ואין אפ'חד בצ'אט... 31.מה הממוצע שלך:0...פחחח...סתאאאאאם.. 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? יגיד לו שילך לחפס ת'חברים שלו.... כי ממש לא בא לי... 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מתעצבנת... כן או לא: 34.היה לך חבר? לא 35.רוצה חבר: כן\לא..יש בזה חסרונות ויש יתרונות.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן!!! את שרוני המושלמיייייי 37.וזה יכול להסתדר: לא...הוא גדול ממני ב7-שנים.. 38.אוהבת את אחים שלך? ברור...כל אחד אוהבת ת'אחים שלו למרות שהם מעצבנים (ומה לעזאזל השאלה הזאת?!) 39.רוצה מכות: ברור!!!! (פחח...מי רוצה מכות?! מה זאת השאלה הסתומה הזאת?!) בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: נגד 43.עישון: רק מעל גיל 18... 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: נגד 46.מוסיקת רוק: תלוי איזה... 47.דיכאון: נגדדדדדדדד 48.להרביץ למורות: בעדדדדדדדדדדדדד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד... 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעדדדד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): פחחחחח 52.לשיר סרנדה: איזה טימטום..נגדד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? אי'פשר להחליט..זה קשה מידיי.. 55.הזדמנות שניה או גליה? כנ"ל 56.בא בכאב או האור שבעיניים? אממ... 57.אורנית או אורן(חח)? אורן... 58.פורום או צ'אט? פורום וצ'אט.. 59.שאלון או חידון? זה אותו דבר..לא?! 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? לסיםם..כאילו דה?!?.. פחחח...עכשיו אתם מכירות אותי קצת יותרררר...חעחעחע

עונה

1.שם:ספיר=>ריספרקטטטט
2.שם משפחה:אלפסי.. 3.גיל+כיתה:12 ו' 4.מקצוע אהוב:אין כזה...
5.מקצוע שנוא:הכוווווווווווללללללללל 6.תחביב:ההחיים הם תחביב אחד גדול,ולשחק במחשבבבבבבבב 7.שיר אהוב של הבויז:"אשמור את ליבי" 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:"ימים של אהבה" ו"רק אל תגיד" 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:אמינם! 10.זמרת אהובה:מאיה בוסקילה ויב"ז
11.סלב שנוא בדם:אייל גוגלן:-{ ורוני הכלבעעעעעע 12.שחקן אהוב:רק דנקר 13.שחקנית אהובה:מאיה בוסקילה ויב"ז המלכות
14.שיר באנגלית אהוב:Take Me Awaw 15.הבויז שלי:נולי המושלםםםםםםםםםםםםםםם
16.מה הכי מרגיז אותך:אחותי...ואם התכוונת מהבויז אז אף אחד!!
17.איזה סוג של אנשים את שונאת:מתנאשים,פרחות,ערסים... 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהם אמיתיות ולא צבועות
19.מה את שונאת אצל חברות שלך:כלום
!|
20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:לא יודעת...
21.מה את אוהבת לאכול:נקניקיה בלחמניה... 22.שונאת לאכול:שוקולד
23.משפט שאת אוהבת:~בנות אוהבת פרח בנים אוהבים פה רך~ איזה מגניבבב 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:כלום...אני שונאת את טייבה! 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:כנ"ל... 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:צרחתתי מאושרררר 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:קופצת עליוו!! 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:כלום..אני שונאת אותה בדם! 29.האם תהרגי מישהו:אולי...סתם מה פתאום!!!!! בחיים לא!!!! 30.האם את עושה ש.ב.?תלוי באיזה מקצוע
31.מה הממוצע שלך:לא יודעת... 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?ברור שאני יסכים מה השאלה הזאת
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:תלוי מי...
כן או לא: 34.היה לך חבר?כן.. 35.רוצה חבר:לא.. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן.. 37.וזה יכול להסתדר:לא.. 38.אוהבת את אחים שלך:יש לי אחות אחת ואני שואנת אותה
39.רוצה מכות:לא.. בעד או נגד: 40.ערסים:נגד...
41.פרחות:נגד
42.להתנשק צרפתית בגיל 12:לא הכי בעד אבל פ'סדר
43.עישון:נגד
44.מסיבות:בעד
45.אלכוהול:בערך
46.מוסיקת רוק:כע..למה לא?
47.דיכאון:נגד
48.להרביץ למורות:חח..בעד ונגד
49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעד
50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד
51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):בעד
52.לשיר סרנדה:בעד
זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?הזדמנות שניה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?האור שבעניים 57.אורנית או אורן(חח)?אורנית
58.פורום או צ'אט?צ'ט 59.שאלון או חידון?מזה משנה?! חחח זה לא אותו דבר?! אה לא...אני מעדיפה שאלון.. 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסים

