../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif
1. שם: הילה 2. שם משפחה: יוסף (ישראלי לשעבר) 3. גיל+כיתה: עוד 16 ימים 14 כיתה ח' 4. מקצוע אהוב: האמת שכלום...אבל אם כבר אז מחשבים..
5. מקצוע שנוא: כל המקצועות שנואים עלי
אני לא סובלת בי"ס, מישהו כן
6. תחביב:לדבר בטל'.. אני פשוט חולה על זה.. 7. אני מתה על כל השירים שלהם.. הם מושלמים
8. המקום המושלם של סאבלימינל וסיוון
9. עברי לידר...
10. שירי מימון
respect 11. ריקי גל.. סורי אבל אני פשוט לא סובלת אותה
12. יהודה לוי.. מתה עלייך 13. אליענה בקייר 14. because of you 15. אדם המושלמי... 16. שדופקים לי ברז ברגע האחרון.. מה לא
17. אנשים שקרנים וצבועים.. 18. שהן יודעות להקשיב לי ולעזור לי, ואני יכולה לפנות אליהן תמיד
19. שיש ביניהן חרטטניות שסתם ממציאות דברים.. ושהם לפעמים מדברות על מישו מאחורי הגב וזה לא יפה..
אני מבקשת סליחה מכל החברות אבל זו האמת.. 20. יציל את הבויז שלי ויברחח...
21. שוקולדדד
22. פטריוותתתתת איכססס 23. "אם תתני לי הזדמנות שנייה- אשמור ליבך, אשמור מכל צרה!!" 24. האמת שכלום... אני אוהבת אותם כזוג וכל זה אבל נמאס מהמאמי.. חבל עליהם אבל מה לעשות... 25. רציתי להרוג אותה כי אני מתה על יהודה
זה לא פייר שהיא נדחפה בין יהודה ואפרת.. 26. לא הלכתי לשיר נולד.. באסה
27. כלוםם הוא לא מעניין אותי, בעצם אולי אני יבקש חתימה אבל אני אוהבת יותר את סקעת
28. מבקשת חתימה, וזהו.. בלי כל התלהבות.. 29. אני לא מסוגלת לכאלה דברים..
30. לפעמים כשבא לי אבל תמיד אני מגיעה לשיעור עם שיעורי בית.. זה מוזר..
31. הממוצע שלי זה 92.4 השנה קיבלתי הצטיינות ושנה שעברה קיבלתי הצטיינות יתרה כי הוא היה מעל 95 32. וואו אני אהיה מאושרת ואני ישר ירוץ ויתחיל בקריירת הדוגמנות ואני אשאל אותו אם הוא יכול לסדר לי פגישה עם הבויז...
33. מנסה להבליג ואם לא אז לא יודעת חחח
34. כן 35. כן מאודדד 36. אני אל ידועת אם זה אהבת אמת.. 37. לאא ניראה לי כי הוא אוהב אותי בתור אחות 38. כן למרות שהם לפעמים מעצבנים ברמותת
39. כן חחח 40.נגד 41. נגד 42. תלוי אם זאת באמת אהבה.. למה
עשית את זה
43. אני לא סובלת עישון.. אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה 44. בארור שבעד 45. לפעמים כן ולפעמים לא... 46. בעד.. 47. בעעעעע 48. בעד חחחח
49. זה ונדליזם אז לא.. למרות שאני תמיד עושה את זה.. כמעט תמידד 50. בעד, למרות שזה לא מכובד.. 51. ברור שבעד.. 52. בעד.. זה כזה רומנטי למרות שזה מעיר את השכנים... 53. מחשב.. ככה אני תמיד יכולה לשמוע את הבויז ולראות אותם..וכמובן לדבר עם בנות הפורום היפות..
54. אשמור את ליבי
55. הזדמנות שנייה.. 56. שניהם אותו דבר אבל האור שבעיניים כי אדם שר... 57. שניהם חמדוים אבל אורן.. כינוי חיבה 58. פורום.. מדברת עם אנשים שיש ביניכם דבר משותף 59. אותו דבר.. מה השטות הזאת? 60. לסיים כי הידיים כואסות.. וואי זה היה ארוךך כואסות לי הידיים!!