pretty woman 1

New member
עונההה../images/Emo90.gif

1.שם:לינור
2.שם משפחה: :) 3.גיל+כיתה:בת 15 וחודשיים כיתה י'(קשה בכיתה י') 4.מקצוע אהוב:אנגלית 5.מקצוע שנוא:היסטוריה ,מתמטיקה
6.תחביב:לישון במיוחד ולרקוד... 7.שיר אהוב של הבויז:"אשמור את ליבי"-הכי הכי מקום ראשון אצלי והשני-"גליה" שיר מדהיםםם 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:נעה פארן-אל תשחק איתי 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:הראל סקעת 10.זמרת אהובה:קלי קלארקסון,הילארי דאף,אבריל לאבין, 11.סלב שנוא בדם:אביב גפן 12.שחקן אהוב:צאד מייקל 13.שחקנית אהובה:הילארי דאף 14.שיר באנגלית אהוב:קלי קלארקסון-ביקוז אוף יו 15.הבויז שלי:שרוןןןןןן
16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי
17.איזה סוג של אנשים את שונאת:סנובים,פאקצות,ושקרניםם
18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:אמיתיות! 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:אממממ
20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:ישתדל להתקשר לכולם ולבקש סליחה 21.מה את אוהבת לאכול:פנקייק יאמיייי
22.שונאת לאכול:אפונה איכססס 23.משפט שאת אוהבת:"אל תיתן לפחד מהכישלון לנוע ממך להשתתף במשחק"(אחלה משפט) 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:נבהלתי.. ואמרתי שזה לא נכון!! אבל התברר שזה כן...
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:התעצבנתי על נינט הזאת 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:קפצתי אושר והודעתי לכולם
27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:מחבקת אותה מצטלמת איתו ומבקשת חתימה 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:תמונה וביייי 29.האם תהרגי מישהו:לא נראה לי...
30.האם את עושה ש.ב.?כן מידי פעם בשיעורים החשובים 31.מה הממוצע שלך:שנה שעברה הוא היה80 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?יגיד לו "כן בטח מה אתה עובד עליי מה זה פה פספוסים?" 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:צורחת
כן או לא: 34.היה לך חבר?יסס 35.רוצה חבר:לא כרגע 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?יססס
37.וזה יכול להסתדר:לא... 38.אוהבת את אחים שלך:לא את כולם חחח 39.רוצה מכות:לא תודה בעד או נגד: 40.ערסים:נגד
41.פרחות:נגד
42.להתנשק צרפתית בגיל 12:למה לא? מה רע? חחח 43.עישון:נגד
44.מסיבות:בעדדדדדד
45.אלכוהול:נגד
46.מוסיקת רוק:בעדדדדדדד
47.דיכאון:נגד
(אבל לפעמיים צריך) 48.להרביץ למורות:בעדד
אולי ככה כולם יעזבו אותנו בשקט 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:בעדד חחח 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד
51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):הייתי רוצה ששרון יחבק אותייייייייייי
52.לשיר סרנדה:בעד
זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?אשמור את ליבי 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה 56.בא בכאב או האור שבעיניים?בא בכאב 57.אורנית או אורן(חח)? 58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?להמשיךך אני אוהבת
חחחחחחחחחחחחחח

litalg06

New member
עונה...

1.שם:ליטל 2.שם משפחה:ליטל גרוס 3.גיל+כיתה:עוד 4 חודשים בת 13.. כיתה ז'... 4.מקצוע אהוב:תנ"ך 5.מקצוע שנוא:הרבההה... 6.תחביב:לרקוד... 7.שיר אהוב של הבויז:אצלי זה בתקופות.. כרגע אשמור את ליבי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז:לא'דעת... 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:לא'דעת.. 10.זמרת אהובה:נינט [למרות שהיא עוד לא הוציאה דיסק..] 11.סלב שנוא בדם:הראל מויאל.. 12.שחקן אהוב:רן דנקרררררררררררר 13.שחקנית אהובה:נינטטטטטטטט 14.שיר באנגלית אהוב:אוףףף לא זוכרת כרגע... 15.הבויז שלי:ערנייייי
16.מה הכי מרגיז אותך:שמשקרים לי, שעמודים לי מאחורי הגב, שמרכלים עליי ועוד... 17.איזה סוג של אנשים את שונאת:התשובה בשאלה הקודמת... 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך:שהן מקשיבות לי ותומכות ועוזרות 19.מה את שונאת אצל חברות שלך:שלפעמים אני מרגישה שנמאס להן ממני ושהן מסתירות ממני כל מיני דברים.. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי:מה יש לעשות?! 21.מה את אוהבת לאכול:פירה.. ופסטות! 22.שונאת לאכול:הרבה דברים... 23.משפט שאת אוהבת:לא נזכרת במשו מיוחד עכשיו... 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית:הייתי עצובה
25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית:זה שמועות
26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית:קפצתיי משמחההה!!! 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה:עוצמת את העיניים... 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה:חושבת "איףף איזה פרחה" 29.האם תהרגי מישהו:לא נראה לי.. 30.האם את עושה ש.ב.?כעע ואני צריכה לעשות עכשיו אבל לא בא לי... 31.מה הממוצע שלך:89 ונראה לי.. 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי?אממ... לא'דעת.. כשזה יקרה נדבר.. אם בכלל... 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה:צורחת על מי שעצבן אותי.. כן או לא: 34.היה לך חבר?חסויי 35.רוצה חבר:כן 36.אוהבת מישהו אהבת אמת?כן 37.וזה יכול להסתדר:כן 38.אוהבת את אחים שלך:כן 39.רוצה מכות:לא בעד או נגד: 40.ערסים:אני שונאתת סטיגמות!! 41.פרחות:שוב.. שונאתתת סטיגמות!! 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:אין לי דעה... 43.עישון:נ=ג=ד=! 44.מסיבות:בעד!! בארור! 45.אלכוהול:נגד 46.מוסיקת רוק:שוב חוזר פה עניין הסטיגמות.. 47.דיכאון:נגד למרות שאני הייתי בדיכי מתמשך כמה זמן... 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:מה אכפת לי.. שיהיה בכיף למי שמדביק... 50.ללעוס מסטיק בשיעור:מי שרוצה שילעס.. 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):ב=ע=ד! 52.לשיר סרנדה:ב=ע=ד! בדיוק חשבתי על זה היום... זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב.. אלא אם הבויז בטלויזיה 54.אשמור את ליבי או שמחה?זה בא בתקופות.. כרגע אשמור את ליבי! 55.הזדמנות שניה או גליה?גליה.. 56.בא בכאב או האור שבעיניים? ? 57.אורנית או אורן(חח)?אורניתת ברור! 58.פורום או צ'אט?פורום [גיים בויז!] 59.שאלון או חידון? מה זה משנה? חח 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?איך שבא לךך!

למעלה